Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φλασιά! Φλασιά!!(αν πεφτω μέσα τότε αυτο είναι ένα πολύ χοντρό spoiler)

Ποιός θα πει στους 5 πού βρίσκεται ο Παύλος; Η Αμαλία, αφού πρώτα τους αποκαλύψει οτι συνεργαζόταν με Σταυριανίδη-Βενετόπουλο-Ασλάνογλου και Παύλο για τον εντοπισμό των κακών

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω καποτε ειχα σκεφτει μεχρι και οτι μπορει να ειναι ενοχος ακομη και καποιος απο τους 5!!!

αυτο και αν θα ηταν ...megalicious!:lol:

Φλασιά! Φλασιά!!(αν πεφτω μέσα τότε αυτο είναι ένα πολύ χοντρό spoiler)

Ποιός θα πει στους 5 πού βρίσκεται ο Παύλος; Η Αμαλία, αφού πρώτα τους αποκαλύψει οτι συνεργαζόταν με Σταυριανίδη-Βενετόπουλο-Ασλάνογλου και Παύλο για τον εντοπισμό των κακών

Δεν αποκλειεται,αλλωστε ενα περιοδικο νομιζω οτι ειχε αναφερει πως στο 1ο επεισοδιο θα μας λυθουν οι αποριες μας γα την Αμαλια...

Εγω ειμαι επιφυλακτικος για το αν θα λυθουν,αλλά θα δουμε!

Παιδιά νομίζω ότι το τραβάμε με το θέμα της Αμαλίας. Ας δούμε πρώτα το επεισόδιο της Δευτέρας που θα μας δώσει καινούριες πληροφορίες και μετά με βάση αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να κάνουμε τις εικασίες μας. Γιατί λέει ο ένας κάτι για την Αμαλία, μετά ο άλλος προσθέτει κάτι ακόμα σε αυτή τη πληροφορία, μετά ο τρίτος κάτι ακόμα…και στο τέλος έχουμε ένα βουνό από πληροφορίες για την Αμαλία που στηρίζονται στην εικασία του πρώτου και με αυτό τον τρόπο ξεφεύγει πολύ η συζήτηση (κάτι σαν σπασμένο τηλέφωνο)…Παρεμπίπτοντος και εγώ ανυπομονώ για το επεισόδιο της Δευτέρας και φυσικά και εγώ έχω έτοιμη την κασέτα για να το γράψω:) :) .

Είδα σήμερα σε βιτρίνα βιβλιοπωλείου ένα βιβλίο με τίτλο "Παρε Πέντε"(το -ε του "παρε"αντικαθιστούσε ένα σβυσμένο -α), στο εξώφυλλο είχε ένα σκίτσο με μια ξανθια (προφανώς η Ντάλια) που ήταν δεμένη και έλεγε κάτι του στυλ "-Τι ωραία που περνάω!" και γύρω της ακούγονταν διάφορα άλλα σχόλια...υποτιτλος του βιβλίου:"Μια απολαυστική παρωδία" Συγγραφέα δεν θυμάμαι.

Μέσα στο βιβλιοπωλείο δεν το βρήκα (εεε ντράπηκα και να ρωτήσω) και έτσι δεν έμαθα περισσότερα.

Οι παρατηρήσεις μου:1)Το Παρα 5 είναι για πολλούς ένα χρυσωρυχείο απ το οποίο προσπαθούν να βγάλουν όσο πιο πολλά γίνεται. Αν σκεφτείτε πόσοι το έχουν εκμεταλλευτεί για να πουλήσουν θα χάσετε το μέτρημα -από αυτούς που πήραν τους Καπουτζίδη-Μακρυπούλια για τη Γιουροβίζιον, μέχρι το δελτίο του Σταρ (που ακόμα κ αν δεν υπάρχουν νέα πετάει ένα δυο σκηνές απ τη σειρα γιατι ξέρει ότι αυτό κ μόνο αρκεί για ν ανέβει η τηλεθέαση), τις εταιρείες που το χρησιμοποίησαν στις διαφημίσεις τους, τις βρωμοφυλλάδες, κλπ κλπ....

2) Απο την άλλη βέβαια, το ότι ήδη υπάρχει τουλάχιστον ένα σχετικό βιβλίο ενω βρισκόμαστε ακόμα στη μέση της σειράς επιβεβαιώνει την εντύπωση ότι το Παρα5 είναι από τη στόφα του "κλασικού". Εννοώ ότι οι χαρακτήρες του θα μείνουν στην ιστορία του είδους (κ γι αυτό δεν αποκλείεται στο μέλλον να τους ξανασυναντήσουμε πχ ως κόμικς ή καρτουν)

3) Βέβαια το να κάνεις παρωδία μιας κωμωδίας είναι ελαφρως αθέμιτο αφου συνήθως παρωδούμε κάτι που είναι σοβαρο(φανές) ή δραματικό. Άσε που το παρα5 είναι από μόνο του παρωδία (των αστυνομικών σειρών)

4)με τρώει η περιέργεια να δω τι έγραφε αυτό το βιβλίο, για ψάξτε το κι εσείς!

Το σίγουρο είναι οτι το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε θα χει τεράστια τηλεθέαση!

Πιστεύεται όμως ότι θα κάνει τα νούμερα που έκανε και την περασμένη τηλεοπτική σαιζόν; Εγώ το πιστεύω. Πάντως ο Καπουντζίδης δήλωσε κατηγορηματικά πως τρίτη χρονιά δεν συνεχίζεται η σειρά και πως δεν σκοπεύει να επανέλθει του χρόνου στην τηλεόραση. Σκέφτεται για θέατρο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Πάρε 5

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ανταλέν, Γιώργος

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Παρά Πέντε, 2006

Ένα σατιρικό μυθιστόρημα που φιλοδοξεί να σας ξεκαρδίσει.

Και για την ακρίβεια είναι μια σάτιρα, παρωδία της δημοφιλούς σειράς, που παρακολουθεί τα ίχνη της τηλεοπτικής αφήγησης, για να σατιρίσει τις καταστάσεις, να γελοιογραφήσει, διαστρεβλώσει, υπερθεματίσει και να σαρκάσει (με συμπάθεια όμως) τους ήρωες του Γιώργου Καπουτζίδη και το δημιούργημά του "Στο Παρά 5".

Έτσι οι ήρωες που θα συναντήσετε σ' αυτό τα σατιρικό μυθιστόρημα μπορεί να μοιάζουν, αλλά δεν είναι οι τηλεοπτικοί ήρωες. Είναι η γελοιογραφική τους αντανάκλαση στον καθρέφτη της σάτιρας. Είναι διαφορετικά πρόσωπα, αλλά εξίσου ονειροβάτες και ανεγκέφαλοι, και ζουν σε μια λογοτεχνική διάσταση με διαφορετικές ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ολόφρεσκο χιούμορ.

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, με μια σχετική σιγουριά, ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ αστείο και ότι γι' αυτό εργάστηκε σκληρά ο Γιώργος Ανταλέν, υπό τις ενθουσιαστικές παροτρύνσεις της εκδοτικής χιουμοριστικής ομάδας του Παρά Πέντε, την οποία θα έπρεπε να γνωρίζετε, καθώς απειλεί εδώ και πολλά χρόνια ότι θα κάνει τους Έλληνες να γελάσουν, έστω κι αν χρειαστεί γι' αυτό βία.

Αγοράστε, λοιπόν, αυτό το βιβλίο, για να μην χρειαστούν αγριάδες.

(από το site http://www.biblionet.gr)

....συμπαθητικό ακούγεται τελικά...την επόμενη φορά που θα πέσω πάνω του ίσως το αγοράσω!

Το βιβλίο αυτό το ξεφύλλισα τις προάλλες και έκανα και λίγο speed-reading...

Λυπάμαι, αλλά προσωπικά δε μου φαίνεται αστείο. Φοβάμαι πώς στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στη δημοφιλή σειρά στην οποία βασίζεται ώστε να προσελκύσει αγοραστές. Το χιούμορ (αν δεν του βάλουμε εισαγωγικά) είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Τι να πω, ίσως φταίει το να βλέπει κανείς γραπτά μια μορφή λόγου που κανονικά είναι για να ακούγεται. Ίσως πάλι είναι αναπόφευκτο να ζορίζεται για να βγάλει γέλιο η παρωδία μιας σειράς που είναι κωμωδία/παρωδία η ίδια...αν και ομολογώ οτι έσκασα ένα χαμόγελο όταν διάβασα οτι ο χαρακτήρας της Αγγέλας ονομάζεται "Βαγγέλα".:p

αν και ομολογώ οτι έσκασα ένα χαμόγελο όταν διάβασα οτι ο χαρακτήρας της Αγγέλας ονομάζεται "Βαγγέλα".:p

Kαι εγώ το ίδιο. Η "Βαγγέλα" ήταν πολύ πετυχημένη, όπως και η Αλιντάλια...

Χα! Η αγγλική εκδοχή! Δεν το πολυπερίμενα αυτό.

Αλλά η σεκάνς της Μονόπολης ίδια. Κρίμα.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει τους στίχους:

When I was born in Athens, 1957

my family was happy 'cause I was a girl

They all start to call me Angel when I was eleven

My hair was like the gold and my eyes like the (pearl?)

But my uncle's name was Charlie, was Charlie, was Charlie

My father's name was Nico, my mother's Ino

But my uncle's name was Charlie, was Charlie, was Charlie

My sister's name Maria, my brother's Zorro

I think it was November 1967

my birthday's party evening, we're having great fun

Friends and family were there at November 11

My uncle wasn't there but he sent me a gun

Iiiiiiiiiiiiiiii τι θα πει τους εγκατέλειψε η Ζουμπι;;;; Δεν πιστεύω να μην έχει Ζούμπι!!!!!

ουφ!!! πήγε η καρδιά μου στη θέση της!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Σε ένα επεισόδιο τους εγκατέλειψε στο ίδιο τους ξαναβρήκε.. Ως μη γενόμμενο το γεγονός.... Πως λέμε τζούφιο το πυροτέχνημα
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Στοίχημα πως ο ΤηλεΒόας θα κάνει θεαματικότητα τουλάχιστον 0,1% σε εκπομπή που θα τυχαίνει να παρουσιάζει και ο Φώτης και η Φρίντα.

ένας έρωτας γεννιέται.... μόνο που ο ένας θα αργήσει να το καταλάβει....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

giati 4 mono? poios na leipei? :(
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

isws na sas to apokalipsw.......ISWS KAI OXI!

eleos perimena liga parapanw pragmata gia to prwto!Mia anatropi re paidi mou!ligo lost den vlepei o kapoutzidis?

Η μακρυπούλια όπως πάντα κουκλάρα....

Κρίμα όμως που η αγωνία στην υπόθεση στηρίζεται στην αφήγηση της... και όχι στην ίδια την πλοκή.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

isws na sas to apokalipsw.......ISWS KAI OXI!

eleos perimena liga parapanw pragmata gia to prwto!Mia anatropi re paidi mou!ligo lost den vlepei o kapoutzidis?

Και εγώ περίμενα την αποκάλυψη πως και πως αλλά...:(

Τελικά η Αμαλία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά της..

Κρίμα και το περιμέναμε!

Τώρα αυτό ότι θα είναι 4 και όχι 5 στο φινάλε της ιστορίας πάνω σε πλοίο σημαίνει ότι κάποιος από την παρέα θα πεθάνει; Ποιός ξέρει..

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Παιδιά ψυχραιμία - το οτι στο πλοίο είναι τέσσερις δε σημαίνει οτι και ο πέμπτος είναι νεκρός. Απλώς δεν είναι πάνω στο πλοίο εκείνη τη στιγμή.

Το φιλί ήρθε σχεδόν από το πουθενά. Μίλησε το υποσυνείδητο της Ντάλιας, υποθέτω.

Αμαλία, είσαι και ΠΟΛΥ tease.:mad: Το επεισόδιο ήταν ωραίο πάντως. Καλή χρονιά!

όλο το επεισόδιο σχεδόν αδιάφορο και μας έβαλε φωτιές στο τελευταίο δύλεπτο!!!

Άντε καλή αρχή...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Xαλια...γελιο με το σταγονομετρο(μονο η σκηνη που μπουκαρουν στην αιθουσα και γινεται χαμος,και η Θεοπουλα με το στοιχημα)....

Επισης ωραια η τελευταια σκηνη με την Αμαλια....αμα μας αποκαλυπτε κιολας!

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Από θέμα γέλιου καλύτερο από τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ περσινά. Στοίχημα, πανεπιστήμιο, και το φοβερό "οοοοοοο" με τα νούμερα...

Εξελίξεις μόνο στο τέλος με τους...4 στο πλοίο... Χμμμ