htrul18 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Εμένα με εντυπωσίασε ο θάνατος του Βενετόπουλου. Ήρθε σε σημείο που δεν το περίμενα... Γενικότερα το επεισόδιο ήταν πολύ ωραίο παρόλα τα κενά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Το σημερινό επεισόδιο ήταν όντως κορυφή!! Εκεί που βγήκε η Αμαλία από το τρένο και άρχισε να ζητάει συγνώμη γιατί καταλάθος ενώ κρατούσε τη βαλιτσούλα της πάτησε το φρένο έπεσα από τα γέλια. Παιδιά αν τα έδειχνε και τα αποκάλυπτε όλα τώρα ο Γιώργος τι θα έμενε για του χρόνου;; Έτσι μας άφησε στην αγωνία μιας και σίγουρα στο νέο κύκλο θα μας εξηγήσει τι έπαιξε. Λέτε απλά να πήδηξε σκηνές; προφανώς μας άφησε απλά αναπάντητα ερωτήματα για φέτος. Επίσης πολύ έξυπνο και το φινάλε του επειοδίου!! Και η Ντάλια όλα τα λεφτά με τα διάφορα περίεργα "σκυλιά"!! Α ρε Καπουτζίδη έγραψες πάλι σήμερα, μας αποζημιωσες με το φινάλε!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 κάτι ψιλοάσχετο, το τελευταίο μέρος που ήταν οι 5 με το αυτοκίνητο και φαινόταν πιάτο η Αθήνα, πιο σημείο ήταν? Ο Λυκαβητός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 κάτι ψιλοάσχετο, το τελευταίο μέρος που ήταν οι 5 με το αυτοκίνητο και φαινόταν πιάτο η Αθήνα, πιο σημείο ήταν? Ο Λυκαβητός? Ο Λυκαβητός, που είχαν ξαναεπισκευτεί στο 4ο επεισόδιο. Όσο για το επεισόδιο, ήταν ενα πάρα πολύ καλό φινάλε (άψογο δεν το λές, πάρα πολύ καλό το λές). Ειδικά στην αρχή με το τηλεφώνημα της Αμαλίας ή με τα κληρονομικά. Πάνω απ'όλα η βαλλλλλιτσούλα.:lol: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_kal Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 κάτι ψιλοάσχετο, το τελευταίο μέρος που ήταν οι 5 με το αυτοκίνητο και φαινόταν πιάτο η Αθήνα, πιο σημείο ήταν? Ο Λυκαβητός? λογικα το σημειο αυτο αν και σκοτεινο λογω των αποτελεσματων των εκλογων πρεπει να ειναι ο λυκαβητος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Εμένα με εντυπωσίασε ο θάνατος του Βενετόπουλου. Ήρθε σε σημείο που δεν το περίμενα... Γενικότερα το επεισόδιο ήταν πολύ ωραίο παρόλα τα κενά που αναφέρθηκαν παραπάνω. εγω τιναχτηκα εκεινη την ωρα,πραγματικα τρομαξα:blink: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Εμένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το επεισόδιο. Κάτι σαν «γέμιση» για να παίξουμε ένα επεισοδιάκι πρίν τον επόμενο κύκλο μου φάνηκε... Και ξέρετε πόσο μου άρεσε η σειρά πρίν γίνει «τραβάτε με και ας κλαίω». Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Δεν μου άρεσε το επεισόδιο. 2-3 φάσεις καλό ήταν αλλά περίμενα πολύ περισσότερα για season finale. Ειδικά εκεί με το τρένο κράτησε 2 λεπτά η όλη σκηνή και το ξέραμε επεισόδια πρίν.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Εγώ θα το έλεγα μέτριο...και ο Κιμούλης ακόμα πιο μέτριος. Ήταν πολύ ΜΕΓΑΛΗ, πιο δραματική απ'όσο θα θελα η παρουσία του και λίγο υπερβολική για κωμική σειρά. Δεν έπαιζε αρχαίο δράμα στην Επίδαυρο! όσο για τη σκηνή με το τρένο...μέτρια. Οι αστείες σκηνές για μένα ήταν εκεί με τα αδέρφια που προσπαθούσαν να χωρίσουν τα χωράφια, η Θεοπούλα με το παραβάν και κάποιες ατάκες που πεταγαν! Βέβαια μιλάμε για cliffhanger και season finale λες και είναι ξένη σειρά, αλλά ναι θα ήθελα να μας αφήσει με μια αγωνία για την επόμενη σεζόν πέραν του τι θα γίνει με τον "Παύλο" και τον Παυριανό. Δεν ξέρω. Επίσης δεν κατάλαβα το σκοπό του να αποκαλύψουν οι κακοί πως ζουν. Ως "νεκροί' θα είχαν την ελευθερία να δρουν ανενόχλητοι! Πιστεύω πως απλά τον πήραν τηλέφωνο για να βγει η τελευταία σκηνή! Τέλος θα ήθελα να είχα δει και τους υπόλοιπους χαρακτήρες μέσα στο επεισόδιο. Πέρα από την ξαδέρφη του Φώτη και τις γιαγιάδες, πού ήταν η συμπεθέρα της Ζούμπι (Ζούμπι το Ζόμπι :lol: ), ο Αβραάμ, ο Αλέξης κτλ.??? Anyway, μια χαρά ήταν για ΕΛΛΗΝΙΚΟ cliffhanger...Απλά πιστεύω πως είχαμε παραπάνω απαιτήσεις κυρίως γιατί δεν έμοιαζε τόσο με τις ελληνικές σειρές που έχουμε συνηθίσει (ξέρετε που είναι γυρισμένες σε 4 σπίτια, άντε και το Πάσχα σε κανα χωριουδάκι!):lol: :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 πολυ καλο επεισοδιο... καλα εκει που τον σκοτωσαν εγω τα παιξα... ηταν ολα ηρεμα κ χαλαρα(ειχα κλεισει κ ολα τα φωτα στο σπιτι) πραγματικα τρομαξα πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 egw to perimena oti kapou ekei tha skotwthei alla egw nomiza oti o man in black tha empaine sto spiti alla meta eida th fash me to pathyro!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Εμενα μου αρεσε αρκετα το επεισοδιο δεν το περιμενα αυτο το φιναλε... Του χρονου θα ψαχνουνε να βρουνε τον Παυλο αχ τι τους περιμενει παλι.... Τωρα που ο κακος ειναι εξουσια.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Να σας πω. Εγώ το θεώρησα ένα αρκετά καλό επεισόδιο. Για ελληνικό season finale ήταν πολύ καλό. Δεν νομίζω πως έχουμε δει μέχρι στιγμής cliffhangers σε άλλες ελληνικές σειρές. Άφησε όσα ακριβώς έπρεπε ανοικτά. Αν δεν εξηγούσε κάποια πράγματα και κυρίως αν δεν έδειχνε μετά το τρένο, θα είχαμε πολλούς που όλο το καλοκαίρι θα τρώγονταν τι θα γίνει και που "μας έκοψε πάνω στο καλύτερο", κλπ. Κατά την γνώμη μου, κορυφαίες σκηνές το "ο Βαγγέλλης με το ομώννυμο βουλκαννιζατέρ" της Αμαλίας, όπως επίσης και η δολοφονία του Βενετόπουλου. Ήξερα ότι ο Βενετόπουλος θα σκοτωθεί, αλλά δεν το περίμενα. Ήταν μεγάλη έκπληξη αυτή η σκηνή. Αρκετά καλό ήταν επίσης και το κλείσιμο. Στα πολύ πολύ κάτω, η σκηνή του τρένου. Την τράβηξαν υπερβολικά με το τραγούδι. Δεν λέω, καλό το τραγούδι και τα flash back. Ήταν όμως απαραίτητο να παιχτεί ολόκληρο; Το μισό θα ήταν ήδη αρκετό. Μέτρια ως κακή η σκηνή στο εκλογικό κέντρο. Τράβηξε και αυτή πάρα πολύ. Επίσης έχασε λίγο από σασπένς η αποκάλυψη του προσώπου του αρχικακού. Ως κακή θα αναφέρω και τη συνέχεια μεταξύ των δύο τελευταίων επεισοδίων. Στο ένα επεισόδιο η Ντάλια πέφτει σε κατάθλιψη όταν ξεκινάνε, ενθυμούμενη τα όνειρά της, στο άλλο είναι χαζοχαρούμενη και ρωτάει για τα πρόβατα και τις κατσίκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 παιδια νομιζω παραειμαστε αυστηροι με τον καπουτζιδη...που να τα σκεφτει ολα αυτα? στο εξωτερικο τα κειμενα τα γραφουν teams των 15 ατομων.δεν ειναι το ιδιο.:O η τελευταια σκηνη με προβληματισε και εμενα παντως,γιατι να θελουν να δειξουν οτι ζουν??ισως παντως εχουν κατι κατα νου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Οντως,ειχαν ξανα το πλεονεκτημα να τους θεωρουν νεκρους. Βεβαια εδω μπαινει στη μεση αλλη μια ΤΡΥΠΑΡΑ στο σεναριο.Τους ειχε και καλα για νεκρους ο "κακος με τα μαυρα",αλλα στις ειδησεις δεν ειπωθηκε ΤΙΠΟΤΑ για ενα ατυχημα με τρενο και φυσικα αυτος δεν ανησυχησε.Την προηγουμενη φορα ομως με την βομβα στην αποθηκη,ανησυχησε οταν ακουσε οτι δεν βρεθηκαν πτωματα. Και αν παλι ηθελε να τοςυ σκοτωσει,τοσο δυσκολο ηταν να το κανει εν ψυχρω με μια σφαιρα στο κεφαλι και να τους πεταξει ωστε να κρυψει στοιχεια?Το να τους δεσεις πανω σε ραγες τραινου περιμενοντας να ερθει και να τους πατησει ειναι ηλιθιο... Ασε που αυτο με την Αμαλια ηταν τραβηγμενο.Αντε ας δεχτω οτι μπορει να συμβει αυτο ,μετα γιατι ΟΥΤΕ μια αναφορα στην Αμαλια,το πως τους εσωσε,που ειναι τωρα κλπ... Βιαστικο φιναλε...δεν μου αρεσε... :( Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Οντως,ειχαν ξανα το πλεονεκτημα να τους θεωρουν νεκρους. Βεβαια εδω μπαινει στη μεση αλλη μια ΤΡΥΠΑΡΑ στο σεναριο.Τους ειχε και καλα για νεκρους ο εις"κακος με τα μαυρα",αλλα στις ειδησ δεν ειπωθηκε ΤΙΠΟΤΑ για ενα ατυχημα με τρενο και φυσικα αυτος δεν ανησυχησε.Την προηγουμενη φορα ομως με την βομβα στην αποθηκη,ανησυχησε οταν ακουσε οτι δεν βρεθηκαν πτωματα. Και αν παλι ηθελε να τοςυ σκοτωσει,τοσο δυσκολο ηταν να το κανει εν ψυχρω με μια σφαιρα στο κεφαλι και να τους πεταξει ωστε να κρυψει στοιχεια?Το να τους δεσεις πανω σε ραγες τραινου περιμενοντας να ερθει και να τους πατησει ειναι ηλιθιο... Ασε που αυτο με την Αμαλια ηταν τραβηγμενο.Αντε ας δεχτω οτι μπορει να συμβει αυτο ,μετα γιατι ΟΥΤΕ μια αναφορα στην Αμαλια,το πως τους εσωσε,που ειναι τωρα κλπ... Βιαστικο φιναλε...δεν μου αρεσε... :( Αν λες για τον Παυριανό, τότε ίσως να μην τον είχαν ενημερώσει ΠΩΣ τους "σκότωσαν" γι'αυτό και αυτή τη φορά δεν ανησυχούσε (όπως την πρηγούμενη). Προφανώς φαντάστηκε πως τους σκότωσε με κάποιον λιγότερο...κινηματογραφικό τρόπο :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 emena mou arese para polu to episodeio!! eriksa trelo gelio me thn amalia("hliotherapeia??":lol: ),alla k me th ntalia! o kimoulhs htan polu kalos sto rolo tou kata th gnomh mou.pos allios na htan o venetopoulos??entometaksi hmoun sxedon sigourh gia ton tropo pou tha skotothei(ap'to parathyro)opote den aifnidiastika. poios na'nai o paylos k pos tha ton vroun? sigkinithika ekei pou itan demenoi stis rages k evale to tragoudi k eidame palies skhnes.htan xronovoro alla oraio... apaixto k ekei me thn koula k ton faidona. k h theopoula kalh opos panta an k vrika genikos ligo ypervolikh th skhnh sto eklogiko kentro. k h frinta pou ginetai gia 11h fora 26! genika to kataxarhka xtes!telos pisteyo oti phran ton kako thlefono gia na tou kopsoun th xara,na tou deiksoun pos einai...athanatoi ki atromhtoi!!:p k fysika gia na einai oraio to finale... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 μην εισαστε σιγουροι οτι ο κακος ειναι στην εξουσια...οι εκλογες δεν τελειωσαν απλα λεγετε οτι θα ειναι αυτος συμφωνα με τις μετρησεις των ψηφων μεχρι εκεινη την ωρα...ισως αυτο να παιξει ρολο στην new season... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Οντως,ειχαν ξανα το πλεονεκτημα να τους θεωρουν νεκρους. Βεβαια εδω μπαινει στη μεση αλλη μια ΤΡΥΠΑΡΑ στο σεναριο.Τους ειχε και καλα για νεκρους ο "κακος με τα μαυρα",αλλα στις ειδησεις δεν ειπωθηκε ΤΙΠΟΤΑ για ενα ατυχημα με τρενο και φυσικα αυτος δεν ανησυχησε.Την προηγουμενη φορα ομως με την βομβα στην αποθηκη,ανησυχησε οταν ακουσε οτι δεν βρεθηκαν πτωματα. Και αν παλι ηθελε να τοςυ σκοτωσει,τοσο δυσκολο ηταν να το κανει εν ψυχρω με μια σφαιρα στο κεφαλι και να τους πεταξει ωστε να κρυψει στοιχεια?Το να τους δεσεις πανω σε ραγες τραινου περιμενοντας να ερθει και να τους πατησει ειναι ηλιθιο... Ασε που αυτο με την Αμαλια ηταν τραβηγμενο.Αντε ας δεχτω οτι μπορει να συμβει αυτο ,μετα γιατι ΟΥΤΕ μια αναφορα στην Αμαλια,το πως τους εσωσε,που ειναι τωρα κλπ... Βιαστικο φιναλε...δεν μου αρεσε... :(Καταρχην αν τους ειχε φυτεψει μια σφαιρα στο κεφαλι τοτε η σειρα θα τελειωνε...:lol::X ετσι δε γινεται παντα??? ο κακος ενω εχει την ευκαιρια να τους αποτελειωσει με εναν πιο αμεσο τροπο προτιμαει την πλαγια οδο(βλεπε τραινο)... Δευτερον η Αμαλια απ΄οτι εχω καταλαβει ειναι κατι σαν ο καλος τους αγγελος που ερχεται παντα τη δυσκολη στιγμη και τους σωζει, δε μας νοιαζει το πως αλλα το γεγονος οτι την γλυτωσαν και αυτη τη φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Το τελευταίο επισόδειο είναι το Νο26? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 μην εισαστε σιγουροι οτι ο κακος ειναι στην εξουσια...οι εκλογες δεν τελειωσαν απλα λεγετε οτι θα ειναι αυτος συμφωνα με τις μετρησεις των ψηφων μεχρι εκεινη την ωρα...ισως αυτο να παιξει ρολο στην new season... Ο κακος εκλεχθηκε πρω8υπουργος και αυτο ειναι που διαφοροποιει τα πραγματα.γιατι απο τη μια θα ειναι πανισχυρος ως κυβερνητης,απο την αλλη θα του δεθουν τα χερια,αφου ως δημοσιο προσωπο πρωτης γραμμης θα πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος στις κινησεις του... Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Βρε παιδιά, ας μου απαντήσει κάποιος, γιατί δε θυμάμαι: Στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου, όπου τους βλέπουμε στις ράγες του τρένου, δεν είναι και φιμωμένοι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Βρε παιδιά, ας μου απαντήσει κάποιος, γιατί δε θυμάμαι: Στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου, όπου τους βλέπουμε στις ράγες του τρένου, δεν είναι και φιμωμένοι; όχι...απλά στο τρέιλερ που έδειχνε, μιλάγανε κιόλας...στο πρώτο επεισόδιο, απλά αγκομαχούσανε!:lol: :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Αποκλείεται να ήταν φιμωμένοι γιατί αμέσως πριν πέσουν οι τίτλοι αρχής φωνάζουν όλοι μαζί "Βοήθειααααα!" (κάτι το οποίο παρεμπιπτόντως δεν ακούσαμε χτες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Εγώ δεν κατάλαβα κάτι άλλο: Άντε η Αμαλία πάτησε κατα λάθος το φρένο και σταμάτησε το τρένο, έπρεπε να κατέβει και από το τρένο;;; :wacko: EDIT: 900 post!!! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts