Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η γκριζα διαφημηση δεν απαγορευετε στη TV?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Απαγορεύεται, η WIND όμως είναι και χορηγός.

Πάντως ήταν αρκετά προσεκτικοί ώστε να μην κάνουν ζουμ στο λογότυπο, ή να μην αναφέρουν και στο σενάριο το όνομα.

όντως, δε φάνηκε λογότυπο. Πάντως και στη Vodafone είχαν γυρίσει ένα επεισόδιο περσι (Ντάλια και Ζουμπουλία) παρ' όλο που η ΤΙΜ ήταν χορηγός.
[sIGPIC][/sIGPIC]

όντως, δε φάνηκε λογότυπο. Πάντως και στη Vodafone είχαν γυρίσει ένα επεισόδιο περσι (Ντάλια και Ζουμπουλία) παρ' όλο που η ΤΙΜ ήταν χορηγός.

Δεν παίζει να ήταν χορηγός η ΤΙΜ και να έκαναν επεισόδιο στην Vodafone.

Τι σιχαμένοι γύφτουλες που είναι;

Διαφήμιση της WIND μέσα στο επεισόδιο;:heat:

να μην διαφημισουν κ τους αλλους εργοδοτες(wind) που τους ταιζουν .......:lol: :lol: :lol:

μονο στην cosmote δεν προλαβαν να κανουν κ εκει κανενα γυρισμα :lol: :lol: :lol:

αν δεν ξέρατε οτι οι παρα5 έχουν χορηγό κ έχουν κάνει διαφημίσεις για την tim/wind θα σας χτύπαγε για διαφήμιση? εμένα όχι...ένα ταμπελάκι στο background ήταν...για κάποιον ανυποψίαστο δε λέει κ πολλά...

ήταν ακόμα στα πρώτα επεισόδια και δεν ήταν χορηγός η ΤΙΜ. Αν και τοτε δεν είχε φανεί κάποιο logo Vodafone, απλά το συμπέρανες από τους κόκκινους τοίχους!:p

Ξαναβλεποντας το επεισοδιο σημερα παρατηρησα οτι στο περιοδικο που διαβαζε ο Φωτης στην παραλια ειχε εξωφυλλο την Φριντα με τη δηλωση "Εκανα Μποτοξ":lol:

Μολις το ειδα ελιωσα!

Καλα το Μαλαουι/Μιαουλη κορυφαιο:happy:

μια απο τα ίδια!!:lol: :lol:

Maybe I'll hold my breath and jump right in

akrws koulo to teleftaio epeisodio...

eidika afto me ton ale3i, alla kai pou i zoumpi ta ftia3e me ton astinomo...eleos pia me ta zevgarwmata...

oso gia tin Amalia distixws vgike ali8ino afto pou oi perisoteroi perimenan.

To mono pou a3ize sto epeisodio itan pou pe8anan oi dio giagiades (giati eleos kiolas me ta happy end) Bebaia den exase na to kapsei sto telos me tin ibiza kai tis loipes kriades...

telospantwn paei ki afto...pame gialla twra.:p

:p

eidika afto me ton ale3i, alla kai pou i zoumpi ta ftia3e me ton astinomo...eleos pia me ta zevgarwmata...

To mono pou a3ize sto epeisodio itan pou pe8anan oi dio giagiades (giati eleos kiolas me ta happy end) Bebaia den exase na to kapsei sto telos me tin ibiza kai tis loipes kriades...

το τελευταιο δεν ξεκαρφωτο θα συνεχιστει το2009 στους κινηματογραφους!οποτε θα υπαρχουν 3 πνευματα!αρα μια απο τα ιδια.................

το τελευταιο δεν ξεκαρφωτο θα συνεχιστει το2009 στους κινηματογραφους!οποτε θα υπαρχουν 3 πνευματα!αρα μια απο τα ιδια.................

Πλακα πλακα,παιζει να γινει κατι τετοιο.Αλλα αργει ακομα.

ναι ναι και θα γυριστεί στην ιμπιζα βέβαια και οι γιαγιάδες με την αμαλία θα ναι οι 3 αγγελοι του Τσάρλυ αλλά αυτή τη φορά θα τις βλέπουμε κιολας να επικοινωνούν με τον..."Μεγάλο" ενώ οι ανυποψίαστοι "ντετέκτιβ" θα είναι βέβαια ισπανόφωνοι ηθοποιοί (κάτι έχει ακουστεί για τον Γκαελ Γκαρσία αλλά και την Πενέλοπε Κρουζ) ενώ βοηθός του Αντώνη Αγγελόπουλου στη σκηνοθεσία θα είναι ο Αλμοδόβαρ :p

όντως, δε φάνηκε λογότυπο.
Φάνηκε, νομίζω δηλαδή, λογότυπο Wind και στη μπλούζα των εργαζομένων και σε αφίσα στο μαγαζί. Το παρατήρησα, νομίζω πάλι καλά, γιατί είπα μέσα μου «τι ξεκάρφωτη σκηνή για να διαφημίσει τους χορηγούς»...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Vre paidia, h zwh Antwnopoulou poia einai?

Pou kolaei?

Afou pio katw o katalogos twn 9ymatwn egrafe to Amalia Antwnopoulou..aerosynodos..

Μήπως θες να πεις Νίκη Αντωνοπούλου?!?

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Με πήραν τηλέφωνο φίλοι και μου είπαν ότι υπήρχε σαφής αναφορά στην περίπτωσή μου στο τελευταίο επεισόδιο του Παρά Πέντε. Είμαι η Μαρία Παπαγιαννίδου, μελαχροινή, γύρω στα 40, οροθετική και φρεσκοπαντρεμένη.

Επειδή χαρήκατε γιατί έφαγε ο Φώτης το κέικ που του πρόσφερε η "οροθετική" και την άφησε να πιάσει τα παγάκια με τα χέρια της, σας πληροφορώ ότι έχω εξασφαλίσει την προβολή του ανατρεπτικού ντοκιμαντέρ "The other side of AIDS" του Robin Scovill, Λος Αντζελες 2004, βραβείο κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λος Αντζελες, για δύο εβδομάδες στην Αθήνα, στους κινηματογράφους Μικρόκοσμο και Τριανόν.

Το moto που έχω διαλέξει για την αφίσα της ταινίας είναι:

Εσείς γνωρίζετε την άλλη όψη για το AIDS;

«Νιώθω σαν να ξυπνάω από έναν πενταετή ύπνο όπου είχα συμφωνήσει σε κάτι που δεν πίστευα και δεν ήθελα να κάνω», Reggie, ένας οροθετικός.

Σας το αφιερώνω. Περισσότερα στην ιστοσελίδα μου http://www.hivwave.gr

Με πήραν τηλέφωνο φίλοι και μου είπαν ότι υπήρχε σαφής αναφορά στην περίπτωσή μου στο τελευταίο επεισόδιο του Παρά Πέντε. Είμαι η Μαρία Παπαγιαννίδου, μελαχροινή, γύρω στα 40, οροθετική και φρεσκοπαντρεμένη.

Επειδή χαρήκατε γιατί έφαγε ο Φώτης το κέικ που του πρόσφερε η "οροθετική" και την άφησε να πιάσει τα παγάκια με τα χέρια της, σας πληροφορώ ότι έχω εξασφαλίσει την προβολή του ανατρεπτικού ντοκιμαντέρ "The other side of AIDS" του Robin Scovill, Λος Αντζελες 2004, βραβείο κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λος Αντζελες, για δύο εβδομάδες στην Αθήνα, στους κινηματογράφους Μικρόκοσμο και Τριανόν.

Το moto που έχω διαλέξει για την αφίσα της ταινίας είναι:

Εσείς γνωρίζετε την άλλη όψη για το AIDS;

«Νιώθω σαν να ξυπνάω από έναν πενταετή ύπνο όπου είχα συμφωνήσει σε κάτι που δεν πίστευα και δεν ήθελα να κάνω», Reggie, ένας οροθετικός.

Σας το αφιερώνω. Περισσότερα στην ιστοσελίδα μου http://www.hivwave.gr

Σε ευχαριστουμε πολυ , τιμη μας να γραφεις εδω!!!

haha +1 :D

Μήπως θες να πεις Νίκη Αντωνοπούλου?!?

Μάλλον αυτή εννοεί. Κι εγώ είχα την απορία σχετικά ποιός ο λόγος να υπάρχει Νίκη και Αμαλία με ίδιο επώνυμο και μάλιστα να προσέξουν μόνο την από πάνω. :confused:

Μάλλον αυτή εννοεί. Κι εγώ είχα την απορία σχετικά ποιός ο λόγος να υπάρχει Νίκη και Αμαλία με ίδιο επώνυμο και μάλιστα να προσέξουν μόνο την από πάνω. :confused:

Μπορεί στο αεροπλάνο να ήταν και η αδερφή της...ή η μητέρα της :what: :confused:

Yπαρχει ομοιοτητα πραγματι στην εμφανιση της ηθοποιου που επιλεχτηκε να παιξει την οροθετικη κοπελα κι μιας πραγματικης περιπτωσης που προβληθηκε απο την tv.Ετσι μολις το ειδα καταλαβα οτι γινοταν σαφης αναφορα..Ηταν σαν να ψαχνε να βρει σωσια..Μπραβο στον Καπου με τα ωραια θεματα που προβαλει..κι στην ηθοποιο βεβαια που ηταν εκπληκτικη.

Συνοπτικα η σειρα ειναι η καλυτερη απο ολες τις Ελληνικες που περασαν ποτέ.Οταν ολες οι σειρες ασχολουνται με γαμους,ερωτικα τριγωνα,κτλ.το ΠΑΡΑ 5 συνδυασε:

Χιουμορ,ατακες,δραση,μυστηριο,συνωμοσια,πολλα φρεσκα προσωπα,ακριβη παραγωγη,καλογραμμενο σεναριο και πολυ καλη σκηνοθεσια.Και περασε και μηνυματα.Δηλαδη τι μηνυμα μπορει να περασει "η ωρα η καλη" ή η "μαχαιρια"?

Ειναι πραγματικα εκπληκτικο που η συνωμοσια συνδυαστηκε με χιουμορ.Σε ολες τις ξενες παραγωγες οι συνωμοσιες εχουν μονο δραση(πχ prison break),ενω εδω ειχαμε μια σοβαρη υποθεση να εξιχνιαζεται απο χαρακτηρες-καρτουν.

Επισης ειναι πολυ ωραιο και εναλλακτικο οτι ο Καπουτζιδης δεν ειναι φανατικος οπαδος του happy end.Δηλαδη 5 γαμοι,παιδια,ολοι καλα και βλακειες...Βαζει μεσα και την πικρη πηνελια του,οπως το παιδακι της Γαρουφαλιας,ο θανατος των γιαγιαδων,κτλ.Επισης αφηνει απωθημενα.Δηλαδη ποτέ δεν τα εφτιαξαν η Ζουμπουλια με τον Θωμα,ενω ακομα και τη Νταλια με τον Αλεξη τους εβαλε μαζι στο τελος χαριστικα.Το ειπε στην "ανατροπη" οτι δεν το ηθελε να ειναι μαζι,αλλά το εκανε για χαρη των τηλεθεατων.

Το τελευταιο επεισοδιο,πολυ καλο.

Δεν μου κολλανε καποια πραγματα ομως:

1)Γιατι δεν πηγαιναν απο την αρχη στην αστυνομια?Ηταν τελικα πολυ απλο.Η αστυνομια επιασε τους κακους.Τουλαχιστον περιμενα να δικαιολογησει αυτον τον φοβο για την αστυνομια με τον 5ο κακο.Ναι μεν ηταν αστυνομικος,αλλά δεν ηταν κανενας ισχυρος στην αστυνομια,ουτε τον γλιτωσε η αστυνομια.Επισης ο Λημιωτης δεν ειχε μπλεχτει με την ΕΞΙΤΕΡ?

2)Με εκνευριζει οταν βλεπω ανθρωπους της τηλεορασης να την βριζουν.Δηλαδη Καπουτζιδης και Λαζοπουλος το εχουν παρακανει.Απο αυτην ζειτε ρε παιδια,μην ειστε αχαριστοι.Βεβαια ο Καπουτζιδης περασε ενα μηνυμα απο προσωπικη του εμπειρια επειδη ο ιδιος "καηκε" βλεποντας μια ζωη τηλεοραση.Αλλά να σας πω και κατι?Δεν του βγηκε σε κακο...Τοσα πραγματα ειδε στην tv και τωρα μεγαλουργει..

3)Ο Αλεξης ειδε 2 εξαχρονα παιδια που του εκρυβε η Νταλια για πανω απο μιση δεκαετια και δεν επαθε κανενα σοκ?Δεν αντεδρασε καθολου?Ετσι απλα αντεδρασε?"Αγαπη μου καναμε καποια παιδια,αλλά ξεχασα να στο πω"...

Δεν μου κολλανε καποια πραγματα ομως:

1)Γιατι δεν πηγαιναν απο την αρχη στην αστυνομια?Ηταν τελικα πολυ απλο.Η αστυνομια επιασε τους κακους.Τουλαχιστον περιμενα να δικαιολογησει αυτον τον φοβο για την αστυνομια με τον 5ο κακο.Ναι μεν ηταν αστυνομικος,αλλά δεν ηταν κανενας ισχυρος στην αστυνομια,ουτε τον γλιτωσε η αστυνομια.Επισης ο Λημιωτης δεν ειχε μπλεχτει με την ΕΞΙΤΕΡ?

Ναι αλλά οι 5 δεν το ήξεραν αυτό ;) δεν μπορουσαν να το ρισκάρουν