Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΧΑΧΑΧΑ!!Γελαει ολο το συμπαν!

Καλο...

Ποτε βγαινει λοιπον;Δεν με βοηθησες και πολυ...:rolleyes:
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τωρα τα ειδα ολα μαζεμενα τα επεισοδια.

Ψιλοβαρεθηκα στα 2 αλλα το 3ο(το τελευταιο) τα σπασε στο τελος.

Το ψιλοπεριμενα να "την κανει" ο πρωθυπουργος αλλα ετσι οπως εγινε γουσταρα την φαση.:happy: :D

Αμα μου σκοτωσουν τον τυπο με τα μαυρα(:love: ) θα τα παρω ασχημα.:mad:

1 επεισοδιο μενει; Αυτη τη Δευτερα;

Βλακεία έκανες που τα είδες τώρα, στο τέλος έπρεπε να τα δεις όλα.. Τώρα θα έχεις αγωνία μιά βδομάδα για το τελευταίο επεισόδιο όπως εμάς :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Βλακεία έκανες που τα είδες τώρα, στο τέλος έπρεπε να τα δεις όλα.. Τώρα θα έχεις αγωνία μιά βδομάδα για το τελευταίο επεισόδιο όπως εμάς :p

Νομιζα οτι το τελευταιο ηταν αυτη τη Δευτερα. Χαζομαρα μου.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη ειναι σιγουρο σε2 βδομαδες θα προβληθει??

Έμαθα σήμερα το τέλος του Παρά πέντε και επειδή ξέρω ότι πολλοί θέλετε να το μάθετε το γράφω…..

Φυσικά δε βάζω spoiler tags, όπως στις παλιές καλές mailing lists, όποιος δε θέλει δε διαβάζει πιο κάτω :)

Όπως έχει πει ο Καπουτζηδης, «κάποιος αγαπημένος χαρακτήρας πεθαίνει». Αυτή είναι η Ζουμπουλια… Θα πεθάνει από τη καρδία της μόλις μάθει μαζί με μας γιατί η Νταλια δεν ήταν στο παράδεισο. Δεν είναι λόγο του πατέρα της, γιατί άλλωστε να τιμωρηθεί για τις πράξεις του, είναι γιατί και η ίδια γνώριζε και συμμετείχε και συνέχισε όλα αυτά που έκανε ο father… Αυτή είναι και η ανατροπή του τέλους, το οποίο ο Κάπου δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να είναι «και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα», παρά τις πιέσεις και του καναλιού…

Κατά τα αλλά τα υπόλοιπα είναι λίγο ή πολύ όπως έχουν ήδη προβλεφτεί εδώ: Ο Λιμνιώτης και ο «κακός» θα αλληλοσκοτωθούν, και ο Δεληκαρης θα βρεθεί νεκρός στη Βραζιλία ή κάπου εκεί,όταν πήγαν να τον ληστέψουν κάποιοι απλοί κακοποιοί.

Τι ξεχναω? Μα φυσικά την Αμαλία! Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σας το πω, όχι γιατί δε θέλω, αλλά γιατί απλά όχι μόνο δεν έχει γυριστεί, αλλά γιατί δεν έχει καν γραφτεί. Ο Κάπου έχει 3 σενάρια στο μυαλό του και δεν έχει διαλέξει. Ένα από αυτά πάντως περιλαμβάνει και λίγο Νταλια μέσα για να μη πέσει πολύ κλάμα….

Για να δούμε….

Υ.Γ. Όχι δεν έχω τη ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ πότε θα παιχτεί και τη διάρκεια τελικά θα έχει

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αν αυτο ειναι το πραγματικο τελος γουσταρω τρελα.

Κι ας πεθαινει ο κακος με τα μαυρα.:love: :(

Επιτελους not happy ending.

Αν και δεν πιστευω οτι ειναι αυτο το τελος αλλα πραγματικα μακαρι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως έχει πει ο Καπουτζηδης, «κάποιος αγαπημένος χαρακτήρας πεθαίνει».

Διάβασα σε πρόσφατη συνέντευξη του Καπουτζίδη ότι στο πλοίο θα είναι 4 όχι επειδή αναγκαστικά θα πεθάνει ο 5ος αλλά λόγω ενός δυσάρεστου γεγονότος που θα του συμβεί και πρέπει να μείνει πίσω (εκτός αν το είπε έτσι για να παραπλανήσει:X ..άβυσσος η ψυχή του Καπουτζίδη:p ).

Μα η Ντάλια ήταν στον Παράδεισο...

Ο πατέρας της δεν ήταν εκεί απλά. Οπότε αυτό δεν πολυστέκει... και για να πω την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει. Το προτιμώ εννοείται από το να σωθούν όλοι και να πάνε όλα καλά (που είναι κλασσικό και βαρετό) αλλά όχι να βγει και φταίχτρα η Ντάλια.

Άσε που δεν θα κολλάει γενικά με το στυλ της Ντάλιας. Πώς συνέχισε κάτι το οποίο δεν ήξερε καν;; Αφού από την πρώτη σκηνή του έργου βασικό παράπονο του Αλέξη ήταν πως η Ντάλια δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις επιχειρήσεις της, είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Απλά δεν κολλάνε...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Συμφωνώ με το sofaki....Περιμένουμε να δούμε πάντως τι από όσα έχουμε πει εδώ μέσα θα περιέχονται τελικά στο επεισόδιο

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Μα η Ντάλια ήταν στον Παράδεισο...

Ο πατέρας της δεν ήταν εκεί απλά. Οπότε αυτό δεν πολυστέκει... και για να πω την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει. Το προτιμώ εννοείται από το να σωθούν όλοι και να πάνε όλα καλά (που είναι κλασσικό και βαρετό) αλλά όχι να βγει και φταίχτρα η Ντάλια.

Άσε που δεν θα κολλάει γενικά με το στυλ της Ντάλιας. Πώς συνέχισε κάτι το οποίο δεν ήξερε καν;; Αφού από την πρώτη σκηνή του έργου βασικό παράπονο του Αλέξη ήταν πως η Ντάλια δεν ασχολήθηκε ποτέ με τις επιχειρήσεις της, είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Απλά δεν κολλάνε...

Ισως και καλα να "εκανε" την χαζη αλλα να γνωριζε τα παντα περι των επιχειρησεων της; Χλωμο για μενα.

Παντως δεν θελω happy end. Θελω μιζερια και καταστροφη.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισως και καλα να "εκανε" την χαζη αλλα να γνωριζε τα παντα περι των επιχειρησεων της; Χλωμο για μενα.

Και εγώ... Αλλά θέλω και να κολλάει με το έργο. Πιο πολύ θα μου καθότανε να τα έχει οργανώσει όλα ο Αλέξης (π.χ) παρά η Ντάλια... ;)

Και εγώ... Αλλά θέλω και να κολλάει με το έργο. Πιο πολύ θα μου καθότανε να τα έχει οργανώσει όλα ο Αλέξης (π.χ) παρά η Ντάλια... ;)

Οχι και ο Αλεξης ρε συ. Ουτε αυτο κολλαει. Εξαλλου ο Αλεξης ειναι ερωτουλης. Οχι. Καποια "εκπληξη" θα εχει σιγουρα αλλα δεν νομιζω να εχει να κανει με καποιον που γνωριζε. Μπορει να ειναι κατι τελειως ασχετο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Μάρθα και η Ρίτσα κρύβονται πίσω απ' όλα τελικά... να το δεις... :ninja: :ninja: :secret:

ΥΓ: Ο "ερωτούλης" είναι κάτι σαν το "ευχούλης"; :confused:

Η Μάρθα και η Ρίτσα κρύβονται πίσω απ' όλα τελικά... να το δεις... :ninja: :ninja: :secret:

Ο ερωτουλης ειναι κατι σαν το "γούτσου" ή με μια εικονα :love:.

Απλα ειπα να μην επαναλαμβανομαι.:p

Αντε να δουμε τι θα γινει και με το ζευγαρακι της Αγ. Παρασκευης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

:worry: :worry: :worry: :worry: :worry: :worry:

Ελα ρε οχι....απο+κλειεται:p

Δε νομιζω να εχει γινει τετοια δουλεια απο τη νταλια.

Αν εχει γινει παντως θα τη μισησουν ολοι στο τελος,και με το δικιο τους...

Παντως happy end με την εννοια χαρες και πανηγυρια δε νομιζω...σιγουρα θα υπαρξουν και δυσαρεστα γεγονοτα.That's Life..

Και νομιζω οτι ο Καπουτζιδης θα το δειξει αυτο.Τι να πω...Ειδωμεν:)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

bre paidia sto epeisodio me ta lefta apo to mpalkoni den eipe i Amalia oti oi pente den janaxwrisan apo tote?? An i Ntalia sumeteixe se kati opws i ptwsi tou aeroplanou kai oi alloi 4 to ma8ainan, apokleietai na ti sugxorousan... Eipame senario einai kai ola ginontai alla POSO megalopsixoi na einai oi xaraktires??? An itan toso idanikoi 8a itan se monastiri. Apo tin alli idi apo to prwto epeisodio jeka8aristike oti oi 5 einai oi kaloi. OI 5, OXI OI 4!

Πωπω! Γουστάρω! Τελευταία σκηνή...αυτή να φεύγει με μία βαλίτσα και να την περιμένει κάποιος ο οποίος να την συνοδεύει στην "έξοδο" της από το έργο. Αυτός ο κάποιος φυσικά...ο πατέρας της !

no sig...

αρχιζω να προτιμω την εκδοχη του ονειρου....

Παπακαλιατη θα το κανουμε; Ελεος...:ninja:

Εγω λεω να μπει ο ερωτας(βλ. κακος με τα μαυρα) στο σπιτι να αρχισουν να πυροβολουν οι 2 τους με τον αλλον και να πεθανουν ολοι. Θα μεινει μονο ο ερωτας και θα κλεφτει με την Αγγελα. Happy end.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωπω! Γουστάρω! Τελευταία σκηνή...αυτή να φεύγει με μία βαλίτσα και να την περιμένει κάποιος ο οποίος να την συνοδεύει στην "έξοδο" της από το έργο. Αυτός ο κάποιος φυσικά...ο πατέρας της !
:lol: :lol: :lol: Dalia/Grace ;)

πόσο τέλειο θα ήταν αυτό ε?!!!

Η αυτοκτονία του προέδρου δεν σας φάνηκε σαν 'φόρος τιμής' του Καπουτζίδη στην σειρά '24'; Η πέμπτη σεζόν του 24 είχε πολύ παρόμοια υπόθεση.

blepoume pou blepoume epanalipseis, an einai kai flash back... Zitw! 8a einai ta flash back 5 lepta kai i ejigisi 1! Kalo nai men giati den afinei kena alla apo tin alli exoume dei tosi epanalipsi ton teleutaio kairo pou... Den jerw bre paidia.. M'aresei to para pente... POLY!!! Alla na kanei duo tria epeisodia akoma, kai xwris epanalipseis endiamesa... Alwste den eipate oti o kapou eixe tajei ta 4 teleutaia epeisodia na einai sunexomena gia na min xanoume ton eirmo?

Καλά... ο Καπουτζίδης από πέρυσι λέει, τάζει και διαψεύδεται στη συνέχεια! Τι το θέλεις και μιλάς ρε πουλάκι μου; τουλάχιστον να μπορούσες να το κρατήσεις κλειστό το στοματάκι σου! (στον Καπουτζίδη αναφέρομαι).

Την κάψανε τη σειρά, και εγώ και οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουμε ξενερώσει πολύ!

Όσο για το τέλος του ΚostasV, δε νομίζω ότι στέκει κάτι τέτοιο... θα πέσεις το ξενέρωμα της αρκούδας! Απορώ που τα μαθαίνετε όλα αυτά!

Emena mporeite apla na mou uposxe8eite oti to teleutaio epeisodio 8a exei mia gerh dosh apo 8eopoula h opoia 8a kanei kati apo8ewtiko?????

Telika auto pou menei apo to serial einai auth h super-ntouper giagia pou kata th gnwmh mou einai h Ntenh Markora ths dekaetias mas..!!!

Elpizw na mh xreiastei na perimenw allh mia dekaetia gia enan tetoio anatreptiko k anepanalhpto xarakthra...

Respect!!!!

Όπως έχει πει ο Καπουτζηδης, «κάποιος αγαπημένος χαρακτήρας πεθαίνει». Αυτή είναι η Ζουμπουλια… Θα πεθάνει από τη καρδία της μόλις μάθει μαζί με μας γιατί η Νταλια δεν ήταν στο παράδεισο. Δεν είναι λόγο του πατέρα της, γιατί άλλωστε να τιμωρηθεί για τις πράξεις του, είναι γιατί και η ίδια γνώριζε και συμμετείχε και συνέχισε όλα αυτά που έκανε ο father… Αυτή είναι και η ανατροπή του τέλους, το οποίο ο Κάπου δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να είναι «και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα», παρά τις πιέσεις και του καναλιού…

Μα αν γινει κατι τετοιο στο πλοιο δεν θα ειναι 4 αλλα 3..διοτι δεν νομιζω μετα απο κατι τετοιο να ειναι μαζι τους η Νταλια...κ αφου η Ζουμπι θα τα τιναξει...μενουν 3..αρα μαλλον ακυρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]