terry39 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 1 minute ago, hariskar said: Όμως είναι χωρίς τιμολόγιο.. Για τιμολόγιο κοιτάς σε άλλη (ευρωπαϊκή) αποθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Τι έκδοση Google play store έχετε?Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Τι έκδοση Google play store έχετε?Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkversion 31.9.20-21 [0] [PR] 469294514Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 59 minutes ago, simaras said: version 31.9.20-21 [0] [PR] 469294514 Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk ώπ εσύ έχεις την νέα αναβάθμιση. Εγώ είμαι ακόμα στην 31.0.13.21 και είμαι με το bug της google. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 ώπ εσύ έχεις την νέα αναβάθμιση. Εγώ είμαι ακόμα στην 31.0.13.21 και είμαι με το bug της google.Τι bug έχει η google?Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 9 minutes ago, simaras said: Τι bug έχει η google? Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk Play System Update Security Status / Google Play System update missing. [243183638] - Visible to Public - Issue Tracker 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Ήρθε και σε εμένα!Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 νέο firmware 64.0.A.8.82 σε λίγες ημέρες. Μόνο security updates.Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Ήρθε κιόλας το νέο firmware.Το εγκατέστησα-κλασσικα θέλει κάμποση ώρα η εγκατάσταση.Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 απο χρήστη reddit 2 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Ήρθε και ενημέρωση συστήματος 64.0.Α.11.31Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Η ενημέρωση έφερε και το dynamic colour στις επιλογές το οποίο είναι πολύ διακριτικό.Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 Η ενημέρωση έφερε και το dynamic colour στις επιλογές το οποίο είναι πολύ διακριτικό.Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπάρχει κάποια άλλη αλλαγή;Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 1 ώρα πριν, simaras said: Υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή; Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk όχι από όσο γνωρίζω Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 Βρε παιδια μηπως λεω μηπως με τις αναβαθμισεις διορθωσαν το απαραδεκτο προβλημα την ωρα που μιλας και εχεις το ακουστικο στο αυτί να ενεργοποιειται η οθονη και να μπαινει μεσα στα μενού? Παρολο που υπέφερα απ τη θερμοκρασια αν δε μου εκανε αυτο στην κληση δε θα το ειχα πουλήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Αν κρίνω απο το xperia 1 ii, αυτό πιο πολύ έχει να κάνει να κάνει με τη λάθος θέση του αισθητήρα. Όπως κοιτάς την οθόνη, απο ποια μεριά βρίσκεται ο αισθητήρας προσέγγισης? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 καλησπέρα, όποιος ενδιαφέρεται το γράφω και εδώ, το κινητό το δίνω λόγω απόκτησης νέας συσκευής. Είναι 3 μηνών και φυσικά χωρίς ίχνος παραμικρής φθοράς. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 καλησπέρα, όποιος ενδιαφέρεται το γράφω και εδώ, το κινητό το δίνω λόγω απόκτησης νέας συσκευής. Είναι 3 μηνών και φυσικά χωρίς ίχνος παραμικρής φθοράς.Σε τι συσκευή πήγες από περιέργεια και μόνο;Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 4 minutes ago, simaras said: Σε τι συσκευή πήγες από περιέργεια και μόνο; Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk PIxel 7 pro Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 PIxel 7 proΠώς και έτσι όμως; Τι σε κούρασε -δε σου άρεσε στο Sony?Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Πώς και έτσι όμως; Τι σε κούρασε -δε σου άρεσε στο Sony? Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk Δεν ξέρω φίλε μου, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Απλά διαπίστωσα πόσο εύκολα μπορεί η Google να διαχειριστεί φωτογραφίες και πόσο απλά μπορεί να τα κάνει, συν οτι με κούρασε συνέχεια η ίδια συσκευή (το 21:9 εννοώ) και απλά πήγα μπρος τα εκεί, καλά να είμαστε και θα ξαναγυρίσω στην Sony.Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2022 Αν και είμαστε off topic, να σε ρωτήσω. Μέχρι τώρα δεν υποστήριζε για Ελλάδα 5G, VoWF και νομίζω και VoLTE (χωρίς να είμαι σίγουρος για το τελευταίο), λύθηκε αυτό το θέμα στο τελευταίο pixel; Γιατί αν όχι, θεωρώ είναι ένα κύριο μειονέκτημα για να μην πάρει κάποιος pixel στην ΕλλάδαΣτάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 (edited) 12 ώρες πριν, AnDas said: Αν και είμαστε off topic, να σε ρωτήσω. Μέχρι τώρα δεν υποστήριζε για Ελλάδα 5G, VoWF και νομίζω και VoLTE (χωρίς να είμαι σίγουρος για το τελευταίο), λύθηκε αυτό το θέμα στο τελευταίο pixel; Γιατί αν όχι, θεωρώ είναι ένα κύριο μειονέκτημα για να μην πάρει κάποιος pixel στην Ελλάδα Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η συσκευή σαν συσκευή τα διαθέτει, εδώ στην Ελλάδα είναι κλειδωμένο και μόνο με root μπορείς. Το γνωρίζω αλλά δεν με ενδιαφέρει στο θέμα μας, ξεκίνησε η "διανομή" της Android 13 για την σειρά IV Edited November 3, 2022 by guy_fawkes 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 https://www.sony.co.th/en/electronics/support/articles/00283183.Ότι καινούργιο έχει έρθει με την 13Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Μόλις πέρασα την 13.Δεν την έχω δουλέψει- εκ πρώτης όψεως όλα λειτουργούν άψογα.Sent from my XQ-CT54 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts