paschos76 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 & εγώ το ρώτησα γιατί δεν λέει τίποτα για κάρτα μνήμης στο ελληνικό site της Nokia http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,80116,00.html ενώ στο ευρωπαϊκό γράφει 128-512MB (προφανώς το μέγεθος διαφέρει από χώρα σε χώρα) http://www.europe.nokia.com/nokia/0,8764,80116,00.html Μια κάρτα 512MB έχει χαλαρά 50 ευρώ. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα τα φωνάζουν, δεν τα κρατάνε μυστικό... :ninja: Symbian κινητό, με 400 ευρώ & κάρτα 512MB, πιστεύω πως είναι δώρο. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 1000% εχει καρτα μνήμης minisd 512Mb.Αν σου δίνουν πακέτο χωρις καρτα μέσα μην το πάρεις καποια απατεωνια παιζει.Αγόρασε το απο άλλο μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 1000% εχει καρτα μνήμης minisd 512Mb.Αν σου δίνουν πακέτο χωρις καρτα μέσα μην το πάρεις καποια απατεωνια παιζει.Αγόρασε το απο άλλο μαγαζι. microSD! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Ρε παιδια σε ενα φυλλαδιο του Γερμανου που υπαρχει σημερα μεσα στις Κυριακατικες εφημεριδες το εχει 328 ευρα:wacko: Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 @mois:Check pm:cool: Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ralakos Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 :Re exw problima me to pc suite me to application installer opote to pataw na ani3ei mou petaei sfalma apo ta windows.. exw kanei 10 fores reinstall exw katevasei tin kainourgia ekdosi kai tpt :( den borw na metaferw games tpt.. xerete pws na to lisw i mipws kanena allo tropo na kanw install games sto 3250 mou? :( :( :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 :Re exw problima me to pc suite me to application installer opote to pataw na ani3ei mou petaei sfalma apo ta windows.. exw kanei 10 fores reinstall exw katevasei tin kainourgia ekdosi kai tpt :( den borw na metaferw games tpt.. xerete pws na to lisw i mipws kanena allo tropo na kanw install games sto 3250 mou? :( :( :mad: Εδώ θα βρείς τη λύση : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=89051 Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ralakos Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 den nomizw na einai to idio problima me ta alla paidia emena to application manager mou bgazei sfala kai petagete to ekneuristiko para8iro na steilw kai kala to problima stin microsoft.. na fantasteis kai na min exw sindemeno to kinito pali to idio kanei.. kai prox8es estelna tragoudia kai programmata :( den xerw ti to epiase :S kamia idea? kanena allo programma na borw na kanw install games sto kinito xwris pc suite iparxei? Dokimasa oti lene ta paidia (ektos format profanws) kai den douleuei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 den nomizw na einai to idio problima me ta alla paidia emena to application manager mou bgazei sfala kai petagete to ekneuristiko para8iro na steilw kai kala to problima stin microsoft.. na fantasteis kai na min exw sindemeno to kinito pali to idio kanei.. kai prox8es estelna tragoudia kai programmata :( den xerw ti to epiase :S kamia idea? kanena allo programma na borw na kanw install games sto kinito xwris pc suite iparxei? Dokimasa oti lene ta paidia (ektos format profanws) kai den douleuei.. Πρόγραμμα άλλο δεν υπάρχει. Τους drivers για κινητό και καλώδιο τους δίνει μόνο η nokia με το pc suite. Σίγουρα έτρεξες το PC Suite Cleaner, καθάρισες την registry, εγκατέστησες το νέο pc suite 6.8 ???:) Βέβαια υπάρχει κι η άλλη λύση : Windows SP2 + bluetooth adaptor = ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth Οπότε bye bye, pc suite. Να σου πω και το άλλο? Βάζεις linux, οπότε bye bye windows, και υσηχάζεις από επανακινήσεις και ιούς !!! Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ralakos Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 ta ekana auta kai den petixan.. 8a ta xanakanw twra alli mia fora mipws kai den ekana kati swsta.. alla giati den iparxei to sistima tou 6600 stelnei ta arxei ta lamvanei san minimata kai ta kanei install mesa apo to kinito... 6600 imba :) an den piasei kai twra :( GAM&%^&@ nokia :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Κάποιες ερωτησούλες σχετικά με το κινητό... 1.Από θέμα ποιότητας αναπαραγωγής μουσικής σε σχέση με το 6680(αυτό έχω και σκέφτομαι να το δώσω...) τι λέει??? 2.Ομοίως,ποιο υπερέχει σε θέμα οθόνης(φωτινότητα,χρώματα).Δεν εννοώ στα χαρακτηριστικά αλλά ποιό είναι καλύτερο στην πραγματικότητα.. 3.Από κάμερα πως πάει??? 4.Ξέρω οτι προς το παρόν υπάρχουν πολύ λίγες εφαρμογές για το συγκεκριμένο λειτουργικό.Η μη συμβατότητά του με τις προηγούμενες εκδόσεις symbiam λειτουργικού παίρνει μπάλα τα themes και τα παιχνίδια ή εκεί υπάρχει συμβατότητα??? Αν μπορέσει κάποιος να μου απαντήσει και όσον αφορά την σύγκρισή του με το 6680 ακόμα καλύτερα.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!! Παράθεση ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Κάποιες ερωτησούλες σχετικά με το κινητό... 1.Από θέμα ποιότητας αναπαραγωγής μουσικής σε σχέση με το 6680(αυτό έχω και σκέφτομαι να το δώσω...) τι λέει??? 2.Ομοίως,ποιο υπερέχει σε θέμα οθόνης(φωτινότητα,χρώματα).Δεν εννοώ στα χαρακτηριστικά αλλά ποιό είναι καλύτερο στην πραγματικότητα.. 3.Από κάμερα πως πάει??? 4.Ξέρω οτι προς το παρόν υπάρχουν πολύ λίγες εφαρμογές για το συγκεκριμένο λειτουργικό.Η μη συμβατότητά του με τις προηγούμενες εκδόσεις symbiam λειτουργικού παίρνει μπάλα τα themes και τα παιχνίδια ή εκεί υπάρχει συμβατότητα??? Αν μπορέσει κάποιος να μου απαντήσει και όσον αφορά την σύγκρισή του με το 6680 ακόμα καλύτερα.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!1) Αρκετά καλύτερο 3) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1320426#post1320426 4) Τα παίρνει όλα η μπάλα εκτός απο τα java :( Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 4) Τα παίρνει όλα η μπάλα εκτός απο τα java :( Βεβαια themes κυκλοφορουν ηδη αρκετα, και οι εφαρμογες πιστευω δε θα αργησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 san poiotita siskevis einai kalo??? ennow to pliktrologio pou girnaei, den iparxei periptwsi na xalarwsei kai na xalasei??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Μια μικρή χαλαρώτητα πάντως εγώ την διακρίνω στο δικό μου. Όχι πάντως κάτι το ανησυχητικό!!! diladi aksizei na to parw ??? pistevo oti tha xalaei to pliktrologio meta apo ligo kairo sta perissotera opws ginetai sto 6270.... sosta?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 απο θεμα ποιότητας μπορω να πω και εγώ οτι ειναι παρα πολύ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micevi2002 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 hi paidia.ego to pira ti proti mera pou vgike 410 europoulakia.mazi me tin karta mnimis.den mou troei kanena kollima kai i nixterini tou lipsi mporo na po oti ftanei ti poiotita tis psifiakis mou mixanis...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Καλησπέρα σήμερα το αγόρασα από το Γερμανό 328Ευρο (καλή τιμή για smart phone). Από το λίγο που το δούλεψα δεν μου άρεσε τόσο η ποιότητα του ήχου από τα ακουστικά και ότι η Νοκια δεν έχει την διαφανή προστατευτική ζελατίνα πάνω στην οθόνη όποτε η οθόνη θα γρατσουνιστεί εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 328 epesE? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 328 epesE? Το έχουν πρόσφορα, αλλά δεν νομίζω να την κρατήσουν για πολύ αυτή την τιμή (η πωλήτρια μου είπε ότι ισχύει για μια βδομάδα). Στο Λαμπράκη που το είδα το είχε 389. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Το έχουν πρόσφορα, αλλά δεν νομίζω να την κρατήσουν για πολύ αυτή την τιμή (η πωλήτρια μου είπε ότι ισχύει για μια βδομάδα). Στο Λαμπράκη που το είδα το είχε 389. se olous tous germanous isxuei mexri tis 20/5.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 kala efaga megalh patata ekei pou ka8omoun kai epaiza me to kinhtaki nasou pou8ena shma bre kalo mou bre xruso mou tipota auto. To phga sto kalo nokia club ths neas ionias kai apo'kei sth mama nokia, kala prepei na eimai polu gantemhs stantar 8a kanw kana euxeleo mias pou kabalaw kai mhxanh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Η μπαταρια ποσο σας κραταει περιπου? Εμενα εκτος απο την πρωτη φορτιση που κρατησε 3 μερες περιπου, μετα δεν εχει βγαλει σχεδον ολοκληρη μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Η μπαταρια ποσο σας κραταει περιπου? Εμενα εκτος απο την πρωτη φορτιση που κρατησε 3 μερες περιπου, μετα δεν εχει βγαλει σχεδον ολοκληρη μερα... mallon kapoio problhma paizei... sto diko mou toulaxiston kratouse 3 me 4 meres Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 mallon kapoio problhma paizei... sto diko mou toulaxiston kratouse 3 me 4 meres Φτουου...Κι εμενα για NOKIA μερια με βλεπω.. Να ρωτησω και κατι αλλο.Το logo πως μπορω να το αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts