Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αα καταλαβα,αυτοματο flash που ανάβει και κατα την προεπισκόπηση,ίδια επιλογη έχω και στο 903,ετσι ακριβώς γίνεται..Καλό όντως για να μην χρειάζεται να το αναβεις.

Εγώ νόμιζα οτι αναβει οπως στα νοκια,καταρχας τα νοκια δεν είναι flash αυτο που έχουν.Τουλαχιστον το N80 αδικα το έχει,δεν του προσφερουν εκεινα τα λαμπακια που αναβουν λιγο,παλι το ιδιο ωραίο μαυρο τοπιο βγάζει:lol:

drr2 μην το δίνεις ρε συ,δεν αξίζει,είναι πολύ καλο τηλέφωνο,δεν του λειπει τπτ:)

Και εγώ σκεφτόμουν αλλα ετσι όπως επεσε η τιμή...αστο αυτο είναι το αστείο της υπόθεσης,οτι το 903 το πηρα 679 ευρώ και πιανει πολύ λιγότερα απο το w900 που είχε 449 ευρώ..

Το έχεις πάρει απο αντικατασταση και είναι ενός μήνα?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αα καταλαβα,αυτοματο flash που ανάβει και κατα την προεπισκόπηση,ίδια επιλογη έχω και στο 903,ετσι ακριβώς γίνεται..Καλό όντως για να μην χρειάζεται να το αναβεις.

Εγώ νόμιζα οτι αναβει οπως στα νοκια,καταρχας τα νοκια δεν είναι flash αυτο που έχουν.Τουλαχιστον το N80 αδικα το έχει,δεν του προσφερουν εκεινα τα λαμπακια που αναβουν λιγο,παλι το ιδιο ωραίο μαυρο τοπιο βγάζει:lol:

drr2 μην το δίνεις ρε συ,δεν αξίζει,είναι πολύ καλο τηλέφωνο,δεν του λειπει τπτ:)

Και εγώ σκεφτόμουν αλλα ετσι όπως επεσε η τιμή...αστο αυτο είναι το αστείο της υπόθεσης,οτι το 903 το πηρα 679 ευρώ και πιανει πολύ λιγότερα απο το w900 που είχε 449 ευρώ..

Το έχεις πάρει απο αντικατασταση και είναι ενός μήνα?

Ναι.

Το έβαλα να του κάνω update και μου τελείωσε η μπαταρία πάνω στη διαδικασία:cry: :cry: .Όπως καταλαβαίνεις η συσκευή δεν άνοιγε μετά.

Στο σέρβις μου την άλλαξαν.

Αρχές Νοεμβρίου πήρα αυτό το κινητό στα χέρια.

Το ξέρω ότι είναι σούπερ η συσκευή.

Βασικά δεν ξέρω...δεν πολυθέλω να το δώσω είναι η αλήθεια:O

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Λεπον η φωτομετρηση αν ενεργοποιηθει λειτουργει ως κλασικη καμερα, οπως ολων των κινητων.

Αν απενεργοποιηθει εμφανιζεται ενας σταυρος οπου η καμερα κανει την αναλογη φωτομετρηση βαση της φωτεινοτητας του σημειου που σημαδευει ο σταυρος.

Αυτο σημαινει οτι αν πχ. ειναι στην κανονικη λειτουργια και τραβηξεις ενα δωματιο με μια οθονη θα παρεις μια φωτο κανονικη, δλδ με ελαφρως μειομενη φωτεινοτητα στην οθονη και σχεδον κανονικη στο δωματιο.

Με το σταυρο ομως αν σημαδεψεις την οθονη η καμερα υπολογιζει τα παντα με βαση το εντονο φως της οθονης. Ετσι το αποτελεσμα θα ειναι οθονη με νορμαλ φωτεινοτητα και αρκετ απιο σκοτεινο δωματιο.

Αυτα.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

οχι ρε d γιατι να σε ψαλω ρε παλιοπροδοτη!!

χα πλακα σου κανω ρε συ.

απλα εγω δεν θα το εδινα με τιποτα.

ανεκαθεν ειχα 2 κινητα στα χερια μου και απο τοτε που το πηρα ειναι παντα το νουμερο ενα για λογους που εχουμε αναφερει και οι 2 ανα διαστηματα.

ασε που οσο καιρο τιο εχω.ενα χρονο τωρα,εχουν πεσιε στα χερια μου παααρα πολλα κινητα και κανενα δεν μπορεσε να γινει το "βασικο" μου οπως λενε και στο ποδοσφαιρο

και εχω παρει καλα τηλεφωνα,κυριως qtec και αλλα ppc

οτι θες ρε συ κανε,εγω πλακαιτσα σου κανω

οταν πηγες να κανεις την αναβαθμιση ποια πηγες να του περασεις?

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

οχι ρε d γιατι να σε ψαλω ρε παλιοπροδοτη!!

χα πλακα σου κανω ρε συ.

απλα εγω δεν θα το εδινα με τιποτα.

ανεκαθεν ειχα 2 κινητα στα χερια μου και απο τοτε που το πηρα ειναι παντα το νουμερο ενα για λογους που εχουμε αναφερει και οι 2 ανα διαστηματα.

ασε που οσο καιρο τιο εχω.ενα χρονο τωρα,εχουν πεσιε στα χερια μου παααρα πολλα κινητα και κανενα δεν μπορεσε να γινει το "βασικο" μου οπως λενε και στο ποδοσφαιρο

και εχω παρει καλα τηλεφωνα,κυριως qtec και αλλα ppc

οτι θες ρε συ κανε,εγω πλακαιτσα σου κανω

οταν πηγες να κανεις την αναβαθμιση ποια πηγες να του περασεις?

Το κούμπωσα για να δώ μήπως υπάρχει κατι νέο.

Μου έβαλε ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση και με ρώτησε άν θέλω να την ξαναπεράσω ή όχι.

Και εγώ πάτησα να την ξαναπεράσω.

Έδειξε ότι έγινε σωστά, αλλά όταν έβγαλα το κινητό από το usb μου πέταξε λευκή οθόνη για 2-3 φορές και μετά όταν πατούσα να ανοίξει αναβόσβηνε στο πλάι το λαμπάκι μπαταρίας με κόκκινο χρώμα(= δεν έχει πια καθόλου μπαταρία για να εκκινήσει)Δηλαδή ούτε για λευκή οθόνη δεν είχε μπαταρία πιά.

Τότε κατάλαβα ότι κατά τη διάρκεια του update είχε τελειώσει η μπαταρία στο κινητό.:( :(

Anyway, μετά από 4 μέρες είχα το καινούριο στα χέρια μου.:)

τον τζιμυ τον μποντ τον ειδες?

δεν ειδε εκει που σκοτωνει τον αλλο και του παιρνει ενα κιν για να δει το τελευταιο μην που του ειχαν στειλει??

ε τι νομιζεις οτι του πηρε?

το w900!

μεχρι και ο τζιμαρας εχει γουστο στα κινητα.

δωστο ρε δωστο!χαχαχα!

πλακα σου κανω ρε d

και αν δε εχεις δει την ταινια δεστη ειναι πολυ καλη

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

τον τζιμυ τον μποντ τον ειδες?

δεν ειδε εκει που σκοτωνει τον αλλο και του παιρνει ενα κιν για να δει το τελευταιο μην που του ειχαν στειλει??

ε τι νομιζεις οτι του πηρε?

το w900!

μεχρι και ο τζιμαρας εχει γουστο στα κινητα.

δωστο ρε δωστο!χαχαχα!

πλακα σου κανω ρε d

και αν δε εχεις δει την ταινια δεστη ειναι πολυ καλη

Θα περιμένω να βγεί σε dvd.

Να πάρω το dvd, να την περάσω στο κινητό και να την δώ από το w900:D :respect: :D

Χα χα χα χα!:lol: :lol:

Ντρέπομαι λίγο βέβαια,:O :O αλλά αν δε το δώσω τώρα θα πρέπει να γεράσω μαζί του...:p

Κοίτα, μπορεί να αλλάξω και γνώμη στο τέλος βέβαια!

Πάντως, η άποψή μου για το τηλέφωνο παραμένει η ίδια:) Souper!!!:D

oxi oxiiiiiiiii min to kaneis auto!!!!!! :(:(:(

Kalispera paidia

exw ena provlima me to kinito mou logo vlavis tou kinitou mou i ericson mou to antikatestise omws otan aniksa to kinito den eixe tipota mesa

oute themes oute elliniki glwssa oute tipota

piga sto site na kanw online update katevasa to programma alla otan sindesa to kinito mou evgale den iparxei enimerwmeni ekdosi.

exi kanis to kanourgio firmware gia na to egkatastisw???

piga se ena magazi ka mou zitisan 25 eurw gia mia wra doulias

plz help meeeee

To na agapas einai wraio to na se agapoun kalytero

http://www.mad.gr/images/photos/artists2/eminem/small/012.jpg

Θα περιμένω να βγεί σε dvd.

Να πάρω το dvd, να την περάσω στο κινητό και να την δώ από το w900:D :respect: :D

Τι να περιμένεις. Κυκλοφορεί ήδη.

Από τον Μπιλέλε Λέλε για όποιον κατάλαβε:) !!!

Και με Ελληνικούς υπότιτλους εννοείται.

:offtopic: Το ξέρω!!! :offtopic:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Re paidia den exi kanis to kainourgio firmware update????

Το κινητο εχει αποσυρθει,καινουργιο update θελεις :blink: ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες help...

Πως ρυθμιζω κ ενεργοποιω το e-mail μου στο κινητο? Το ειχα διαβασει παλιοτερα εδω αλλα αδυνατον να διαβασω τοσες σελιδες...

Μπηκα στο επισημο site της SE κ δεν δουλευει τπτ...

Μη μου άπτου!

Παιδες help...

Πως ρυθμιζω κ ενεργοποιω το e-mail μου στο κινητο? Το ειχα διαβασει παλιοτερα εδω αλλα αδυνατον να διαβασω τοσες σελιδες...

Μπηκα στο επισημο site της SE κ δεν δουλευει τπτ...

ΣΕ τι δικτυο εισαι,αν εισαι cosmote στελενεις στο 1651 την λεξη email και σου ερχονται οι ρυθμισεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια το κιν μας, αξιζει να το κρατησουμε η οχι "λογο της αποσυρσης του".

Αναβαθμισεις πια δεν θα υπαρχουν? Τι προτεινετε?

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια το κιν μας, αξιζει να το κρατησουμε η οχι "λογο της αποσυρσης του".

Αναβαθμισεις πια δεν θα υπαρχουν? Τι προτεινετε?

Γιατι να μην το κρατησεις :blink: εαν δουλευει μια χαρα δεν υπαρχει λογος και να το αποσυρεις.εγω εχω στην κατοχη μου πολλα παλια κινητα και δουλευουν απροβληματιστα καλυτερα και απο καποια νεωτερα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι να μην το κρατησεις :blink: εαν δουλευει μια χαρα δεν υπαρχει λογος και να το αποσυρεις.εγω εχω στην κατοχη μου πολλα παλια κινητα και δουλευουν απροβληματιστα καλυτερα και απο καποια νεωτερα.:)

Καταρχας Ηγουμενιτσα for ever.:) Απο Ηγουμενιτσα ειμαι κ εγω. Αθηνα μενω βεβαια. Κοιτα, απο την μερα που το πηρα ειναι προβληματικο. Αμα ανοιγω αποτομα (το γυριστο πορτακι) κλεινει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. κ δευτερον αργει πολυ, βεβαια μπορω να του κανω κ αναβαθμιση. Το θεμα ειναι οτι σκεφτομουνα να το δωσω κ να παρω Ν70 ΜΕ.Τελικα το πηρα το ΝΟΚΙΑ Ν70 ΜΕ κ ειναι μουφα. Το Ericsson μου αρεσει πιο πολυ.Αλλα κανει τις μαλακιες που ειπα. Κ δεν ξερω τι να κανω.:wacko: Το Ν70 το εβγαλα στον τακο βεβαια. 290Ε μιας μερας αλλα δεν ξερω τι να κανω με το W900i μου.

Να το παω (Το W900i) για 3φορα στο service μπας κ μου δωσουν καινουργιο.Οσες φορες το πηγα τα ιδια μου κανει.Με κοροιδευουν κ δεν το φτιαχνουν κ καινουργιο δεν μου δινουν. Τα Εχω παρει ΚΡΑΝΑ. :mad: :mad:

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχας Ηγουμενιτσα for ever.:) Απο Ηγουμενιτσα ειμαι κ εγω. Αθηνα μενω βεβαια. Κοιτα, απο την μερα που το πηρα ειναι προβληματικο. Αμα ανοιγω αποτομα (το γυριστο πορτακι) κλεινει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. κ δευτερον αργει πολυ, βεβαια μπορω να του κανω κ αναβαθμιση. Το θεμα ειναι οτι σκεφτομουνα να το δωσω κ να παρω Ν70 ΜΕ.Τελικα το πηρα το ΝΟΚΙΑ Ν70 ΜΕ κ ειναι μουφα. Το Ericsson μου αρεσει πιο πολυ.Αλλα κανει τις μαλακιες που ειπα. Κ δεν ξερω τι να κανω.:wacko: Το Ν70 το εβγαλα στον τακο βεβαια. 290Ε μιας μερας αλλα δεν ξερω τι να κανω με το W900i μου.

Να το παω (Το W900i) για 3φορα στο service μπας κ μου δωσουν καινουργιο.Οσες φορες το πηγα τα ιδια μου κανει.Με κοροιδευουν κ δεν το φτιαχνουν κ καινουργιο δεν μου δινουν. Τα Εχω παρει ΚΡΑΝΑ. :mad: :mad:

καλησπερα πατριδα.;)Να πας σε ενα αλλο service,μακρυα απο(στουρναρη).τωρα αν συνεχισει παλι τα προβληματα και σε ενοχλει τοτε να το δωσεις,αλλα πιστευω οτι με ενα update θα στρωσει.αλλιως εισαι ατυχος και επεσες σε ελλατωματικο τηλεφωνο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερει κανεις απο που μπορω να βρω προγραμματα για το w900i ??

Ρίξε μια ματιά εδώ:)

www.zedze.net

thx αλλα δε με βοησε κ πολυ... Κατι αλλο??

http://www.getjar.com/software/

http://www.hkmobilein.com/viewthread.php?tid=193&extra=page%3D1#

http://www.esnips.com/web/WizardSGames?docsPage=1#files

Δεν έχω κάτι άλλο πρόχειρο...

καλημερα παιδια. εγκατεστησα το firmware απο το site της sonyericsson αλλα πλεον δεν εχει ελληνικα το κινητο....:mad: Υπαρχει καμια λυση η αναγκαστικα θα τρεχω σε service center....??? Παρακαλω ασχοληθειτε διοτι κι αλλοι εχουν αυτο το προβλημα χωρις τη δικαιολογια του στυλ "εχει αποσυρθει το κινητο"....... :blink: Ευχαριστω

• The title was changed to Sony Εricsson W900i