Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρκετα:) :) :) μπορω να πω αλλα θα ηθελα να ακουσω λιγες ακομα γνωμες......

κανενας με το ασπρο να πει πως φαινονται οι γρατζουνιες..........:O

αν και το βλεπω για μαυρο:p :p :p

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.............

Ένας φίλος μου που το έχει σε άσπρο, του έχει πέσει 2-3 φορες, αλλά δεν φένονται και πολύ(οι γρατζουνιες). πρέπει να το παρατηρείς αρκετή ώρα. Εγώ πάντως θα έπερνα το άσπρο

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ένας φίλος μου που το έχει σε άσπρο, του έχει πέσει 2-3 φορες, αλλά δεν φένονται και πολύ(οι γρατζουνιες). πρέπει να το παρατηρείς αρκετή ώρα. Εγώ πάντως θα έπερνα το άσπρο

το χρωμα του παραμενει????????????????Πανω στις γρατζουνιες εννοω:) :) :p

Εχει τυχει ποτε να αρχισει να σας ''φευγει '' το χρωμα απο την συσκευη???????

Όχι ρε!!Πού να πάει?:p :lol: :lol:

Η βαφή είναι ΠΟΛΥ καλή!!

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Όχι ρε!!Πού να πάει?:p :lol: :lol:

Η βαφή είναι ΠΟΛΥ καλή!!

ΣΤΟ s700i μου εκανε ''φτερα'' σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) :)

Γι αυτο ρωταω μανιωδως!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

ΣΤΟ s700i μου εκανε ''φτερα'' σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) :)

Γι αυτο ρωταω μανιωδως!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Τι δουλειά έχει το s700?επειδή μοιάζουν?:lol: :lol:

Και το s700 ήταν ασημί.

Το ασημί βγαίνει εύκολα γενικά.

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Τι δουλειά έχει το s700?επειδή μοιάζουν?:lol: :lol:

Και το s700 ήταν ασημί.

Το ασημί βγαίνει εύκολα γενικά.

Ρωταω για να μην γινει το w900i σαν αυτο !!!:) :) :) :)

Παιδιά , το κινητό γιατί δεν παίζει αρχεία AAC?????:mad: :mad:

Yπαρχει ανθρωπος που να του αρεσει αυτο το κινητο?

καταρχην θες 2 χερια για να το κρατησεις και μια τσαντα να το μεταφερεις!!

Ειναι καλο βεβαια για τα ντουβαρια να το βαλεις σαν τουβλο η κανει και σαν πολεμικο οπλο αν σου επιτεθει κανας κλεφτης.. :lol:

Ειλικρινα το εχω πιασει στα χερια μου και μπορει οντος να εχει τα παντα σαν κινητο αλλα σας βολευει στα χερια? Ενα χερι δικο μου δεν εφτανε να το κρατησω καλα, ενειωθα οτι κραταγα ενα τουβλο στην κυριολεξια..

Καταρχήν χέρι από χέρι έχει διαφορά. Στο δικό μου, το ροζουλί Samsung SGH-E530, ναι μεν θα μου έδινε άλλη "χάρη", αλλά προτιμώ το τούβλο γιατί "Το γιαπί κάνει τους άντρες" όπως λέει και το λαϊκό άσμα. :-)

Πάντως πέρα από την πλάκα για μερικούς (μέσα σε αυτους και εγώ), το desigh έρχεται δεύτερο μετά από τις δυνατότητες του κινητού. Και εμένα δεν με χαλάει καθόλου το μεγεθός του. Δεν το βρίσκω υπερβολικό. Και το Qteq 9100 θα τσίμπαγα αν υπήρχε ρευστότης...

Κωνσταντίνος

παίρνω αφορμή απο άλλο τόπικ και ερωτώ...

Το έχει δει κανεις σε Vodafone Shop σε άσπρο????????????

και απαντω ναι!!!!!:) :) :) :) Και μαλιστα ειπαν οτι αρχες ΜΑΙΟΥ θα φερουν και αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) :) (ειχαν τελειωσει):happy:

Ειναι καλο βεβαια για τα ντουβαρια να το βαλεις σαν τουβλο η κανει και σαν πολεμικο οπλο αν σου επιτεθει κανας κλεφτης.. :lol:

Ειλικρινα το εχω πιασει στα χερια μου και μπορει οντος να εχει τα παντα σαν κινητο αλλα σας βολευει στα χερια? Ενα χερι δικο μου δεν εφτανε να το κρατησω καλα, ενειωθα οτι κραταγα ενα τουβλο στην κυριολεξια..

Παδια τι λετε το design κανει αυτο το κινητο!!!!!!!!:) :) :) :)

αλλιως παρτε το w810i............

Είσαι κορίτσι, που αυτό σημαίνει πως έχεις άλλη νοοτροπία,από τα αγόρια.Στις γυναίκες γενικά δεν τους αρέσουν τα "μεγάλα" κινητά.Αντίθετα στους άντρες είναι ένα κινητό που δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις μεγάλο.Πάντως νωμίζω οτι υπερβάλεις λίγο! Δεν έχει και το μέγεθος τούβλου!!!

ε λογικο ειναι ρε συ να εχει αυτη την αποψη,κοπελα ειναι!

τα κριτηρια των γυναικων ειναι τελειως διαφορετικαι απο αυτα των αντρων!

θελουν σε γενικες κατι χαριτωμενο και για δυνατοτητες αδιαφορουν!

και ειναι δυσκολο να εχεις πολες δυνατοτητες σε μικρο κινητο!

η' θα ειναι αρκετα περιορισμενες!

γι'αυτο και οι γυναικες λατρευουν το v3!

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

Μία ερώτηση. Στο W900i για να αλλάξω την κάρτα MS, πρέπει να το κλείνω ή αλλάζει κι έτσι?
Κωνσταντίνος

Αλλάζει κι έτσι, αλλά καλύτερα να το κλέινεις γιατί σε έναν φίλο μου, του σβήστικαν όλα από μέσα( από την κάρτα)

Και όμως βολεύει πάρα πολύ... Ειδικά άμα δεν στέλνει και πάρα πολλά sms βολεύει πολύ.

Μοναδικό - το ότι όταν ανοίγεις το καπάκι, βγαίνεις να κρατάς το κινητό ανάποδα :(

Και όμως βολεύει πάρα πολύ... Ειδικά άμα δεν στέλνει και πάρα πολλά sms βολεύει πολύ.

Μοναδικό - το ότι όταν ανοίγεις το καπάκι, βγαίνεις να κρατάς το κινητό ανάποδα :(

Αν δοκιμάσεις να το ανοίξεις , όπως δείχνει στο manual δεν θα έχεις αυτό το "πρόβλημα".;) ;)

Το κινητό πραγματικά είναι μεγάλο, μάλιστα αδικαιολόγητα μεγάλο.Όμως ,κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό δεν το κάνει άσχημο.Αντίθετα έχει ενα ξεχωριστό στύλ(ναι , είναι καθαρά αντρικό κινητό)επιβλητικό και επαγγελματικό.Και ο τρόπος που ανοίγει πάντα εντυπωσιάζει τους ανυποψίαστους.

(αν και λίγο μετά την έκπληξη , ακολουθεί πάντα η ερώτηση :"ναι μωρέ , αλλά σε βολεύει έτσι που ανοίγει??

Όταν μάθουν όμως ότι δεν χρειάζεται να το ανοίξεις για να μιλήσεις παρά μόνο αν θες να γράψεις, τότε ησυχάζουν πάλι.:lol: )

Μία ερώτηση. Στο W900i για να αλλάξω την κάρτα MS, πρέπει να το κλείνω ή αλλάζει κι έτσι?

Δεν χρειαζεται να το κλεινεις ,εχει τεχνολογια που υποστηριζει την αλλαγη καρτας χωρις σβησιμο της συσκευης.:D :D

myphone_2.png

Δεν χρειαζεται να το κλεινεις ,εχει τεχνολογια που υποστηριζει την αλλαγη καρτας χωρις σβησιμο της συσκευης.:D :D

hot swap :)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• The title was changed to Sony Εricsson W900i