nomansland Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς που θα βρω το τελευταίο firmware του w900i, και ποιο είναι αυτό? Το έχω ως Vodafone Live συσκευή και θέλω να το flashάρω. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qaz_gr Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 hi! mporei kapoios na mou pei an sto w900 mporeis na dimiourgiseis fakelo, mesa se enan allo fakelo??!!! opos sto w810. giati to w800 k k750 den to eixe k itan mamakia. kai..skeftome na agorasw to w900, k oxi allo sony ericson giati einai to mono pou travaei kalo video 320*240. k se kalh piotita...giati ola ta alla ta ericson einai xalia to video tous. vasika eixa to n70 pou travage mp4 video se analish 352*288, k den thelw na paw se 3gp 176*144 xalia analiseis!! euxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΡΩΤΗΣΗ TI ΤΙΜΗ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ W900 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ W550I.(SE KALH KATASTASH):( Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Εγώ το πουλάω (W900i) 270 με κάρτα 1GB και δερμάτινη θήκη. Δες την υπογραφή μου. Όσο για το 550 βάλε και εσύ μια αγγελία στο thred buy and sell. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 NAI OK NA ΜΠΩ ΣΤΟ BUY AND SELL ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΣΩ ΣΤΕΙΛΕ.:blink: :blink: Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 NAI OK NA ΜΠΩ ΣΤΟ BUY AND SELL ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΣΩ ΣΤΕΙΛΕ.:blink: :blink: Νομιζω οτι ¨τρως" πορτα γιατι εχεις λιγα ποστ.πρεπει να κανεις τουλαχιστον 75. διαβασε λιγο τις οδηγιες του φορουμ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 hi! mporei kapoios na mou pei an sto w900 mporeis na dimiourgiseis fakelo, mesa se enan allo fakelo??!!! opos sto w810. giati to w800 k k750 den to eixe k itan mamakia. kai..skeftome na agorasw to w900, k oxi allo sony ericson giati einai to mono pou travaei kalo video 320*240. k se kalh piotita...giati ola ta alla ta ericson einai xalia to video tous. vasika eixa to n70 pou travage mp4 video se analish 352*288, k den thelw na paw se 3gp 176*144 xalia analiseis!! euxaristw... Αυτό που θέλεις γίνεται κανονικότατα.:) Το βίντεο του w900 είναι καλής ποιότητας, αρκεί να έχεις απενεργοποιημένο το night mode, γιατί μόνο τότε τα frames είναι 30 ανα δευτερόλεπτο.;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvotsis Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παιδιά καλημέρα, να ρωτήσω σήμερα το w900i υπάρχει στα μαγαζιά καινούργιο; Ελεγα να το αγόραζα και εγώ έστω και καθυστερημένα, αλλά ούτε στο πλαίσιο το βρήκα ούτε σε γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200. Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παιδιά καλημέρα, να ρωτήσω σήμερα το w900i υπάρχει στα μαγαζιά καινούργιο; Ελεγα να το αγόραζα και εγώ έστω και καθυστερημένα, αλλά ούτε στο πλαίσιο το βρήκα ούτε σε γερμανό. Οχι δεν υπαρχει καινουργιο...και αν το βρεις θα εισαι πολυ τυχερος γιατι θα εχεις πεσει σε stock.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvotsis Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Οχι δεν υπαρχει καινουργιο...και αν το βρεις θα εισαι πολυ τυχερος γιατι θα εχεις πεσει σε stock.:) Ωραία, αρχίζει λοιπόν το ψάξιμο.!!! Εάν πάντως κάποιος το δεί κάπου καινούργιο ας ρίξει μήνυμα:votsikas@yahoo.gr. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Ωραία, αρχίζει λοιπόν το ψάξιμο.!!! Εάν πάντως κάποιος το δεί κάπου καινούργιο ας ρίξει μήνυμα:votsikas@yahoo.gr. ευχαριστώ. Εγω παντως σε Ελληνικο e-shop εχω πολυ καιρο να :blink: κατι..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvotsis Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Τελικά το κινητό υπάρχει. Ο cosmote το έχει κανονικά, απλά ειναι ο ποιο ακριβός, ήθελε 480ευρώ. Σε μαγαζί άν το έκανα παραγγελία το έφερνε με 444ευρώ. τελικά το πήρα απο τη microland 412ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Τελικά το κινητό υπάρχει. Ο cosmote το έχει κανονικά, απλά ειναι ο ποιο ακριβός, ήθελε 480ευρώ. Σε μαγαζί άν το έκανα παραγγελία το έφερνε με 444ευρώ. τελικά το πήρα απο τη microland 412ευρώ. Θα είναι σε στόκ. Με γειά!!:) Ό,τι απορία έχεις εδώ είμαστε!!;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvotsis Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Θα είναι σε στόκ. Με γειά!!:) Ό,τι απορία έχεις εδώ είμαστε!!;) Ευχαριστώ, σίγουρα θα βρεθούν κάποιες απορίες, για παράδειγμα με το που του έβαλα ένταση ήχου στο 8 δέν με ενθουσίασε. Νόμιζα ότι αυτή η σειρά θα είχε δυνατούς ήχους.!! Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ευχαριστώ, σίγουρα θα βρεθούν κάποιες απορίες, για παράδειγμα με το που του έβαλα ένταση ήχου στο 8 δέν με ενθουσίασε. Νόμιζα ότι αυτή η σειρά θα είχε δυνατούς ήχους.!! Κάνω λάθος; Εξαρτάται και από το ringtone που διαλέγεις.Γενικά είναι δυνατός ο ήχος. Μπορείς να ανοίξεις τον media player και να πάς στον ισοσταθμιστή.Σου προτείνω να επιλέξεις χειροκίνητα και να ανεβάσεις όλες τις μπάρες τέρμα πάνω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Εξαρτάται και από το ringtone που διαλέγεις.Γενικά είναι δυνατός ο ήχος. Μπορείς να ανοίξεις τον media player και να πάς στον ισοσταθμιστή.Σου προτείνω να επιλέξεις χειροκίνητα και να ανεβάσεις όλες τις μπάρες τέρμα πάνω. afto omos de tha paramorfoni ton iho??se emena otan to iha sinithos ton paramorfone..vevea pezi rolo k to komati..isos na mi thimame k kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvotsis Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 afto omos de tha paramorfoni ton iho??se emena otan to iha sinithos ton paramorfone..vevea pezi rolo k to komati..isos na mi thimame k kala Νομίζω πως πρέπει να έχεις δίκιο, αυτή τη δουλεία μάλλον πρέπει να κάνει ο ισοσταθμιστής. Αν ήταν μόνο για ένταση θα είχαν κάτι ποιο απλό φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Νομίζω πως πρέπει να έχεις δίκιο, αυτή τη δουλεία μάλλον πρέπει να κάνει ο ισοσταθμιστής. Αν ήταν μόνο για ένταση θα είχαν κάτι ποιο απλό φαντάζομαι. Φυσικά δεν είναι μόνο για ένταση ο ισοσταθμιστής, αλλά αφού τα ανεβάζεις όλα ανεβαίνει μοιραία και η ένταση.. Παραμορφώνει λίγο καμιά φορά, ανάλογα και το κομμάτι. Αν ένα mp3 το βάλεις για ήχο κλήσης ακούγεται(όταν σε παίρνουν τηλ.) διαφορετικά από ότι αν μπείς στον media player και το ακούσεις. Σαν ringtone έχει λιγότερα μπάσα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfistas33 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Για σου φίλε. Μηπως ξερεις κανενα κολπακι η κανενα προγραμματακι για να εξφανιζετε το logo της εταιριας κινητης τηλεφονιας απο το φοντο του κινητου? και μαζι να εξαφανιζονται και το ωρολοι,ημερ/νια, και ολα τα σχετικα που εμφανιζονται στο φοντο??? Ευχαριστω εκ τον προτερον... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Για σου φίλε. Μηπως ξερεις κανενα κολπακι η κανενα προγραμματακι για να εξφανιζετε το logo της εταιριας κινητης τηλεφονιας απο το φοντο του κινητου? και μαζι να εξαφανιζονται και το ωρολοι,ημερ/νια, και ολα τα σχετικα που εμφανιζονται στο φοντο??? Ευχαριστω εκ τον προτερον... Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!:) Φίλε μου, αυτό που ζητάς δεν υπάρχει τρόπος να γίνει... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 hi ακουσα οτι υπαρχει καποια εφαρμογη ποθ μπαινει χαρτης αθηνων στο w900. ισχυει? αν ναι που μπορω να βρω τετοιες εφαρμογες? thanks Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvotsis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλημέρα και καλή χρονιά. Ζητώ επειγόντως βοήθεια. Πείραξα ούτε και γω δέν κατάλαβα τι, και άλλαξε το χρώμα του μενού. Θέλω να το επαναφέρω αυτό το πορτοκαλί που είχε δηλαδή μόλις το είχα αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλημέρα και καλή χρονιά. Ζητώ επειγόντως βοήθεια. Πείραξα ούτε και γω δέν κατάλαβα τι, και άλλαξε το χρώμα του μενού. Θέλω να το επαναφέρω αυτό το πορτοκαλί που είχε δηλαδή μόλις το είχα αγοράσει. Λοιπόν: πήγαινε "το υλικό μου">θέματα>vodafone club night. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvotsis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Λοιπόν: πήγαινε "το υλικό μου">θέματα>vodafone club night. το υλικό μου, δέν έχω τέτοιο πράμα στο μενού. Το κινητό δέν ειναι της vodafone. Cosmote έγραφε(και γράφει ακόμα δηλαδη) και θέλω να επαναφέρω το προρτοκαλί χρώμα που είχε σαν φόντο, της erricson δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts