paogr Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Παιδες το κινητακι μου τα επαιξε εντελως. Μου εκανε καποια κολληματακια οπως ασπρη οθονη στην εκινηση και επανεκινησεις αλλα εβγαζα την μπαταρια και εφτιαχνε. Τωρα ομως ειναι χειροτερα τα πραγματα. Ανοιγω το κινητο και αντι να γραφει ενεργοποιηση τηλεφωνου ή κατι τετοιο και walkman μου γραφει 23:456 και 23:457. Η δε επιλογη, γραφει 23:566 και ακυρωση 23:567. Ομως το τελευταιο δεν σας το ειπα. Το ξανανοιγω και δειχνει τα ιδια αλλα σε μικροτερη αναλυση 176x144 και η υπολοιπη οθονη ειναι ασπρη. Πως σας φαινεται? Cool ετσι? Επισης εχω την εντυπωση οτι γενικα εχει προβλημα το κινητο μου αφου η μπαταρια μου κρατουσε πολυ λιγοτερο απο οτι γραφει ο κατασκευαστης. Δηλαδη καθε τρεις ημερες περιπου ηθελε φορτισμα. Μεση χρηση και χωρις 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 http://shop.vodafone.co.uk/Pay-Monthly-Sony%20Ericsson-W900i-472.htm Στην Αγγλία κυκλοφορεί κανονικά το κινητό.:blink: :blink:(και με κάτι επιδοτήσεις:shifty: ) Ώπ, τώρα είδα το μήνυμά σου paogr.Πώς έγινε αυτό ? Τι κουλά είναι αυτά? Πήγαινε για σέρβις, μου φαίνεται ότι πάει για αντικατάσταση :( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Βασικα το κινητακι πρεπει να ειχε απο την αρχη προβλημα γιατι οταν εκανε εκκινηση η οταν εμπαινε το screen saver ηταν πολυ αργα τα φράϊμς. Χωρια το οτι η μπαταρια μου κρατουσε λιγο και καποια restart που εκανε το κινητο. Το εχω στειλει για service εδω και μια εβδομαδα αλλα ακομη δεν εχω απαντηση. Για να ρωτησω. Καπου στα ποστ ειχε αναφερθει ενας τροπος ετσι ωστε πατωντας το κουμπι του vodafone live να μην βγαεινει στο νετ αλλα να δειχνει μια εικονα. Μπορει καποιος να το επαναλαβει γιατι ειναι πολλα τα ποστ και ειναι δυσκολο να βρεθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Βασικα το κινητακι πρεπει να ειχε απο την αρχη προβλημα γιατι οταν εκανε εκκινηση η οταν εμπαινε το screen saver ηταν πολυ αργα τα φράϊμς. Χωρια το οτι η μπαταρια μου κρατουσε λιγο και καποια restart που εκανε το κινητο. Το εχω στειλει για service εδω και μια εβδομαδα αλλα ακομη δεν εχω απαντηση. Για να ρωτησω. Καπου στα ποστ ειχε αναφερθει ενας τροπος ετσι ωστε πατωντας το κουμπι του vodafone live να μην βγαεινει στο νετ αλλα να δειχνει μια εικονα. Μπορει καποιος να το επαναλαβει γιατι ειναι πολλα τα ποστ και ειναι δυσκολο να βρεθει? Υπομονή! Λογικά μέσα στην βδομάδα θα παραλάβεις ένα καινούριο w900 , αν αυτό σε παρηγορεί:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Θα δουμε. ddr2 καπου στα ποστ ειχε αναφερθει ενας τροπος ετσι ωστε πατωντας το κουμπι του vodafone live να μην βγαεινει στο νετ αλλα να δειχνει μια εικονα. Μπορει καποιος να το επαναλαβει γιατι ειναι πολλα τα ποστ και ειναι δυσκολο να βρεθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Θα δουμε. ddr2 καπου στα ποστ ειχε αναφερθει ενας τροπος ετσι ωστε πατωντας το κουμπι του vodafone live να μην βγαεινει στο νετ αλλα να δειχνει μια εικονα. Μπορει καποιος να το επαναλαβει γιατι ειναι πολλα τα ποστ και ειναι δυσκολο να βρεθει? Θυμάμαι αυτό που λές, αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 δοκιμασε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1369264#post1369264 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 paidia mia fili mou exei to sony ericsson w900 kai opote tin pairnoun tilefwno fainetai oti milaei panta!!! dld opote kai na tin pareis til deixnei oti milaei!!!! Kai den exei fragh leei stantar.. an balei tin karta se allo kin ola kanonika!!! Epishs oute na parei tilefwno mporei na parei molis paei na kalesei enan arithmo bgazei klhsh SOS!!! mipws kserete ti mporei na nai??? kamia ruthmish h kati allo??? As pei kapoios plz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 paidia mia fili mou exei to sony ericsson w900 kai opote tin pairnoun tilefwno fainetai oti milaei panta!!! dld opote kai na tin pareis til deixnei oti milaei!!!! Kai den exei fragh leei stantar.. an balei tin karta se allo kin ola kanonika!!! Epishs oute na parei tilefwno mporei na parei molis paei na kalesei enan arithmo bgazei klhsh SOS!!! mipws kserete ti mporei na nai??? kamia ruthmish h kati allo??? As pei kapoios plz... εγω θα τις ελεγα καλυτερα να παει μια βολτα απο το service s-e μπορει να χρειαζεται καμια αναβαθμιση.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Θυμάμαι αυτό που λές, αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο:O καλα ρε δε ντρεπεσαι; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Παιδιά να ρωτήσω,το εχει ενας φιλος μου το τηλέφωνο. Πως γινεται να βαλεις ηχο οταν γυρνας τον πληκτρολογιο?επισης γινεται να βαλεις καποιο δικό σου? Επισης στην καμερα υπάρχει μια επιλογη φωτομέτρηση,τι κάνει ακριβώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 aris_21 exei akoustei na xe pote tetoia problimata ktl gia to kin??? Exei xasei tin apodeiksh enw exei egguhsh mou pe... Anabathmish pou mporei na kanei??? Ginete kai apo to spiti an katebasei tpt??? Mporw kapou na dw ta magazia pou einai??? Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 aris_21 exei akoustei na xe pote tetoia problimata ktl gia to kin??? Exei xasei tin apodeiksh enw exei egguhsh mou pe... Anabathmish pou mporei na kanei??? Ginete kai apo to spiti an katebasei tpt??? Mporw kapou na dw ta magazia pou einai??? Euxaristw Υπηρεσια αναβαθμισης της sony ericsson. Sony ericsson service.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 καλα ρε δε ντρεπεσαι; Eννοω που το πουλας.:p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 καλα ρε δε ντρεπεσαι; Χα χα χα χα!:lol: :lol: Ντρέπομαι λίγο βέβαια,:O :O αλλά αν δε το δώσω τώρα θα πρέπει να γεράσω μαζί του...:p Κοίτα, μπορεί να αλλάξω και γνώμη στο τέλος βέβαια! Πάντως, η άποψή μου για το τηλέφωνο παραμένει η ίδια:) Souper!!!:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Παιδιά να ρωτήσω,το εχει ενας φιλος μου το τηλέφωνο. Πως γινεται να βαλεις ηχο οταν γυρνας τον πληκτρολογιο?επισης γινεται να βαλεις καποιο δικό σου? Επισης στην καμερα υπάρχει μια επιλογη φωτομέτρηση,τι κάνει ακριβώς? Για το πρώτο: Ρυθμίσεις ήχου--> ήχος έναρξης Η φωτομέτρηση δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει.Κάτι λέει στο manual αλλά ... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 δοκιμασε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1369264#post1369264 Να σαι καλα φιλε μου. Αυτο εψαχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Παιδια εκπεμπω SOS!καποιος ειχε ποσταρει ενα τρομερο site το οποιο μεταφραζει αλλα site σε οποια γλωσσα θελεις!εψαξα πολυ ωρα αλλα δεν το βρηκα!το χρειαζομαι αμεσα οποτε οποιος το ξερει ας το ποσταρει!ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Παιδια εκπεμπω SOS!καποιος ειχε ποσταρει ενα τρομερο site το οποιο μεταφραζει αλλα site σε οποια γλωσσα θελεις!εψαξα πολυ ωρα αλλα δεν το βρηκα!το χρειαζομαι αμεσα οποτε οποιος το ξερει ας το ποσταρει!ευχαριστω προκαταβολικα Το http://www.altavista.com?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klapanaras Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Αν και τελείως :offtopic: http://translate.google.com/translate_t και http://babelfish.altavista.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 re d το δινεις? ρε προδοτη! αντε να δω τωρα τι θα παρεις! φτου σου! διπροσωπε! και ποσο το δινεις? Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Για το πρώτο: Ρυθμίσεις ήχου--> ήχος έναρξης Η φωτομέτρηση δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει.Κάτι λέει στο manual αλλά ... Thanks,νομιζα πως ο ηχος εναρξης είναι οταν ανοιγει το τηλεφωνο και ουτε που το δοκίμασα να δω. Σχετικα με την φωτομέτρηση περιεργο,το εχει χρησιμοποιησει κανείς? γιατι στο κ750 δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Thanks,νομιζα πως ο ηχος εναρξης είναι οταν ανοιγει το τηλεφωνο και ουτε που το δοκίμασα να δω. Σχετικα με την φωτομέτρηση περιεργο,το εχει χρησιμοποιησει κανείς? γιατι στο κ750 δεν υπάρχει... Ναι, και εγώ έτσι θα νόμιζα αν δεν είχα το κινητό. Θύμησέ μου αν το k750 στο φλάς είχε επιλογή για αυτόματο:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Οχι δεν είχε την επιλογη για αυτόματο,αλλα αν είναι να ανάβει στο αυτοματο οπως του ν80 καλυτερα να το αναβω απο πριν. Βγαζει το ίδιο?Δεν είναι καλυτερα να υπάρχει φωτεισμός απο πιο νωρίς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Οχι δεν είχε την επιλογη για αυτόματο,αλλα αν είναι να ανάβει στο αυτοματο οπως του ν80 καλυτερα να το αναβω απο πριν. Βγαζει το ίδιο?Δεν είναι καλυτερα να υπάρχει φωτεισμός απο πιο νωρίς? Ε, ίσως τότε να είναι αυτό. Στο w900 υπάρχει ρύθμιση για αυτόματο. Απλά, ανάβει μόνο όταν οι συνθήκες το απαιτούν.(ανάβει και στην προεπισκόπηση, σε αντίθεση με πολλά νόκια). Δεν έχει να κάνει με την ένταση του φλας.Απλά, δεν κάθεσαι κάθε φορά να το ανάβεις μόνος σου. Η φωτομέτρηση έχει να κάνει ίσως με το αυτόματο φλάς. Πχ, ανοίγεις την κάμερα και είσαι στο μπαλκόνι σου το πρωι.Το φώς δεν ανάβει,.Με την κάμερα ανοιχτή τώρα, μπαίνεις μέσα στο σπίτι και κλείνεις πατζούρια, αμέσως το φλάς ανάβει. Μετά ανοίγεις τα φώτα και το φλάς, αν έχει αρκετό φώς θα σβήσει μόνο του.Χλιδή!!:D Ρε συ mad, μη με ψέλνεις!!:p Αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει να φύγει? Ένα χρόνο το έχω σχεδόν...πιο μετά θα το χαρίζω και δεν θα το θέλουν(που λέει ο λόγος ε!!:X ) 250 το δίνω, αλλά αν δεν πουληθεί σε αυτά τα λεφτά δεν το δίνω λιγότερα...:) (λές να σωθεί?:worry: :grin: ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts