cdcd_x Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Τωρα κανω back up τα δεδομενα να το κανω ενα reset που τα σβηνει ολα. Σε λιγο θα ενημερωσω για το τι εγινε..... EDIT: εκανα ενα hard Reset που τα σβηνει ολα και επανήλθαν τα Ελληνικα!!Τωρα εχω και το τελευταιο Firmware!!Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!!Να'στε καλα! kai ego exo to idio provlima,meta to update den mou vgazi ellinika. TI full reset, ti partial , den exo di kamia giatria. esi otan les hard reset ti enois? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 kai ego exo to idio provlima,meta to update den mou vgazi ellinika. TI full reset, ti partial , den exo di kamia giatria. esi otan les hard reset ti enois? Εννοω το reset που σβηνει Τα παντα. Δηλαδη και τα αρχεια που εχεις περα απο την επαναφορα ρυθμισεων. Αν δεν καταφερεις τιποτα ξαναπερασε το firmware και ξαναδοκιμασε. Εγω ετσι το διορθωσα.... Καλη τυχη! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Εννοω το reset που σβηνει Τα παντα. Δηλαδη και τα αρχεια που εχεις περα απο την επαναφορα ρυθμισεων. Αν δεν καταφερεις τιποτα ξαναπερασε το firmware και ξαναδοκιμασε. Εγω ετσι το διορθωσα.... Καλη τυχη! Auto to full reset itan to proto kai kalitero pou ekana! Alla pali tipota. Ksana evala kai to firmware, mexri kai alli sim evala mpas kai....alla tipota....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Auto to full reset itan to proto kai kalitero pou ekana! Alla pali tipota. Ksana evala kai to firmware, mexri kai alli sim evala mpas kai....alla tipota....:cry: Δοκίμασε τότε να επισκευτείς κάποιο service place της SE.:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Παιδες καλημερα μια ερωτηση. Ο φακελος διαφορα που χρησιμευει??? Δεν μου εχει τυχη να τον χρησιμοποιησω ποτε.... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Παιδες καλημερα μια ερωτηση. Ο φακελος διαφορα που χρησιμευει??? Δεν μου εχει τυχη να τον χρησιμοποιησω ποτε.... κοιτα βασικα εμενα μου βαζει εκει το κινητο απο μονο του οτι αρχειο ειναι σε μορφη που δεν αναγνωριζει! τωρα δεν ξερω αν χρησιμευει και σε κατι αλλο! ειχα βαλει για πειραμα κατι παιχνιδα για s60 και κατι pdf αρχεια και μου τα περασε εκει! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Παιδες καλημερα μια ερωτηση. Ο φακελος διαφορα που χρησιμευει??? Δεν μου εχει τυχη να τον χρησιμοποιησω ποτε.... για μενα πουθενα δεν ειναι χρησιμος.απλα σε αυτον τον φακελο αποθηκευονται αρχεια τα οποια δεν ειναι συμβατα με το τηλεφωνο.αρα ενα προσωρινος καδος ανακυκλωσης! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ευχαριστω...........:) :) :) Αμαν αυτοι η SE βαζει κατι αχρηστα πραγματα μεσα:p :p :p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ευχαριστω...........:) :) :) Αμαν αυτοι η SE βαζει κατι αχρηστα πραγματα μεσα:p :p :p :p Ε, όχι και άχρηστο... :) Εάν θέλεις να μεταφέρεις ένα αποιοδήποτε αρχείο από μια πηγή, στο κινητό σου και μετά στον υπολογιστή σου είναι η καλύτερη λύση, σε σχέση με άλλα κινητά που απλώς απορρίπτουν τα "μη συμβατά" αρχεία... Επίσης εκεί μπορείς να αποθηκεύσεις προγράμματα και παιχνίδια που θέλεις να μοιράσεις στους φίλους σου... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ε, όχι και άχρηστο... :) Εάν θέλεις να μεταφέρεις ένα αποιοδήποτε αρχείο από μια πηγή, στο κινητό σου και μετά στον υπολογιστή σου είναι η καλύτερη λύση, σε σχέση με άλλα κινητά που απλώς απορρίπτουν τα "μη συμβατά" αρχεία... Επίσης εκεί μπορείς να αποθηκεύσεις προγράμματα και παιχνίδια που θέλεις να μοιράσεις στους φίλους σου... Σωστοοοοοοοοοοοςςςςς:) :) :) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ε, όχι και άχρηστο... :) Εάν θέλεις να μεταφέρεις ένα αποιοδήποτε αρχείο από μια πηγή, στο κινητό σου και μετά στον υπολογιστή σου είναι η καλύτερη λύση, σε σχέση με άλλα κινητά που απλώς απορρίπτουν τα "μη συμβατά" αρχεία... Επίσης εκεί μπορείς να αποθηκεύσεις προγράμματα και παιχνίδια που θέλεις να μοιράσεις στους φίλους σου... Πέστα Πέτρο! Να γιατί φωνάζω και λεω ότι τα Ericsson παρόλο τις διάφορες ελλείψεις που έχουν (π.χ. τελικό σίγμα) είναι πραγματικά εργαλεία για να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Διαβαζω σε πολλα posts για update εγω που δεν του εχω κανει ακομα και ειναι ''μαμα'' πειραζει??? Με τιμα?????:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ε, όχι και άχρηστο... :) Εάν θέλεις να μεταφέρεις ένα αποιοδήποτε αρχείο από μια πηγή, στο κινητό σου και μετά στον υπολογιστή σου είναι η καλύτερη λύση, σε σχέση με άλλα κινητά που απλώς απορρίπτουν τα "μη συμβατά" αρχεία... Επίσης εκεί μπορείς να αποθηκεύσεις προγράμματα και παιχνίδια που θέλεις να μοιράσεις στους φίλους σου... Προσωπικά τον έχω για να αποθηκεύω μερικά .txt αρχεία , αλλά και παιχνίδια(καθότι από τον συγκεκριμένο φάκελο έχω τη δυνατότητα να τα στέλνω μέσω bt ή IRDA ,ενώ από το φάκελο παιχνίδια δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Και σιγά την έλλειψη με το τελικό ς ρε παιδιά.Που πλέον , με το t9 , ούτε καν έλλειψη δεν είναι. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Και σιγά την έλλειψη με το τελικό ς ρε παιδιά.Που πλέον , με το t9 , ούτε καν έλλειψη δεν είναι. Το αναφέρω γιατί παλιότερα μας είχαν πρήξει με αυτή την καραμέλα. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Παιδες ποια ειναι η τελευταια εκδοση firmware w900αρι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Και καλα εκαναν. Καιρος η κυρια SE να μαθει ολα τα γραμματα του αλφαβητου. Δεν ειναι δικαιολογια το Τ9. Εντιτ:R5BC004 Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Και καλα εκαναν. Καιρος η κυρια SE να μαθει ολα τα γραμματα του αλφαβητου. Δεν ειναι δικαιολογια το Τ9. Εντιτ:R5BC004 Μιλάμε για μια πολύ μικρή έλλειψη , για την οποία άλλωστε δεν φταίει η SE αλλά η ελληνική αντιπροσωπεία. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Διαβαζω σε πολλα posts για update εγω που δεν του εχω κανει ακομα και ειναι ''μαμα'' πειραζει??? Με τιμα?????:) μα για ποιον λογο να κανεις αναβαθμιση,εφοσον δεν σου εχει βγαλει προβλημα το κινητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 R5BC004 εκδοση... Δεν πιστευω καποιος να γραφει μηνυματα με μικρο ς αφου ολοι πια χρησιμοποιουν κεφαλαια... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Ευχαριστω...........:) :) :) Αμαν αυτοι η SE βαζει κατι αχρηστα πραγματα μεσα:p :p :p eee merikoi xrhsimopoioun to w900 kai san usb stick :ninja: dld ena .rar pou 8a to baleis? stous hxous? :p :!: kanw tin idia erwtisi gia 4i fora. mporei kapoios na m dwsei to akribes link gia update? exw psa3ei olo to site kai dn to briskw :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 eee merikoi xrhsimopoioun to w900 kai san usb stick :ninja: dld ena .rar pou 8a to baleis? stous hxous? :p :!: kanw tin idia erwtisi gia 4i fora. mporei kapoios na m dwsei to akribes link gia update? exw psa3ei olo to site kai dn to briskw :wacko: το link για update δεν το βρισκεις εκει που λεει για w900 αλλα για s700 ή k750.ειναι το ιδιο πραγμα.οποτε ξεκινα απο εκει και για οτι αλλη απορια μας λες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Μιλάμε για μια πολύ μικρή έλλειψη , για την οποία άλλωστε δεν φταίει η SE αλλά η ελληνική αντιπροσωπεία. Ποια ελληνικη αντιπροσωπεια; Δε νομιζω να μπορει να επεμβει στο software... Για μενα ειναι τοσο μεγαλη ελειψη οσο το να ελλειπε πχ. το Α, χωρις Τ9...:wacko: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Ποια ελληνικη αντιπροσωπεια; Δε νομιζω να μπορει να επεμβει στο software... Για μενα ειναι τοσο μεγαλη ελειψη οσο το να ελλειπε πχ. το Α, χωρις Τ9...:wacko: Ποιός δλδ μεταφράζει στα ελληνικά το μενου???:worry: (anyway , νομίζω ότι είμαστε εκτός θέματος.):) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 eee merikoi xrhsimopoioun to w900 kai san usb stick :ninja: dld ena .rar pou 8a to baleis? stous hxous? :p :!: kanw tin idia erwtisi gia 4i fora. mporei kapoios na m dwsei to akribes link gia update? exw psa3ei olo to site kai dn to briskw :wacko::!: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true:!: ειναι για το κ750 αλλα ταιριαζει μια χαρα Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts