Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια ανακαλυψα ενα bug στο κινητο. Οποτε παω να κανω ηχογραφηση, αφου εχω τελειωσει με τη διαδικασια το κινητο παιζει ολους τους ηχους πολυ χαμηλα παρολο που το εχω τερμα στην ενταση μεχρι να κανω restart το κινητο. Εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου. Μπορει καποιος να το τεσταρει και να επιβεβαιωσει?

Ειναι λογικο?Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

twra pou anaferate to 8ema "mpataria"... isxyei to oti ama den fortiseis prwth fora tin mpataria 8 wres meta xalaei?! i kai auto pou eipe to paidi.. oti ama den exei 3efortisei entelws kai tin fortiseis xalaei.. o_O

tis pio polles fores i mpataria sta nea kinita m einai fortismeni idi.. ase pou pote den to exw dokimasei kai pali einai mia xara oi mpataries.. kai ektos twn allwn to fortizw opote mporw, exei den exei mpataria, kai pote den m exei xalasei.. mipws einai apla astikos my8os? :p

exo psaksi pantoy kai den lene oti xriazete na fortizeis 8 ores. afto prepei na ofilete stis palies mpataries poy eixan problimata mnhmhs. oi kenoyries den kratane mnhmh.

Παιδιά είναι δυνατόν μέσω java να υπάρξει εφαρμογή file explorer; Κάτι τέτιο θα ήταν πολύ χρήσιμο, όπως και στα smartphones.Να μπορείς τουλάχιστον να βλέπεις όλους τους καταλόγους και από την κάρτα μνήμης αλλά και να έχεις πλήρη ελευθερία διαχείρισης των αρχείων.....αλλά μάλλον ζητάω πολλά από τέτιου είδους τηλέφωνο :P

Παιδιά είναι δυνατόν μέσω java να υπάρξει εφαρμογή file explorer; Κάτι τέτιο θα ήταν πολύ χρήσιμο, όπως και στα smartphones.Να μπορείς τουλάχιστον να βλέπεις όλους τους καταλόγους και από την κάρτα μνήμης αλλά και να έχεις πλήρη ελευθερία διαχείρισης των αρχείων.....αλλά μάλλον ζητάω πολλά από τέτιου είδους τηλέφωνο :P

iparxei alla epidi einai java einai ligo ekneyristika.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ONLINE!!!!!

Για το δεύτερο μαλλον σου έχω την λύση!

1 Κατέβασε το αρχειο που επισυναπτω

2 Αποσυμπίεσέ το σε ένα φάκελο

3 Στείλε τα παριεχόμενα στο κινητό. Προσοχή όμως ο ήχος να μπέι στον φάκελο Ήχοι κλήσης (ringtones) του κινητού

4 Άνειξε απο τον φάκελο Ιστοσελίδες/Ιστοσελίδες το αρχείο homepage και πάτα το δεξι πλήκτρο επιλογών->Εργαλεία->Προσθ. σελ/κτη->Αποθήκευση.

5 Μετα μπές στον φακελο Ιστοσελίδες/Σελιδοδείκτες και άνοιξε το αρχείο homepage. Πάτα το δεξι πλήκτρο επιλογών->Μετάβαση->Σελιδοδείκτες->Πρόσθετα->Ως homepage (προτελευταία επιλογή).

Τώρα κάθε φορά που πάτάς το πλήκτρο INTERNET θα βγαίνει ένα μήνυμα με ήχο!

Υ.Γ.: Άν δεν στείλεις τα αρχεία εικόνας και ήχου στο κινητό και ακολουθήσεις όλη την υπόλυπη διαδηκασία, απλά θα βγείνει άσπλη οθόνη!

Υ.Γ.2: Άν θές μετονομάζεις όποια εικόνα θές σε "No no no.jpg" (να μήν βρίσκετε όμως σε κάποι υποφάκελο) και όποι ήχο Mp3 θές σε "homepage.mp3" (να βρίσκετε όμως στον υποφάκελο Ήχοι κλήσης) και θα έχεις το δικό σου μύνημα ΛΑΘΟΥΣ!!!!

Πολυ καλο το κολπακι σου. Αν ομως θελησουμε να επαναφερουμε παλι το voda πως γινεται?

Επισης, με ποιο προγραμματακι μπορουμε να φτιαξουμε themes για το κινητο?

Πολυ καλο το κολπακι σου. Αν ομως θελησουμε να επαναφερουμε παλι το voda πως γινεται?

Λογικά στον φάκελο Ιστοσελίδες θα υπάρχει και μία της voda. Εναlλακτικά πήγενε στις ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα->ρυθμίσες ιντερνετ->προφίλ ιντερνετ->προσθετα->προηγμένες->αλλ. homepage και σημείωσε κάπου την διεύθυνση απο το URL. το ξαναβάζεις όταν θές να το επενεφέρεις

Υ.Γ.: Δεν έχω βόνταφον για να ξέρω σίγουρα.....

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ONLINE!!!!!

Για το δεύτερο μαλλον σου έχω την λύση!

1 Κατέβασε το αρχειο που επισυναπτω

2 Αποσυμπίεσέ το σε ένα φάκελο

3 Στείλε τα παριεχόμενα στο κινητό. Προσοχή όμως ο ήχος να μπέι στον φάκελο Ήχοι κλήσης (ringtones) του κινητού

4 Άνειξε απο τον φάκελο Ιστοσελίδες/Ιστοσελίδες το αρχείο homepage και πάτα το δεξι πλήκτρο επιλογών->Εργαλεία->Προσθ. σελ/κτη->Αποθήκευση.

5 Μετα μπές στον φακελο Ιστοσελίδες/Σελιδοδείκτες και άνοιξε το αρχείο homepage. Πάτα το δεξι πλήκτρο επιλογών->Μετάβαση->Σελιδοδείκτες->Πρόσθετα->Ως homepage (προτελευταία επιλογή).

Τώρα κάθε φορά που πάτάς το πλήκτρο INTERNET θα βγαίνει ένα μήνυμα με ήχο!

Υ.Γ.: Άν δεν στείλεις τα αρχεία εικόνας και ήχου στο κινητό και ακολουθήσεις όλη την υπόλυπη διαδηκασία, απλά θα βγείνει άσπλη οθόνη!

Υ.Γ.2: Άν θές μετονομάζεις όποια εικόνα θές σε "No no no.jpg" (να μήν βρίσκετε όμως σε κάποι υποφάκελο) και όποι ήχο Mp3 θές σε "homepage.mp3" (να βρίσκετε όμως στον υποφάκελο Ήχοι κλήσης) και θα έχεις το δικό σου μύνημα ΛΑΘΟΥΣ!!!! :)

fobero

καλη μαγκια!ρε συ ομως δεν μπορω να το κανω!

ολα καλα μεχρι το τελευταια τελευταιο βημα!

εκει που τι επειλεγεις ως homepge!

εμενα δεν μου το βγαζει αυτο σαν επιλογη!

αστο μαλλον φταιει το οτι ειναι vodafone και προφανως θα ειναι κλειδωμενο!

καλη φαση ομως!

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

fobero

καλη μαγκια!ρε συ ομως δεν μπορω να το κανω!

ολα καλα μεχρι το τελευταια τελευταιο βημα!

εκει που τι επειλεγεις ως homepge!

εμενα δεν μου το βγαζει αυτο σαν επιλογη!

αστο μαλλον φταιει το οτι ειναι vodafone και προφανως θα ειναι κλειδωμενο!

καλη φαση ομως!

Ναι ρε mad23.

Και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Τι κλειδωμένο??αφού για vl είναι αυτό το κολπάκι:worry: :worry:

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Με το themes creator που θα βρεις στο site της sonyericsson, προυποθέτει όμως γνώση του photoshop

Tι εννοεις "κοντα στα 20 Ευρω"??? Ξερεις ποσο ειναι ή δεν ξερεις?

ειχα διαβασει σε παλιοτερες σελιδες του thread και το κοστος ηταν 16-19 euro.παντως παραπανω απο 20 euro δεν ειναι!

στο 9volto μια τετοια διαδικασια κοστιζει 16 euro.

παλιοτερα ειχα στειλει ενα κ700ι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:blink: Καλα δε διαβασες μια γραμμη παραπανω??? ΔΕΚΑ ευρω ηταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΔΕΚΑ ευρω ειναι, ΔΕΚΑ λεπτα χρονου χρειαζεται! Πουθενα δεν γραφτηκε οτι ειναι απο 16 εως 19 ευρω και σιγουρα κατω απο 20!

Καλά βρε παιδιά, μην κάνετε έτσι!!

10 ευρώ το κόστος και δεν θα τους αφήσεις και 5 για μια μπύρα?:p :)

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:blink: Καλα δε διαβασες μια γραμμη παραπανω??? ΔΕΚΑ ευρω ηταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΔΕΚΑ ευρω ειναι, ΔΕΚΑ λεπτα χρονου χρειαζεται! Πουθενα δεν γραφτηκε οτι ειναι απο 16 εως 19 ευρω και σιγουρα κατω απο 20! Μπορει βεβαια καποιος χουβαρντας να το στειλει το 9volto και να πληρωσει 10 να παει, 16 για να γινει και αλλα 10 για να γυρισει!

σημασια εχει οτι ειναι κατω απο 20 euro.και στο 9volto οπως σου ειπα και παραπανω ειχα πληρωσει τοσο.

τωρα εσυ θες να την βγεις και απο πανω :ninja: .

αφου ξερεις καλα ολη την διαδικασια στειλε pm στον φιλο που ειχε την απορια και εξηγησε'του λεπτομερως ολη την διαδικασια για να μην καθομαι και λεω τα δικα μου:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια ανακαλυψα ενα bug στο κινητο. Οποτε παω να κανω ηχογραφηση, αφου εχω τελειωσει με τη διαδικασια το κινητο παιζει ολους τους ηχους πολυ χαμηλα παρολο που το εχω τερμα στην ενταση μεχρι να κανω restart το κινητο. Εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου. Μπορει καποιος να το τεσταρει και να επιβεβαιωσει?

Ειναι λογικο?Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω βρει?

Κανεις ρε παιδια?

Παιδια να ρωτησω και κατι αλλο:Μπορει καποιος που το εχει κανει και εχει τον κωδικο που χρειαζεται και παιρνεις απο το davinci team να τον δινει και στα ατομα που τον χρειαζονται για να μην ειναι αναγκη να πληρωνει καθε ενας?Να βγει ενας κωδικος πχ. myphone και να μοιραζεται σε οσους το χρειαζονται...
http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg

ρε συ σπασανε τα νευρα μου!

εψαξα μηπως μπορω να το κανω απο αλλου τωρα που περιπου εχω μια ιδεα για το θεμα και δεν βρσικω τιποτα!

οταν λεω κλειδωμενο εννοω οτι δεν εχει την επιλογη και καλα να το επιλεξεις ως homepage!

γιατι ρε συ γιαννη?αν ειναι για το voda γιατι δεν το εχει σαν επιλογη?

το παιδι που ποσταρε παντως τον τροπο δεν εχει voda!

γιανναρα βρες λυση!;)

να πω και κατι ασχετο?

αυτο το $#@!^ποντικι που βγαινει με την ταμπελα και μου λεει τι συνδεση και τι windows χρησιμοποιω τι στον )^%$@ ειναι?ποιος ειναι υπευθυνος γι'αυτο ρε σεις?

το εβλεπα συνεχεια και δεν εδινα σημασια......σημερα απο κατω μου λεει ομως και οτι..............."σε λυπαμαι" και τα χοντροπηρα!

τι ειναι το Davinci?

ενα site που μπορεις να βγαλεις το μενου της Vodafone και το κινητο να μην εχει το μενου αυτης της εταιριaς κτλ!

πληρωνεις συνδεεις το καλωδιο και ακολουθεις μια διαδικασια!

αν δεν κανω λαθος επειδη το ειχα κοιταξει και εγω κοστιζει γυρω στα 10 eyro

α και παιδια αν ξερει καποιος για το #@4%ποντικι που ρωτησα ας μου πει!

Tι εννοεις "κοντα στα 20 Ευρω"??? Ξερεις ποσο ειναι ή δεν ξερεις?

Γιατί αρπάζεις έτσι εύκολα; :confused: Ο Raver είπε ότι περίπου εκεί είναι η τιμή. Αν πάει στο site ο φίλος που ρωτάει για την αναβάθμιση, στο τέλος θα δει ότι είναι 10 ευρώ. Αν ο MikeRibo5 πίστευε ότι είναι 15 ευρώ επειδή αναφέρθηκε στο περίπου η τιμή εδώ, αυτό σημαίνει ότι τόσα θα πλήρωνε;

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

μήπως θα μπορούσες να μου πεις κανένα όνομα προγράμματος για να αρχίσω το ψάξιμο?:)

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.getjar.com/products/4844/MobyExplorer

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

ρε συ σπασανε τα νευρα μου!

εψαξα μηπως μπορω να το κανω απο αλλου τωρα που περιπου εχω μια ιδεα για το θεμα και δεν βρσικω τιποτα!

οταν λεω κλειδωμενο εννοω οτι δεν εχει την επιλογη και καλα να το επιλεξεις ως homepage!

γιατι ρε συ γιαννη?αν ειναι για το voda γιατι δεν το εχει σαν επιλογη?

το παιδι που ποσταρε παντως τον τροπο δεν εχει voda!

γιανναρα βρες λυση!;)

να πω και κατι ασχετο?

αυτο το $#@!^ποντικι που βγαινει με την ταμπελα και μου λεει τι συνδεση και τι windows χρησιμοποιω τι στον )^%$@ ειναι?ποιος ειναι υπευθυνος γι'αυτο ρε σεις?

το εβλεπα συνεχεια και δεν εδινα σημασια......σημερα απο κατω μου λεει ομως και οτι..............."σε λυπαμαι" και τα χοντροπηρα!

Ρε συ , αφού το κόλπο αυτό είναι για να απενεργοποιείς το κουμπί του vodafone live.Άρα , γίνεται στις vodafone συσκευές;)

Και σε μένα δεν υπάρχει η επιλογή "ώς homepage".

Ας βοηθήσει λίγο ο φίλος που το πόσταρε , μπας και βρούμε άκρη.

Για ποιό ποντίκι λές ρε??:worry:

Κανεις ρε παιδια?

Σωστός!!!!

Που το βρήκες ρε??:blink:

Συμβαίνει όντως.

Ε, δεν είναι σημαντικό.

Αλλο που έχω βρεί είναι ότι αν φτιάξεις μια playlist με τραγούδια από διαφορετικούς φακέλους , μετά από restart μπορεί να τα ψιλομπερδέψει.Δλδ , στην playlist να δείς τραγούδια που δεν είχες βάλει , ή το ανάποδο.

ε ναι αν ειναι για μας ας μας πει ο φιλος τι ακριβως να κανουμε!

ειναι πολυ χρησιμο νομιζω!

αυτο με το ποντικι η ενα κουνελι η οτι βλακεια βαλει!

κραταει μια ταμπελιτσα και λεει τι συνδεση εχεις το ie που εχεις και κατι αλλλα!

μονο σε μενα το βγαζει?

καπου αναμεσα στα ποστ!

οπου να ναι δεν μπαινει καπου συγκεκριμενα!

• The title was changed to Sony Εricsson W900i