THEjB Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Δεν χάνεται ΤΙΠΟΤΑ!! Το είπαμε και το ξανάπαμε! Ούτε με το Update ούτε με την επαναφορά ρυθμίσεων(προσοχή , μην επιλέξετε διαγραφή όλων:!: ) Ούτε καν η λίστα των κλήσεων. Όταν με το καλό θα ξανανοίξετε το κινητάκι , θα τα βρείτε όλα εκεί:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3p Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Αν το κινητό είναι vodafone live η αναβάθμιση γίνεται κανονικά η υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς τηλέφωνο?:wacko: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Αν το κινητό είναι vodafone live η αναβάθμιση γίνεται κανονικά η υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς τηλέφωνο?:wacko: :confused: Όχι.'Ολα κανονικά. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και όλα είναι αυτοματοποιημένα.Μόνο του το πρόγραμμα βλέπει το μοντέλο του κινητού , το λογισμικό που έχει , το αν είναι live ή όχι και προχωράει στο κατάλληλο update Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Όταν βάλεις το ραδιόφωνο(με τα ακουστικά) μπορείς να επιλέξεις μετά ανοικτή ακρόαση(πάντα τα ακουστικά συνδεμένα στο κινητό) Μιλάω και για το W900. Ένας φίλος μου που το έχει, κάνει ακριβώς το ίδιο:D Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3p Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Όχι.'Ολα κανονικά. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και όλα είναι αυτοματοποιημένα.Μόνο του το πρόγραμμα βλέπει το μοντέλο του κινητού , το λογισμικό που έχει , το αν είναι live ή όχι και προχωράει στο κατάλληλο update Ευχαριστώ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Μιλάω και για το W900. Ένας φίλος μου που το έχει, κάνει ακριβώς το ίδιο:D Ωραία.Μήπως ξέρεις και από που πατάει την επιλογή "ανοιχτή ακρόαση"?Γιατί το κινητό δεν έχει μενού "ραδιόφωνο" Σε ποιό σημείο του μενού βρίσκεται η συγκεκριμένη επιλογή? Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Όμορφααα.... :p:p Άμα το πάω στο πλαίσιο, θα μου κάνουν το update; Γιατι εγώ δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 :p:p Άμα το πάω στο πλαίσιο, θα μου κάνουν το update; Γιατι εγώ δεν... Άμα είναι να πας Πλαίσιο(που δεν θα στο κάνουν)γιατί δεν πας στη SE??:worry: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Δεν ξέρω πόσο κοντά στο σπίτι μου έχει υποκατάστημα η SE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Ωραία.Μήπως ξέρεις και από που πατάει την επιλογή "ανοιχτή ακρόαση"?Γιατί το κινητό δεν έχει μενού "ραδιόφωνο" Σε ποιό σημείο του μενού βρίσκεται η συγκεκριμένη επιλογή? Δέν ξέρω πώς το κάνει, αλλά έχω ακούσει ράδιο σε ανοικτή ακρόαση από το κινητό του.Τον ρώτησα πριν πως το κάνει, και μου είπε πως επιλέγει ανοικτή ακρόαση... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 se w900? to w900 einai auto pou exw san avatar. gia 3anarwta ton... apo pou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 se w900? to w900 einai auto pou exw san avatar. gia 3anarwta ton... apo pou? λΟΙΠΟΝ παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να γινεται αυτο!!! Ποσες φορες θα το πουμε το ραδιοφονο ειναι του hANDSFREE kai μονον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 se w900? to w900 einai auto pou exw san avatar. gia 3anarwta ton... apo pou? Έχει φύγει για Αθήνα. Θα μάθω το βράδυ.Πάντως πρέπει να έχει κάποιο πρόγραμμα για αυτό (έχει πολλά προγράμματα), αφού λέτε πως δεν γίνεται...Δέν ξέρω τι να σου πώ, πάντως εγώ εχω ακούσει από το κινητό του Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 ok... mipws eixe sindesei tin e3odo tou hf me ixeia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibas Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 paidia efaga kolima.:cry: :cry: ekana update kai protoy oloklirothei ebgala to kinito, kai tora den doyleyri.:cry: :cry: ksana bazo na kano update kai moy leei oti exo thn teleytea ekdosh kai stamata ekei. :cry: :cry: mporo kapos na to anagkaso na kanei thn anabathmish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 mporw na kanw anava8misi apo ena PC pou 8a exei to update service alla den 8a exei allous drivers tou kinitou i to PC suite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibas Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 prepei na exeis to Update Service - Phones tis se einai to idio gia olla ta kinita. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 nai to 3erw... gia to PC suite rwtaw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibas Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 oxi mono ayto xriazese Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 ok, elpizw na kataferei na anava8mistei kai na min mas kanei kamia ma:X i Dei k mas meinei to kinito sto xeri... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Έχει ένα ξένο πρόγραμμα, που του το είχαν στείλει κάτι φίλοι του από την Αγγλία.Δεν ξέρει πως λέγεται, γιατί δεν είναι γραμμένο (το όνομα του προγράμματος) στα αγγλικά. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 paidia efaga kolima.:cry: :cry: ekana update kai protoy oloklirothei ebgala to kinito, kai tora den doyleyri.:cry: :cry: ksana bazo na kano update kai moy leei oti exo thn teleytea ekdosh kai stamata ekei. :cry: :cry: mporo kapos na to anagkaso na kanei thn anabathmish. Όταν σου λέει ότι έχεις την τελευταία έκδοση δεν σου λέει να συνεχίσεις,αν θές??:worry: Αν όχι τότε δεν γίνεται τίποτα νομίζω.:( Θα χρειαστεί μια επίσκεψη στο γιατρό:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibas Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 gia to episimo programa milame panta eee?(Update Service - Phones) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 gia to episimo programa milame panta eee?(Update Service - Phones) Ναι ναι!νόμιμα πράγματα:D Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Έχει ένα ξένο πρόγραμμα, που του το είχαν στείλει κάτι φίλοι του από την Αγγλία.Δεν ξέρει πως λέγεται, γιατί δεν είναι γραμμένο (το όνομα του προγράμματος) στα αγγλικά. eite as mas to dwsei eite as prospa8isei na mas pei to onoma... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts