Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χάνεται ΤΙΠΟΤΑ!!

Το είπαμε και το ξανάπαμε!

Ούτε με το Update ούτε με την επαναφορά ρυθμίσεων(προσοχή , μην επιλέξετε διαγραφή όλων:!: )

Ούτε καν η λίστα των κλήσεων.

Όταν με το καλό θα ξανανοίξετε το κινητάκι , θα τα βρείτε όλα εκεί:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν το κινητό είναι vodafone live η αναβάθμιση γίνεται κανονικά η υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς τηλέφωνο?:wacko: :confused:

Αν το κινητό είναι vodafone live η αναβάθμιση γίνεται κανονικά η υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς τηλέφωνο?:wacko: :confused:

Όχι.'Ολα κανονικά.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και όλα είναι αυτοματοποιημένα.Μόνο του το πρόγραμμα βλέπει το μοντέλο του κινητού , το λογισμικό που έχει , το αν είναι live ή όχι και προχωράει στο κατάλληλο update

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Όταν βάλεις το ραδιόφωνο(με τα ακουστικά) μπορείς να επιλέξεις μετά ανοικτή ακρόαση(πάντα τα ακουστικά συνδεμένα στο κινητό)

Μιλάω και για το W900. Ένας φίλος μου που το έχει, κάνει ακριβώς το ίδιο:D

Όχι.'Ολα κανονικά.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και όλα είναι αυτοματοποιημένα.Μόνο του το πρόγραμμα βλέπει το μοντέλο του κινητού , το λογισμικό που έχει , το αν είναι live ή όχι και προχωράει στο κατάλληλο update

Ευχαριστώ;) ;)

Μιλάω και για το W900. Ένας φίλος μου που το έχει, κάνει ακριβώς το ίδιο:D

Ωραία.Μήπως ξέρεις και από που πατάει την επιλογή "ανοιχτή ακρόαση"?Γιατί το κινητό δεν έχει μενού "ραδιόφωνο"

Σε ποιό σημείο του μενού βρίσκεται η συγκεκριμένη επιλογή?

:p:p

Άμα το πάω στο πλαίσιο, θα μου κάνουν το update; Γιατι εγώ δεν...

Άμα είναι να πας Πλαίσιο(που δεν θα στο κάνουν)γιατί δεν πας στη SE??:worry:

Ωραία.Μήπως ξέρεις και από που πατάει την επιλογή "ανοιχτή ακρόαση"?Γιατί το κινητό δεν έχει μενού "ραδιόφωνο"

Σε ποιό σημείο του μενού βρίσκεται η συγκεκριμένη επιλογή?

Δέν ξέρω πώς το κάνει, αλλά έχω ακούσει ράδιο σε ανοικτή ακρόαση από το κινητό του.Τον ρώτησα πριν πως το κάνει, και μου είπε πως επιλέγει ανοικτή ακρόαση...

se w900?

to w900 einai auto pou exw san avatar. gia 3anarwta ton... apo pou?

λΟΙΠΟΝ παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να γινεται αυτο!!!

Ποσες φορες θα το πουμε το ραδιοφονο ειναι του hANDSFREE kai μονον....

se w900?

to w900 einai auto pou exw san avatar. gia 3anarwta ton... apo pou?

Έχει φύγει για Αθήνα. Θα μάθω το βράδυ.Πάντως πρέπει να έχει κάποιο πρόγραμμα για αυτό (έχει πολλά προγράμματα), αφού λέτε πως δεν γίνεται...Δέν ξέρω τι να σου πώ, πάντως εγώ εχω ακούσει από το κινητό του

paidia efaga kolima.:cry: :cry: ekana update kai protoy oloklirothei ebgala to kinito, kai tora den doyleyri.:cry: :cry:

ksana bazo na kano update kai moy leei oti exo thn teleytea ekdosh kai stamata ekei. :cry: :cry:

mporo kapos na to anagkaso na kanei thn anabathmish.

Έχει ένα ξένο πρόγραμμα, που του το είχαν στείλει κάτι φίλοι του από την Αγγλία.Δεν ξέρει πως λέγεται, γιατί δεν είναι γραμμένο (το όνομα του προγράμματος) στα αγγλικά.

paidia efaga kolima.:cry: :cry: ekana update kai protoy oloklirothei ebgala to kinito, kai tora den doyleyri.:cry: :cry:

ksana bazo na kano update kai moy leei oti exo thn teleytea ekdosh kai stamata ekei. :cry: :cry:

mporo kapos na to anagkaso na kanei thn anabathmish.

Όταν σου λέει ότι έχεις την τελευταία έκδοση δεν σου λέει να συνεχίσεις,αν θές??:worry:

Αν όχι τότε δεν γίνεται τίποτα νομίζω.:(

Θα χρειαστεί μια επίσκεψη στο γιατρό:)

gia to episimo programa milame panta eee?(Update Service - Phones)

Ναι ναι!νόμιμα πράγματα:D

Έχει ένα ξένο πρόγραμμα, που του το είχαν στείλει κάτι φίλοι του από την Αγγλία.Δεν ξέρει πως λέγεται, γιατί δεν είναι γραμμένο (το όνομα του προγράμματος) στα αγγλικά.

eite as mas to dwsei eite as prospa8isei na mas pei to onoma...

• The title was changed to Sony Εricsson W900i