bill_viper Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Έγιναν split τα ποστς που αφορούσαν κλεμμένα κινητά. Ο Rock έχει ανοίξει ανάλογο θέμα στους "Τεχν. Προβληματισμούς" εδώ. Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Τα πάντα δλδ εκτός απο την κάρτα μνήμης!!! Ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Το κινητό :p Φορτιστής Καλώδιο USB Handsfree με ράδιο Manuals CD με Synchronization Software Ελπίζω να μην ξεχνάω τίποτα :) Κάτι πλαστικά που βάζεις στο handsfree για να εφαρμόζει τέλεια στο αυτί σου ξέχασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα κάνω update το software του κινητού?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου πει κάποιος πως θα κάνω update το software του κινητού?Ευχαριστώ. νομιζω οτι δεν εχει βγει ακομη update για το w900i. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Τρια updates εχουν βγει! Το επισημο site της sony ericsson δυστηχως δεν τα εχει για κατεβασμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Τρια updates εχουν βγει! Η τελευταία ποια είναι; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 paidia mou xalase to kinito. :( .Otan to anoigo kollai se aspri screen.To provlima einai sto logismiko.Me liga logia tha mino gia kana dekaria hmeres xoris w900.Tin triti tha to pao stin sony..Yparxi kanenas tropos na to ftiakso noritera??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 paidia mou xalase to kinito. :( .Otan to anoigo kollai se aspri screen.To provlima einai sto logismiko.Me liga logia tha mino gia kana dekaria hmeres xoris w900.Tin triti tha to pao stin sony..Yparxi kanenas tropos na to ftiakso noritera??? Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση από το σπίτι:) Αν θες βοήθεια , στείλε pm:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση από το σπίτι:) Αν θες βοήθεια , στείλε pm:) Η οποία βρίσκετε; Στο ελληνικό site της SE δεν βλέπω τίποτα... :( ΜΠορείς να μου δώσεις link? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 καλη επιλογη!θα δεις οτι θα σε βγαλει ασπροπροσωπο! αλλα τι λεω αφου το ειδες ηδη εχεις μια ιδεα απο μονος σου! αν κανεις και ταξιδια:lol: θα παθεις πλακα με το ποσα πραγματα μπορεις να κανεις μαζι του για να περασει η ωρα! Φίλε mad , σβήσε κανένα pm γιατί δεν μπορώ να σου στείλω:) Σόρρυ για το off-topic:O Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 otan kano tin anavathmisi mou vgazi sto telos SFALMA.Kai tora to kinito den anoigi katholou!!!Ti kano??Giati etsi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 otan kano tin anavathmisi mou vgazi sto telos SFALMA.Kai tora to kinito den anoigi katholou!!!Ti kano??Giati etsi?? Ε, τότε μάλλον το πρόβλημα δεν είναι στο λογισμικό αλλά στο hardware. Πρέπει να οας για σέρβις:( :( Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Που είναι η αναβάθμιση ΟεΟ? Θα μου δώσει κανείς λινκ; ΛοΛ THEjB 666 posts :lol: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Που είναι η αναβάθμιση ΟεΟ? Θα μου δώσει κανείς λινκ; ΛοΛ THEjB 666 posts :lol: Πρόλαβα και έγραψα και άλλα!!!:lol: :lol: Στο site της SE.(στο w900 δεν το έχει.Κοίτα στο w550. Κατεβάζεις το προγραμματάκι (υπηρεσία αναβάθμισης λέγεται)και μετά ακολουθείς τις οδηγίες...βεβαίως βεβαίως:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ΧΘΕΣ το απογευμα ενανα αναβαθμιση τι καινουργιο μου ξεβοντανιαμενο λευκο W900 απο το ΕΠΙΣΗΜΟ site και μου εβαλε αποροβληματιστα την ολοκαινουργια R5BC! manos, το παραπανω απανταει και τη δικη σου ερωτηση!:) posi ora soy pire?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Παιδιά γνωρίζατε ότι για να έχει στο βίντεο 30fps θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένο το nightmode????????? σήμερα το ανακάλυψα. mad23: ;όπως κατάλαβες , το πρόβλημα λύθηκε!!!!:D :D (και σβήσε και κανένα pm , έχει γεμίσει και δεν μπορώ να σου στείλω:rolleyes: ) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Παιδιά εγώ κατέβασα το πρόγραμμα UpdateService_Inst_2.6.4.9 το οποίο εγκατέστησε ένα άλλο πρόγραμμα το Update Service - Phones. Μέχρι εδώ όλα καλά, ακολουθώ τις οδηγίες βγάζω σιμ, μετά ξαναβάλω μπαταρία, πατάω C και βάζω το καλώδιο αλλά τίποτα... Η εφαρμογή μένει εκεί πέρα και δεν προχωράει... Για να ξεκινήσει πρέπει η μπαταρία να είναι φουλ; Ευχαριστώ! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Παιδια μπορω να εχω το ραδιοφωνο σε ανοιχτη ακροαση?????????????????? Επισης λεει τωρα να δοκιμασω αναβαθμιση σε SE ΣΕ 2 ΜΕΡΩΝ ΚΙΝΗΤΟ?????????????????????????????????????????????????? Εχει η ΒΓΑΛΕΙ Η SE αναβαθμιση μου φαινεται...................... Εχω επισης μια απορια γιατι αργει τοσο πολυ να να ανοιξει το κινητο???????????? Καλα αργει πολυ και δεν εχω και φορτομενη μνημη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αναβαθμιση λετε????????????? εδω λεει R5BB001.................................... ΩΠΑ ΒΛΑΚΕΙΑ εΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ CXC1250038R1F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Παιδιά εγώ κατέβασα το πρόγραμμα UpdateService_Inst_2.6.4.9 το οποίο εγκατέστησε ένα άλλο πρόγραμμα το Update Service - Phones. Μέχρι εδώ όλα καλά, ακολουθώ τις οδηγίες βγάζω σιμ, μετά ξαναβάλω μπαταρία, πατάω C και βάζω το καλώδιο αλλά τίποτα... Η εφαρμογή μένει εκεί πέρα και δεν προχωράει... Για να ξεκινήσει πρέπει η μπαταρία να είναι φουλ; Ευχαριστώ! :) ΝΑΙ φιλε μου φουλ!!!!!!!!!!!!!:) :) υποθετω οτι οταν βαζεις το καλωδιο κρατας πατημενο το C........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Παιδιά εγώ κατέβασα το πρόγραμμα UpdateService_Inst_2.6.4.9 το οποίο εγκατέστησε ένα άλλο πρόγραμμα το Update Service - Phones. Μέχρι εδώ όλα καλά, ακολουθώ τις οδηγίες βγάζω σιμ, μετά ξαναβάλω μπαταρία, πατάω C και βάζω το καλώδιο αλλά τίποτα... Η εφαρμογή μένει εκεί πέρα και δεν προχωράει... Για να ξεκινήσει πρέπει η μπαταρία να είναι φουλ; Ευχαριστώ! :) όταν βάζεις το usb καλώδιο πρέπει να έχεις πατημένο το "c". Θα το αφήσεις όταν σου εμφανίσει το σχετικό μήνυμα στο pc.:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Παιδια μπορω να εχω το ραδιοφωνο σε ανοιχτη ακροαση?????????????????? Επισης λεει τωρα να δοκιμασω αναβαθμιση σε SE ΣΕ 2 ΜΕΡΩΝ ΚΙΝΗΤΟ?????????????????????????????????????????????????? Εχει η ΒΓΑΛΕΙ Η SE αναβαθμιση μου φαινεται...................... Εχω επισης μια απορια γιατι αργει τοσο πολυ να να ανοιξει το κινητο???????????? Καλα αργει πολυ και δεν εχω και φορτομενη μνημη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αναβαθμιση λετε????????????? εδω λεει R5BB001.................................... ΩΠΑ ΒΛΑΚΕΙΑ εΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ CXC1250038R1F Σε παρακαλώ μην βάζεις τόσο θαυμαστικά και τόσα ερωτιματικά είναι τρομερά εκνευριστικό για τον χρήστη που το διαβάζει και τρομερά κουραστικό για το μάτι. Εκτός και αν σου έχει πέσει μέλι πάνω στο keyboard και κολλάνε τα πλήκτρα. Γιατί να μην λέει; Η αναβάθμιση δεν το χαλάει το καλυτερεύει. Αργεί γιατί προφανώς θα φορτώνει πολλά πράγματα... Αυτά! Την φορτίζω τώρα την μπαταρία και ευελπίστώ να αρχίσει, ναι αυτό με το c το κάνω, το πατάω μέχρι να βγάλει το μήνυμα για τον υπολογιστή. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ναι αυτό με το c το κάνω, το πατάω μέχρι να βγάλει το μήνυμα για τον υπολογιστή. :) Και? Δεν προχωράει η εφαρμογή?:worry: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Μια ερωτησούλα! Την τετάρτη το αγοράζω και εγώ! 400€ πιστεύω είναι καλά! Στο κατάστημα όμως μου είπαν πως είναι VL αλλα θα μου περάσει αυτός το ξεβόνταφον. Αυτο που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχρει καμία εξωτερική διαφορά του απλού απο την λαΐβ? (αυτοκόλητα που μπορούν να βγούν ή όχι!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ναι ναι συγνωμη... Λοιπον για το ραδιοφονο ...κανεις?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts