Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ισχυει πραγματικα οτι δεν εχει RDS το ραδιο?Πολυ περιεργο...ΚΑι κατι ακομα.Το ραδιο ειναι μεσα στο τηλεφωνο ή ειναι στο hands free?

Το κινητό ΔΕΝ ΕΧΕΙ RDS πολύ απλά επειδή το ράδιο βρίσκεται στο handsfree και ΔΕΝ ελέγχεται από το κινητό. Δηλαδή άμα χάσεις το handsfree πάπαλα το radio και πρέπει να ξαναπάρεις το ίδιο άμα θες να το ξανα-αποκτήσεις.

Το βίντεο δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο δικό μου (ΟΧΙ voda) κινητό κρατάει κανονικά τις ρυθμίσεις ( και τραβάει μαμάτα βιντεάκια :lol: )

:)

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια το ειπαμε η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ VODAFONE ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

τελικα υπάρχει μεγαλη διαφορα στο μη vodafone (ειδικα σε λεπτομεριες) !!!!

το ειχα σε vodafone και το αλλαξα σε κανονικο !!!!!!!!! (που ειναι η υπηρεσια αναβαθμισης στο μενου του κινητου με vodafone oeo ??????)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Παιδιά τελικά το πήρα κι εγώ, το κινητό άψογο. Έχω μια ερώτηση όμως, όταν βλέπεις κάποιο βίντεο, στην κατω δεξια γωνία της οθόνης γράφει με μεγάλα γράμματα Διακοπη το οποίο είναι ενοχλητικό.Ιδιαίτερα όταν έχεις περάσει μια ταινία με υπότιτλους και μπερδευονται τα γράμματα. Υπάρχει κάνας τρόπος να εξαφανιστεί?

Επίσης αν ξέρει κάποιος ας μου πει pls τι ρυθμίσεις πρεπει να κάνω για mms και για gprs στο w900, γιατί γίνεται χαμός. Έχω vodafone.

Οταν το βλεπεις μεσα απο τον player το βλεπεις κανονικα χωρις την διακοπη:happy:

myphone_2.png

Παιδια αν ξερει καποιος, με το pcsuite δεν μπορω να συνδεθω ουτε με το καλωδιο ουτε με τις υπερυθρες ψαχνει και δεν βρισκει την συσκευη ενω εχει περασει κανονικα ολους τους drivers, ο file manager το βλεπει το κινητο ενω το pcsuite για να κανω συνχρονισμο δεν το βρισκει.
myphone_2.png

γεια σας παιδια!και εγω ειμαι κατοχος αυτου του θαυματος που λεγεται w900!

πολυ καλο τηλ!κατα τη γνωμη μου ειναι μεσα στα κορυφαια 5 κινητα αυτη τη στιγμη!δεν ειπα το κορυφαιο γιοα να μην ειμαι υπερβολικος!

βλεπω τα posts που εχουν στειλει και οι υπολοιποι και μπηκα στον πειρασμο να περασω καινουργιο firmware!εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου και στα πιο πολλα εκανα μονος μου την αναβαθμιση!ειδικα στο sx1 του οποιου ηταν πραγματικα πολυ απλη υποθεση!κατεβασα απο davinci το προγραμμα και απο καπου αλλου το firmware!την τελευταια εκδοση!συνδεω το κινητο με το pc τρεχω το προγραμμα και περναει το firmware?αν το εχει κανει καποιος ας βοηθησει μην κανω καμια πατατα και μεινω χωρις κινητο στο τελος!!!!!!!!:happy:

url='http://sealover.gurubb.com'][/url]

TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 !

γεια σας παιδια!και εγω ειμαι κατοχος αυτου του θαυματος που λεγεται w900!

πολυ καλο τηλ!κατα τη γνωμη μου ειναι μεσα στα κορυφαια 5 κινητα αυτη τη στιγμη!δεν ειπα το κορυφαιο γιοα να μην ειμαι υπερβολικος!

βλεπω τα posts που εχουν στειλει και οι υπολοιποι και μπηκα στον πειρασμο να περασω καινουργιο firmware!εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου και στα πιο πολλα εκανα μονος μου την αναβαθμιση!ειδικα στο sx1 του οποιου ηταν πραγματικα πολυ απλη υποθεση!κατεβασα απο davinci το προγραμμα και απο καπου αλλου το firmware!την τελευταια εκδοση!συνδεω το κινητο με το pc τρεχω το προγραμμα και περναει το firmware?αν το εχει κανει καποιος ας βοηθησει μην κανω καμια πατατα και μεινω χωρις κινητο στο τελος!!!!!!!!:happy:

Μην αγχώνεσαι, δεν υπάρχει αναβάθμιση αυτή τη στιγμή.

Το δοκίμασα πριν μια εβδομάδα με το δικό μου (μαμά έκδοση: R5AH001)

και μου έβγαλε ότι δεν υπάρχουν διαθέσημες αναβαθμίσεις :)

οκ ευχαριστω αν και το εκανα και εγω μετα μεσω του online update!καλη κινηση απο την se!μονο η siemens το ειχε αυτο!οποτε αν υπαρξει κατι καινουργιο το μαθαινουμε!

τωρα με επιασε αλλη τρελλα με αυτα που διαβαζω!:D

πως μπορω μονος μου να "στειλω" το λεγομενο κοκκινο μενου?

αν καποιος το εχει κανει ας με βοηθησει!

εχω παθει πλακα με το τηλ και δεν θελω να κανω κινησεις που θα χαλασουν το κιν και θα μου κοστισουν αλλα 400+ ευρω γιατι...........πιστεψτε με παλι αυτο θα παω να ξαναπαρω!!!!!!!!!!:lol:

εχω ηδη καταβασει ενα firmware που δεν εχει μεσα το vodafone live!

το θεμα ειναι ποιες κινησεις θα κανω για να το περασω!

το εχει κανει κανεις??????

Καλησπερα παιδια. Η ιστορια μου σχετικα με την αγορα κινητου φετος ειναι μακρια και επιπονη (θα καταλαβαιτε τι ενοω). Αρχικα πριν 4 μηνες που μου ηρθε η επιδοτηση, σαν καλος χρηστης του Internet εψαξα και θεωρισα οτι αναλογικα με την τσεπη μου και ζηγιζοντας τις δυνατοτητες επρεπε να παρω το W800. Πηγα λοιπον στο καταστημα και με διαββεβαιοσαν οτι απο βδομαδα θα το ειχα, οποτε και εγω πουλησα σε εναν φιλο μου το K700 που ειχα και εμεινα με το 3510i. Τελικα το απο βδομαδα εγινε καθημερινοτητα και φτασαμε στο 3μηνο. Εκει καπου μεσω του forum ειδα τα προβληματακια των αρχικων αναβαθμισεων και τα ψιλο προβληματα του Joistic (οπως και στο k700i) και ξενεροσα. Οποτε στραφικα προς Nokia. Ειπα για 6280 αλλα με ξενερωσε η αναμονη του και οι μετρια φωτογραφικη του. Ετσι λοιπον αφου μαζεψα καποια εξτρα λεφτα αυριο (ή τη Δευτερα) κατα πασα πιθανοτητα θα το εχω. Εχω να κανω καποιες ερωτησεις γιατι εχω φαει τρελο ξενερομα με το 3510i αυτον τον καιρο.

1ον Αν μου στειλουν απο αλλο κινητο καποιο MP3 το δεχεται κανονικα?

2ον Μπορει να δουλεψει σαν φλασακι ή πρεπει να εχει περαστει το προγραμα και τα Drivers?

3ον Η ποιοτητα Φωτογραφιας και Video ειναι καλυτερη απο το W800/k750 ή ιδια ακριβως?

4ον Η οθονη του σε σχεση με τα 6270/80 υστερη ειναι ιδια ή καλυτερη?

5ον Απο τον υπολογιστη δεχεται τα Mp3 κανονικα? γιατι καπου διαβασα οτι πρεπει να περαστει μεσω αλλου προγραματος.

Προσπαθησα να βρω σαφης απαντησεις στις προηγουμενες σελιδες αλλα καπου στην 20 εχασα την μπαλα! Sorry για το μισο off topic post:)

^^^HAVE NO FEAR Greg IS HERE^^^

1,ναι

2,?

3,Λιγο καλυτερη φωτο,αρκετα καλυτερο video

4,νομιζω καλυτερη

5,ναι κανονικα το απλο για το voda δεν ξερω.

myphone_2.png

Καλησπερα παιδια. Η ιστορια μου σχετικα με την αγορα κινητου φετος ειναι μακρια και επιπονη (θα καταλαβαιτε τι ενοω). Αρχικα πριν 4 μηνες που μου ηρθε η επιδοτηση, σαν καλος χρηστης του Internet εψαξα και θεωρισα οτι αναλογικα με την τσεπη μου και ζηγιζοντας τις δυνατοτητες επρεπε να παρω το W800. Πηγα λοιπον στο καταστημα και με διαββεβαιοσαν οτι απο βδομαδα θα το ειχα, οποτε και εγω πουλησα σε εναν φιλο μου το K700 που ειχα και εμεινα με το 3510i. Τελικα το απο βδομαδα εγινε καθημερινοτητα και φτασαμε στο 3μηνο. Εκει καπου μεσω του forum ειδα τα προβληματακια των αρχικων αναβαθμισεων και τα ψιλο προβληματα του Joistic (οπως και στο k700i) και ξενεροσα. Οποτε στραφικα προς Nokia. Ειπα για 6280 αλλα με ξενερωσε η αναμονη του και οι μετρια φωτογραφικη του. Ετσι λοιπον αφου μαζεψα καποια εξτρα λεφτα αυριο (ή τη Δευτερα) κατα πασα πιθανοτητα θα το εχω. Εχω να κανω καποιες ερωτησεις γιατι εχω φαει τρελο ξενερομα με το 3510i αυτον τον καιρο.

1ον Αν μου στειλουν απο αλλο κινητο καποιο MP3 το δεχεται κανονικα?

2ον Μπορει να δουλεψει σαν φλασακι ή πρεπει να εχει περαστει το προγραμα και τα Drivers?

3ον Η ποιοτητα Φωτογραφιας και Video ειναι καλυτερη απο το W800/k750 ή ιδια ακριβως?

4ον Η οθονη του σε σχεση με τα 6270/80 υστερη ειναι ιδια ή καλυτερη?

5ον Απο τον υπολογιστη δεχεται τα Mp3 κανονικα? γιατι καπου διαβασα οτι πρεπει να περαστει μεσω αλλου προγραματος.

Προσπαθησα να βρω σαφης απαντησεις στις προηγουμενες σελιδες αλλα καπου στην 20 εχασα την μπαλα! Sorry για το μισο off topic post:)

1. Ennoeitai:D

2.Prepei na peraseis drivers

3.H fotografia einai arketa kalyterh, to video kamia sxesh , para poly kalytero

4.Den kserw giati den exw polyparatirisei to 6270.Lene oti to nokia exei kalyterh othonh.Pantws, h othonh tou w900 einai APOLYTWS IKANOPOIHTIKH.

5.Kanonikotata kai malista poly grigora:D

Elpizw na voithisa:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

2)Εχετε βρει πουθενα καποια θηκη για το συγκεκριμενο κινητο?Εχω ψαξει παντου και μου λενε οτι δεν υπαρχει καποια προστατευτικη θηκη.

δες:

http://aka.fotovista.com/dev/9/4/44100949/l_44100949.jpg

τη βρηκα στο pixmania:

http://www.pixmania.com/gr/gr/226674/art/noreve/aaniuoeic-e-ec-tradition.html#

Παιδια αν ξερει καποιος, με το pcsuite δεν μπορω να συνδεθω ουτε με το καλωδιο ουτε με τις υπερυθρες ψαχνει και δεν βρισκει την συσκευη ενω εχει περασει κανονικα ολους τους drivers, ο file manager το βλεπει το κινητο ενω το pcsuite για να κανω συνχρονισμο δεν το βρισκει.

:worry: κατεβασε το my phone explorer.απεγκαταστησε το pcsuite και μετα θα δουλευουν ολα μια χαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια υπάρχει τροπος στο ξυπνητηρι να ακουμε τον ηχο συνεχεια ? πχ ολοκληρο ενα τραγουδι mp3 και οχι 2 λεπτα μονο ??????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

:worry: κατεβασε το my phone explorer.απεγκαταστησε το pcsuite και μετα θα δουλευουν ολα μια χαρα.

Οκ φιλε μου thanks αυτο το pcsuite ολο προβληματα ειναι.:mad:

myphone_2.png

Boys εχω ανεβασει καινουργια mp3 ringtones,επισης themes για w900i δειτε το eagle1 και το my tatoo τα εχω επιμεληθει εγω ελπιζω να σας αρεσουν!
myphone_2.png

παιδια υπάρχει τροπος στο ξυπνητηρι να ακουμε τον ηχο συνεχεια ? πχ ολοκληρο ενα τραγουδι mp3 και οχι 2 λεπτα μονο ??????

οχι δυστηχως δεν γινεται αυτο.καπου κοντα σε 1 λεπτο χρονου χτυπαει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ φιλε μου thanks αυτο το pcsuite ολο προβληματα ειναι.:mad:

:rolleyes: παρακαλω πολυ :p .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχει εδώ και μέρες κυκλοφορήσει το 2006 Real Football το οποίο είναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο !!! Για όσους παίζουν PES5 (που φαντάζομαι είναι πολλοί), θα παρατηρήσουν ότι πρόκειται για μια πολύ καλή μεταφορά του παιχνιδιού στο κινητό. Όμως η έκδοση που έχω δεν ειναι για W900 και ως εκ τούτου δεν παίζει fullscreen. Εάν κάποιος το έχει ας μας ανοίξει τα μάτια please!!!

file dn vriskeis eukola paixnidia einai polu dyskolo,mou stelneis to real football?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Ρε παιδια, εφαρμογές και παιχνίδια πως τα περνάμε στο κινητό ???

δεξι κλικ πανω στο αρχειο και αποστολη στο κινητο σου η με καλωδιο η με bluetooth!

τα παιχνίδια και τις εφαρμογές πρεπει να τα κανεις μετονομασια σε jar.

[sIGPIC][/sIGPIC]

trekse to pc suite pane sto menu "tools" kai dialekse to "phone monitor options" kai apo to menu tou "phone monitor options" pane sto "com ports" kai opia porta exeis to kalodeio irda bluetooth kanta enable kai "ok"...

meta apo to pc suite kaneis connect me to w900i amesos.

μα να μην το εχει καθαρισει ουτε ενας απο το κοκκινο μενου και να μου πει τι να κανω???:)

τελοσπαντων μαλλον την επομενη εβδομαδα θα το παω 9volto να μου το κανουβ εκει και ενταξει δεν ειναι και πολλα τα 20 ευρω προκειμενου να ξεφορτωθω αυτο το χαζο μενου!

αλλη ερωτηση τωρα!!!

εχω μετατρεψει αρκετα βιντεκια σε 3gp & mp4!

αυτα που κρατανε σχετικα λιγο τα παιζει μια χαρα αυτα ομως που ειναι λιγο μεγαλυτερα.........υπολογιζετε απο 50 mb και πανω κολλαει!

και κανει επανεκκινηση το κιν μονο του!

το παθαινει κανενας αλλος ρε παιδια?

αν ναι λετε να ειναι προβλημα που οφειλεται στο κοκκινο μενου???????:mad:

Φιλε Mad23 πηγαινε στη σελιδα του Davinciteam και θα βρεις ο,τι χρειαζεσαι.Και αν συναντησεις καποια δυσκολια εδω ειμαστε παλι:)

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

• The title was changed to Sony Εricsson W900i