Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως είχα πει παραπάνω η sony ericsson ισχυρίζεται ότι ήδη κυκλοφορεί η μη live έκδοση:ninja: . Από'κει και πέρα το πλαίσιο για παράδειγμα λέει ότι θα το φέρει τέλη Φλεβάρη...Τώρα ποιός ξέρει...?:confused:

πωπω... :(

τεράστιο διάστημα μου φαίνεται.

σχεδιάζα από τον δεκέμβρη να κάνω νέα σύνδεση και μετά έμαθα για το w900i και περίμενα... τώρα δεν μπορώ να περιμένω άλλον 1,5 μήνα για κάνω την σύνδεση!

γιατί παίζουν μαζί μας??

η sonyericsson είναι τόσο ηλίθια, ώστε να το καθυστερεί κι άλλο?

θα με χάσει από πελάτη της αν το 6280 βγει σε καμμιά βδομάδα :O

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πωπω... :(

τεράστιο διάστημα μου φαίνεται.

σχεδιάζα από τον δεκέμβρη να κάνω νέα σύνδεση και μετά έμαθα για το w900i και περίμενα... τώρα δεν μπορώ να περιμένω άλλον 1,5 μήνα για κάνω την σύνδεση!

γιατί παίζουν μαζί μας??

η sonyericsson είναι τόσο ηλίθια, ώστε να το καθυστερεί κι άλλο?

θα με χάσει από πελάτη της αν το 6280 βγει σε καμμιά βδομάδα :O

κιεγω σκεφτομαι για το 6280 αν ειναι γυρω στα 400 ευρω...:worry: δεν την καταλαβαινω την SE.παιζουν συμφεροντα με την vodafone αποτι φαινεται....anyway...απτην αλλη υπαρχει και η περιπτωση να λενε ετσι απλα για να αγοραζονται τα vodafone live και ξαφνικα να σκασει μυτη....θαθελα ε?:happy:

κιεγω σκεφτομαι για το 6280 αν ειναι γυρω στα 400 ευρω...:worry: δεν την καταλαβαινω την SE.παιζουν συμφεροντα με την vodafone αποτι φαινεται....anyway...απτην αλλη υπαρχει και η περιπτωση να λενε ετσι απλα για να αγοραζονται τα vodafone live και ξαφνικα να σκασει μυτη....θαθελα ε?:happy:

:p

κι εγώ θα θελα..

μακάρι να παίζει κάτι τέτοιο!!!

paizei k parapaizei alla ligo tsouxteri ii timi 650 euro :blink:

http://www.expansys.com.gr/zoompic.asp?type=item&code=127043

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=127043:cool:

paidia ego ta agorasa simera kai evala 2 giga mnimi kai aurio tha vgalo to vodafoe live,kala ekana?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

paizei k parapaizei alla ligo tsouxteri ii timi 650 euro :blink:

http://www.expansys.com.gr/zoompic.asp?type=item&code=127043

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=127043:cool:

μωρε και το pixmania το πουλαει.το θεμα ειναι να μην φτασουμε να δωσουμε 650 ευρω...

paidia ego ta agorasa simera kai evala 2 giga mnimi kai aurio tha vgalo to vodafoe live,kala ekana?

καλα εκανες!!!πες μας αυριο πως θα ειναι με το καινουριο μενουδακι...μοναχα η εγγυηση που χανεται ειναι το κακο:O

μωρε και το pixmania το πουλαει.το θεμα ειναι να μην φτασουμε να δωσουμε 650 ευρω...

καλα εκανες!!!πες μας αυριο πως θα ειναι με το καινουριο μενουδακι...μοναχα η εγγυηση που χανεται ειναι το κακο:O

Ειλικρινά να ρωτησώ κάτι... Αξίζει πραγματικά να βγάλει το live μενού και να χάσεις 2 χρόνια εγγύηση;;

Εμένα δε μου άρεσε και πολύ πάντως...το s700 είχε μια αίσθηση χλιδής, αυτό μου φάνηκε λίγοι ψευτικο ....
:X

mitsos82, kavaliotis, vegetto και λοιποί που έχουν ήδη επεξεργαστεί το κινητό... μπορεί κάποιος να μας πει εάν επιτρέπεται σε όποια mp3 να'ναι να ορισθούν ως ringtones ή γίνεται μόνο σ'αυτά με DRM????????????

μιλάω για τη VL έκδοση πάντα...

Το κινητο το πουλησα παιδια γιατι 1ον) μου φανηκε πολυπλοκο οπως αναφερα, 2ον) μεγαλο σε διαστασεις 3ον) δυσχρηστο (ιδιως το πως ανοιγει). Ενα ΜΡ3 που περασα για να τεσταρω, ακουγοταν κανονικα σαν ηχο κλησης, οποτε δεν θα εχεις προβλημα, το λυσανε επιτελους. Επισης κατι αλλο που μου το επισημαναν 4 διαφορετικα ατομα σε διαφορετικες περιστασεις. Το κινητο δειχνει ΠΑΛΙΟ! Ολοι αυτο μου ειπανε! Ισως λογω του μεγεθους του. Δεν εχει πρεστιζ δηλαδη. Βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο, αλλα εφτασα στο σημειο να πιστευω οτι με δουλευουνε ολοι και ειναι συνεννοημενοι μεταξυ τους! Μιλαω βεβαια για διαφορετικες παρεες, καμμια σχεση ο ενας με τον αλλον. Τι να πω... Ισως αν καποιον τον ενδιαφερουν πιο πολυ τα τεχνικα χαρακτηριστικα απο το look και την ευχρηστια, να το προτιμησουν. Στις δυνατοτητες ειναι κορυφαιο οντως, εχει απειρες επιλογες στο μενου! Το παιδι που του το πουλησα, μιας και φανηκε ψαγμενος και ηξερε τι εψαχνε, λογικα θα του αρεσει πολυ. Παντως καλο θα ητανε να βρειτε καποιο w900i σε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, να παιξετε λιγο μαζι του και αν σας αρεσει, να το αγορασετε. Οι φωτογραφιες του ιντερνετ με το πως πραγματικα "νιωθεις" το κινητο, ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα...

paidia to apogeyma tha pao sto 9volto peiraia na vgalo to vodafon menu kai to vrady tha kano post

Μπορεί κάποιος αν μας πεί σε τι συγκεκριμένα υστερεί το VL W900 από την non VL έκδοση;

Θα βόηθαγε πολλούς που διστάζουν να το αγοράσουν από τώρα.

paidia phga shmera sthn vodafone kai phra to w900i prosopika den me enoxlei katholou to vodafone live.to anoiksa gia 30lepta mexri na pesei h mpataria kai emeina polu euxaristhmenos se sxesh me to v800 pou eixa,exei ths panagias ta matia kai 2foto pou trabhksa emeina ikanopoihenos kai mporeis na afaireseis kai ton hxo kameras.2 pragmata pou den maresan einai oti den kalhbetai h kamera kai otan anoigei tremw mhn mou fugei apo ta xeria,kai me mia parea pou hmouna kai to eblepan to anoigan opws na nai.perissoteres leptomereies meta tis 2 pou tha teleiwsei h fwrtosei. :O
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιχνιδάκια java δέχεται η live έκδοση? Υπάρχουν πουθενά ή είναι νωρίς ακόμα?

παιχνιδια λογικα θα περνει και του s700...

Παιχνιδάκια java δέχεται η live έκδοση? Υπάρχουν πουθενά ή είναι νωρίς ακόμα?

οτι καλουδια χρειαζεστε για το w900 μπορειτε να τα κατεβασετε απο εδω ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πήρα τελικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής! Δεν είναι και τόσο τεράστιο, είναι όμορφο, σχετικά γρήγορο, τέλειες φώτο, πολύ καλό βίντεο, μ'αρέσει!
..κάτι μαγικό!

Το πήρα τελικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής! Δεν είναι και τόσο τεράστιο, είναι όμορφο, σχετικά γρήγορο, τέλειες φώτο, πολύ καλό βίντεο, μ'αρέσει!

Καλοριζικο και οσο το δυνατον λιγοτερα bug:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσεις το πήρατε πριν απ τον καινούργιο χρόνο εγω όμως ακόμα περιμενω να ΄ρθει που δεν ήρθε ακόμα στο Βόλο. Το Σαββατο μου είπαν... Για να δούμε!:happy:
Μη μου άπτου!

Καλοριζικο και οσο το δυνατον λιγοτερα bug:p

thanks:) Μέχρι στιγμής όλα καλά πάντως. Θα δοκιμάσω και παιχνιδάκια από s700 να δω τι γίνεται γιατί έχει μόνο demo η συσκευή...καινούργιο κολπάκι αυτό ε? Πέρυσι που είχα πάρει πάλι vlive είχε και 3 full games τουλάχιστον!

..κάτι μαγικό!

koryfaio kinito ego pou to xo mia mera exo pathei porosi dn to afino apo to xeri mou,vevaia me 2 giga poromome pio polu aurio telika vgazo tin live ekdosi!!!dardana ego pou to parageila apo ton peiraia vodafone apo ton volo mou to eferan se 4 ores,esy pos kai dn to vriskeis?

Δεν θέλω vegetto να το παραγείλλω χωρίς να δω το τηλέφωνο καλά απο κοντά για να το δοκιμάσω κιόλας να δω αν θα μου αρέσει η όχι. Πολλές φορές οι φωτογραφίες αδικούν λένε...:rolleyes:
Μη μου άπτου!

gia na sou po tin alitheia me to pou to pira dn mou arese alla tora exo porothei,eisai kopela?????pantos min to pareis vodafone

Να το πάρω ΤΙΜ μήπως? Δεν με πειράζει η vodafone αφού θέλω να κάνω καινούργια σύνδεση ώστε να έχω και χαμηλή επιδότηση. Αν σου πω οτι είμαι κοπέλα θα μου το πάρεις δώρο??? :p
Μη μου άπτου!

• The title was changed to Sony Εricsson W900i