Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει ανακοινωθει ο "αντικαταστατης" του w900??

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα! το W900 είναι μοναδικό στο είδος του!!!

Ακόμα και σήμερα ανταγωνίζεται στα ίσα τα καινούρια μοντέλα (πλήν smartphones πάντα)

:respect:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά μια βοήθεια.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει τους usb drivers του W900i γιατί έχω χάσει το cd του?

Να είστε καλά και ευχαριστώ πολύ.:)

Μη με ξεχάσετε please..

Ρε παιδιά μια βοήθεια.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει τους usb drivers του W900i στο imaginos@freemail.gr γιατί έχω χάσει το cd του?

Να είστε καλά και ευχαριστώ πολύ.:)

Μη με ξεχάσετε please..

Κατέβασέ τους απο εδώ

Παιδια αν εχει ξανα αναφερθει συγνωμη, αλλα αν εχετε βρει καποιο τροπο να παιζουμε τα βιντεο σε full screen θα ηθελα να τον μαθω.(εκτος απτον player που για να φορτωσει ολα τα video κανει πολυ...πολυ... ωρα!:mad: :mad: )

επισης για τον αντικαταστατη του w900i για δειτε¨...

http://www.esato.com/news/article.php/id=1623

και εδω...

http://crunchgear.com/2007/04/19/sony-ericsson-w999i-revealed/

Αν διάβαζες τα άρθρα που επισυνάπτεις θα έβλεπες ότι και τα 2 είναι fake.

Όσο για το βίντεο, μόνο από τον media player. Σου αργεί γιατί προφανώς έχεις πολλά βίντεο και πρέπει να διαβάσει πρώτα όλα τα αρχεία για να μπορεί να αρχίσει η αναπαραγωγή.

Μία άλλη λυση είναι να τα μετατρέπεις μέσω υπολογιστή σε fixed 320@240, και να τα βλέπεις απο τον file manager του κινητού αλλα μάλλον είναι μια χαζή λύση.

Παιδιά μια ερώτηση...

Το Hands Free με το ενσωματωμένο ράδιο ακούγεται τραγικά και πολύ χαμηλά σε ένταση. Γιατί έτσι? Υπάρχει τρόπος να αυξήσει η ένταση? Παίζει ρόλο το firmware μήπως αν και δε νομίζω γιατί το ραδιο στο hands free είναι ανεξάρτητο. Το hands free όμως από το Κ800 που το σύνδεσα στο w900 παιζει πολύ καλά αλλά radio καπούτ....

Παρακαλώ απαντήστε μου γιατί μου την έχει δώσει τώρα...

Παιδιά μια ερώτηση...

Το Hands Free με το ενσωματωμένο ράδιο ακούγεται τραγικά και πολύ χαμηλά σε ένταση. Γιατί έτσι? Υπάρχει τρόπος να αυξήσει η ένταση? Παίζει ρόλο το firmware μήπως αν και δε νομίζω γιατί το ραδιο στο hands free είναι ανεξάρτητο. Το hands free όμως από το Κ800 που το σύνδεσα στο w900 παιζει πολύ καλά αλλά radio καπούτ....

Παρακαλώ απαντήστε μου γιατί μου την έχει δώσει τώρα...

Τί να σου πω.... Εμένα παίζει κανονικά. Όχι βέβαια όπως με τον media player με τέρμα τον ισοσταθμιστή αλλά αρκετά καλά.

Δοκίμασε το hands free του Κ800. Αν στον media player έχει την ίδια ένταση με τα δικά σου ακουστικά τότε αυτή είναι η μέγιστη ένταση που μπορείς να έχεις. Άν είναι πιό δυνατά με του Κ800 τότε μάλλον έχουν πρόβλημα.

Παιδες απο που μπορω (αν υπαρχει) ν'αγορασω μπαταρια για το W900i? Στα Vf δεν το εχουν λενε... :mad:

Αν δεν υπαρχει παω για Κ810 δεν μπορω να το φορτιζω 2 φορες την μερα, μου την εσπασε πια! :kill:

Μη μου άπτου!

Παιδες απο που μπορω (αν υπαρχει) ν'αγορασω μπαταρια για το W900i? Στα Vf δεν το εχουν λενε... :mad:

Αν δεν υπαρχει παω για Κ810 δεν μπορω να το φορτιζω 2 φορες την μερα, μου την εσπασε πια! :kill:

Σε ένα κατάστημα της se μπορείς σίγουρα να βρείς ή να παραγγείλεις μπαταρία.

Παίρνει ακριβώς την ίδια με το v800/z800

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παίρνει ακριβώς την ίδια με το v800/z800

Ναι? Δεν το ξερα! Επισης (συγχωρεστε με αν εχει αναφερθει χιλιες φορες) μπορω να του κανω αναβαθμιση? εχω vf. :O

Ευχαριστω προκαταβολικα! :)

Μη μου άπτου!

Ναι? Δεν το ξερα! Επισης (συγχωρεστε με αν εχει αναφερθει χιλιες φορες) μπορω να του κανω αναβαθμιση? εχω vf. :O

Ευχαριστω προκαταβολικα! :)

Νομιζω οτι w900i δεν μπορεις να το αναβαθμισεις μονη σου .επισης για μπαταρια :worry: εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλιστα ευχαριστώ! Όσο για αναβάθμιση θα ρωτήσω στα vf μήπως μπορούν να το κάνουν αυτοί.
Μη μου άπτου!

Μάλιστα ευχαριστώ! Όσο για αναβάθμιση θα ρωτήσω στα vf μήπως μπορούν να το κάνουν αυτοί.

Δεν υπάρχει λόγος.

Καλύτερα να πας σε ένα σέρβις της se, εκτός και αν είναι πολύ μακριά σου.

Στην vodafone θα σου καθυστερήσουν το κινητό πολλές μέρες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παρακαλω πολυ.μακρυα απο καταστημα της βοδαφον...γιατι το κινητο θα το παρεις μετα απο 1μηνα σιγουρα.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά πήρα μπαταρία απ το Γερμανό 49€ αλλά είναι 950mAh και εντυπωσιάστηκα πόσο κρατάει πολύ. Βέβαια θα μου πείτε ότι θα πέσει κι άλλο με το καιρό μετά απο πολύ χρήση και το περιμένω κιόλας αλλά μέχρι να πάρω καινούργιο δεν τίθεται θέμα! :lol: 'Οσο για αναβάθμιση θα το πάω κάποια στιγμή σε κατάστημα της SE.
Μη μου άπτου!

Μαγκες μια ερωτηση. Μηπως ξερει κανεις ποσο παει καινουριο το -superspecial- handsfree του w900 γιατι τo υπαρχον δικo μου εχουν παραδωσει πνευμα...
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Τελικά πήρα μπαταρία απ το Γερμανό 49€ αλλά είναι 950mAh και εντυπωσιάστηκα πόσο κρατάει πολύ. Βέβαια θα μου πείτε ότι θα πέσει κι άλλο με το καιρό μετά απο πολύ χρήση και το περιμένω κιόλας αλλά μέχρι να πάρω καινούργιο δεν τίθεται θέμα! :lol: 'Οσο για αναβάθμιση θα το πάω κάποια στιγμή σε κατάστημα της SE.

Ο μπαταρίες αρχικά δεν αποδίδουν όλη την χωρητικότητά τους! Μετά το στρώσιμο (κανα 10αρια πλήρης φορτίσεις) θα δίνει κι' άλλο για μερικούς μήνες. Αυτό βέβαια αν της συμπεριφέρεσαι ανθρώπινα... όχι σύντομες και ατελής φορτίσεις! Μπορεί οι λιθίου να είναι ανθεκτικότερες αλλά δεν είναι και ιδανικες

Μαγκες μια ερωτηση. Μηπως ξερει κανεις ποσο παει καινουριο το -superspecial- handsfree του w900 γιατι τo υπαρχον δικo μου εχουν παραδωσει πνευμα...

Δύσκολο.... Πολύ δύσκολο να βρεις. Έχει ξαναναφερθεί στο φόρουμ οτι κάποιος το είχε χάσει και δεν έβρισκε διότι δεν θεωρήται αξεσουάρ αλλά κομμάτι της συσκευής...!!! Κάνε ένα search σε αυτό το θέμα.

Δύσκολο.... Πολύ δύσκολο να βρεις. Έχει ξαναναφερθεί στο φόρουμ οτι κάποιος το είχε χάσει και δεν έβρισκε διότι δεν θεωρήται αξεσουάρ αλλά κομμάτι της συσκευής...!!! Κάνε ένα search σε αυτό το θέμα.

Δές εδώ!!!

:D

εχει ανακοινωθει ο "αντικαταστατης" του w900??

Γεια κοιταχτε εδω...

http://www.boygeniusreport.com/2007/05/25/sony-ericsson-w999i-confirmed/

και το εκανε και confirm η sonyericsson

παντως αν ειναι αυτο δεν λεει και πολλα περιμενα καλητερη καμερα!

Γεια κοιταχτε εδω...

http://www.boygeniusreport.com/2007/05/25/sony-ericsson-w999i-confirmed/

και το εκανε και confirm η sonyericsson

παντως αν ειναι αυτο δεν λεει και πολλα περιμενα καλητερη καμερα!

Το W900 είναι one of a kind

Δεν υπάρχει και δέν θα υπάρξει αντικαταστάτης. Το τηλέφωνο αυτό δημιουργήθηκε σχεδόν πειραματικά για να δουν αν θα μπορέσουν να στριμώξουν οθόνη, φωτο, γραφικα (geforce) 3G και άλλα σε μία συσκευή (για ην εποχή) και πώς αυτό θα κυλήσει στην αγορά. Γιαυτό και κυκλοφόρησε για τόσο μικρό διάστημα για τα δεδομένα της SE. Το logo walkman κόλλησε την τελευταία στιγμή. Εξ' ού και το εξωτερικό ραδιόφωνο.

Το W999 καθώς και άλλα του είδους είναι η φυσική εξέλιξη των υπολοίπων walkman.

φιλαρακι εγω το ειχα χασει και ακρη δεν εβγαλα!μεχρι και καταγγελια εκανα στη se και τελικα κατεληξαν οτι μπορει (παρολο που στο παρεχει στο πακετο της συσκευης)να μην στο παρεχει ουτε σαν εξαρτημα ουτε και σαν ανταλακτικο! και επεμενα οτι ηθελα να το αγορασω...οχι να μου το χαρισουν.

παρολα αυτα,εσυ το εχεις..οποτε μπορεις να το πας για επισκευη!και αν εισαι και στην εγγυηση δωρεαν.

Αν διάβαζες τα άρθρα που επισυνάπτεις θα έβλεπες ότι και τα 2 είναι fake.

.

ολα απο εκει ξεκινανε...

θεε μου ανοησιες...

Το λινκ δειχνει ενα συμβιαν, συρταροτο κινητο.

ΚΑΜΙΑ σχεση με γου900.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

• The title was changed to Sony Εricsson W900i