AngeloDion Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 φτανουν; :rolleyes: ΥΓ.αν και για τα προφανη δε χρειαζονται επιχειρηματα, ειναι περιττα... Ρε φίλε ποιό είναι το πρόβλημα σου? είπαμε να το κόψουμέ, τί συνεχίζεις? Ποιά είναι δηλαδή τα επιχειρήματα? Η κατα πολύ καλύτερη καμερα? αντε τώρα, η κάμερα είναι η ίδια με του 900 εχτος την άυτοματη εστίαση και την μακρο που είναι χρήσιμο μια φορά το δίμηνο και αν. κάμερα του 850 είναι πιο νέα και έχει διαφορετικό πάχος φακού, άμα ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Επίσης τα επιχειρήματα τύπου δεν με νοιάζει το ένα ή το άλλο δεν στέκουν γιατί εμένα δεν με νοιάζει αν παίρνει τηλέφωνα. Τι σόι επιχείρημα είναι αυτό. Τώρα από πλευράς κατασκευής :!: . Σήμερα μουδωσε ένα το κινητό του να το δώ w900. Το joy pad και γύρω απο την κάμερα είχε ξεβάψει το χρώμα, παντού φαίνονταν γρατζουνιές και το σασσύ κουνιόταν πάρα πολύ. ακόμα και το κενρικό κουμπί τρεμοπαίζει. Αντίθετα το σασσύ του 850 είναι ματ και δεν μπορεί να ξεβάψει επίσδης το Dpad είναι εσωτερικό και δεν μπορεί να παίζει. Για το ηχείο τώρα.. Έβαλα το ίδιο τραγούδι σε φούλ ήχο και ο ήχος ήταν 100% το 900 και 95% το 850 η διαφορά είναι μηδαμινή, αντίθετα ο ήχος του 850 είναι πιο βαθύς και πλούσιος ενώ το 900 έτριζε και έβγαζε ήχους που χτυπάνε στα αυτιά. Αμα τώρα έχεις τα επιχειρήματα να απαντήσεις, απάντησε σε όλα, οπως έκανα εγώ και όχι σε 1 2 όπως άλλες φορές γιατί σημαίνει πως δεν σέβεσαι αυτόν και τον κόπο του άλλου. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ρε φίλε ποιό είναι το πρόβλημα σου? είπαμε να το κόψουμέ, τί συνεχίζεις? Ποιά είναι δηλαδή τα επιχειρήματα? Η κατα πολύ καλύτερη καμερα? αντε τώρα, η κάμερα είναι η ίδια με του 900 εχτος την άυτοματη εστίαση και την μακρο που είναι χρήσιμο μια φορά το δίμηνο και αν. κάμερα του 850 είναι πιο νέα και έχει διαφορετικό πάχος φακού, άμα ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Επίσης τα επιχειρήματα τύπου δεν με νοιάζει το ένα ή το άλλο δεν στέκουν γιατί εμένα δεν με νοιάζει αν παίρνει τηλέφωνα. Τι σόι επιχείρημα είναι αυτό. Τώρα από πλευράς κατασκευής :!: . Σήμερα μουδωσε ένα το κινητό του να το δώ w900. Το joy pad και γύρω απο την κάμερα είχε ξεβάψει το χρώμα, παντού φαίνονταν γρατζουνιές και το σασσύ κουνιόταν πάρα πολύ. ακόμα και το κενρικό κουμπί τρεμοπαίζει. Αντίθετα το σασσύ του 850 είναι ματ και δεν μπορεί να ξεβάψει επίσδης το Dpad είναι εσωτερικό και δεν μπορεί να παίζει. Για το ηχείο τώρα.. Έβαλα το ίδιο τραγούδι σε φούλ ήχο και ο ήχος ήταν 100% το 900 και 95% το 850 η διαφορά είναι μηδαμινή, αντίθετα ο ήχος του 850 είναι πιο βαθύς και πλούσιος ενώ το 900 έτριζε και έβγαζε ήχους που χτυπάνε στα αυτιά. Αμα τώρα έχεις τα επιχειρήματα να απαντήσεις, απάντησε σε όλα, οπως έκανα εγώ και όχι σε 1 2 όπως άλλες φορές γιατί σημαίνει πως δεν σέβεσαι αυτόν και τον κόπο του άλλου. alla tis tsampouka o mikros:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Και το thread παίρνει κυριολεκτικά φωτιά...!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Και το thread παίρνει κυριολεκτικά φωτιά...!! asta na pane..alla aafti ti fora tha to apolauso,de tha emplako,pop korn k parakolouthisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 900>>>>850 πάμε!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ρε φίλε ποιό είναι το πρόβλημα σου? είπαμε να το κόψουμέ, τί συνεχίζεις? Ποιά είναι δηλαδή τα επιχειρήματα? Η κατα πολύ καλύτερη καμερα? αντε τώρα, η κάμερα είναι η ίδια με του 900 εχτος την άυτοματη εστίαση και την μακρο που είναι χρήσιμο μια φορά το δίμηνο και αν. κάμερα του 850 είναι πιο νέα και έχει διαφορετικό πάχος φακού, άμα ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Επίσης τα επιχειρήματα τύπου δεν με νοιάζει το ένα ή το άλλο δεν στέκουν γιατί εμένα δεν με νοιάζει αν παίρνει τηλέφωνα. Τι σόι επιχείρημα είναι αυτό. Τώρα από πλευράς κατασκευής :!: . Σήμερα μουδωσε ένα το κινητό του να το δώ w900. Το joy pad και γύρω απο την κάμερα είχε ξεβάψει το χρώμα, παντού φαίνονταν γρατζουνιές και το σασσύ κουνιόταν πάρα πολύ. ακόμα και το κενρικό κουμπί τρεμοπαίζει. Αντίθετα το σασσύ του 850 είναι ματ και δεν μπορεί να ξεβάψει επίσδης το Dpad είναι εσωτερικό και δεν μπορεί να παίζει. Για το ηχείο τώρα.. Έβαλα το ίδιο τραγούδι σε φούλ ήχο και ο ήχος ήταν 100% το 900 και 95% το 850 η διαφορά είναι μηδαμινή, αντίθετα ο ήχος του 850 είναι πιο βαθύς και πλούσιος ενώ το 900 έτριζε και έβγαζε ήχους που χτυπάνε στα αυτιά. Αμα τώρα έχεις τα επιχειρήματα να απαντήσεις, απάντησε σε όλα, οπως έκανα εγώ και όχι σε 1 2 όπως άλλες φορές γιατί σημαίνει πως δεν σέβεσαι αυτόν και τον κόπο του άλλου. Να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Εκτός από τις τηλεφωνικές λειτουργίες που είναι ίδιες και στα 2 κινητά έχουμε να συγκρίνουμε τα εξής: α. PIM δυνατότητες β.Κάμερα γ.οθόνη δ.ήχο από ακουστικά και μεγάφωνο ε.κατασκευή (ξέχασα κάτι??:worry:) Στις pim δυνατότητες δεν έχουν διαφορά νομίζω.Είναι ίδια ακριβώς. Στην κάμερα το w900 είναι πολύ ανώτερο.Μην το ψάχνεις. Είναι μέδα στα 5 κορυφαία καμεροκινητά που έγιναν ποτέ(μη σου πώ μέσα στα 3).Η αυτόματη εστίαση είναι που κάνει την διαφορά.Και είναι πολύ μεγάλη διαφορά.Άλλωστε, τη χρησιμοποιείς κάθε φορά που βγάζεις φώτο, όχι μια φορά στους 2 μήνες. Επίσης το w900 έχει πολύ καλύτερο βίντεο.Μα πολύ καλύτερο και σε μέγεθος και σε ποιότητα με τα 30fps. Προσωπικά θεωρώ την οθόνη του w900 καλύτερη λόγω μεγέθους.Ειδικά αν θέλεις να κάνεις πλοήγηση στο internet ή να δείς φώτο σε πλήρη οθόνη το μέγεθος μετράει πάρα πολύ. Η ποιότητα είναι και στα 2 ίδια πιστεύω, αλλά ο φωτισμός είναι πολύ ισχυτότερος στο w900 που σημαίνει πρακτικά καλύτερη απεικόνιση και καλύτερη συμπεριφορά κάτω από το δυνατό φώς του ήλιου. Στο ήχο πιστεύω ότι πάνω κάτω είναι ισάξια.Και τα 2 είναι w series. Σε ότι αφορά την κατασκευή, το w900 είναι από τα ελάχιστα τηλέφωνα που έχουν συγκεντρώσει τόσα πολλά κολακευτικά σχόλια σχετικά με την κατασκευή τους και μάλιστα σχόλια από χρήστες μηνών. Η συσκευή είναι αφάνταστα στοιβαρή.Όσο και αν την πιέσης, όσο και αν την στίψεις στην παλάμη σου δεν ακούς ούτε ένα κράκ από τα πλαστικά. Τζόγος ούτε κατά διάνοια.Τα πλαστικά δεν ξεβάφουν. Μάλιστα, να σε ενημερώσω(δεν το λέω με κακή έννοια:))ότι στο γυαλιστερό πλαστικό οι γρατζουνιές φαίνονται λιγότερο από ότι στο μάτ πλαστικό. Αλλά πάντως το δικό μου δεν έχει καμία.... Στην αυτονομία ίσως το w850 είναι λίγο καλύτερο, δεν μπορώ να ξέρω αφού δεν το έχω. Πάντως το δικό μου w900 με 3G και bt ανοιχτά κρατούσε 3 μέρες σχεδόν με κλήσεις 20 λεπτών και αρκετή πλοήγηση στο μενού. Έχω ακούσει βέβαια και παράπονα σχετικά με την αυτονομία. Από ότι ξέρω, μερικά από τα πρώτα w900 είχαν πρόβλημα λόγω κακής διαχείρησης της ενέργειας.Αυτό διορθώθηκε στην πορεία της παραγωγής. Αυτά.:):) Και μην ξεχνάμε την 0,5 giga εσωτερική μνήμη του κινητού και το εξαιρετικό ακουστικό(που όμοιό του δεν έχω ξανασυναντήσει σε κινητό, σταθερό, γενικά οτιδήποτε) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Θα μας πείτε οτι τούβαλαν και καλύτερα ακουστικά τώρα μέσα?. Το οτι είναι και τα δύο w δεν σημαίνει οτι έχουν τα ίδια πράγματα. Επίσης το 850 σου δίνει ενα γκικα. Δεν έχει σχέση αν είναι εσωτερική ή οχι, ίσα ίσα. Αλλα δεν επρεπε να απαντήσεις γιατί δεν απευθυνόμουν σε σένα. Ήθελα να δώ τι θα πει ο άλλος που το παίζει εξυπνάκιας. Και μην αντιλέγει κανένας γιατί θα δει καποιος αν κοιτάξει τα προηγούμενα ποστ την ειρωνία που έχει, την αδιάλλακτη θέση και το γεγονος οτι δεν μπήκε στο κοπο να πει οτι πλησιάζει εστω και λίγο 850 στο 900 σημαίνει οτι δεν σέβεται το κινητό. Εγώ τελίωσα μαυτό το θέμα γιατί εφόσον το είδα με τα μάτια μου και τον τζόγο και το ΄ξέβαμμα και εσύ λες το αντίθετο δεν θα βγάλουμε άκρη. Τελιώνω με΄την προσωπική μου άποψη ανεξαρτήτου οτι πετάγονται διάφοροι με αποψεις μπούφικου χαρατήρα "ωω, πάει και τελίωσε το 900 είναι πολύ καλο, το καλύτερο σε όλα" και αναγκάζομαι να συκρίνω αυτά τα δύο κινητά. Πιστεύω πως είναι ισάξια, Το ένα με καλύτερα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και το άλλο να επιγκεντρώνεται στην μουσική και με νέο λογισμικό. Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 ;) Θα μας πείτε οτι τούβαλαν και καλύτερα ακουστικά τώρα μέσα?. Το οτι είναι και τα δύο w δεν σημαίνει οτι έχουν τα ίδια πράγματα. Επίσης το 850 σου δίνει ενα γκικα. Δεν έχει σχέση αν είναι εσωτερική ή οχι, ίσα ίσα. Αλλα δεν επρεπε να απαντήσεις γιατί δεν απευθυνόμουν σε σένα. Ήθελα να δώ τι θα πει ο άλλος που το παίζει εξυπνάκιας.. Eγω! Εγω ειμαι αυτος! Παλι με προλαβανε οι αλλοι δυστυχως, αλλα αφου επιμενεις θα τα ξαναπω: Φωτογραφια, βιντεο, ντιζαιν (για μενα), ποιοτητα κατασκευης, οθονη, μνημη. Δε μου'ρχονται αλλα. Και μην αντιλέγει κανένας γιατί θα δει καποιος αν κοιτάξει τα προηγούμενα ποστ την ειρωνία που έχει, την αδιάλλακτη θέση και το γεγονος οτι δεν μπήκε στο κοπο να πει οτι πλησιάζει εστω και λίγο 850 στο 900 σημαίνει οτι δεν σέβεται το κινητό. Τι ειναι για να το σεβαστω;:confused: Για να με συχωρεσεις παντως και να μην εχουμε προβληματα, θα ζητησω συχωρεση και απο το γου850, καθως επισης υποσχομαι να το σεβομαι απο δω και στο εξης. Εγώ τελίωσα μαυτό το θέμα γιατί εφόσον το είδα με τα μάτια μου και τον τζόγο και το ΄ξέβαμμα και εσύ λες το αντίθετο δεν θα βγάλουμε άκρη. Δυστυχως η πλειοψηφια του υπολοιπου φορουμ διαφωνει στο θεμα ποιοτητας.Κριμα... Τελιώνω με΄την προσωπική μου άποψη ανεξαρτήτου οτι πετάγονται διάφοροι με αποψεις μπούφικου χαρατήρα "ωω, πάει και τελίωσε το 900 είναι πολύ καλο, το καλύτερο σε όλα" και αναγκάζομαι να συκρίνω αυτά τα δύο κινητά. Πιστεύω πως είναι ισάξια, Το ένα με καλύτερα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και το άλλο να επιγκεντρώνεται στην μουσική και με νέο λογισμικό. Η ιστορια θα δειξει πιο αξιζει και πιο οχι, πιο ειναι καλυτερο απο το αλλο. Εδω θα ειμαι και εδω θα εισαι.;) Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Εγω νομιζω οτι ειναι ΚΑΙ πιο ασχημο.:p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melissoula Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Έχω ένα πρόβλημα με το W900i. Όταν το αγόρασα έκανε μερικά restart κι έκανα αναβάθμιση μέσα από το κινητό που το έχει σαν Link. Μετά από μια βδομάδα μέχρι τώρα μου βγάζει στην οθόνη όποτε πάω να μπω στο MENU 'DYNAMIC MENU ERROR'. Μπορώ να δεχτώ τηλέφωνα αλλά τίποτε άλλο... Το 'χει πάθει κανείς; Βοήθεια plz!:cry: Παράθεση « Everyone has a dark side, some are just darker than others... » BiZ zzzzzzz z z z zzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Έχω ένα πρόβλημα με το W900i. Όταν το αγόρασα έκανε μερικά restart κι έκανα αναβάθμιση μέσα από το κινητό που το έχει σαν Link. Μετά από μια βδομάδα μέχρι τώρα μου βγάζει στην οθόνη όποτε πάω να μπω στο MENU 'DYNAMIC MENU ERROR'. Μπορώ να δεχτώ τηλέφωνα αλλά τίποτε άλλο... Το 'χει πάθει κανείς; Βοήθεια plz!:cry: :!:Εμ, τι μπλέκεσαι με τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις??:!: Πήγαινε σε ένα σέρβις να σου κάνουν κανονικά την αναβάθμιση και θα είσαι οκ:) Ρε παιδιά, μην μαλώνετε, για κινητά συζητάμε.Που να λέγαμε και τίποτα σοβαρό.:X Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Δε μαλωνουμε βρε. Απλα ειναι λιγο περιεργο να αμφιβαλεις για το δεδομενο. Αλλωστε δεν εχει πλακα αλλιως. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Δε μαλωνουμε βρε. Απλα ειναι λιγο περιεργο να αμφιβαλεις για το δεδομενο. Αλλωστε δεν εχει πλακα αλλιως. Aααα, ντάξει τότε...:) Παρακαλώ, συνεχίστε:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Εσύ δεν έλεγες οι ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα? Εμένα πάντως δεν ξεκόλλησαν και του άλλου δεν του γράφει τις κλήσεις, αλλά ούτε αυτό μου έτυχε. Αρα.. τί συμπέρασμα βγάζουμε. Οτι μαζί με το κούτί παίνρεις και πρόβλημα έκπληξη. Μετανοειται απιστοι!!:lol: :p :p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Μετανοειται απιστοι!!:lol: :p :p Μιλάς για προβλήματα του 850 που εγώ δεν αρνήθηκα, εσύ ομως αρνήσε οτι ολα τα ερικσσον εχουν τα ιδια προβληματα. Αλλωστε δεν το αρνήθηκα ούτε ΄εκανα διαγραφή τα μηνύματα μου για να φανώ εξυπνόβλακας. Στο θέμα που του άλλου του΄άσπρισε η οθονη του w900 δεν είπες μετανοείστε απιστοι που τόσοι είπαν πως είναι απροβλημάτιστο. Μιλάς με δύο μέτρα και δύο σταθμά γιαυτό δεν σε παίρνω σοβαρά. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Μιλάς για προβλήματα του 850 που εγώ δεν αρνήθηκα, εσύ ομως αρνήσε οτι ολα τα ερικσσον εχουν τα ιδια προβληματα. Αλλωστε δεν το αρνήθηκα ούτε ΄εκανα διαγραφή τα μηνύματα μου για να φανώ εξυπνόβλακας. Στο θέμα που του άλλου του΄άσπρισε η οθονη του w900 δεν είπες μετανοείστε απιστοι που τόσοι είπαν πως είναι απροβλημάτιστο. Μιλάς με δύο μέτρα και δύο σταθμά γιαυτό δεν σε παίρνω σοβαρά. Άλλο είναι στα 100 να βγαίνουν προβληματικά τα 5 και άλλο είναι να βγαίνουν τα 20. Στο w900 είναι λίγα τα προβληματικά(από αυτά που γραφονται βέβαια, δεν έχουμε άλλες πηγές). Επίσης μπορείς να ρωτήσεις σε σέρβις, καταστήματα κινητής κλπ να δείς τι θα σου πούν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Άλλο είναι στα 100 να βγαίνουν προβληματικά τα 5 και άλλο είναι να βγαίνουν τα 20. Στο w900 είναι λίγα τα προβληματικά(από αυτά που γραφονται βέβαια, δεν έχουμε άλλες πηγές). Επίσης μπορείς να ρωτήσεις σε σέρβις, καταστήματα κινητής κλπ να δείς τι θα σου πούν. Έχουν βγεί ερευνες? Τους ρώτησα αν είναι καλό το 6280 και το 5500 και μου είπαν, οτι εντους εκάμαν ουτε ένα παράπονο! γιατί να τους πιστέψω δηλαδή, εγώ βλέπω μόνο με τα μάτια μου. Είδα δύο 900 ξεβαμμένα στα κουμπιά, οπως εσύ δεν με πιστευεις εγώ γιατ΄να σε πιστεψω? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Συγγνωμη τι εννοεις ξεβαμενα κουμπια ή ξεβαμενο κινητο; Το χρωμα του 900 ειναι ιδιο σε ολο το πλατος του πλαστικου, οσο και να γρατζουνιθει παραμενει μαυρο ή ασπρο αντιστοιχα. Υ.Γ.εμενα ολο τον καιρο που το εχω πρεπει να εχει κανει 1-2 επανακινησεις, δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Συγγνωμη τι εννοεις ξεβαμενα κουμπια ή ξεβαμενο κινητο; Το χρωμα του 900 ειναι ιδιο σε ολο το πλατος του πλαστικου, οσο και να γρατζουνιθει παραμενει μαυρο ή ασπρο αντιστοιχα. Υ.Γ.εμενα ολο τον καιρο που το εχω πρεπει να εχει κανει 1-2 επανακινησεις, δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα. Άμα έμπαινες στον κόπο τουλάχιστον να διαβάσεις το ποστ μου θα ήξερες για πιο μιλώ. Μιλώ για το D pad Είναι πορτοκαλί, με ασπρο. γιαυτό μιλώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Έχουν βγεί ερευνες? Τους ρώτησα αν είναι καλό το 6280 και το 5500 και μου είπαν, οτι εντους εκάμαν ουτε ένα παράπονο! γιατί να τους πιστέψω δηλαδή, εγώ βλέπω μόνο με τα μάτια μου. Είδα δύο 900 ξεβαμμένα στα κουμπιά, οπως εσύ δεν με πιστευεις εγώ γιατ΄να σε πιστεψω? Και οι χρήστες που γράφουν τις απόψεις τους εδώ μέσα και σε άλλα φόρουμ, έρευνα είναι. Για το k800 έχουν βγεί τίποτα έρευνες?ή χρειάζεσαι έρευνες για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι υπάρχουν πάρα πολά προβλήματα? Όλα τα κινητά μπορούν να ξεβάψουν, αν πχ πάρω ένα γιαλόχαρτο και τα ξύσω, αν περάσω από ένα σαγρε τοίχο και τα σύρω πάνω του κλπ κλπ. Το ότι ξέβαψε δεν σημαίνει τίποτα. Το θέμα είναι πώς έγινε αυτό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 To D-pad πάντως Όντως ξεβάφει... Αλλά αυτό δε λέει και πολλά κορυφαίας ποιότητας κινητό το 900άρι... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 To D-pad πάντως Όντως ξεβάφει... Αλλά αυτό δε λέει και πολλά κορυφαίας ποιότητας κινητό το 900άρι... :blink: Στο δικό μου είναι μια χαρά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Δε ξερω... ισως φταιει πως το χρησιμοποιω ΣΥΝΕΧΩΣ (εχω και μεγαλο αντιχειρα!). Μη φανταστεις κανενα φοβερο ξεβαμα. Ελαχιστα πραγματα... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Δηλαδή δεν είναι της φαντασίας μου Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Δηλαδή δεν είναι της φαντασίας μου Ποτέ δεν είπα ότι είναι της φαντασίας σου. Είπα ότι αν δείς ένα κινητό ξεφλουδισμένο δεν σημαίνει τίποτα. Θα πρέπει να ξέρεις πώς έγινε το ξεφλούδισμα. Όλα τα κινητά μπορούν να ξεφλουφίσουν.Εξαρτάται πώς τους συμπεριφέρεσαι. Πάντως από μόνα τους τα w900 δεν ξεφλουδίζουν ούτε κατά διάνοια. Και δεν ξεφλουδίζουν περισσότερο από άλλα κινητά(πχ w850) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Ποτέ δεν είπα ότι είναι της φαντασίας σου. Είπα ότι αν δείς ένα κινητό ξεφλουδισμένο δεν σημαίνει τίποτα. Θα πρέπει να ξέρεις πώς έγινε το ξεφλούδισμα. Όλα τα κινητά μπορούν να ξεφλουφίσουν.Εξαρτάται πώς τους συμπεριφέρεσαι. Πάντως από μόνα τους τα w900 δεν ξεφλουδίζουν ούτε κατά διάνοια. Και δεν ξεφλουδίζουν περισσότερο από άλλα κινητά(πχ w850) Είδες οτι είσαι μέσα στην προκατάληψη? Αφού το 850 είναι ακόμα καινούργιο που ξέρεις οτι ξεφλουδίζει? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts