bezoss Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 παιδια κατι ασχετο που εχουν τη κεραια τα v3 ; κάτω κάτω...κάτω απο το μικρόφωνο...εκεί το παχουλο τμήμα στο κάτω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adeper Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Αν και ίσως είναι άτοπο μετά από περίπου 30 μέρες κατοχής του V3i σε σχέση με το προηγούμενο Κ750ι που είχα μου ήρθε να κάνω συγκρίσεις. 1. Καταρχήν η μπαταρία των Ericsson δεν παίζεται σχεδόν παραπάνω από διπλάσια (στο νέο 800ι είναι σχεδόν 3/4 πιο πάνω) διάρκεια ενώ τρώει λιγότερη ενέργεια όταν παραμένει τελείως κλειστό. (το μέτρησα 5 συνεχή βράδια...) 2. Για τη φωτογραφική νομίζω είναι περιττό να αναφέρω διαφορές όλες υπέρ το Κ750ι και φυσικά το νέο 800ι δεν παίζεται (με τις συνεχόμενες φωτογραφίες που τραβά για καλύτερη επιλογή). 3. Κατάλογος τηλεφώνων...Πολύ πίσω η ΜΟΤΟ. Το Κ750ι δεν έχει ανταγωνισμό δυστυχώς σε λειτουργικότητα και επιλογές, πολλαπλά τηλέφωνα, ομαδοποιήσεις, φωτογραφίες, αντιστοιχίσεις με κάρτα μνήμης, σημειώσεις σε κάθε επαφή...κτλ. Να μην πω για τη ******* υπενθύμισης στο ΜΟΤΟ που πρέπει πχ να βάλεις γενέθλια κάποιου/-ας να είναι φέτος...για να στο θυμισει...! 4. Ηχος...Νομίζω το/τα ηχεία του Κ750ι σε ήχο/μουσική είναι τα καλύτερα που έχω ακούσει σε live χώρο. Δεν κάνει σαν μπουκωμένο ξεκούρδιστο ραδιοφωνάκι. 5. Οθόνη. Ασύγκριτα καλύτερη από το ΜΟΤΟ μπορεί να είναι μικρότερη αλλά είναι σαφέστερη οπτικά για την ίδια εικόνα-φώτο. Καλά για το νέο 800ι δεν το συζητάω. 6. Εμφάνιση: εδώ το ΜΟΤΟ για μένα είναι το τελειότερο κινητό. Μοναδικό design, άριστες διαστάσεις-βάρος, μεγάλη ευκολία το ενεργό πορτάκι. Βέβαια υποκειμενικά αυτά αλλά εγώ κρίνω :lol: 7. Συνδεσιμότητα. Εχω φτύσει αίμα με το Bluetooth του ΜΟΤΟ...καλά που δεν έχει IF αλλά κάθε φορά να ενεργοποιείς? Στο Κ750ι αν το κάνεις μόνιμα είναι ΟΚ 8. Αποστολή/ιδιότητες SMS...Κορυφαία η Ericsson σε όλα. Κυρίως στο θέμα της αναφοράς μεγάλη ευκολία. Στην ειδοποίηση της αλλαγής σε 2ο sms μετά από κάποια γράμματα και ΦΥΣΙΚΑ η μεγάλη ευκολία του ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ εισαγωγής γραμμάτων. 9. Αποθήκευση. Εδώ και ενώ η SONY-ERICSSON έχει μεγάλη ιστορία και παραγωγή νομίζω πάει πίσω. Πολύ πιο γρήγορη αποθήκευση δεδομένων στην κάρτα μνήμης του ΜΟΤΟ είτε απ'ευθείας φωτογράφισης, είτε με BLUETOOTH (όταν πετυχαίνει σύνδεση) είτε μέσω ΗΥ. Επίσης η κίνηση μέσα στην κάρτα είναι πολύ πιο γρήγορη από το SONY. Εδώ κρατώ μια μικρή επιφύλαξη γιατί η σύγκριση έγινε με SD128 στο ΜΟΤΟ και με MS512 στο SONY δε ξέρω αν το μέγεθος έχει σημασία όταν είναι φορτομένο. 10. Τελευταίο άφησα το καλύτερο για το ΜΟΤΟ. Η ευχρηστία των μενού και ΚΥΡΙΩΣ του πληκτρολογίου του. Δεν υπάρχει ανταγωνιστής. Επιτέλους δε σπάω δάκτυλα και νύχια από πίεση και επιλογή κατεύθυνσης του joystick που είχε το Κ750ι ειδικά στην επιλογή κίνησης μέσα στα media αρχεία που είχα αποθηκεύσει. Βέβαια παρότι πολύ σύντομο διάστημα χρονικά το ΜΟΤΟ με δυσκολεύει λίγο στην περιοχή γύρω από το στρογγυλο κεντρικό κουμπί και στο να θυμάμαι πότε πρέπει να πατάω για κάποιες επιλογές το μεσαίο πάνω κεντρικό πλήκτρο... Με αυτά όλα τίποτα δεν είναι τέλειο στον κόσμο της τεχνολογίας. Για όσους αγοράζουν νέο τηλέφωνο το ΜΟΤΟ για μένα είναι πάρα πολύ καλό. Αλλά μόνο τηλέφωνο. Με ελάχιστες έξτρα απαιτήσεις. Για όσους ψάχνουν συνδιαστικές λύσεις πάμε στο SONY 750i / 800. Δε ξέρω αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Με αυτά όλα τίποτα δεν είναι τέλειο στον κόσμο της τεχνολογίας. Για όσους αγοράζουν νέο τηλέφωνο το ΜΟΤΟ για μένα είναι πάρα πολύ καλό. Αλλά μόνο τηλέφωνο. Με ελάχιστες έξτρα απαιτήσεις. Για όσους ψάχνουν συνδιαστικές λύσεις πάμε στο SONY 750i / 800. Δε ξέρω αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη.... Συμφωνώ σε γενικές γραμμές.Τα Motorola έχουν κάποια τρανταχτά μειονεκτήματα τα οποία πρέπει να διορθωθούν άμεσα. Κερδίζουν σε πόντους όμως λόγω του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ design και της ατελείωτης παραμετροποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ExCiZieR Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 simfwnw apolita, trantaxta meionektimata, alla exoume mathei na zoume me auta, i na diorthwnoume merika apo auta me parametropoiiseis, alla gia tin emfanisi twn ksirafiwn.... xalali ola.... pali ksirafi tha parw, kserwntas oti polla den tha diorthwthoun. Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα στην υπογραφή ΟΧΙ μεγαλύτερη από 420 Χ 150 pixels και μέγιστο 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Καλή και αντικειμενική η συγκριση του φίλου. Εγώ βασικά τα πιο πολλά χρόνια μου στην κινητή με ericsson τα έχω περάσει αλλά δεν μπορεσα ν΄αντισταθώ στο design του μοτο. Και στα μηνύματα εχω μάθει πολύ καλά το itap που μπορώ να πώ είναι καλύτερο απο το t9 και δεν δυσκολευομαι καθόλου. Τον τελευταιο χρόνο είχα το s700 και το k750 και για τον μόνο λόγο που ίσως πάω πίσω στα sonyericsson είναι το ραδιοφωνάκι που μου έχει λείψει αρκετά:( Δεν βλέπω να ενσωματώνει ραδιο ούτε στα νεα της μοντέλα η μότο! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 simfwnw apolita, trantaxta meionektimata, alla exoume mathei na zoume me auta, i na diorthwnoume merika apo auta me parametropoiiseis, alla gia tin emfanisi twn ksirafiwn.... xalali ola.... pali ksirafi tha parw, kserwntas oti polla den tha diorthwthoun. Aκριβώς έτσι! :);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Παιδια μολις απεκτησα ενα v3i Καμια καλη θηκη που να μπαινει μεσα το κινητο υπαρχει? Δεν θελω bodyglove. Εχυαριστω Στην motorola service εχει 3 διαφορετικα ειδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Στην motorola service εχει 3 διαφορετικα ειδη. k oles einai athlies to kanun xontro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 k oles einai athlies to kanun xontro... Φυσιολογικό μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adeper Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 οι επιλογές στο φλας και στο θέμα φωτισμού της ΜΟΤΟ με έχουν απογοητεύσει. Επέλεξα μια φωτεινή μέρα σε ηλιόλουστο δωμάτιο στο κεντρο του να τραβήξω φώτο την κόρη μου σε διάφορες επιλογές. Μόνο το αυτόματο τελικά έχει λίγη ποιότητα. Ο εσωτερικός φωτισμός μου βγαλε φωτο μπλε, η λιακάδα λες και ήμασταν σε τούνελ και το φλας λες και βγήκαμε σε ομίχλη...Απαράδεκτη στο φωτογραφικό κομμάτι τελείως. Επίσης θέλει μια συνήθεια να ΜΗΝ πατήσεις αλλαγή αλλά να επιλέξεις από το μενού ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ (στο Κ750ι το έβγαζε αμέσως μετά τη φωτογραφία επί της εικόνας, πιο εύχρηστο σαφέστατα). Επίσης για όσους τραβάνε street mobile photo (hidden) δε βολεύει καθόλου...(άσχετο ίσως) το κράτημά του...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adeper Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Λοιπόν ίδια διπλή sim κάρτα της ΤΙΜ στο ΜΟΤΟ V3i και ίδια ακριβώς στο Κ750ι...συγγνώμη παιδιά που κάνω αυτές τις συγκρίσεις με το τηλέφωνο που είχα/έχω ακόμα αλλά νομίζω πως θα κρατήσω το παλιό μου μέρα με τη μέρα όσο και αν είμαι ερωτευμένος (!) με το V3i. Λοιπόν η διπλή sim λειτουργεί μεν κανονικά στο V3i και μάλιστα η αλλαγή από γραμμή σε γραμμή γίνεται ελαφρά πιο γρήγορα (περίπου 2-3" πιο γρήγορα) και με το στυλ αποστολή (!) μηνύματος το οποίο είναι ψευδές. Αντίθετα στο Κ750 είναι πιο αργή και με στυλ προώθηση δικτύου. Δυστυχώς όμως στην ίδια μέρα με ελάχιστη διαφορά ώρας στέλνω sms και παίρνω τηλέφωνο στη "νεκρή" δεύτερη γραμμή και στο V3i ΧΑΝΟΝΤΑΙ !!!! αντίθετα στο Κ750 έρχονται κανονικά και οι κλήσεις προωθούνται στην ενεργή γραμμή. Αλλο κουφό είναι ότι οι κλήσεις της μιας γραμμής ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ (εισερχ-εξερχ) όταν αλλάζω γραμμή....απίστευτο....! Πάλι καλά που μένουν και τα sms... ΕΧΤΡΑ παρατήρηση για τον κατάλογο. Σε κάθε επαφή που έχω αντιστοιχίσει μια φωτογραφία ενος ατόμου πχ αν έχει 3 τηλέφωνα πρέπει να την αντιστοιχίσω και στα 3 τηλέφωνα....αν είναι δυνατόν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 re paidia to pira prosfata to kinito mazi me ena 6131 kai eho psiloapogoiteuthei ma ti siskeui. telospanton.auto pou paratirisa einai pos otan to kinito einai se katastasi anamonis kai to akoumpo sto auti mou akouo enan periergo iho :O Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 re paidia to pira prosfata to kinito mazi me ena 6131 kai eho psiloapogoiteuthei ma ti siskeui. telospanton.auto pou paratirisa einai pos otan to kinito einai se katastasi anamonis kai to akoumpo sto auti mou akouo enan periergo iho :O Eίναι από το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Eίναι από το πληκτρολόγιο. kal ti koulo einai auto? pos to katafere auto i motorola? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 kal ti koulo einai auto? pos to katafere auto i motorola? Δεν ξέρω φίλε μου.Προέρχεται από το φωτισμό του πληκτρολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adeper Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 σωστή η παρατήρηση του θορύβου στο πληκτρολόγιο η οποία είναι περισσότερα βόμβος και σταματά όταν κλείνει ο φωτισμός του πληκτρολογίου αλλά πραγματικά είναι ενοχλητικός (σα ζουζούνισμα).. ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ στον κατάλογο, η αποθήκευση ενός τηλεφώνου που σας καλεί πχ για 1η φορά και θέλετε να το κάνετε add στον κατάλογό σας είναι πραγματικά ΟΔΥΣΣΕΙΑ σε αντίθεση με το Κ750ι.... Οσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και σκέφτομαι ότι ευτυχώς που δεν πούλησα (δεν είχα αδειάσει) το Κ750ι μόνο και μόνο για το joystick...τώρα που μου περνά η κάψα της εμφάνισης-μεγάθους αρχίζω και έχω αμφιβολίες πλέον και δε ξέρω τι να κρατήσω. Επίσης για όσους ενδιαφέρονται ανακάλυψα ενδιαφέροντα στοιχεία για τη χρήση διπλής sim και έκανα συγκριτική αναφορά αλλά την έχω δημοσιεύσει στο φόρουμ για το Κ750ι 10.10.2006 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 mallon valane lampes fthorismou sto pliktromogio :lol: episis file Adeper kai ego pou eimai sinithismenos se nokia kai sony me to menu kai eidika me ton til. katalogo ta eho vrei mpastounia. ti braing training tou nintedo ds mas lene motorola razr v3i :) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToyotaYaris1000 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Kalispera paidia, eimai katoxos tou Motorola RAZR V3i apo ton Maio kai simera pira to bluetooth handsfree HBH-610a tis Sony Ericsson. To provlima pou exw einai oti otan einai sundedemeno to bluetooth handsfree me to kinito, tote to kinito den mporei na xtupisei me ton ixo klisis pou exw. To provlima einai oti opoio ixo klisis kai an epileksw apo to menu, to kinito xtupa mono me ena sugkekrimeno "ekneuristiko" ixo. Mporei kaneis na voithisei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Kalispera paidia, eimai katoxos tou Motorola RAZR V3i apo ton Maio kai simera pira to bluetooth handsfree HBH-610a tis Sony Ericsson. To provlima pou exw einai oti otan einai sundedemeno to bluetooth handsfree me to kinito, tote to kinito den mporei na xtupisei me ton ixo klisis pou exw. To provlima einai oti opoio ixo klisis kai an epileksw apo to menu, to kinito xtupa mono me ena sugkekrimeno "ekneuristiko" ixo. Mporei kaneis na voithisei? Eίναι γνωστό bug των Moto που δυστυχώς. ΙΣΩΣ να λύνεται με τα τελευταία firmwares... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToyotaYaris1000 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Ti les twra? Diladi tha akouw auton ton ekneuristiko ixo sunexeia ? Anyway, pou mporw na vrw ta teleutaia firmwares ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Να κανω μια ερωτηση παιδια κι εγω? :) Εχω παρει στην μανα μου ενα V3i D&G. Προχτες της παρουσιασε ενα προβλημα. Ψαχνοντας στις επαφες κατω απο το ονομα εχουμε δυο επιλογες, αριστερα λεει "ΕΞΟΔΟΣ" και δεξια "ΕΜΦ/ΣΗ". Πατωντας λοιπον το "ΕΜΦ/ΣΗ" εβγαζε ολα τα στοιχεια της επαφης. Εδω και 2 μερες ομως, χωρις να εχει αλλαξει κατι, πατωντας το "ΕΜΦ/ΣΗ" με πεταει στην κεντρικη οθονη του κινητου (με το σημα της εταιρειας) χωρις να μου δειχνει τα στοιχεια...Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderBYTE Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Να κανω μια ερωτηση παιδια κι εγω? :) Εχω παρει στην μανα μου ενα V3i D&G. Προχτες της παρουσιασε ενα προβλημα. Ψαχνοντας στις επαφες κατω απο το ονομα εχουμε δυο επιλογες, αριστερα λεει "ΕΞΟΔΟΣ" και δεξια "ΕΜΦ/ΣΗ". Πατωντας λοιπον το "ΕΜΦ/ΣΗ" εβγαζε ολα τα στοιχεια της επαφης. Εδω και 2 μερες ομως, χωρις να εχει αλλαξει κατι, πατωντας το "ΕΜΦ/ΣΗ" με πεταει στην κεντρικη οθονη του κινητου (με το σημα της εταιρειας) χωρις να μου δειχνει τα στοιχεια...Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? :( Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο... Κάνε ένα backup, δοκίμασε να σβήσεις όλο τον κατάλογο και ξανά απ' την αρχή. Αν δε δεις βελτίωση, 2 λύσεις υπάρχουν: Ή το γυρνάς πίσω, ή δοκιμάζεις να περάσεις κάποιο Monsterpack για V3i non-iTunes. http://www.planetmotox.net/ για περισσότερα και καλή τύχη! Παράθεση Beneath this mask there is more than flesh... Beneath this mask there is an idea, mr. Creedy... And ideas are... Bullet-proof! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 kalimera exw ena provlima enw exw sosta setting gia email. Duleuun sto v600 sto v3i dn leiturgun k dn mporw na steilw an k paralamvanw. Mporei na exw peiraxei tpt sto SEEM TABLE k to kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adeper Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Ανακάλυψα μετά από αρκετές παραδειγματικές προσπάθειες νέο bug στο V3i και ειδικά για όσους χρησιμοποιούν Twin cards (TIM εγώ). Και πάλι θα μπω στην αφελή σύγκριση με το παλιό μου Κ750ι που τελικά βλέπω ότι θα το κρατήσω! Λοιπόν το Bug που ανακάλυψα είναι ότι στην αλλαγή από νούμερο σε νούμερο στην Twin card οι κλήσεις της μιας ΔΕ φαίνονται στην άλλη (αντίθετα από το Κ750ι). Ευτυχώς που σώζει τα μυνήματα και όλας...! Πάντως ελαφρά πιο γρήγορα γίνεται η αλλαγή στον άλλο αριθμό στο V3i (μιλάμε για διαφορά 1-2" όχι τίποτα περίεργα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adeper Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 σημερα πήγα στην ΤΙΜ για το πρόβλημα με τη διπλή κάρτα και μου είπαν ότι και αυτό και το V3x (τα προηγούμενα κάν δεν το είχαν) έχουν πολλά προβλήματα στην εναλλαγή νούμερου στο δίκτυο. Επειδή αυτά που μου είπαν ΔΕΝ μου άρεσαν καθόλου και στεναχωρήθηκα αν και τα έβλεπα ένα μήνα σχεδόν τώρα πήγα και στη Vodaphone να δω μήπως φταίει η εταιρεία και όχι το τηλέφωνο (2η ευκαιρία που λένε!!) Εκεί να δείτε που μου είπαν τα χειρότερα. Είναι η πρώτη φορά που ακούω για ένα τηλέφωνο τόσο κακή κριτική σε ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα. Εκεί μου είπαν ότι όλοι σχεδόν μπορεί να κάνουν και 10 λεπτά να αλλάξει η γραμμή και ότι είμαι τυχερός που απλά χάνω μόνο τα δεδομένα κλήσεων σε κάθε αλλαγή. Ετσι που μου το είπαν με πονήρεψαν και μόλις βγήκα από το μαγαζί διαπίστωσα ότι πράγματι στην αλλαγή από νούμερο σε νούμερο χάνονται οι κλήσεις που έχουν γίνει (από και προς) και στις ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ (νόμιζα μόνο στη δευτερεύουσα)....απίστευτο. Επίσης στο ίδιο μαγαζί με τρεις πανέμορφες τσούπες (!!) μου είπαν ότι η κάμερα των 2.0 ΜΡ ακόμα και του 3Χ δε συγκρίνεται με τίποτα με το σταθεροποιητή εικόνας του Κ750ι πόσο μάλλον με το νεότερο 800ι....Με αυτά και με αυτά με βλέπω να γράφω σε λίγες μέρες ότι το πούλησα ΟΡΙΣΤΙΚΑ το V3i και ας πάει χαράμι το design του. Μάλλον στο μέλλον θα γράφω κριτική για Κ750 ή 800. Επίσης άσχετο αλλά έχω απορία γιατί τελευταία από όταν άρχισα να αναφέρω τα πολλά Bugs του V3i εξαφανίστηκαν όλοι οι "προστάτες" του εδώ??? ξαφνικά δε βλέπω κάποιον να λέει πιθανή λύση ή τέλος πάντων να προσπαθεί να με πείσει για το αντίθετο....περίεργο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts