Jump to content

ThunderBYTE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ThunderBYTE

  1. Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς τελικά υπεύθυνα εάν θα μεταφερθούν οι παλιοί συνδρομητές του φοιτητικού ADSM (70MB/μήνα για 8:00-20:00) στο καινούριο πρόγραμμα (3GB/μήνα για 8:00-20:00); Τον προηγούμενο μήνα σε κατάστημα WIND στο Ηράκλειο, αφού μίλησαν με την εξυπηρέτηση, μου είπαν ότι ήδη είμαστε στο νέο πρόγραμμα και μπορώ να υπολογίζω στα 3GB το μήνα. Πάλι καλά κράτησα μια πισινή, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να έρθει μόνο 20€ παραπάνω. Προχθές, σε άλλο κατάστημα WIND που πήγα για να πληρώσω, ξαναρώτησα και μου είπαν να κάνω αλλαγή προγράμματος. Μετά τηλεφώνησαν στην εξυπηρέτηση, όπου τους είπαν ότι δε γίνεται και θα παραμείνουμε για πάντα στα 70MB το μήνα. Έλεος, δε μπορεί κανείς τους να μιλήσει με υπευθυνότητα; Μάλλον και οι ίδιοι δεν έχουν την καλύτερη ενημέρωση... Και τέλος πάντων είναι η 2η φορά που από λάθος ενημέρωση υπαλλήλου της WIND σκάει λογαριασμός 50+€. Δεν τα βρίσκω και στο δρόμο. Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα θα ζητήσω να αλλάξω σε 49€ με όλη μέρα Non-Stop να τελειώνουμε. Καιρός πάντως να σοβαρευτεί λιγάκι η εταιρία, μπακάλικο θυμίζει!
  2. Λοιπόν, νομίζω ότι βρήκα επιτέλους μια λύση για το πρόβλημα με τις επαφές MSN στον κατάλογο. Το πρόβλημα μάλλον οφείλεται στο ότι για να εντοπίσει αυτόματα τις επαφές σας στον κατάλογο, θα πρέπει η συγκεκριμένη επαφή να έχει τα πεδία που έχει ορίσει στα Live Spaces ίδια με αυτά που υπάρχουν στον κατάλογό σας. Σε μένα, όσοι είχαν ορίσει δικά τους πεδία στα Live Spaces (όπως π.χ. Hometown: Athens, Greece), τους προσέθετε ως διαφορετική επαφή. Όσοι όμως δεν έχουν Live Space, εντοπίζονται αυτόματα, αρκεί να έχετε βάλει στο πεδίο "Διεύθυνση IM" τo E-Mail που χρησιμοποιούν για το MSN. Για να λύσετε το πρόβλημα με όσες επαφές έχουν παραμείνει διπλές και μετά την προσθήκη του MSN τους στη "Διεύθυνση IM", θα πρέπει αναγκαστικά να περάσετε στον κατάλογο όλους όσους έχετε στο MSN σας. Η επιλογή Merge with Outlook Contacts θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη από τα Sync Options του Windows Live. Σβήστε όσους έχουν δημιουργηθεί αυτόματα και γράψτε το MSN τους στο πεδίο "Διεύθυνση IM" της κάθε επαφής που ήδη είχατε και θέλετε να συγχρονιστεί σωστά με το Messenger. Μετά, προβάλετε την επαφή και πατήστε Add to Windows Live από το μενού. Επιλέξτε το E-Mail που χρησιμοποιεί η επαφή για το MSN και τέλος οι διπλές επαφές! Τουλάχιστον τώρα είναι όλοι με όνομα και επώνυμο και δεν έχω διπλούς, έστω κι αν αναγκάστηκα να περάσω μερικές παραπάνω επαφές στον κατάλογο...
  3. Βασικά σε GPRS με φουλ σήμα που δοκίμασα πιάνεις περίπου 6-7KB/s, άντε στην καλύτερη περίπτωση 9 και για λίγο. Το modem για την ακρίβεια γράφει 53.6Kbps! Δεδομένου ότι και τα websites γίνονται πλέον πιο απαιτητικά, θέλει γερά νεύρα για να υπομείνεις αυτές τις ταχύτητες. Για περιοχές χωρίς 3G κάλυψη δε συμφέρει καθόλου!
  4. Βασικά για μοίρασμα του ίντερνετ σε 2+ PC, ίσως συνέφερε να αγοράσει κανείς το Wireless Router που δίνει η WIND, ένα Ericsson νομίζω. Δεν το δίνει τσάμπα όμως με κανένα συμβόλαιο. Τα 30GB τα πιάνεις άνετα το μήνα αν έχεις καλό 3G. Σε περιοχή με μόλις 2 στήλες 3G, το NetMeter μου πέταξε προειδοποίηση στη μια ώρα κατέβασμα ότι αν συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό θα ξεπεράσω το 1GB την ημέρα. Βέβαια το πρόγραμμα μετράει βάσει 24ώρου και όχι 12ώρου, αλλά και πάλι αν σκεφτεί κανείς ότι με 2 στήλες κατέβαζα με περίπου 50-60ΚΒ/s σταθερά, αν έχεις 5 στήλες και κατεβάζεις συνέχεια το ξεπερνάς το όριο κατά πολύ! Ο μόνος λόγος που το έβαλα προσωπικά είναι ότι δεν ήθελα να μπλέξω με ΟΤΕ, θα πήγαιναν και κάποιοι μήνες χαμένοι λόγω φοίτησης, και για κατέβασμα υπάρχουν πολλοί φίλοι με πραγματική ADSL που έχουν το PC όλη μέρα αναμμένο. Αλλιώς θα πρέπει κανείς να το σκεφτεί πολύ σοβαρά για να δώσει τόσα λεφτά για 30GB το μήνα. Ειδικά αν έχει στάνταρ κατοικία και έτοιμη γραμμή τηλεφώνου.
  5. P2P κανονικά με LimeWire Pro, Torrents κανονικά με μTorrent. Δεν υπάρχουν κλεισμένα ports λογικά... Πάντως αν το θέλεις για κατέβασμα, νομίζω ότι δεν είναι και η καλύτερη λύση! Εξοπλισμός νομίζω γύρω στα 200€+ μου είχαν πει, τα οποία δεν αξίζει να τα δώσεις για αυτό το modemάκι. Ίσως να το δίνουν τόσο για να σε σπρώξουν στην ετήσια σύμβαση. Το modem έχει τους drivers ενσωματωμένους (τα XP τους βλέπουν ως CD-ROM device με το που το συνδέεις, έξυπνο από άποψη φορητότητας) και θέλει ελάχιστες ρυθμίσεις.
  6. Αυτό μου είπαν και όταν πήγα στο κατάστημα, δε διαφωνώ και δεν κατηγορώ την εταιρία φυσικά..! Όμως το θέμα είναι ότι στο κατάστημα δε μου είχαν πει τίποτα τέτοιο για να το έχω υπόψη μου και εκτός αυτού αν βάλεις τη SIM της WIND σε κινητό δεν παίρνει 1260! Βασικά δεν κάνει καμία κλήση (όπως και μου είχαν πει δηλαδή), αλλά ήλπιζα ότι τουλάχιστον την εξυπηρέτηση πελατών που είναι 4ψήφιο θα μπορούσα να την καλέσω. Σταθερό δεν έχω εδώ και από Cosmote που έχω δε μπορώ να πάρω το 693...1260. Οπότε, ο,τι κάνεις το κάνεις μόνο μέσω καταστημάτων, αν έχω καταλάβει καλά! :confused: Το θέμα είναι ότι οι υπάλληλοι στα καταστήματα δεν είναι πάντα καλά ενημερωμένοι. Π.χ. σε 2 καταστήματα που πήγα να κάνω την αίτηση μου ζητούσαν διαφορετικά δικαιολογητικά και σε ένα 3ο μου έλεγαν ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσω πιστωτική! Εκτός αυτού για να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Δίοδος πρέπει να κάνεις την αίτηση μέσω ίντερνετ και ενώ πραγματικά ήταν θέμα 5λέπτου να με αφήσουν να μπω να τυπώσω την αίτηση, βαριόντουσαν ελεεινά και μου έλεγαν να πάω απ' το πανεπιστήμιο που ήταν μια ώρα απόσταση να το κάνω (όχι ότι είχαν και καμιά υποχρέωση, αλλά πελάτης είμαι δεν ήταν και τίποτα δύσκολο!). :wacko: Σόρι για τη μακρηγορία!
  7. Παιδιά μόνο προσοχή όσοι πάρετε το φοιτητικό (8μμ με 8πμ απεριόριστο και για τις υπόλοιπες ώρες 70MB το μήνα δωρεάν τότε, τώρα 3GB το μήνα)... Εγώ το έχω κανένα 15ήμερο και όταν είχα ρωτήσει την υπάλληλο μου είχε πει ότι το εγκαθιστώ και μπαίνω αμέσως, με το πακέτο να ισχύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ την ίδια στιγμή. Λοιπόν γύρισα σπίτι κάπου στο 2ωρο μετά την αγορά (4 το απόγευμα) και κατέβασα κάπου στα 8MB για δοκιμή. Λογικά αυτό έπρεπε να είναι στα τσάμπα 70MB που έδινε. Όμως τις προάλλες πριν μου ήρθε λογαριασμός που είχε εκδοθεί την πρώτη μέρα και το κόστος γι αυτά τα 8MB που είχα κατεβάσει ήταν κάπου στα 15Ε επιπλέον. Σύνολο λίγο κάτω από 50! Θα μου πείτε για 15Ε δεν έγινε και τίποτα, αλλά εντάξει φοιτητής είμαι και 2ον ήταν 15Ε μόνο για μια μέρα... Πήγα στη WIND ελπίζοντας ότι πρόκειται για λάθος και τελικά μου είπαν ότι έπρεπε να είχα μπει τη 2η μέρα γιατί το πακέτο ενεργοποιείται πάντα την επόμενη! Πάλι καλά που δεν έκατσα παραπάνω στο net γιατί βιαζόμουνα δηλαδή... Τώρα που αλλάξανε τα δωρεάν κλπ. δεν ξέρω τι παίζει. Αλλά επειδή όποιος κάηκε στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι προβλέπω να κάνω αυτό το μήνα 71MB το πρωί και αν δε χρεωθώ το ένα τότε πάμε για τα 3γίγα! Και μια συμβουλή για όσους ενδιαφέρονται: Βάλτε το NetMeter ή ο,τι χρησιμοποιείτε για να έχετε μια εικόνα του όγκου! Έτσι και ξεχαστείτε, η ογκοχρέωση δεν αστειεύεται... Και σίγουρα μη μπείτε την πρώτη μέρα!!
  8. Για την οθόνη συμφωνώ κι εγώ... Μου αρέσει πολύ περισσότερο αυτή του V3i και μπορώ να πω οτι το K750 το έχω λειτουργήσει αρκετά... Από 'κει και πέρα, καθένας αγοράζει κινητό με τα δικά του κριτήρια. Το design είναι για μένα ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά και προτίμησα το V3i για τον ίδιο λόγο για τον οποίο θα προτιμούσα ένα MG F με 140 άλογα από ένα Audi A3 με 220 (Βέβαια εκεί παίζονται άλλα λεφτά και δεν κοιτάς μόνο το design)... Κατά τη γνώμη μου πάντως είναι σα να συγκρίνεις μια Ιταλική με μια Γερμανική εταιρία αυτοκινήτων. Άλλα έχει να σου προσφέρει ο ένας, άλλα ο άλλος. Γούστα όμως είναι αυτά. Σίγουρα το V3i είναι το καλύτερο κινητό που έχω πάρει... μέχρι το επόμενο (Όπως θα έλεγε και ο Γκάλης). Και μπορεί η Motorola να είναι αγύριστο κεφάλι στα παράπονα των πελατών της, όμως ίσως αυτή ακριβώς η συμπεριφορά της έδωσε και την ώθηση στους χρήστες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να διορθώσουν ΠΑΡΑ πολλά από τα ελαττώματά του. Πολλοί βέβαια απογοητεύονται από την πρώτη στιγμή και καταφεύγουν στην αγορά κάποιας άλλης συσκευής. Όσοι όμως έχουν αφιερώσει λίγο χρόνο στο Moto τους, ξέρουν πολύ καλά οτι ένα Moto του κουτιού δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτό που βρίσκεται τώρα δίπλα τους! Θα έλεγα μάλιστα οτι βλέποντας ένα "μαμίσιο" Motorola χαμογελάνε! Και νομίζω οτι χαρακτηριστικό του "πάθους" που υπάρχει με τα Motorola είναι και το γεγονός οτι το modding έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο... Ίσως αν δεν προσέλκυε τόσο το design του, πολλοί να είχαν πει: Δε γ*****, θα πάρω άλλο. :)
  9. Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο... Κάνε ένα backup, δοκίμασε να σβήσεις όλο τον κατάλογο και ξανά απ' την αρχή. Αν δε δεις βελτίωση, 2 λύσεις υπάρχουν: Ή το γυρνάς πίσω, ή δοκιμάζεις να περάσεις κάποιο Monsterpack για V3i non-iTunes. http://www.planetmotox.net/ για περισσότερα και καλή τύχη!
  10. Για την ένταση, θα πρέπει να αλλάξεις το αρχείο gain_table.bin. Αν έχεις συνδέσει το κινητό σε P2K Mode, μπορείς να επιλέξεις Change Volume από το P2KTools! Για αντικαταστάτη του DAP δεν ξέρω, βασικά εγώ χρησιμοποιώ MP3 Player και δεν ακούω μουσική από το κινητό. Μπορείς όμως να ακούς τα τραγούδια από το φάκελο που είναι αποθηκευμένα, χωρίς να χρησιμοποιείς DAP. Ακόμα και με το flip κλειστό. iTunes σε non-iTunes V3i δε μπορείς να βάλεις. Τα 2 μοντέλα δε διαφέρουν μόνο στο Software και μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει τρόπος να βάλεις iTunes. Το μόνο που θα καταφέρεις αν το κάνεις είναι να καταστρέψεις το τηλέφωνό σου!
  11. Ίσως να είναι λύγο άκυρη η ερώτηση μου, αλλά δοκίμασες να πατήσεις το πλήκτρο Μενού και μετά Αλλαγή Αποθήκευσης; Εκεί μπορείς να επιλέξεις την κάρτα και λογικά θα τα βρείς! Και μια off-topic ανακοίνωση προς όλους τους επίδοξους Modders και μη... Κατ' αρχήν αναρωτηθείτε αν σκοπεύετε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για το Motorola σας! Μην περιμένετε οτι σε μια μέρα καθαρίσατε! Κατά δεύτερον ψάξτε πριν ρωτήσετε, είναι βέβαιο οτι το 99% των αποριών σας έχει ήδη απαντηθεί σε κάποιο Forum! Εφ' όσον μπήκατε που μπήκατε στο Internet για να ρωτήσετε, κάντε το σωστά ψάχνοντας πρώτα. Αυτό θα βοηθήσει και εσάς, γιατί όσο να 'ναι καλύτερα καταλαβαίνεις όταν διαβάσεις λίγες παραγράφους, παρά οταν διαβάσεις τρεις γραμμές... Το Google θα πρέπει να γίνει ο καλύτερος φίλος σας (Και το MotoX στη συγκεκριμένη περίπτωση)... Πριν ξεκινήσετε, δείτε και το HackTheV3i, εξηγεί τα πάντα περί Firmware/SEEM Editing κλπ. με υποδειγματικό τρόπο... Και φυσικά τη Greek Motorola Community, η οποία ενημερώνεται καθημερινά! Μη βαριέστε να ψάξετε, σεβαστείτε τον bomber21 ο οποίος κάθε μέρα απαντάει στα ίδια και στα ίδια και κάποια μέρα θα βαρεθεί και δε θα απαντάει καθόλου!! :p Απο 'κει και πέρα, για οτιδήποτε δε μπορείτε να βρείτε λύση, υπάρχουν εδώ πολλά άτομα να βοηθήσουν!
  12. Είχε αναζήτηση αλλά ήταν από Ρώσικο LP γι αυτό αναγκάστηκα να κάνω extract... Θα τσεκάρω και το ReadMe. Θα ξαναδοκιμάσω και θα ποστάρω μόλις έχω αποτελέσματα! Thnx για το upload! :) Edit: Δούλεψε! Πιθανά να έφταιγε οτι το είχα δοκιμάσει όταν ακόμα είχα το Flex της Vodafone ή οτι είχα ενεργοποιήσει τα Dynamic Prompts μέσω P2KTools, ενώ τώρα άλλαξα με τον All-Time-Classic τρόπο το Offset 72 Bit 7... Σημασία έχει οτι δουλεύει!!
  13. Το αρχειάκι DNP.PRF λες; Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου δουλεύει μόνο για 1-2 Entries... Μετά τα παίζει, είτε το κάνω με P2KTools (Custom Language), είτε με το LanguageEditor του Random. :( Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος; Κάνω κανονικά Extract το Greek.txt με το SHXCoDeC για να έχω το StringID κάθε κειμένου που θέλω να αλλάξω. Βάζω στο DNP.PRF ο,τι θέλω να αλλάξω και το στέλνω στη συσκευή. Αλλά αν αλλάξω πάνω απο 2-3 λέξεις, πάπαλα... Άλλη μια φορά που είχα φορτώσει όλη τη StringList στο DNP.PRF, μόλις το πέρασα στη συσκευή και έκανα Reboot δεν ξεκίναγε. Έκανε συνέχεια Reboot! :O Τέλος πάντων, από τα λάθη μαθαίνει κανείς! Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;..
  14. Πλάκα-πλάκα το Stock LP της συσκευής μου (V3iv/VF Live!) είχε μικρά γράμματα στα Softkeys. Ήταν όμως προσαρμοσμένο από τη Vodafone. Όλα τα άλλα Ελληνικά LP που έχω πετύχει είχαν κεφαλαία! Είχα δοκιμάσει να το διορθώσω πειράζοντας τα Strings μέσω SHXCoDeC αλλά μάλλον δεν είναι τόσο απλό να πειράξεις ένα LP. :confused: Όταν προσπαθούσα να φορτώσω στο υπάρχον LP το "πειραγμένο" Greek.txt εμφάνιζε κενά ή ερωτηματικά αντί για κείμενο. Απ' ότι διάβαζα και στο MotoX πάντως το LP Editing πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο... :wacko:
  15. Tahoma Font LP0317 (UK English, Greek) από τον DX Factor:
  16. Απορώ πάντως, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να μην κάνεις καλά σε αυτή τη διαδικασία... Ποιός ξέρει. :worry:
  17. Οκ τελικά, δουλεύει. Aπλά μάλλον ο συγκεκριμένος FTP Server είναι με τις ώρες του... --- Edit: Καλά είμαι ή ηλίθιος ή τυφλός (Ή και τα δυο ίσως) τελικά, σόρι Etternus τώρα είδα οτι το είχες βάλει και σε RapidShare! --- Edit 2: Έχουμε και λέμε! Πριν φλασάρω, έφτιαξα ένα MonsterPack και άλλο ένα SHX με Flex, DRM και LP. Πέρασα το R4441D_G_08.01.03R (Χωρίς πρόβλημα) και προσπάθησα να περάσω το SHX που προανέφερα. Τελικά το μόνο που κατάφερα ήταν ένα Critical Error 84 (Ή κάτι τέτοιο), την ώρα που φλάσαρε το CG2 (Flex). Το επόμενο που διάβασα στην οθόνη ήταν, κλασσικά, "Code Corrupt". Τέλος πάντων, ξαναγύρισα προς το παρόν στην 5.10R και όλα είναι εντάξει! Το ερώτημα είναι άλλο: Και τα δυο SHX που δημιούργησα ήταν με Scotty2 Backup Utility ΒΕΤΑ. Είναι στάνταρ οτι δουλεύει το Flex Backup του μετά από φλασάρισμα στην R4441D_G_08.01.03R; Το λογικό είναι βέβαια να δουλεύει ανεξαρτήτως Firmware, το ερώτημα όμως είναι γιατί δε δούλεψε... Κανείς άλλος που να το δοκίμασε; *** Ηθικό δίδαγμα: Full Backup πριν από κάθε Flashing/Flexing για παν ενδεχόμενο!
  18. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εμ, όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων... Στην αρχή θυμάμαι έβαζα αναφορά σε κάθε μήνυμα. Ε μετά από λιγες μέρες το βαρέθηκα. Πόσο ν' αντέξεις... Γι αυτό μου τη σπάει κιόλας, απορώ πραγματικά δεν το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι στη Motorola;... Τι τους στοιχίζει να τη βάλουν μαζί με τις άλλες ρυθμίσεις, έλεος...
  19. Κι εμένα στην αρχή μου είχε κακοφανεί, αλλά βλέπω οτι τελικά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτή... :happy: EDIT: Την αναφορά εννοώ, όχι τη γυναίκα σου!!! :P :P :P :P :P
  20. Το R4441D_G_08.01.03R το έχουμε σε καμιά RapidShare μήπως; Γιατί το FTP link δυστυχώς δε δουλεύει... :(
  21. Get rid of that "Live!" right softkey, seem 0032_0001, offset 6E, bit 1, set it to 0. (Από HowardForums)
  22. Όντως... Αν και πρέπει να παραδεχτώ οτι ίσως είναι τα μοναδικά κινητά που μ' άρεσε περισσότερο το VF Live! από το κανονικό μενού. Τα γραφικά στα μενού της Moto είναι λες και τα έχουν κρατήσει από τότε που έβγαζαν συσκευές με 256 χρώματα... Πάλι καλά υπάρχουν πολλές επιλογές για Skins και DRMs! Το μόνο κακό στο πακέτο της Vodafone είναι η 64άρα κάρτα. Κατά τ' άλλα όμως έχει Handsfree, USB καλώδιο και CD με το MPT μέσα. Θήκη βρίσκει κανείς με 10 ευρώ. Έχω ακούσει πάντως οτι η Vodafone στα καταστήματά της έχει τις συσκευές πιο ακριβά απ' όλους για να γλιτώνει λεφτά απ' τις επιδοτήσεις...
  23. Λοιπόν τα παρακάτω είναι δοκιμασμένα σε V3i, αλλά πιθανότατα είναι παρόμοια και για τις υπόλοιπες συσκευές VF Live! της Motorola. Ένας ανορθόδοξος τρόπος για όσους θέλουν να ξεφορτωθούν το Vodafone Live! χωρίς Flashing/Flexing είναι να διαγράψετε το αρχείο DL_DB_INET_RECORDS από το /a/ (Με το P2KTools ή όποιον άλλο File Manager χρησιμοποιείτε). Πρόκειται για το αρχείο που είναι υπεύθυνο για το "MMS Photo Album", τη "Λήψη άλλων" και γενικά τα λεγόμενα Shop Links (Αν το SLVR έχει Softkey που εκτός από φραγκοφονιάς (VF Live!) μπορεί να ρυθμιστεί και για άλλες λειτουργίες, δεν είμαι σίγουρος αν θα φύγει, πάντως σε Siemens που είχα παλιότερα είχε φύγει με παρόμοια ενέργεια. Επίσης μπορεί κανείς να απευθυνθεί σε κάποιο κατάστημα Vodafone και να ζητήσει να το βγάλουν, εμένα μου το είχαν προτείνει οι ίδιοι όταν είχα αγοράσει το Siemens!!). Μπορείτε να διαγράψετε τις συντομεύσεις (MyMenu) του VF Live! ("Παιχνίδια", "Ό,τι νέο" κλπ.) πάλι με το P2KTools, μιας και δε διαγράφονται κατ' ευθείαν από τη συσκευή. Μετά μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας, απλά έχετε υπ' όψιν σας οτι και πάλι οι πρώτες 10 που θα δημιουργήσετε θα διαγράφονται μόνο από το P2KTools μετά το πρώτο Restart που θα κάνετε στη συσκευή. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο mma_ucp με το P2K Menu Editor για να αλλάξετε το "VF Live!" σε "Internet", όπως είναι η ονομασία του WAP Browser στα Unbranded Ελληνικά Language Packs. Αν δεν μπορείτε να το ανοίξετε, θα χρειαστεί να το μετατρέψετε χρησιμοποιώντας το MMA Convert with Branding. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα Web Sessions της Vodafone, π.χ. "VF MMS" κλπ. (Δε διαγράφονται ούτε τροποποιούνται κατ' ευθείαν από τη συσκευή), καθώς και να αλλάξετε τις εικόνες έναρξης/τερματισμού και την εικόνα της εξωτερικής οθόνης, οι οποίες είναι τροποποιημένες από τη Vodafone, χρησιμοποιώντας το P2K Advanced Editor ή το P2KTools. Μπορείτε να αλλάξετε το μοντέλο της συσκευής σας (Π.χ. από V3iv σε V3i) από το P2KTools. Και το μόνο που θα σας θυμίζει πλέον το VF Live! θα είναι τα εικονίδια και το καπάκι της μπαταρίας... Βέβαια είναι πολύ πιο απλό και σύντομο να περάσετε ένα MonsterPack και ένα Ελληνικό Language Pack! :X
  24. Ναι είχα τσεκάρει και ένα διάλογό σας τις προάλλες στο motox για κάποιο font! Δηλαδή μπορώ να περάσω font από τον DXFactor και να δουλέψει κανονικά; Επίσης κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι αν fonts και LP πάνε πακέτο στο CG4 ή αν μπορώ να έχω μέσα κάποιο font και να περνάω όποιο LP θέλω χωρίς να αλλάζει... Μάλλον όμως πρέπει να ισχύει το πρώτο, ε; Σόρι που σε πρήζω αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει το κατέχεις το άθλημα! :cool: Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  25. Όντως, έβλεπα κάτι screenshots και μάλλον έχεις δίκιο! Μου άρεσε όμως αρκετά η handel bold. Ξέρεις αν υπάρχει σε Ελληνική; Υπάρχει για v3i αλλά μόνο με αγγλικό LP... Αν το ανοίξω με κανένα SHXCodec και αντικαταστήσω το αγγλικό CG4 με το CG4 που έχω κάνει backup, λες να δουλέψει (Έστω και με checksum errors); Ή το font αποθηκεύεται μέσα στο συγκεκριμένο CG;
×
×
  • Create New...