Jump to content

Motorola RAZR V3i

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι αλλά ήθελα κάτι σε ποιο hard λύση , κάποιος συνδυασμός που μπορώ να κάνω και να κάνει φορματ

Δεν ήξερα ότι τα nokia είχαν τέτοια επιλογή.Στα motorola το μόνο αντίστοιχο σε format είναι να κάνεις flash ένα monsterpack.Σχετικά επικίνδυνο αν είσαι πρωτάρης στο motorola modding.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Πως ξεφορτωνόμαστε το Vodafone Live!

(στη δικη μου περιπτωση το κινητο ειχε απο τη "μανα του" το R479_G_08.B5.10R)

Χρησιμοποιώντας το RSD Lite (το κατεβαζουμε απο εδω) :

1. περναμε το R479_G_08.B4.85R Monster Pack (εδω)
  2. περναμε ελληνικο Language Pack (εδω)
  3. περναμε το R479_G_08.B5.10R reflash (εδω)

ΥΓ: δεν ξερω αν ειναι ο πιο εξυπνος/αποδοτικος τροπος να το κανει καποιος αυτο, απλα εγω αυτο δοκιμασα και δουλεψε ;)

εχετε κανει πολυ καλη δουλεια με το κινητο...ημουν ετοιμος να παρω

το νοκια 6300 αλλα σημερα που πηγα στον γερμανο και ειδα το v3i

σε λευκο επαθα κατι...διαβασα ολο το θεμα σας...οπως και του 6300

εχω προβληματιστει γιατι ενω μου αρεσει το 6300 το v3i με τρελλαινει..και ειναι και φθηνοτερο...εχω το mpx220 και δεν μου πολυαρεσε η υλοποιηση windows mobile σε σχεση με το symbian του

7650 που ειχα παλιοτερα...

τωρα ελεγα να παω σε φθηνοτερα κινητα αλλα εχω μπλεξει...τα προβληματα του 6300 με τα bt ακουστικα φαινεται οτι λυθηκαν προσφατα (υστερα απο ενα χρονο ! καλη και η νοκια....)

αλλα το v3i με την αναφορα δεν προκειται...αλλα ειναι πανεμορφο,θελει βεβαια δουλιτσα για να γινει πιο σωστο το μενου...

ηθελα να ρωτησω εχει καποιος βαλει κανα προγραμματακι που να

βαζεις τους κωδικους σου,καρτες,pin κ.λ.π και να τα κλειδωνεις

με ενα ασφαλες password ?

εχω βρει μερικα freeware java αλλα θα τα παιρνει ?

ηθελα να ρωτησω εχει καποιος βαλει κανα προγραμματακι που να

βαζεις τους κωδικους σου,καρτες,pin κ.λ.π και να τα κλειδωνεις

με ενα ασφαλες password ?

εχω βρει μερικα freeware java αλλα θα τα παιρνει ?

Υπάρχει και μία java εφαρμογή που ήταν προεγκατεστημένη στο moto μου.Λέγεται safe και είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις.Δυστυχώς με ένα γρήγορο search που έκανα στο pc δεν το βρήκα.Πιθανόν να το διέγραψα μια και δεν το χρησιμοποιούσα.Πιθανόν να το βρεις με ένα google ή στο getjar.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

αα,αυτο θα ηταν καλη φαση αν το ειχε μεσα...θα μου φερει ενας φιλος ενα περσινο του v3i ...πηρε καποιο νεο τηλ οποτε θα μου δωσει το

μοτο να το παιξω...αν μου αρεσει εφυγα το σαββατο να παρω το λευκο !

• 4 weeks later...

Παιδια sorry αν ρωτήσω κάτι που ίσως εχει ξαναπαντηθει αλλα τόσες σελιδες δε διαβαζονται ευκολα...

Διαβασα αρκετες αλλα δεν βρηκα την απαντηση...

Το ερώτημα???

Πώς μπορω να περάσω θεματα στο V3i??

VISIT:hondamoto.freeforums.org

Το δικο μας forum για τα μηχανακια μας!!!

ειναι απλο και ευκολο!! πρωτα θα χρειαστει να κατεβασεις τα θεματα που θελεις!!(αρχεια!) ψαξε στο google! Μετα θα χρειαστεις το skinman, με αυτο θα περασεις στο κινητο σου τα θεματα!!Μεσα απο αυτο, θα δεις ολα τα σκιν του κινητου σου (3 θα ειναι) τα οποια μπορεις να διαγραψεις!!Εκτος του moto skin!!!Υστερα πατας install και βρισκεις το αρχειο .ski απο την θεση που εχεις αποθηκευσει το αρχειο αυτο!!! μετα περιμενεις, και κανεις restart!!:)

Πριν ολων, θα εχεις περασει τους drivers, και θα εισαι πληρως συγχρονισμενος με τον υπολογιστη!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

ειναι απλο και ευκολο!! πρωτα θα χρειαστει να κατεβασεις τα θεματα που θελεις!!(αρχεια!) ψαξε στο google! Μετα θα χρειαστεις το skinman, με αυτο θα περασεις στο κινητο σου τα θεματα!!Μεσα απο αυτο, θα δεις ολα τα σκιν του κινητου σου (3 θα ειναι) τα οποια μπορεις να διαγραψεις!!Εκτος του moto skin!!!Υστερα πατας install και βρισκεις το αρχειο .ski απο την θεση που εχεις αποθηκευσει το αρχειο αυτο!!! μετα περιμενεις, και κανεις restart!!:)

Πριν ολων, θα εχεις περασει τους drivers, και θα εισαι πληρως συγχρονισμενος με τον υπολογιστη!

Τnx...

Το skinman που θα το βρώ όμως???

Και πάλι ευχαριστώ πολυ!!!

Παιδια sorry αν ρωτήσω κάτι που ίσως εχει ξαναπαντηθει αλλα τόσες σελιδες δε διαβαζονται ευκολα...

Διαβασα αρκετες αλλα δεν βρηκα την απαντηση...

Το ερώτημα???

Πώς μπορω να περάσω θεματα στο V3i??

http://grmoto.blogspot.com/2006/09/e-guidestutorials.html

• 4 weeks later...
Eυχαριστώ πολυ!!!

Το κινητό μου το V3i δεν ανοίγει..

πάω να flashάρω και κολάει σχεδόν πάντα σε ένα σημείο..

Μου δείχνει συνέχεια μια ο8όνη

και λέει

BooT Loader

SW Version κτλ

και κάτω λέει Code Corrupt

και μετά αναφέρει πώς έχει λίγο μπαταρία [battery Low]

και μετά λέει Cannot Program..

Τι να κάνω?

PLz Βοηθέιστε με γιατί το κινητό στην πραγματικότητα δεν είναι καν δικό μου :S:S

Το κινητό είναι λογικά φορτισμένο.. Αλλά 8α το αφήσω μια μέρα να φορτίζει μπας και δώ λίγο φώς...

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

Πρώτα απ'όλα πρέπει οπωσδήποτε να είναι γεμάτη η μπαταρία. Αν στο συγκεκριμένο κινητό δε φορτίζεται (το ότι την έχεις στο κινητό και αυτό με τη σειρά του στο φορτιστή δε σημαίνει ότι φορτίζεται κιόλας, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε τέτοια bootloader κατάσταση), φόρτισέ την αλλού ή βρες κάποια γεμάτη.

Επίσης θα βοηθούσε να μας έλεγες ποιον bootloader και ποια έκδοση software είχε το κινητό αρχικά, τί προσπάθησες να φλασάρεις και με ποιο πρόγραμμα.

• 1 month later...

Θα ηθελα την βοηθεια σας αφου οτι και αν διαβασα εδω μεσα και το προσπαθησα στοκινητο μου δεν εγινε. Εχω ενα v3i vodafone (αλλα χρησιμοποιω wind plus non stop), εχω κανει ολες τις ρυθμισεις που αναφερονται για να παιξω με τον οπερα αλλα δυστηχως αυτο γινετε μονον με τον ρωσικο οπερα. Πραγματικα εχω απογοητευτει που ολοι σας μπορειτε εκτος απο εμενε. Θα εκτιμησου αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει δινοντας μου ακριβεις ρυθμισεις η καποιο κολπο. Απο οτι ειδα δεν εχει ρυθμισεις για τις java εφαρμογες.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Θα χρειαστει καλυτερα να αλλαξεις το VF fw και να περασεις ενα κανονικο λογισμικο, το οποιο να ειναι original!!!Ετσι μετα, θα σου βγαινουν οι δυσνοητες συμβουλες των παιδιων παραπανω!!

Η VF εχει κανει αυτην την ηλιθιοτητα με τις συσκευες πο δεν της το εχει συγχωρησει κανεις!!Τις εχει καταστρεψει, και κλειδωσει παραλληλα!!Γιαυτο, αλλαξε fw , για μενα, και υστερα θα εισαι πιο ελευθερος για περετερω ικανοτητες!!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα ειμαι εντελως ασχετος και πολυ φοβαμαι οτι δεν μπορω να το κανω εγω αυτο καθοτι το αγορασα μεταχειρισμενο και εκτος απο ενα καλωδιο usb δεν εχω τιποτα αλλο.

Μην σε απασχολει!!Τα υπολοιπα (προγραμματα,αρχεια κ.ο.κ) θα τα βρεις στο Internet!!:)

Τα βασικα, και το όλο φλασάρισμα για την αλλαγή του fw μπορώ εύκολα να σε βοηθήσω, αλλά για το αρχείο που θα φλασάρεις δεν είμαι πολύ σίγουρος!!

Για αρχή, θα πρέπει να κλείσεις το κινητό σου και να το ξαναανοίξεις με πατημένα την # το * και το κόκκινο κουμπί!! θα σε πετάξει σε bootloader mode, με μια μαυρη οθόνη, κάπως έτσι:

http://mirror.softcox.com/e398-to-ROKR/DSC00806.JPG

Το μόνο που έχεις να κάνες είναι να μας πείς τι bootloader "φοράει" το κινητό σου!!

Για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε μετά!:)

Σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στο κοπο να ασχοληθεις λιγο με το προβλημα μου. Αυτο που γραφει το κινητο ειναι boot loader oa.52 sw versios: R479_G_08_B5.1 OR

Δεν νομίζω να είναι κλειδωμένο...Άν είναι και μας το επιβεβαώσει ο φίλος bomber21 μιας κι έχει ασχοληθεί με τα 2 μοντελάκια, τότε θα κατασταλλαξουμε εδώ, και ύστερα στο φλασάρισμα...

Μπα... όλα καλά νομίζω, για δες αυτό!:)

--------------------------------------------------

Δεν διατρεχεις κίνδυνο, σου βρήκα μόλις ένα mp!Δες το γενικά , κι απο εδώ το κατεβάζεις!Ύστερα προχωράμε στο modding!

-Κατεβάζεις το αρχείου που σου έδωσα-MP/fw/firmware.(αν βέβαια, σ'αρέσει...πάντως μπορείς ότι δεν θέλεις να το σουτάρεις, απο skins εννοώ)

-Κατεβάζεις και ένα Language pack (lp) με ελληνικά.Στο GrMoto, θα βρείς μια επιλογή "Πακέτο 0317 (Αγγλικά,Ελληνικά) για RAZR V3i " , θα το κατεβάσεις.

-Reflash (αναβάθμιση) δεν έχω βρεί ακόμα...μόλις βρώ θα ποστάρω.

Προγράμματα.

*rsdlite (flashing,flexing)

*skinman (θέματα στο κινητό)

*motokup (flashing,flexing ΜΟΝΟ σε boot loader mode)

Αν έχεις MTP (motorola phone tools) καλώς!Τους εγκαθαθιστας.Αν όχι κατέβασε τους drivers από εδώ.Χρησιμοποίησε το 1ο.Αν δεν δουλεύει δοκίμασε το 2ο. Και τρίτοι drivers.

-Συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστη, και αμέσως κοιτάς αυτό.

-Μόλις συγχρονίσεις σωστα το κινητό σου με τον υπολογιστή,τότε ξεκινάμε με το φλασάρισμα.

Ακολουθείς τα βήματα του φίλου bomber.

-Φλασάρεις με σειρά!

MP

LP

reflash (Να ευχαριστήσω τον drillgr που μου το 'μαθε!):p

-Motokup ως τελευταια περιπτωση, αν όλα έχουν νεκρώσει με το κινητό!

Αν αποτύχει ξαναδοκίμασε.Να ξέρεις πως ο βοηθός σου είναι αυτός!:)

Καλή επιτυχία!:)

Εγινε θα το προσπαθησω μολις επιστρεψω απο διακοπες. Και παλι σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. Ειναι αληθεια οτι εχω μαθει παρα πολλα οσο καιρο μπαινω εδω. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

• 1 month later...
παιδια μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να βρω εξωτερικο τζαμι καθως και το πισω πλαστικο μερος γιατι το μεν τζαμι εχει ραγισει και το πισω εχει το σημα της vodafone και επιπλεον εχει φθαρει.Εχω κοιταξει στο e-bay αλλα δισταζω γιατι τα πιο πολλα αναφερουν ships from hong-kong και μου φαινονται λιγο υποπτα.

• The title was changed to Motorola RAZR V3i