gre Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 1) Μπορώ να πω ότι είναι χρήσιμο αλλά όσα κινητά είχα ποτέ δεν μου έπαθε ζημιά ο φακός οπότε δεν το θεωρώ 100% απαραίτητο. :) 2) Τι να την κάνεις την εσωτερική μνήμη όταν στο πακέτο σου δίνουν κάρτα των 512ΜΒ; :cool: 3) Νομίζω ότι ο Πέτρος απάντησε. :) 4) Ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημα. Σου μιλάει χρήστης Τ610, Τ630, Κ700. Όλα άρχισαν να τα παίζουν μετά από λίγο καιρό. :down: Αντιθέτως το Τ65 με NavKey δεν είχε ποτέ πρόβλημα. :D 5) Εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου :up: Για την διάρκεια της μπαταρίας δεν το λέω εγώ αλλά οι χρόνοι αναμονής και ομιλίας που δίνει η sony ericsson. Απλά υπέθεσα ότι μάλλον ο αισθητήρας φταίει για την μικρότερη διάρκεια της μπαταρίας στο w810 που δίνει η sony ericsson. Όσο για το joystick είναι σαφώς καλύτερη λύση από τα κουμπιά, αλλά στα κινητά της SE είναι αναξιόπιστα(ήμουν και εγώ κάτοχος Τ610 και το είχα το πρόβλημα, όπως και τώρα με το w800) οπότε του W810 είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Το Sony Ericsson W800i εκμεταλλεύται την μεγαλύτερη ταχύτητα των μνημών high speed, extreme III κ.α. ; ή θα είναι το ίδιο ότι ταχύτητας μνήμη και αν βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poseidon Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Προσπαθω απο χθες να αναβαθμισω το λογισμικο στο w800 μου μεσο το online update tis SE αλλα δεν τα εχω καταφερει. Εχω κολλησει εκει που πρεπει να πατησω το C και να βαλω το καλωδιο στο κινητο, αλλα δεν γινεται τιποτα :(. Το καλωδιο που εχει μεσα το w800 σιγουρα κανει για την αναβαθμηση; Δεν γραφει καπου πιο καλωδιο ειναι :S, αλλα μοιαζει με το DCU-60 μονο που δεν εχει αυτα παχουλα στις ακρες του :D. Καμια βοηθεια κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 bgale tin mpataria kai ksanaprospathise.bale to usb kai krata to c Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poseidon Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Το εκανα αυτο και τωρα μου λεει να αφησω το C και ενω το αφηνω εξακολουθει να μου λεει να το αφησω! Αλλο κολλημα παλι και αυτο :S Αυτο ειναι το καλωδιο που εχω...w800 cable Σιγουρα ειναι το σωστο καλωδιο ;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Καλησπερα παιδια ειχαι μια απορια και σε παραπανω μηνυμα για την μετατροπη με clone dvd mobile σε 3gp και mp4 μου εβγαλε μυνημα αδυνατη η αναπαραγωγη φταει το προγραμμα η κατι αλλο.μηπως υπαρχει καποιο αλλο καλο προγραμμα?.ευχαριστω προκαταβολικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOOFY1986 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 den exo xrisimopoiiso to dvd mobile 3gp alla an metatrepsis to video se analisi pano apo 176x144 den mpori na to anaparaksi kai akomi an valis bitrate megalitero tou 200 kollai...ego xrisimopio to (Im TOO 3gp Video Coverter) kai ime arketa ikanopoiimenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Δεν ξέρω αν φταίνε οι ρυθμίσεις σου. Δοκίμασε το Xilisoft 3GP Video Converter ή το Quick Time. Δεν έχω δει ποτέ το "αδύνατη η αναπαραγωγή" σε βίντεο που έχω μετατρέψει εγώ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khoulis Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Καλημέρα παιδιά....Χτες το βράδυ, όπως έστελνα μηνύματα σε κάποια στιγμή η δόνηση σταμάτησε να λειτουργεί....Είχα κάνει αναβάθμιση πριν 3 βδομάδες κ ολα πήγαιναν ρολοι...Σηκώθηκα κ τώρα το πρωι κ ξαναέβαλα να κάνει αναβάθμιση να δω μήπως έφταιγε αυτό αλλα μου πε οτι έχω το τελευταίο λογισμικο....Τι μπορεί να φταίει με την δόνηση?Please help παιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitalex Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Παιδιά, σε τι bitrate (και γενικά ρυθμίσεις) αξίζει να είναι τα mp3 στο κινητό (είτε για ringtone είτε για αναπαραγωγή από τον media player)? Υποθέτω ότι τα 192 kbps που έχω τα mp3 μου στο pc είναι υπερβολικά ? Έχει δοκιμάσει κάποιος την ποιότητα αναπαραγωγής τραγουδιών σε διάφορα bitrates ώστε να προτείνει το καλύτερο (δηλ. το χαμηλότερο bitrate χωρίς απώλεια ποιότητας ήχου) ? Αξίζει τον κόπο να γίνουν τα mp3 --> aac ? Θα εξοικονομηθεί πολύς χώρος ? Thanx for the info. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5, Apple iPhone 4, Apple iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, Apple iPhone 3GS, Nokia 5530, Sony Ericsson G900, O2 XDA Ignito, HTC P3300, Nokia E51, Nokia N70, Nokia 6131, Sony Ericsson W800i, Samsung SGH-D500, Qtek 8020, Nokia 6230i, Samsung SGH-E700, Sony Ericsson T630, Nokia 7210, Nokia 8210, Panasonic GD90, Ericsson GF 768, Ericsson GA 628 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 @khoulis Αν όλα από θέμα ρυθμίσεων στο κινητό είναι εντάξει (ενεργοποιημένη δόνηση κτλ) τότε στη θέση σου θα το πήγαινα για service. @digitalex Προσωπικά χρησιμοποιώ 128 kbps για να μειώσω το μέγεθος και δεν έχω παρατηρήσει τεράστια διαφορά. Αυτό βέβαια έγκειται στο αυτί του καθενός. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 i poiotita sat 192 einai safos kaliteri.otan bazeis ta akoustika omos einai sxedon idia me auti ton 128 Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitalex Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Προσωπικά χρησιμοποιώ 128 kbps για να μειώσω το μέγεθος και δεν έχω παρατηρήσει τεράστια διαφορά. Αυτό βέβαια έγκειται στο αυτί του καθενός. i poiotita sat 192 einai safos kaliteri.otan bazeis ta akoustika omos einai sxedon idia me auti ton 128 Η προσωπική σας άποψη δηλαδή είναι ότι αξίζει τον κόπο να τα κατεβάζουμε στα 128 kbps ? @costas_pro: Οταν λες για τα ακουστικά, εννοείς ότι από το μεγάφωνο (ή και από στερεοφωνικό με σύνδεση σε μεγάλα ηχεία) η διαφορά είναι όντως εμφανής μεταξύ 192 και 128 kbps? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5, Apple iPhone 4, Apple iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, Apple iPhone 3GS, Nokia 5530, Sony Ericsson G900, O2 XDA Ignito, HTC P3300, Nokia E51, Nokia N70, Nokia 6131, Sony Ericsson W800i, Samsung SGH-D500, Qtek 8020, Nokia 6230i, Samsung SGH-E700, Sony Ericsson T630, Nokia 7210, Nokia 8210, Panasonic GD90, Ericsson GF 768, Ericsson GA 628 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Η προσωπική σας άποψη δηλαδή είναι ότι αξίζει τον κόπο να τα κατεβάζουμε στα 128 kbps ? @costas_pro: Οταν λες για τα ακουστικά, εννοείς ότι από το μεγάφωνο (ή και από στερεοφωνικό με σύνδεση σε μεγάλα ηχεία) η διαφορά είναι όντως εμφανής μεταξύ 192 και 128 kbps? Αν υπάρχει πρόβλημα χώρου τότε κάνε την μετατροπή. Αν έχεις αρκετά από τα 512 (ή παραπάνω, ανάλογα με την κάρτα σου)ΜΒ ελεύθερα, τότε άφησέ τα όπως είναι. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη αλλά υπάρχει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μετατρέψεις ένα τραγούδι στα 128 kbps και να το ακούσεις. Αν διαπιστώσεις ότι δεν καταλαβαίνεις διαφορά τότε ακολούθα αυτή την τακτική. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν τώρα που έβαλα τον MyPhone Explorer μπορώ να απεγκαταστήσω το PC Suite χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα στο πρώτο. Επίσης, επειδή συγχρονίζω με outlook θα ήθελα να παραμείνει το conduit συγχρονισμού (Sync Station) άλλα φοβάμαι πως με την απεγκατάσταση του PC Suite μπορεί να απεγκατασταθεί και αυτό... καμιά ιδέα; Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khoulis Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 @khoulis Αν όλα από θέμα ρυθμίσεων στο κινητό είναι εντάξει (ενεργοποιημένη δόνηση κτλ) τότε στη θέση σου θα το πήγαινα για service. Φιλαράκι έφιαξε μόνο του ξαφνικά το μεσημέρι....Μου φαίνεται ήταν λάθος που εμπιστεύτηκα την σονυ ερικσον....Με τα νοκια δεν είχα ποτε προβλημα....Πόσο μαλλον που το κινητό το χω 4 μήνες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Φιλαράκι έφιαξε μόνο του ξαφνικά το μεσημέρι....Μου φαίνεται ήταν λάθος που εμπιστεύτηκα την σονυ ερικσον....Με τα νοκια δεν είχα ποτε προβλημα....Πόσο μαλλον που το κινητό το χω 4 μήνες.... Εντάξει τώρα. Φταίει η SE για ένα πρόβλημα που το συνάντησες μόνο εσύ; Θα έφταιγε η SE αν ήταν όντως ένα bug των κινητών της αυτό. Δεν έχει αναφέρει άλλος κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που έτυχε μόνο σε σένα θα μπορούσες να πεις ότι είσαι γκαντέμης. Και στα SE όπως και στα Nokia μπορεί να σου τύχουν διάφορα κουφά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν τώρα που έβαλα τον MyPhone Explorer μπορώ να απεγκαταστήσω το PC Suite χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα στο πρώτο. Επίσης, επειδή συγχρονίζω με outlook θα ήθελα να παραμείνει το conduit συγχρονισμού (Sync Station) άλλα φοβάμαι πως με την απεγκατάσταση του PC Suite μπορεί να απεγκατασταθεί και αυτό... καμιά ιδέα; Αν θες να πετάξεις "σαβούρα" απεγκατέστησε από το PC Suite τα image editor και mms home studio. Αν τα εγκατέστησες είναι άχρηστα. Και κράτα τα σημαντικά file manager και sync station Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Φιλαράκι έφιαξε μόνο του ξαφνικά το μεσημέρι....Μου φαίνεται ήταν λάθος που εμπιστεύτηκα την σονυ ερικσον....Με τα νοκια δεν είχα ποτε προβλημα....Πόσο μαλλον που το κινητό το χω 4 μήνες.... Τι πάει να πει έφτιαξε μόνο του; Περίεργα πράγματα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khoulis Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Βασικά μου τα ξαναπαρουσιασε αυτό το πρόβλημα....Ποτε δουλεύει πότε δε δουλεύει η δόνηση....Μαλλον θα πάω για κανενα service ....Η εγγυηση θα μετράει λογικα???Το κινητό δεν έχει φάει ουτε μια τούμπα κ είναι σε άριστη κατάσταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Geia sas. exw to w800 apo ton perasmeno aygousto kai to kinhtaki ws twra einai apla apsogo, den mou exei parousiasei kanena problhma do3a sy o 8eos kai a8ektiko einai stis toumpes me e3airesh pws meta thn 50osth toumpa 3ekoumpwnei pleon h karta mnhmhs :p. Kanw oles tis anaba8miseis kai mia xara, peire omws o idio kinhto kai enas filos mou kai molis phga na tou kanw anaba8mish kolhse, mou ebgale mynhma pws h anaba8mish apetyxe, kai molis anoi3ame to kinhto pleon den eixe ka8olou ellhnika... kapou diabasa pws 8elei master reset prin kai meta kai 8a pai3ei alla fey... meta apo kamia 10 aria prospa8eies gia enaba8mish kai apeira master reset to kinhto den 8elei me tipota na 3anaginei ellhniko...3erei kaneis kanena tropo na to epanaferoume??? paizei kanonikotata kata ta alla ektos apo ta ellhnhka pou den mporoume na tou ta baloume me tipota omws ... ps. exasa to panw meros tou handfree mou, ta akoustika dhladh, 3erei kaneis an mporw na agorasw mono ayta, mias kai mou arese h akoustikh tous, h exei na mou proteinei kaneis kati kalytero se akoustika??? Me endiaferei h sta8etothta sto ayti mias kai ta xrhsimopoiw sto ypai8ro kai den 8elw na ta psaxnw olh thn wra . ayta kai eyxaristw . Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 νομίζω πως η ταχύτητα θα είναι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Χαιρετε Εχω το w800i και θελω να το ανταλλαξω σε καποιο μαγαζι (αν εχετε να μου προτεινεται καποιο) με το W850i ή το w900i και να δωσω την διαφορα των χρηματων μπορει καποιος να βοηθησει λιγο την κατασταση Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Χαιρετε Εχω το w800i και θελω να το ανταλλαξω σε καποιο μαγαζι (αν εχετε να μου προτεινεται καποιο) με το W850i ή το w900i και να δωσω την διαφορα των χρηματων μπορει καποιος να βοηθησει λιγο την κατασταση Ευχαριστω Κοίτα το πμ σου. Μην κάνουμε και διαφήμιση! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts