geofil Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Στην κάρτα εννοείς ή μήπως την επαναφορά ρυθμίσεων του κινητού; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wankelmaniac Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Χαιρετω! εχω το W800 και ηθελα να ρωτησω αν παιρνει καρτα 4G ή σταματά στα 2G. Δεν ξερω αν εχει απαντηθει πιο πριν επειδη ειμαι σχετικα καινουριος στο forum. Παντως αν παιρνει των 4 μηπως θα κολλαει? Και κατι τελευταιο: υπαρχει περιπτωση να αλλαζει η προσοψη? ευχαριστημενος ειμαι απο πλευρας συσκευης, αλλα αυτο το χρωμα κρεμ με πορτοκαλι.... μμμμμ ετσι και ετσι μου φαινεται. Παράθεση Ισιώνουν ορε τα παλικάρια? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Χαιρετω! εχω το W800 και ηθελα να ρωτησω αν παιρνει καρτα 4G ή σταματά στα 2G. Δεν ξερω αν εχει απαντηθει πιο πριν επειδη ειμαι σχετικα καινουριος στο forum. Παντως αν παιρνει των 4 μηπως θα κολλαει? Και κατι τελευταιο: υπαρχει περιπτωση να αλλαζει η προσοψη? ευχαριστημενος ειμαι απο πλευρας συσκευης, αλλα αυτο το χρωμα κρεμ με πορτοκαλι.... μμμμμ ετσι και ετσι μου φαινεται. Το τηλέφωνο σύμφωνα με διάφορα site παίρνει μνήμη 4gb χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Χαιρετω! εχω το W800 και ηθελα να ρωτησω αν παιρνει καρτα 4G ή σταματά στα 2G. Δεν ξερω αν εχει απαντηθει πιο πριν επειδη ειμαι σχετικα καινουριος στο forum. Παντως αν παιρνει των 4 μηπως θα κολλαει? Και κατι τελευταιο: υπαρχει περιπτωση να αλλαζει η προσοψη? ευχαριστημενος ειμαι απο πλευρας συσκευης, αλλα αυτο το χρωμα κρεμ με πορτοκαλι.... μμμμμ ετσι και ετσι μου φαινεται. Καλημερα.προσοψη δεν μπορεις να αλλαξεις εκτος και αν βρεις και βαλεις απο το w700i.επισης ο κολλητος εχει στο κινητο του μια καρτα 4gb και το κινητο δουλευει χωρίς πρόβλημα,βεβαια ειναι φορτωμενο μονο με mp3's και οχι με video. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neropistolas Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 re paidia 3erei kaneis pos tha to kanw na xoraei perisotera minimata...? vrika kati sto internet alla itan vlakia...kai den ginotan....an mporeite voithiste me...efxaristo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 re paidia 3erei kaneis pos tha to kanw na xoraei perisotera minimata...? vrika kati sto internet alla itan vlakia...kai den ginotan....an mporeite voithiste me...efxaristo... υπαρχει ενας τροπος αλλα δεν θα στον συνιστουσα γιατι αν δεν εχεις γνωσεις θα χαλασεις το κινητο.καλυτερα ομως αφησε'το οπως εχει και μεινε με τις υπαρχουσες καταστασεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 re paidia 3erei kaneis pos tha to kanw na xoraei perisotera minimata...? vrika kati sto internet alla itan vlakia...kai den ginotan....an mporeite voithiste me...efxaristo... Πέραστα στον υπολογιστή με το Μyphone Explorer.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neropistolas Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 8a prospa8hsw.... gia pes pos ginete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 8a prospa8hsw.... gia pes pos ginete? Κατέβασε το πρόγραμμα My Phone Explorer 1.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Γνωρίζετε πότε θα βγεί καινούργια εκδοση λογισμικού??? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 mallon pote mas ksexasane Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Γιατί να βγάλουν; Βλέπετε να υπαρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (μη μου πείτε το τελικό "ς" γιατί αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά βίτσιο της SE και δικαίωμά της) στην τελευταία έκδοση ή το λέτε για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε και να περνάει η ώρα μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μα γιατι να βγει καινουργια εκδοση..αφου και με αυτη που εχει το κινητο δουλευει μια χαρα :blink:.επισης το κινητο απο καποια καταστηματα εχει αποσυρθει απο την αγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Το δικό μου με την τελευταία έκδοση, έχει κάποια προβλήματα, όπως να κλείνει το κινητό την ώρα που πάω να βάλω ένα τραγούδι να παίξει στο walkman. Δεν γίνετε πάντα, αλλά τώρα τελευταία μου το έχει κανει 3 φορές:( . Το οτι έχει αποσυρθεί από την αγορά κι εγώ το έχω ακούσει... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Το δικό μου με την τελευταία έκδοση, έχει κάποια προβλήματα, όπως να κλείνει το κινητό την ώρα που πάω να βάλω ένα τραγούδι να παίξει στο walkman. Δεν γίνετε πάντα, αλλά τώρα τελευταία μου το έχει κανει 3 φορές:( . Το οτι έχει αποσυρθεί από την αγορά κι εγώ το έχω ακούσει... Ναι, πλέον δε βγαίνει καινούριο. Ό,τι βρεθεί είναι από stock. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Στην κάρτα εννοείς ή μήπως την επαναφορά ρυθμίσεων του κινητού; και στην κάρτα και στην μνήμη του κινητού. κολάει και σβήνει από μόνο του Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 και στην κάρτα και στην μνήμη του κινητού. κολάει και σβήνει από μόνο του Την καρτα καλυτερα formaρετην σε ενα card-reader.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Την καρτα καλυτερα formaρετην σε ενα card-reader.:) δεν έχω. για την μνήμη δεν μπορώ να κάνω κάτι.τουλάχιστον να το αναβαθμίσω:) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 παιδια ξερατε οτι στο κινητο μπορει να γινει μετατροπη και να γραφει αντι για 3gp σε mp4?το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 παιδια ξερατε οτι στο κινητο μπορει να γινει μετατροπη και να γραφει αντι για 3gp σε mp4?το εχει δοκιμασει κανεις? Με την μετατροπή αυτή δεν γίνεται ακριβώς εγγραφή σε mpeg4, απλώς η κατάληξη αλλάζει! Τα αρχεία που παράγει το κινητό παραμένουν 3gp, ίδια μορφή, ίδια ποιότητα και φυσικά θέλουν πρόγραμμα που να αποκωδικοποιεί 3gp για να αναπαραχθούν στον υπολογιστή... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 pios kserei ti kanei i teuleutaia anabathmisi tou w800i ti diorthonei kai pos ginete na kanoume to w800i na paizei pio dinata; Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 παντως ειναι η πρωτη φορα ισως που καθομαι τοσο καιρο με το ιδιο κινητο(1+ χρονο)..με εχει αφησει παντου ικανοποιημενο.(εκτος της μνημης) Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Kαι γω φιλε μου ειναι η πρωτη φορα που κραταω ενα κινητο τοσο πολυ καιρο 1 χρονο ακριβως!! Την τριτη περιμενω καρτα μνηνης 2 gb ελπιζω να λειτουργησει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Πραγματικα πολυ καλο το κινητο μας.Φτου του να μην το ματιασω. Βεβαια εχει μικροπροβληματακια με τα handsfree και με τον φορτιστη(δεν κανουν καλη επαφη)αλλα τα παραβλεπουμε Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Kαι γω φιλε μου ειναι η πρωτη φορα που κραταω ενα κινητο τοσο πολυ καιρο 1 χρονο ακριβως!! Την τριτη περιμενω καρτα μνηνης 2 gb ελπιζω να λειτουργησει κανονικα... μην ανησυχεις! μια χαρα θα δουλεψει..με τα ματια μου εχω δει να δουλευει μονο με mp3 φορτωμενο με 4giga και ηταν μια χαρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts