antonispap40 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Κατεβασέ την από το site της Macromedia. http://www.macromedia.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif Από εκεί το κατέβασα και εχτες, αλλά ούτε τώρα... σε τι χρεισιμευει αυτό το πρόγραμμα? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 σε αλλες κατασκευαστριες εταιριες-βλεπε μοτορολα-δεν ειναι αναγκαιο το κινητο να εχει τι λειτοθργικο που εσυ προαναφερες αρκει να εχουνε java.γιαυτο ρωτησα μια που τα σονυ εχουνε αν γινεται αλλαγη της γραμματοσειρας Δεν έχει σχέση η Java, απλά για λόγους ασφαλείας η SonyEricsson, δεν επιτρέπει την επέμβαση στο λογισμικό των συσκευών της. Θυμάμαι της Siemens όπου τα συνέδεες με τον υπολογιστή και τα έβλεπες και μπορούσες να αλλάξεις τα πάντα! Βέβαια αυτό έχει και τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά του σε περίπτωση που το σκάλιζε κάποιος που δεν ήξερε. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Από εκεί το κατέβασα και εχτες, αλλά ούτε τώρα... σε τι χρεισιμευει αυτό το πρόγραμμα? Εμφανίζει κινούμενα γραφικά, βιντεάκια και γενικά μπορεί κανείς να δημιουργήσει μ' αυτό ένα διαδραστικό περιβάλλον χρήσης και εφαρμογές με εντυπωσιακά γραφικά και κίνηση καταναλώνοντας ελάχιστο εύρος μπάντας. Ότι πρέπει δηλαδή για χρήση στον ιστό. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Κοίταξε, κατέβασα το πρόγραμμα για την αναβάθμιση, και μου εμφανίζει το μήνυμα πως έχω την τελευταία έκδοση του λογισμικού... τι πρέπει να κάνω για να βάλω την καινούργια? έχω την R1AA008. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Κοίταξε, κατέβασα το πρόγραμμα για την αναβάθμιση, και μου εμφανίζει το μήνυμα πως έχω την τελευταία έκδοση του λογισμικού... τι πρέπει να κάνω για να βάλω την καινούργια? έχω την R1AA008. Συνέχισε την εγκατάσταση του λογισμικού. (Να βάλει πάλι το ίδιο firmware δηλαδή και θα έχεις την νέα έκδοση - Υπάρχει περίπτωση όμως να περάσει πάλι την ίδια έκδοση, όμως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Θα προσπαθήσω το βράδυ γιατι τώρα δεν μπορώ(δηλαδή να κάνω την ίδια διαδικασία συνέχεια?).Με το ίδιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω αναβάθμηση και σε άλλα τηλέφωνα ΣΕ? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLaren-Queen Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Sorry για την ασχετη ερωτηση αλλα μπορει να μου πει καποιος εντος αττικης εκτος απο την omnitech(στην οποια δεν προκειται να ξαναπατησω για λογους που θα καταλαβουν μονο οσοι ειχαν την ατυχια να πανε) που αλλου υπαρχει service της SE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ΑΘΗΝΑ-ARVATO TELESERVICE-ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 226 ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΟΥ- 210-5197500 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 47- 210-8227900 ΑΘΗΝΑ-MARINE CENTER-ΣΥΡΙΧΑΣ-ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 22- 210-9240575 ΑΘΗΝΑ-PROCORDIA-ΣΙΝΩΠΗΣ 16- 210-7777076 ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΒΕΕ-23ο ΧΙΛ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ- 210-6242449 ΜΑΡΟΥΣΙ -MOBITEL ΑΕΕ.-ΚΗΦΙΣΙΑΣ 62- 210-6166900 ΓΛΥΦΑΔΑ -ARVATO TELESERVICE-ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 85, ΕΜΠ. ΚΕΝΤΡΟ CITIPLAZA- 210-9614540 ΚΑΛΛΙΘΕΑ-INTRATEL-ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 247- 210-9566150 ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ-ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 180- 210-9569752 ΙΛΙΟΝ-KAPA TECK-ΑΔΑΜΙΔΗΣ-Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 256 (ΝΥΜΦΑΙΟΥ)- 210-2620511 ΡΕΝΤΗ-VODAFON PANAFON ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 113-115- 210-4279331-6 ελπίζω να βοήθησα!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLaren-Queen Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Ευχαριστω πολυ!Σ αυτα τα καταστηματα τα φτιαχνουν εκει φανταζομαι γιατι οταν το χα παει σ εναν Γερμανο μου ειπαν οτι κι αυτοι στην κ@@οomnitech θα το στειλουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 nai ginetai, prin bgaleis fwtografia paras gia meriaka sec # kai mpainei sto a8otybo.6 mhnes to exw den exw brei allo kolpo Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Ρε παιδιά είναι καλή τιμή τα 200 ευρώ για το τηλέφωνο στο κουτί του; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Ρε παιδιά είναι καλή τιμή τα 200 ευρώ για το τηλέφωνο στο κουτί του; Ευχαριστώ Μεταχειρισμένο εννοείς προφανώς. Αν είναι σε καλή κατάσταση φυσικά και είναι καλή η τιμή. Μιλάμε για κινητό που δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμα. Τον Αύγουστο κυκλοφόρησε στην αγορά. Και κοστίζει τα διπλά από αυτά που θα δώσεις. Φυσικά τα μεταχειρισμένα έχουν πάντα το ρίσκο τους. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Παιδιά το τηλέφωνο διαθέτει λειτουργία Push to talk; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Παιδιά το τηλέφωνο διαθέτει λειτουργία Push to talk; Ευχαριστώ Όχι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Καλησπέρα παιδιά! Επειδή και εγώ θα είμαι κάτοχος ενός W800 σε λίγες μέρες, θέλω να μάθω τι περιέχει η συσκευασία; (καλώδιο για updates; handsfree ή ακουστικά; κλπ.) Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 exei karta mnimis 512,kalodio gia pc,akoustika auta Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 exei karta mnimis 512,kalodio gia pc,akoustika auta Ευχαριστώ! Επίσης, κατεβάζω το PC Suite από το site της SE, χρειάζομαι κάτι άλλο για να μπορώ να στέλνω στο κινητό προγράμματα, παιχνίδια, εικόνες κλπ; Κάτι drivers που βρίσκονται στο site τι κάνουν ακριβώς; Έχει ένα "Sony Ericsson W800 USB drivers" και ένα άλλο "Sony Ericsson D750/K750/W800 Update Service USB driver". Ξέρει΄κάποιος τη διαφορά; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Ευχαριστώ! Επίσης, κατεβάζω το PC Suite από το site της SE, χρειάζομαι κάτι άλλο για να μπορώ να στέλνω στο κινητό προγράμματα, παιχνίδια, εικόνες κλπ; Κάτι drivers που βρίσκονται στο site τι κάνουν ακριβώς; Έχει ένα "Sony Ericsson W800 USB drivers" και ένα άλλο "Sony Ericsson D750/K750/W800 Update Service USB driver". Ξέρει΄κάποιος τη διαφορά; Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγρμμα για να διαχειρίζεσαι το κινητό, όπως το πάρα πολύ καλό MyPhoneExplorer, που θα βρεις στη διεύθυνση: http://members.aon.at/fwechsel/en/index.html Οι πρώτοι είναι οδηγοί για την επικοινωνία του κινητού με τον υπολογιστή σου και το δεύτερο είναι οδηγοί που χρησιμοποιούνται από το λογισμικό της SE για την on-line αναβάθμιση του firmware του κινητού σου. Επίσης: Καλορίζικο!!! :) :) :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0nFuSeR Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 ρε παιδια γιατι παω να κανω install to Update service της erricson κολλαει το προγραμα στο Βημα "Περιληψη Προ-Εγκαταστασης", γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvfc Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ασύρματα ακουστικά bluetooth για το w800i? Θέλω να ακούω μουσική ή να μιλάω χωρίς καλώδια. Εκτός απο τα ακουστικά χρειάζεται κάποιο άλλο kit που πρέπει να συνδεθεί στο κινητό; Μια άλλη ερώτηση μου είναι, πόσο ενέργεια καταναλώνουν τα ασύρματα ακουστικά; Συμφέρει απο θέμα μπαταρίας; Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvfc Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Το βρήκα τελικά: Δεν κυκλοφόρησε ακόμα αλλά λέει coming soon... http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pp1_loader&php=PHP1_10394&zone=pp&lm=pp1&pid=10394 HBH-DS970 Bluetooth Wireless stereo headset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Επίσης: Καλορίζικο!!! :) :) :) Οι πρώτοι είναι οδηγοί για την επικοινωνία του κινητού με τον υπολογιστή σου και το δεύτερο είναι οδηγοί που χρησιμοποιούνται από το λογισμικό της SE για την on-line αναβάθμιση του firmware του κινητού σου. Σε ευχαριστώ φίλε. Το πήρα και το έχω και φορτίζει... ;) όμως, πρέπει να κάνω εγκατάσταση και τα 2 για να μπορώ να κάνω live update; Και μια τελευταία (?!?!?!?!) ερώτηση... Πόση ώρα να διαρκέσει η πρώτη φόρτιση; (μπήκα στον πειρασμό και το άνοιξα για κανα μισάωρο πριν το βάλω στην πρίζα...) Να 'στε καλά! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joserxk Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 mclound kalispera!!! molis gemisei i endiksi tis mpatarias bgalto...den tha kerdiseis tpt an to exeis perissotero sto reuma...an deis akomi kai o fortistis krionei otan gemizei i mpataria.. apla tis protes 3-4 fores adiaze to kai gemize to teleios... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 καλησπερα να ρωτησω κ γω κατι ? ποσο παει περιπου μια νεα μπαταρια ? περιττο να πω οτι το εχω ξεσκισει στη χρηση κ η μπαταρια καθε μια με μιαμιση μερα θελει φορτισμα... κ κατι τελοιως ελεεινο ,επαθα ωτιτηδα επειδη ακουγα συνεχεια τερμα μουσικη με τα ακουστικα ........:blink: :blink: (κουφο ε ??) anyway μαγκες προσεχτε κ εσεις ..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 πηγα σε εξουσιοδωτιμενο κεντρο τησ ΣΕ, για να αλλαξω τα προβληματικα ακουστικα< κι μου ειπαν πως πρεπει να στειλουν και την συσκευη μαζι με τα ακουστικα στην αθηνα. ειναι λογικο? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts