Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβασέ την από το site της Macromedia. http://www.macromedia.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif

Από εκεί το κατέβασα και εχτες, αλλά ούτε τώρα... σε τι χρεισιμευει αυτό το πρόγραμμα?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε αλλες κατασκευαστριες εταιριες-βλεπε μοτορολα-δεν ειναι αναγκαιο το κινητο να εχει τι λειτοθργικο που εσυ προαναφερες αρκει να εχουνε java.γιαυτο ρωτησα μια που τα σονυ εχουνε αν γινεται αλλαγη της γραμματοσειρας

Δεν έχει σχέση η Java, απλά για λόγους ασφαλείας η SonyEricsson, δεν επιτρέπει την επέμβαση στο λογισμικό των συσκευών της.

Θυμάμαι της Siemens όπου τα συνέδεες με τον υπολογιστή και τα έβλεπες και μπορούσες να αλλάξεις τα πάντα! Βέβαια αυτό έχει και τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά του σε περίπτωση που το σκάλιζε κάποιος που δεν ήξερε.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Από εκεί το κατέβασα και εχτες, αλλά ούτε τώρα... σε τι χρεισιμευει αυτό το πρόγραμμα?

Εμφανίζει κινούμενα γραφικά, βιντεάκια και γενικά μπορεί κανείς να δημιουργήσει μ' αυτό ένα διαδραστικό περιβάλλον χρήσης και εφαρμογές με εντυπωσιακά γραφικά και κίνηση καταναλώνοντας ελάχιστο εύρος μπάντας. Ότι πρέπει δηλαδή για χρήση στον ιστό.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Κοίταξε, κατέβασα το πρόγραμμα για την αναβάθμιση, και μου εμφανίζει το μήνυμα πως έχω την τελευταία έκδοση του λογισμικού... τι πρέπει να κάνω για να βάλω την καινούργια? έχω την R1AA008.

Κοίταξε, κατέβασα το πρόγραμμα για την αναβάθμιση, και μου εμφανίζει το μήνυμα πως έχω την τελευταία έκδοση του λογισμικού... τι πρέπει να κάνω για να βάλω την καινούργια? έχω την R1AA008.

Συνέχισε την εγκατάσταση του λογισμικού. (Να βάλει πάλι το ίδιο firmware δηλαδή και θα έχεις την νέα έκδοση - Υπάρχει περίπτωση όμως να περάσει πάλι την ίδια έκδοση, όμως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις).

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Θα προσπαθήσω το βράδυ γιατι τώρα δεν μπορώ(δηλαδή να κάνω την ίδια διαδικασία συνέχεια?).Με το ίδιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω αναβάθμηση και σε άλλα τηλέφωνα ΣΕ?

Sorry για την ασχετη ερωτηση αλλα μπορει να μου πει καποιος εντος αττικης εκτος απο την omnitech(στην οποια δεν προκειται να ξαναπατησω για λογους που θα καταλαβουν μονο οσοι ειχαν την ατυχια να πανε) που αλλου υπαρχει service της SE?

ΑΘΗΝΑ-ARVATO TELESERVICE-ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 226 ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΟΥ- 210-5197500

ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 47- 210-8227900

ΑΘΗΝΑ-MARINE CENTER-ΣΥΡΙΧΑΣ-ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 22- 210-9240575

ΑΘΗΝΑ-PROCORDIA-ΣΙΝΩΠΗΣ 16- 210-7777076

ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΒΕΕ-23ο ΧΙΛ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ- 210-6242449

ΜΑΡΟΥΣΙ -MOBITEL ΑΕΕ.-ΚΗΦΙΣΙΑΣ 62- 210-6166900

ΓΛΥΦΑΔΑ -ARVATO TELESERVICE-ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 85, ΕΜΠ. ΚΕΝΤΡΟ CITIPLAZA- 210-9614540

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-INTRATEL-ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 247- 210-9566150

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ-ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 180- 210-9569752

ΙΛΙΟΝ-KAPA TECK-ΑΔΑΜΙΔΗΣ-Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 256 (ΝΥΜΦΑΙΟΥ)- 210-2620511

ΡΕΝΤΗ-VODAFON PANAFON ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 113-115- 210-4279331-6

ελπίζω να βοήθησα!!!

Ευχαριστω πολυ!Σ αυτα τα καταστηματα τα φτιαχνουν εκει φανταζομαι γιατι οταν το χα παει σ εναν Γερμανο μου ειπαν οτι κι αυτοι στην κ@@οomnitech θα το στειλουν!

Ρε παιδιά είναι καλή τιμή τα 200 ευρώ για το τηλέφωνο στο κουτί του;

Ευχαριστώ

Μεταχειρισμένο εννοείς προφανώς. Αν είναι σε καλή κατάσταση φυσικά και είναι καλή η τιμή. Μιλάμε για κινητό που δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμα. Τον Αύγουστο κυκλοφόρησε στην αγορά. Και κοστίζει τα διπλά από αυτά που θα δώσεις. Φυσικά τα μεταχειρισμένα έχουν πάντα το ρίσκο τους.

Παιδιά το τηλέφωνο διαθέτει λειτουργία Push to talk;

Ευχαριστώ

Όχι! :)

Καλησπέρα παιδιά! Επειδή και εγώ θα είμαι κάτοχος ενός W800 σε λίγες μέρες, θέλω να μάθω τι περιέχει η συσκευασία; (καλώδιο για updates; handsfree ή ακουστικά; κλπ.)

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Αυτά...

exei karta mnimis 512,kalodio gia pc,akoustika auta
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

exei karta mnimis 512,kalodio gia pc,akoustika auta

Ευχαριστώ!

Επίσης, κατεβάζω το PC Suite από το site της SE, χρειάζομαι κάτι άλλο για να μπορώ να στέλνω στο κινητό προγράμματα, παιχνίδια, εικόνες κλπ; Κάτι drivers που βρίσκονται στο site τι κάνουν ακριβώς;

Έχει ένα "Sony Ericsson W800 USB drivers" και ένα άλλο "Sony Ericsson D750/K750/W800 Update Service USB driver". Ξέρει΄κάποιος τη διαφορά;

Αυτά...

Ευχαριστώ!

Επίσης, κατεβάζω το PC Suite από το site της SE, χρειάζομαι κάτι άλλο για να μπορώ να στέλνω στο κινητό προγράμματα, παιχνίδια, εικόνες κλπ; Κάτι drivers που βρίσκονται στο site τι κάνουν ακριβώς;

Έχει ένα "Sony Ericsson W800 USB drivers" και ένα άλλο "Sony Ericsson D750/K750/W800 Update Service USB driver". Ξέρει΄κάποιος τη διαφορά;

Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγρμμα για να διαχειρίζεσαι το κινητό, όπως το πάρα πολύ καλό MyPhoneExplorer, που θα βρεις στη διεύθυνση: http://members.aon.at/fwechsel/en/index.html

Οι πρώτοι είναι οδηγοί για την επικοινωνία του κινητού με τον υπολογιστή σου και το δεύτερο είναι οδηγοί που χρησιμοποιούνται από το λογισμικό της SE για την on-line αναβάθμιση του firmware του κινητού σου.

Επίσης: Καλορίζικο!!! :) :) :)

Νίκος Καββαδίας

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ασύρματα ακουστικά bluetooth για το w800i?

Θέλω να ακούω μουσική ή να μιλάω χωρίς καλώδια. Εκτός απο τα ακουστικά χρειάζεται κάποιο άλλο kit που πρέπει να συνδεθεί στο κινητό;

Μια άλλη ερώτηση μου είναι, πόσο ενέργεια καταναλώνουν τα ασύρματα ακουστικά; Συμφέρει απο θέμα μπαταρίας;

Thanks

Το βρήκα τελικά: Δεν κυκλοφόρησε ακόμα αλλά λέει coming soon...

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pp1_loader&php=PHP1_10394&zone=pp&lm=pp1&pid=10394

HBH-DS970

Bluetooth Wireless stereo headset

Επίσης: Καλορίζικο!!! :) :) :)

Οι πρώτοι είναι οδηγοί για την επικοινωνία του κινητού με τον υπολογιστή σου και το δεύτερο είναι οδηγοί που χρησιμοποιούνται από το λογισμικό της SE για την on-line αναβάθμιση του firmware του κινητού σου.

Σε ευχαριστώ φίλε. Το πήρα και το έχω και φορτίζει... ;)

όμως, πρέπει να κάνω εγκατάσταση και τα 2 για να μπορώ να κάνω live update;

Και μια τελευταία (?!?!?!?!) ερώτηση... Πόση ώρα να διαρκέσει η πρώτη φόρτιση; (μπήκα στον πειρασμό και το άνοιξα για κανα μισάωρο πριν το βάλω στην πρίζα...)

Να 'στε καλά!

Αυτά...

mclound kalispera!!!

molis gemisei i endiksi tis mpatarias bgalto...den tha kerdiseis tpt an to exeis perissotero sto reuma...an deis akomi kai o fortistis krionei otan gemizei i mpataria.. apla tis protes 3-4 fores adiaze to kai gemize to teleios...

καλησπερα να ρωτησω κ γω κατι ? ποσο παει περιπου μια νεα μπαταρια ? περιττο να πω οτι το εχω ξεσκισει στη χρηση κ η μπαταρια καθε μια με μιαμιση μερα θελει φορτισμα... κ κατι τελοιως ελεεινο ,επαθα ωτιτηδα επειδη ακουγα συνεχεια τερμα μουσικη με τα ακουστικα ........:blink: :blink: (κουφο ε ??) anyway μαγκες προσεχτε κ εσεις ..... ;)

πηγα σε εξουσιοδωτιμενο κεντρο τησ ΣΕ, για να αλλαξω τα προβληματικα ακουστικα< κι μου ειπαν πως πρεπει να στειλουν και την συσκευη μαζι με τα ακουστικα στην αθηνα. ειναι λογικο?

• The title was changed to Sony Ericsson W800i