bill_viper Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Roy Orbison - Pretty Woman στις 12/05/1997 Αν κι έχω το Cranberries - Zombie που λέει 18/10/1990 !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Μάλλον λάθος έχει γίνει στα properties. Δε νομίζω να υπήρχαν mp3 το 1990 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αχ! Θυμήθηκα το Napster! Ωραιες εποχές... Εμένα ήταν το "Ι will survive" της Gloria Gaynor... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 The Kids Aren't Alright - Offspring Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thomas85 Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Paul Johnson - Get Down... drepome alla akoma to exo :) Αν κι έχω το Cranberries - Zombie που λέει 18/10/1990 !!! Ase pou to "No need to argue" kykloforise kapou to 1994 Παράθεση I guess I wish I was different... but a wish is only a wish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Thomas85 ( 5 Οκτ. 2004 , 01:00) Paul Johnson - Get Down... drepome alla akoma to exo :) Ase pou to "No need to argue" kykloforise kapou to 1994 Nαι λογικό,πρέπει να υπήρχε κάποιο λάθος με τα properties. Όπως λέει και ο gkr41,που να βρίσκαμε .mp3 πριν ~15 χρόνια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Winds of change - Scorpions από το audiofind.com χειμώνα του 98. Το napster το ανακάλυψα 1 χρόνο μετά! Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αν θυμάμαι καλά το δικό μου ήταν το Ημισκούμπρια - Στη ντισκοτέκ γύρω στο 1996-1997 από την Mad Dog BBS (με το αγαπημένο μου Terminate v5.0 for DOS - The final terminal! © Bo Bendtsen) Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Από Kazaa το UB40 - Where Did I Go Wrong. Eίχα φάει τρελό κόλλημα και το είχα ακούσει ένα πρωινό γύρω στις 7.30. Ετοιμαζόμουν για το σχολείο :p Ημερομηνία δεν ξέρω γιατί έχω κάνει φορμάτ το πισί, αλλά ήταν γύρω στο 2002-2003 Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Αν θυμάμαι καλά το δικό μου ήταν το Ημισκούμπρια - Στη ντισκοτέκ γύρω στο 1996-1997 από την Mad Dog BBS (με το αγαπημένο μου Terminate v5.0 for DOS - The final terminal! © Bo Bendtsen) Εάν κατάλαβα καλά πρέπει να λές αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=y_DvZ8p6rsc.Τρελό κομμάτι ακόμα και τώρα!:D!.Εμένα το πρώτο μου mp3 που κατέβασα ήταν το: .Καταπληκτικό κομμάτι απο τους θρυλικούς Abba!.Απο τα τραγούδια τους επίσης μου αρέσουν τα: Mamma Mia και το Waterloo!:cool::cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Το δικό μου ήταν το Letting the cables sleep των Bush. Ωραίες εποχές...20 λεπτά έκανε να κατέβει !!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 traffic apo tiesto! otan hmoun ekth dhmotikou mesw tou morpheus(loool)...k evlepa na phgainei 5kb/s - 6kb/s:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 "Trance Control - Atomic dance explosion rad" το οποίο κατέβηκε τέλη του 1999 από το mp3.com EDIT: Μόλις διάβασα στο wikipedia ότι το MPEG-1 Audio Layer 3 εγκρίθηκε ως πρότυπο το 1991 και άρχισαν να κυκλοφορούν στο internet τραγούδια σε mp3 από το 1995!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Δεν θυμάμαι από που το κατέβασα (υποθέτω από το morheus) αλλά ήταν το "Don't you cry tonight" των Guns 'n' Roses τέλη 1999 αρχές 2000...Το αμέσως επόμενο ήταν το Respect της Aretha Franklin.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Νομίζω το Blurry από Puddle of Mudd, αλλά και πάλι, δεν είμαι σίγουρος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Το δικό μου ήταν το Poison από Alice Cooper.. Αν θυμάμαι καλά το είχα κατεβάσει από kazza Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 τι μου θυμισες τωρα,gigi dagostino η το the riddle η το la passion απο kazaa. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts