stark Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Security Update Ιανουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου εχουμε κανενα νεοτερο για android 14??το εχω ακομα στο κουτι του και δουλευω το a32 5g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) Ενημερωτικά για όσους βρουν τα παρακάτω χρήσιμα: Κάλεσα στην Smart4All (service - 2160027021) για να ρωτήσω για το κόστος και τη συνολική διαδικασία για την αντικατάσταση της μπαταρίας στο Realme 9 Pro+ μου. Το κόστος ανέρχεται στα 37,20 €. Στέλνουμε τη συσκευή με courier (έξοδα δικά μας), στην ταχυδρομική διεύθυνση Απόλλωνος 6, ΤΚ 16777, Ελληνικό, με επωνυμία: Smart4All International. Συμπεριλαμβάνουμε φωτοτυπία της απόδειξης (τιμολόγιο) αγοράς, στο πίσω μέρος της οποίας γράφουμε τα στοιχεία μας (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Ταχυδρομική Δ/νση), μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος, καθώς και το ότι αποδεχόμαστε το κόστος (37,20 €) για την αντικατάσταση της μπαταρίας. Προφανώς γράφουμε και το pin / μοτίβο του κινητού, ή απλά το ξεκλειδώνουμε. Το κινητό μας επιστρέφεται -με courier- με έξοδα της αντιπροσωπείας. Edited 5 Μαρτίου by stark 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) Major Update -> Android 14 (μόλις ήρθε) Edited 19 Μαρτίου by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 22 ώρες πριν, stark said: Major Update -> Android 14 (μόλις ήρθε) Εχω διαβασει οτι ειναι beta ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) 10 minutes ago, tolispao13 said: Εχω διαβασει οτι ειναι beta ομως.. Beta είναι, ισχύει αυτό. Το ζω επικίνδυνα... Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Πάντως μεταξύ μας, οι αλλαγές είναι αστείες. Τίποτα ουσιώδες σε σχέση με το Android 13 / UI 4.0. p.s. καλό το ότι πλέον μπορείς να βάλεις το flashlight στις 2 κάτω συντομεύσεις στην lock screen. Τραγικό που κάτι τόσο απλό δεν υπήρχε ως επιλογή στο παρελθόν. Καλή και η επιλογή για σταμάτημα στη φόρτιση στο 80%, αν και προτιμώ το smart charging (δεν σε αφήνει να έχεις enabled και τα δύο). Edited 20 Μαρτίου by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisito Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Το realme 12 pro + καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 19 minutes ago, chrisito said: Το realme 12 pro + καλο; Σε λάθος topic είσαι. Δες εδώ: https://myphone.gr/forum/topic/202148/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Πως βαζω τη beta android 14??Εχει κολησει σε android 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου βγηκε η τελικη αναβαθμιση σε ανδροιδ 14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 14 ώρες πριν, tolispao13 said: βγηκε η τελικη αναβαθμιση σε ανδροιδ 14? Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Μόλις μου ήρθε η stable / official Android 14 / realme UI 5.0 version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisito Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου Μόλις γυρίζω το κινητό στο πλαι για να βγάλω φωτογραφια από την εφαρμογή της κάμερας η εικόνα παραμορφώνεται και δεν βγάζει τπτ. Συμβαίνει και σ εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 16 ώρες πριν, stark said: Με το update αυτό έχουμε και αλλαγή στην εμφάνιση της μπάρας της φωνής αλλά και της φωτεινότητας. Πλέον είναι κατακόρυφες και τοποθετημένες στο πάνω δεξιά μέρος. 14 ώρες πριν, chrisito said: Μόλις γυρίζω το κινητό στο πλαι για να βγάλω φωτογραφια από την εφαρμογή της κάμερας η εικόνα παραμορφώνεται και δεν βγάζει τπτ. Συμβαίνει και σ εσάς; Δεν έχω τέτοιο θέμα. Δοκίμασε να κάνεις delete cache στο camera app. Αν δεν διορθωθεί μπορείς να δοκιμάσεις και delete data. Με αυτό θα χαθούν και οι οποίες ρυθμίσεις έχεις τώρα στην κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisito Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 11 ώρες πριν, stark said: Με το update αυτό έχουμε και αλλαγή στην εμφάνιση της μπάρας της φωνής αλλά και της φωτεινότητας. Πλέον είναι κατακόρυφες και τοποθετημένες στο πάνω δεξιά μέρος. Δεν έχω τέτοιο θέμα. Δοκίμασε να κάνεις delete cache στο camera app. Αν δεν διορθωθεί μπορείς να δοκιμάσεις και delete data. Με αυτό θα χαθούν και οι οποίες ρυθμίσεις έχεις τώρα στην κάμερα. το πρώτο πράγμα που έκανα. Απολύτως τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου (edited) Καλησπερα. σημερα μου εσπασε η οθονη!! εχεις κανεις καμια εμπειρια περι αυτου; η οχι γνησια θα εχει προβλημα με το δαχτυλικο αποτυπωμα ? κοστος αγορας και αλλαγη μονο μου, ειτε σε καποιο καταστημα;; Edited 31 Μαΐου by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου Ηρθε σε κανεναν το security update ιουνιου??Γιατι απο οτι φαινετε παμε για καθε τριμηνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου βγηκε κανενα καινουργιο fw update για το κινητακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts