stratos_21 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Θα το τσεκάρω φίλος από ότι είδα και στο google ισχύει αυτό που λεςΒασικά άλλος φίλος το είπε αλλά τι έκανα κι εγώ και βλέπουμε Sent from my RMX3311 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 (edited) Θα σας δείξω μπαταρία . H μπαταρία φορτιστηκε 20:30 χτες. Η χρήση ήταν google music, wifi, internet, fb, instagram,telegram όλα από λίγο. Οποίος θέλει κάνει debloat com.heytap.accessory. Ψάξτε το Edited January 23, 2023 by tolios32 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 1 hour ago, tolios32 said: Θα σας δείξω μπαταρία . H μπαταρία φορτιστηκε 20:30 χτες. Η χρήση ήταν google music, wifi, internet, fb, instagram,telegram όλα από λίγο. Οποίος θέλει κάνει debloat com.heytap.accessory. Ψάξτε το Giannis Gigantas εδω χαχαχαχα πιστευω να εισαι οκ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 Όποτε συνδεθεί bluetooth συσκευή αρχίζει να παίζει κάτι, άλλοτε η μουσική, άλλοτε το ραδιόφωνο (tunein) άλλοτε video, υπάρχει τρόπος να μην γίνεται αυτό γιατί με έχει σκάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2023 6 minutes ago, john_who said: Όποτε συνδεθεί bluetooth συσκευή αρχίζει να παίζει κάτι, άλλοτε η μουσική, άλλοτε το ραδιόφωνο (tunein) άλλοτε video, υπάρχει τρόπος να μην γίνεται αυτό γιατί με έχει σκάσει; Αυτό το σπαστικό το είχα και εγώ στη δική μου συσκευή έπαιζε μουσική από το poweramp που έχω, πήγα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και είχε διακόπτη να ξεκινάει αυτόματα όταν συνδεθεί BT, το έκλεισα και ησύχασα, μπες ρυθμίσεις πx tunein και δες αν έχει κάτι αντίστοιχο. https://help.tunein.com/why-does-my-app-turn-itself-on-how-do-i-stop-this-SJCfg9RcOwz 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 Τι έγινε και ανέβηξε τόσο πολύ η τιμή του; Από εκεί που ήταν στα 360 περίπου έχει εκτοξευθεί σχεδόν 100 ευρώ πάνω μέσα σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Απλά ελλειψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 που κοιτάτε? χτες 355 σημερα 374 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Εσύ που κοιτάς; Στο skourtz τώρα που γράφω έχει 450 το πιο φθηνό και στο best έχει ένα με 360 και το αμέσως επόμενο πάει πάλι στα 450. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 δηλαδή οταν εχει 360 που ειναι η αύξηση ρε παιδιά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. February 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2023 Πριν υπήρχαν αρκετά καταστήματα με αυτή την τιμή ή εκεί κοντά ενώ τώρα μόνο 1 και αυτό με παράδοση 2 βδομάδες και ίσως όχι και τόσο αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2023 (edited) η τιμη οπως βλέπεις ειναι στο χαμηλότερο. ποια καταστήματα ηταν τα αξιόπιστα πρώτα? (καλο και αυτο..) θα έδινες 20 ευρω παραπάνω να το πάρεις απο ένα αλλο μαγαζί? ποιο ειναι αυτό να το ξέρουμε? Στο Σκρουτζ πάντα είχε περίπου τοσο. Στο bestprice την τιμή τοσο χαμηλά την έδινε μόνο αυτό το μαγαζί. Δεν πήρε 100 ευρω πανω. Το εχω παρει 2 φορες και την 2η ενω ελεγε διαθέσιμο ηρθε μετα απο μηνα απο τα αξιόπιστα που λες. 2 εβδομαδες ειναι οι 4-10 μερες που λεει το πρώτο κατάστημα? 4 με 10 λεει δεν λεει 4 συν 10. Edited February 9, 2023 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Πάντως η μπαταρία έφτιαξε full, εύκολα πιάνεις 6.5 με 7 ώρες sot. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις είναι η λειτουργία αναμονής μεγάλης διάρκειας..αυτό βρήκα από πολλές αναφορές στο διαδίκτυο κ όντως ισχύει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Πάντως η μπαταρία έφτιαξε full, εύκολα πιάνεις 6.5 με 7 ώρες sot. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις είναι η λειτουργία αναμονής μεγάλης διάρκειας..αυτό βρήκα από πολλές αναφορές στο διαδίκτυο κ όντως ισχύει .Τι εννοείς επειδή το έχω αγγλικά; Ποια ρύθμιση είναι; Αυτό που παραθέτω;Sent from my RMX3311 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Το πρώτο Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Το πρώτοΈχεις δει να επηρεάζει ειδοποιήσεις στη διάρκεια της μέρας αν πχ μείνει κλειστή η οθόνη για Χ χρόνο; Με ενδιαφέρει πολυ να μη χάνω ειδοποιήσεις λόγω δουλειάς Sent from my RMX3311 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Μόνο στο viber έχω παρατηρήσει πως κάποιες στιγμές πρέπει να το ανοίξω για να δω ότι έχω νέα μηνύματα. Και το έχω ψάξει ότι δεν είναι κάποια ρύθμιση της εφαρμογής που έχω επιλέξει. Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 1 ώρα πριν, stratos_21 said: Έχεις δει να επηρεάζει ειδοποιήσεις στη διάρκεια της μέρας αν πχ μείνει κλειστή η οθόνη για Χ χρόνο; Με ενδιαφέρει πολυ να μη χάνω ειδοποιήσεις λόγω δουλειάς Sent from my RMX3311 using Tapatalk Σε μένα όχι , εκτός του viber , αλλά νομίζω ότι ήταν κ πριν έτσι . Κολλάει γενικά η εφαρμογή κ σε άλλη συσκευή που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 δυστυχώς μπορεί το λειτουργικό να είναι καθαρότερο απο Xiaomi αλλά δύσκολα βασίζεται κάποιος σε αυτό οσο στο Xiaomi Κάποιες εφαρμογες ξεκινάνε οτι και να κάνεις πχ JINA sidebar και καποιες δεν έχουν άμεση ανταπόκριση στις ειδοποιήσεις πχ το Viber που λετε οσο και κα προσπαθείς Καποιες αλλες μπαίνουν σφηνα σαν default πάλι με το ετσι θέλω πχ edge browse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 (edited) Θα διαφωνήσω πλάγια μπάρα απενεργοποιηση viber δεν είχα θέμα αντιθέτως το fb messenger οπότε θέλει αλλά ειναι δικό του θέμα για μπαταρία από τότε που απενεργοποιησα την γρήγορη σύνδεση η μπαταρία κρατάει 2 μερες δεν χρησιμοποιώ chrome και γενικά το κινητό έχει βελτιωθεί μπαταρία πχ τώρα είμαι. Και να φανταστείτε εγώ είμαι με το απλό το balanced όχι το ultra. Επίσης εγώ έχω κανει αυτο το bloatware. Και διαφωνώ για το xiaomi το θεωρώ χαλί σαν ui. Το realme ui 4 αν και στην αρχή είχε bug τώρα έχει στρώσει. Edited February 11, 2023 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 (edited) 2 εφαρμογές αναφέρεις και η μια κάνει οτι θέλει? χωρίς chrome και adb για bloatweare? δηλαδή ? που το βλέπεις οτι είναι οκ? μονο private dns βαζω στα Xiaomi . Το βασικό ειναι οτι έχεις πάντα ακαριαία το τονίζω ακαριαία ειδοποιήσεις και το λειτουργικό κάνει αυτα πόυ λεει λιγο περισσότερο απο το realme. Edited February 11, 2023 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Εγώ περισσότερα κολλήματα είχα με το miui. Το λειτουργικό κάνει ακαριαία αυτά που το λέω. Τώρα ότι έχω απενεργοποιησει αυτες τις εφαρμογές που σου δείχνω είναι από επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 σε εσενα ετσι σε εμένα αλλιώς. το θεμα δεν ειναι θεμα gt2 ειναι του λειτουργικού γιατί το εκανε σε 3 διαφορετικά μοντέλα. Μακάρι να έβγαζε lineage official. Το εχει κανει root κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 9 ώρες πριν, drdedus said: Το εχει κανει root κάποιος? Δεν υπάρχει root για το Ευρωπαϊκό μοντέλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 δοκιμάζω με island shizuku greenify macrodroid κλπ διαφορά αλλα τραβάει πολύ η κατάσταση απλα για να μην ξεκινάνε κάποιες εφαρμογές μόνες τους κλπ και γενικότερα δεν μπορείς να κανεις και πολλά. Έχει κανείς εμπειρία εφαρμογές που δίνουν λειτουργίες ρουτ με adb κλπ και δουλεύουν αξιόλογα? Υπάρχει σχετικό thread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts