Jump to content

Ζούμε και χωρίς Facebook/Instagram δηλώνουν αξιωματούχοι της ΕΕ


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σάλος προκλήθηκε αυτές τις ημέρες κατόπιν ενημέρωσης του κοινού πως η Meta υπέβαλε μια αναφορά προειδοποιώντας ότι ενδέχεται να κλείσει τις υπηρεσίες Facebook και Instagram στην Ευρώπη λόγω των νέων κανονισμών που εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι νέοι νόμοι της ΕΕ υποχρεώνουν όλες τις εταιρείες να επεξεργάζονται δεδομένα χρηστών σε τοπικούς διακομιστές/servers που βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ η Meta στέλνει δεδομένα χρηστών από την Ευρώπη στους διακομιστές της στις ΗΠΑ.

Δύο αξιωματούχοι της ΕΕ – ο Robert Habeck (Γερμανός Υπουργός Οικονομίας) και ο Bruno Le Maire (Γάλλος υπουργός Οικονομικών) σχολίασαν την ετήσια έκθεση της Meta και την πιθανότητα να κλείσουν το Facebook και το Instagram σε ολόκληρη την ΕΕ. Οι δύο κύριοι έκαναν ξεκάθαρο ότι η Meta πρέπει να συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς της ΕΕ, διαφορετικά οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων της θα απαγορευθούν σε όλη την Ευρώπη.

Ζω χωρίς Facebook για τέσσερα χρόνια και η ζωή ήταν φανταστική. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια τόσο μεγάλη εσωτερική αγορά με τόση οικονομική ισχύ που αν ενεργήσουμε ενιαία δεν θα τρομάξουμε από κάτι τέτοιο. – Robert Habeck (Γερμανός Υπουργός Οικονομίας)

Μπορώ να επιβιώσω στην ζωή μου χωρίς το Facebook και θα ζούσαμε πολύ καλά χωρίς το Facebook. Οι ψηφιακοί γίγαντες πρέπει να κατανοήσουν ότι η ευρωπαϊκή ήπειρος θα αντισταθεί και θα επιβεβαιώσει την κυριαρχία της. – Bruno Le Maire (Γάλλος Υπουργός Οικονομικών)

Με τα τελευταία σχόλια, μπορούμε να δούμε ότι η προοπτική της ΕΕ για το θέμα είναι καθορισμένη, ενώ η Μeta πρέπει να λάβει μια βασική απόφαση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με το αρθρο η Μeta εκανε πρωτη την αναφορα οτι μπορει να αποχωρησει απο την Ευρωπη και η ΕΕ λεει πως πρεπει να συμορφωθει με τους νεους νομους. Χμ... μαλλον φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη. Πολλα τα λεφτα στην αγορα για να φερουν μια τετοια κρουση.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Link to comment
Share on other sites

το ότι τα στέλνει για επεξεργασία σε server στο Αμέρικα για επεξεργασία των δεδομένον χρηστών να το αφήσουμε ασχολίαστο ;;;;
το θέμα είναι ποιος θα ελέγχει τα δεδομένα μας

Link to comment
Share on other sites

το ότι τα στέλνει για επεξεργασία σε server στο Αμέρικα για επεξεργασία των δεδομένον χρηστών να το αφήσουμε ασχολίαστο ;;;;
το θέμα είναι ποιος θα ελέγχει τα δεδομένα μας

Το Λάνγκλεϊ


Sent from my iPhone using Tapatalk
Link to comment
Share on other sites

Τόσους προγραμματιστές έχει η Ευρώπη. Ας φτιαχτεί ένα νέο social τύπου Facebook όπως έχουν και οι Κινέζοι τα δικά τους. Σιγά την π@π@ρι@ το facebook 🤣🤣🤣🤣🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 ,  F2G. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...