ea6gka Δημ. January 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2025 εχετε παρει ενημερωσει ιανουαριου? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2025 Επανέρχομαι στο θέμα αν και είμαι κάτοχος του PLUS χωρίς όμως, πιθανότητες να δω απάντηση μιας και έχει παλιώσει το κινητό. Θέλω τις γνώμες σας σχετικά με τη διαχείριση εφαρμογών αν είναι προβληματικό το συγκεκριμένο τηλ ή αν εγώ έχω πέσει σε προβληματικό και θα δώσω δύο σημερινά παραδειγμάτα 1) Ανοίγω και χαζεύω στο TIKTOK, χωρίς να έχω άλλη εφαρμογή στο background, ανοίγω efood να παραγγείλω και φτάνω μέχρι το τελικό στάδιο της πληρωμής. Εκεί, βγαίνω και μπαίνω στο myCU να πάρω κουπόνι 1€ από το DROPS, το κάνω αντιγραφή και επιστρέφω στο efood. Μόλις μπω στο efood η εφαρμογή έχει μερικώς κλείσει - τί εννοώ: με πετάει στον κατάλογο του καταστήματος που ήμουν πριν και μου λέει να βάλω διευθυνση. Επιλεγω τη διεύθυνση και μου πετάει το animation όπως όταν πρωτοανοιγώ την εφαρμογή και μου δείχνει τη λίστα με τα καταστήματα. Από'κει, μόλις επιλέξω αυτό που θέλω, μου πετάει μήνυμα "έχεις προϊόντα στο καλάθι σου από πριν λίγα λεπτα". Εννοείται πως μόλις ολοκληρωσα την παραγγελία και επεστρεψα στο TIKTOK, είχε κανει και αυτό reload. 2) Έχω το TWITCH ανοικτό ως τη μόνη εφαρμογή και το βάζω στο background, δλδ ο player του TWITCH ήταν σαν αναδυομενο παραθυρο και έβλεπα κανονικά το stream, ανοίγω το CHROME και μπαίνω σε σελίδα που ζητάει στοιχεία. Βάζω τα στοιχεία και μου ζητάει OTP, Ανοίγω νέα καρτέλα ανώνυμης περιηγησης να παρω από ένα άλλο email που έχω το OTP και το κάνω επικολληση. Μόλις γυρίσω στην κανονική καρτελα, αυτή κάνει reload ζητώντας από την αρχή τα στοιχεία. Είναι δυνατόν να μην μπορεί να αντεξει παραπάνω από 2 εφαρμογές?? τι σκ@τα, 2gb ram έχει??? Και με RAM Plus που είχα βάλει πριν κάτι μηνες, πάλι τα ίδια έκανε. Είμαι στο UI 7 και έχω κάνει και στήσιμο από την αρχή, πάλι τα ίδια. Να το πεταξω?? Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Santorini13 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 (edited) On 11/5/2025 at 3:01 ΠΜ, ParafronGR said: Πρόβλημα στο δακτυλικό με το τζαμάκι λύση; Edited July 3, 2025 by Santorini13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts