alex61 Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Για υλικό που έχει μικρά ανάγλυφα όμως????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, alex61 said: Για υλικό που έχει μικρά ανάγλυφα όμως????? Βάλε στο youtube να δεις γιατι σου βαζω link και με μπλοκάρει δεν ξέρω. spigen kuel ap12t car mount holder Ένας δείχνει σε βίντεο πως δεν έχει λεία επιφάνεια και κολλάει μια χαρα. Βασικά και εμένα ανάγλυφη την λες στο δικό μου αυτοκίνητο Kia ceed του 2008 με μαλακό ταμπλό. Λεω να την τολμησω και ευχομαι να μην πεταξω τα λεφτα μου. Έχω δώσει για ποιο ψεύτικες παλιά κάτι 12αρια .Αυτή δείχνει καλή. Δεν έχω και σε γκαράζ το αμάξι και τις καίει ο ήλιος τουλάχιστον αυτή αν δεν την κολλήσεις τζάμι μπαίνει η ηλιοπροστασια από πάνω. Edited October 1, 2023 by bilibina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Πεταμένα δεν πάνε τα χρήματα. Θεωρώ ότι κάθε holder από αυτά, στο τζάμι δεν έχουν πρόβλημα.... Τουλάχιστον να μην πεταχτούν. 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 2 βάσεις αυτοκινήτου έχω αγοράσει και οι 2 μάρκας iottie και είναι πάρα πολύ καλές. Ρίξε μια ματιά και σε αυτές. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 On 2/10/2023 at 7:50 ΠΜ, ddr2 said: 2 βάσεις αυτοκινήτου έχω αγοράσει και οι 2 μάρκας iottie και είναι πάρα πολύ καλές. Ρίξε μια ματιά και σε αυτές. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.skroutz.gr/s/25029430/iOttie-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-Easy-One-Touch-5-me-Rythmizomena-Agistra-HLCRIO171AM.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Έχεις δίκιο 284 κριτικές και οι περισσότερες 5 αστέρια. Αλλά 26 ευρώ όμως 🙄Αν είναι να αξίζει τα δίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 On 2/10/2023 at 7:50 ΠΜ, ddr2 said: 2 βάσεις αυτοκινήτου έχω αγοράσει και οι 2 μάρκας iottie και είναι πάρα πολύ καλές. Ρίξε μια ματιά και σε αυτές. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις αφαιρέσει καμία από αυτές; Αφήνουν σημάδι στο ταμπλό οι κόλλες που χρησιμοποιούν; Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 (edited) 23 ώρες πριν, bilibina said: https://www.skroutz.gr/s/25029430/iOttie-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-Easy-One-Touch-5-me-Rythmizomena-Agistra-HLCRIO171AM.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Έχεις δίκιο 284 κριτικές και οι περισσότερες 5 αστέρια. Αλλά 26 ευρώ όμως 🙄Αν είναι να αξίζει τα δίνω Μετά από πολλές δοκιμές και πολλές πτώσεις του κινητού, αγόρασα μια θήκη που κουμπώνει στον καθρέφτη... Επιτέλους ησύχασα... σταθερή με αυξομείωση στον βραχίονα και σε λογικό κόστος... Edited October 4, 2023 by bromiaris 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 13 minutes ago, bromiaris said: Μετά από πολλές δοκιμές και πολλές πτώσεις του κινητού, αγόρασα μια θήκη που κουμπώνει στον καθρέφτη... Επιτέλους ησύχασα... σταθερή με αυξομείωση στον βραχίονα και σε λογικό κόστος... Τις έχω δει αυτές. Δεν μπλοκάρουν ορατότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZHNA19 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Καλησπέρα! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε αν κάποιος έχει στο κινητό του εγκαταστημένη την νέα εφαρμογή της winbank και αν δουλεύει σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 σε s22 ultra δουλευει αψογα.τι προβλημα εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 https://www.skroutz.gr/s/25029430/iOttie-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-Easy-One-Touch-5-me-Rythmizomena-Agistra-HLCRIO171AM.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Έχεις δίκιο 284 κριτικές και οι περισσότερες 5 αστέρια. Αλλά 26 ευρώ όμως Αν είναι να αξίζει τα δίνω Ναι αξίζει γιατί θα την κρατήσεις χρόνια και δεν θα φοβάσαι αν φύγει το κινητό ή αν πέσει. Θα πρότεινα κάποια με ποδαράκια γιατί το τηλέφωνο μας είναι πολύ βαρύ.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις αφαιρέσει καμία από αυτές; Αφήνουν σημάδι στο ταμπλό οι κόλλες που χρησιμοποιούν;Δεν τις βάζω στο ταμπλό επειδή φοβάμαι ότι θα αφήσουν σημάδι.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 2 minutes ago, ddr2 said: Δεν τις βάζω στο ταμπλό επειδή φοβάμαι ότι θα αφήσουν σημάδι. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι το θέμα.... Στο τζάμι έχει πολλές.... Φαίνεται ποιοτική όμως.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 21 ώρες πριν, bilibina said: Τις έχω δει αυτές. Δεν μπλοκάρουν ορατότητα? Αυτός ήταν ο φόβος μου... Μέχρι που αγόρασα μια... Τελικά τσάμπα φόβος... Και το κινητό παραμένει στην θέση του... Τις βεντούζες δεν τις ξανά χρησιμοποιώ γιατί όλες κάποια στιγμή θα βγουν και θα πέσει το κινητό... Την γλίτωσα 2-3 φορές από σπασμένη οθόνη και είπα όχι ξανά βεντούζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZHNA19 Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Καλημέρα! Καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Λοιπόν ενώ κατεβαίνει η εφαρμογή στο κινητό κανονικά....μπορώ και βλέπω κανονικά τους λογαριασμούς μου όταν πάω να κάνω μια μεταφορά ή σε τρίτο ή και σε δικό μου λογαριασμό δεν με αφήνει.. δεν ολοκληρώνετε. Έχω επικοινωνήσει με την Πειραιώς αλλά λένε ότι δεν φταίει η εφαρμογή. Τι μπορώ να κάνω? Επίσης ούτε και η εφαρμογή GOV WALLET λειτουργεί.😗 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Καλησπέρα σας! έχω το S22 Ultra από όταν κυκλοφόρησε και αν και με καλύπτει, με ενοχλεί που πλέον η μπαταρία του δε μου βγάζει πάνω από 3 ώρες οθόνη. Ποτέ δεν είχα τα 7ωρα που κάποιοι έβγαζαν (πόσο μάλλον τα 10ωρα των reviews του Snapdragon), αλλά θυμάμαι στις αρχές και είχα ένα ικανοποιητικό 5ωρο οθόνης και με ελαφριά χρήση έβγαζε και 2η ημέρα. Έχω adaptive refresh rate και adaptive screen brightness ενεργά όπως είχα πάντα και μάλιστα ούτε καν στην πλήρη ανάλυση, αλλά σε FHD+ Στα διαγνωστικά της μπαταρίας μου λέει ότι η μπαταρία λειτουργεί κανονικά και έχει 5000mAh όπου είναι και η τυπική χωρητικότητα. Υπάρχει περίπτωση αλλάζοντας την μπαταρία να βελτιωθεί η κατάσταση; Μπορώ με κάποιο τρόπο να δω αν φταίει η μπαταρία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 5 ώρες πριν, bromiaris said: Αυτός ήταν ο φόβος μου... Μέχρι που αγόρασα μια... Τελικά τσάμπα φόβος... Και το κινητό παραμένει στην θέση του... Τις βεντούζες δεν τις ξανά χρησιμοποιώ γιατί όλες κάποια στιγμή θα βγουν και θα πέσει το κινητό... Την γλίτωσα 2-3 φορές από σπασμένη οθόνη και είπα όχι ξανά βεντούζα... Έχεις κάποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Κατι που παρατηρησα αυτες τις μερες σχετικα με τη φορτιση ενω ειναι κλειστο... Οταν κλεινει εντελως απο μπαταρια κ το κουμπωνω για φορτιση με αλλον φορτιστη, οχι τον δικο του, μενει στασιμο στο εικονιδιο του κεραυνου (αυτο που εμφανιζεται λιγο πριν ξεκινησει η φορτιση). Το αφησα 10λ και δεν εδειχνε να φορτιζει... Με τον δικο του ολα καλα! Οχι οτι το αφηνω να σβησει απο μπαταρια, απλα ετυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, fandango said: Καλησπέρα σας! έχω το S22 Ultra από όταν κυκλοφόρησε και αν και με καλύπτει, με ενοχλεί που πλέον η μπαταρία του δε μου βγάζει πάνω από 3 ώρες οθόνη. Ποτέ δεν είχα τα 7ωρα που κάποιοι έβγαζαν (πόσο μάλλον τα 10ωρα των reviews του Snapdragon), αλλά θυμάμαι στις αρχές και είχα ένα ικανοποιητικό 5ωρο οθόνης και με ελαφριά χρήση έβγαζε και 2η ημέρα. Έχω adaptive refresh rate και adaptive screen brightness ενεργά όπως είχα πάντα και μάλιστα ούτε καν στην πλήρη ανάλυση, αλλά σε FHD+ Στα διαγνωστικά της μπαταρίας μου λέει ότι η μπαταρία λειτουργεί κανονικά και έχει 5000mAh όπου είναι και η τυπική χωρητικότητα. Υπάρχει περίπτωση αλλάζοντας την μπαταρία να βελτιωθεί η κατάσταση; Μπορώ με κάποιο τρόπο να δω αν φταίει η μπαταρία; θα χρειαστει αλλαγη μπαταριας,εχει χασει σιγουρα σε χωρητικοτητα η μπαταρια με τον καιρο.αν εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν βγαζει πανω απο τις 3 ωρες ναι θελει αλλαγη η μπαταρια.την αναλυση ειτε στο τερμα την εχεις ειτε fhd+ δεν εχει σημασια η διαφορα ειναι λιγα λεπτα συνολικα απο τις 7 ας πουμε που θα κρατουσε 6.50 Edited October 5, 2023 by MeteorX 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 7 ώρες πριν, bilibina said: Έχεις κάποιο link? Εγώ το αγόρασα από AliExpress (λινκ παρακάτω)… https://vi.aliexpress.com/item/1005005554179829.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.31.363218028cOrJ4&gatewayAdapt=glo2vnm Αλλά έχει το ίδιο και από Ελλάδα… https://www.skroutz.gr/s/40291641/Andowl-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-me-Rythmizomena-Agistra-Mayri-Q-ZJ008.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 15 μηνες χρησης εγω φθορα δεν εχω δει στην μπαταρια. Βεβαια φορτιζω παντα προσεκτικα (20 με 90% πανω κατω) και σπανια με πολυ γρηγορη φορτιση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 On 4/10/2023 at 3:42 ΜΜ, ZHNA19 said: Καλησπέρα! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε αν κάποιος έχει στο κινητό του εγκαταστημένη την νέα εφαρμογή της winbank και αν δουλεύει σωστά? Καλημέρα Έχω την winbank new γιατί η άλλη καταργήθηκε θα στα σταματούσε δηλαδή όπου να ναι. Αυτή μια χαρα δουλεύει On 5/10/2023 at 8:41 ΠΜ, ZHNA19 said: Καλημέρα! Καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Λοιπόν ενώ κατεβαίνει η εφαρμογή στο κινητό κανονικά....μπορώ και βλέπω κανονικά τους λογαριασμούς μου όταν πάω να κάνω μια μεταφορά ή σε τρίτο ή και σε δικό μου λογαριασμό δεν με αφήνει.. δεν ολοκληρώνετε. Έχω επικοινωνήσει με την Πειραιώς αλλά λένε ότι δεν φταίει η εφαρμογή. Τι μπορώ να κάνω? Επίσης ούτε και η εφαρμογή GOV WALLET λειτουργεί.😗 Και η gov wallet μια χαρα μου λειτουργεί εμένα 🤔 S22 ultra έχω αγορασμένο από κοτσωβολο τον Μάιο που περασε 12 ώρες πριν, bromiaris said: Εγώ το αγόρασα από AliExpress (λινκ παρακάτω)… https://vi.aliexpress.com/item/1005005554179829.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.31.363218028cOrJ4&gatewayAdapt=glo2vnm Αλλά έχει το ίδιο και από Ελλάδα… https://www.skroutz.gr/s/40291641/Andowl-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-me-Rythmizomena-Agistra-Mayri-Q-ZJ008.html Ω σε ευχαριστώ και είναι οικονομική κιόλας. Βέβαια με την βλακεια του σκρουτζ με αγορές κάτω από 20 ευρώ θα δώσω και 2μιση ευρώ μεταφορικα🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Εχω την winbank new απο την πρωτη μερα που την εβγαλαν (πριν καν μπει στο playstore) και λειτουργει μια χαρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 On 5/10/2023 at 8:41 ΠΜ, ZHNA19 said: Καλημέρα! Καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Λοιπόν ενώ κατεβαίνει η εφαρμογή στο κινητό κανονικά....μπορώ και βλέπω κανονικά τους λογαριασμούς μου όταν πάω να κάνω μια μεταφορά ή σε τρίτο ή και σε δικό μου λογαριασμό δεν με αφήνει.. δεν ολοκληρώνετε. Έχω επικοινωνήσει με την Πειραιώς αλλά λένε ότι δεν φταίει η εφαρμογή. Τι μπορώ να κάνω? Επίσης ούτε και η εφαρμογή GOV WALLET λειτουργεί.😗 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZHNA19 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 3 ώρες πριν, bilibina said: Σε εμένα δεν δουλεύει η εφαρμογή της winbak☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilibina Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) 17 ώρες πριν, bromiaris said: Εγώ το αγόρασα από AliExpress (λινκ παρακάτω)… https://vi.aliexpress.com/item/1005005554179829.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.31.363218028cOrJ4&gatewayAdapt=glo2vnm Αλλά έχει το ίδιο και από Ελλάδα… https://www.skroutz.gr/s/40291641/Andowl-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-me-Rythmizomena-Agistra-Mayri-Q-ZJ008.html Την παραγγείλα από σκρουτζ και αναμένω από εβδομάδα.Βρηκα και στο temu τέτοιες η ποιο φθηνή είχε 4μιση ευρώ μετά πήγαιναν στα 6μιση και 17 ευρώ.Αλλα θα αργούσε να έρθει. Όπως έβαζα το κινητό κστω απο τον καθρεφτη και καλά εκεί, μου φάνηκε ότι είναι πολύ κοντά στην μούρη μου θα δείξει.Θα το πάω δεξιά αριστερά κάπου θα βρω ένα ιδανικό σημείο τι στο καλό 🤣🤣🤣 Είχα μάθει από τις άλλες που ήταν κάτω. Edited October 6, 2023 by bilibina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts