Konstantine73 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Ασε για τις τιμές..... Τρέμω μη μου πέσει και σπάσει καμιά οθόνη, γιατί δεν έχω τζάμι αλλά απλή μεμβράνη...Δεν τα μπορώ τα τζάμια με τίποτα.Μια χαρα είναι τα τζάμια ….δεν θα είναι μια χαρα για σένα αν σπάσει η οθόνη σου όμως!Το έχω πει ότι για συσκευές τύπου s22 -s23 ultra μόνο Whitestone dome…μου έχει κάτσει τόσο τέλεια επάνω ….σαν να μην φοράει τίποτε είναι Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Μήπως είναι εύκολο να μου θυμίσει κάποιος τι βάζουμε για όνομα στο dns για να μην βγαίνουν οι διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 4 minutes ago, SpeedRacer said: Μήπως είναι εύκολο να μου θυμίσει κάποιος τι βάζουμε για όνομα στο dns για να μην βγαίνουν οι διαφημίσεις; dns.adguard.com 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 7 minutes ago, Andreaszel said: dns.adguard.com Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 17 ώρες πριν, SpeedRacer said: Μήπως είναι εύκολο να μου θυμίσει κάποιος τι βάζουμε για όνομα στο dns για να μην βγαίνουν οι διαφημίσεις; 17 ώρες πριν, Andreaszel said: dns.adguard.com Επειδή μάλλον έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, υπάρχει κάπου συγκεκριμένη μεθοδολογία ή απλά αλλάζουμε το dns και είμαστε ΟΚ? (μη κάνουμε καμιά αλλαγή και εξαφανιστούν τα πάντα στα καλά καθούμενα.... χαχαχαχα) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 2 ώρες πριν, thabull said: Επειδή μάλλον έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, υπάρχει κάπου συγκεκριμένη μεθοδολογία ή απλά αλλάζουμε το dns και είμαστε ΟΚ? (μη κάνουμε καμιά αλλαγή και εξαφανιστούν τα πάντα στα καλά καθούμενα.... χαχαχαχα) Απλά το αλλάζεις το κάνεις αποθηκεύση και είσαι έτοιμος. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 22 ώρες πριν, mips said: Απλά το αλλάζεις το κάνεις αποθηκεύση και είσαι έτοιμος. Σε ευχαριστώ πολύ Πάμε δηλαδή ρυθμίσεις, βρίσκουμε το dns και βάζουμε το "dns.adguard.com"..... Σωστά; 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 2 ώρες πριν, thabull said: Σε ευχαριστώ πολύ Πάμε δηλαδή ρυθμίσεις, βρίσκουμε το dns και βάζουμε το "dns.adguard.com"..... Σωστά; Σωστά. απλά κμια φορα σε αλλαγή δικτύου μπορει ή να σου κάνει αργό το ιντερνετ ή ακόμα και να χρειαστεί να αλλάξεις σε αυτόματο και πίσω πάλι σε adguard 1 1 Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Μια ερώτηση κι εδώ μήπως ξέρει κάποιος.Έβαλα πριν λίγες μέρες για δοκιμή το play pass που σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις εφαρμογές στο play store.Το θέμα είναι ότι βρήκα δύο εφαρμογές με έκπτωση που μου αρέσουν αλλά τις έχει και αυτό στο μενού του το οποίο όμως play pass δεν το θέλω και έκανα ακύρωση συνδρομής με σκοπό να τις αγοράσω αλλά δεν μου δίνει δυνατότητα αγοράς τους καθώς ισχύει μέχρι 22 Μαΐου η συνδρομή του παρόλο που την ακύρωσα.Και εφόσον τις έχει μέσα δωρεάν ενώ ήταν επί πληρωμή τις βλέπει σαν αγορασμένες μάλλον.Το θέμα είναι ότι 22 Μαΐου θα θέλουν διπλή τιμή για να τις αγοράσω.Και οτιδήποτε άλλο βγει σε προσφορά μέχρι τότε δεν θα μπορώ να το πάρω σε τιμή προσφοράς.Ξέρει κανένας κάποιο τρόπο, κάποια λύση?Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Οσον αφορα DNS ειχα το adguard χρονια αλλα τους τελευταιους μηνες χρησιμοποιω το παρακατω που μου φαινεται αν οχι καλυτερο, ισαξιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 57 minutes ago, GMF80 said: Οσον αφορα DNS ειχα το adguard χρονια αλλα τους τελευταιους μηνες χρησιμοποιω το παρακατω που μου φαινεται αν οχι καλυτερο, ισαξιο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ και κάνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 1 ώρα πριν, GMF80 said: Οσον αφορα DNS ειχα το adguard χρονια αλλα τους τελευταιους μηνες χρησιμοποιω το παρακατω που μου φαινεται αν οχι καλυτερο, ισαξιο. 40 minutes ago, mips said: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ και κάνει πολύ καλή δουλειά. δοκίμασα speedtest και ρίχνει πολύ την ταχύτητα...43mbs χωρις το dns και 27 με dns 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 (edited) Περιεργο. Το ειχα δοκιμασει παλιοτερα σαν προταση για πιο γρηγορο απο το adguard και παρεμεινα σε αυτο... Edit: Σε 24αρα του σπιτιου μου δινει την ιδια ταχυτητα ειτε on ειτε off Edited April 27, 2023 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Τώρα το δοκίμασα και είχα 110 με dns 120 χωρίς. Είμαι στην δουλειά θα το δοκιμάσω πάλι όταν γυρίσω σπίτι. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 18 minutes ago, mips said: Τώρα το δοκίμασα και είχα 110 με dns 120 χωρίς. Είμαι στην δουλειά θα το δοκιμάσω πάλι όταν γυρίσω σπίτι. Μπορει να γράψει κάποιος γιατι μα συμφέρει να το βαλουμε και τι γλιτώνουμε; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 (edited) 26 minutes ago, kostas197 said: Μπορει να γράψει κάποιος γιατι μα συμφέρει να το βαλουμε και τι γλιτώνουμε; ευχαριστώ Ενοχλητικές διαφημίσεις παντού. Εκτός, YouTube. Για το YouTube χωρίς διαφημίσεις υπάρχει άλλο. Edited April 27, 2023 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Adguard (το πρόγραμμα) αλλά είναι ακριβό πλέον...Το έχω αγορασμένο εδώ και 10 χρόνια lifetime 20€sent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 14 minutes ago, Konstantine73 said: Adguard (το πρόγραμμα) αλλά είναι ακριβό πλέον... Το έχω αγορασμένο εδώ και 10 χρόνια lifetime 20€ sent from my S23Ultra 12/512 Θέλει το application η αλλαζουμε απλα το dns μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Θέλει το application η αλλαζουμε απλα το dns μόνο; Μιλάω για την εφαρμογή...https://adguard.com/en/welcome.htmlsent from my S23Ultra 12/512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Καλήσπερα σε όλους! Μετά από 3 έτη χρήσης του huawei P30 pro στα οποία είμαι υπέρ ευχαριστημένος, σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Είμαι ανάμεσα σε Pixel 7 pro & s22 ultra. Αυτό που με απασχολεί είναι: Εαν υπάρχει υπερθέρμανση της συσκευής. Αν και δεν παίζω παιχνίδια Περισσότερο χρήση σε Social media, φωτογραφίες κ μερικές φορές video, αρκετά YouTube και λίγο netflix. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των snapdragon & exynos; Εφόσον στην Ευρώπη έρχεται με exynos. Υπάρχουν θέματα με απώλεια κλήσεων; Είχα διαβάσει ότι παλιότερα είχαν αναφερθεί, αν θυμάμαι καλά τέλη του 2022. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Καλήσπερα σε όλους! Μετά από 3 έτη χρήσης του huawei P30 pro στα οποία είμαι υπέρ ευχαριστημένος, σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Είμαι ανάμεσα σε Pixel 7 pro & s22 ultra. Αυτό που με απασχολεί είναι: Εαν υπάρχει υπερθέρμανση της συσκευής. Αν και δεν παίζω παιχνίδια Περισσότερο χρήση σε Social media, φωτογραφίες κ μερικές φορές video, αρκετά YouTube και λίγο netflix. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των snapdragon & exynos; Εφόσον στην Ευρώπη έρχεται με exynos. Υπάρχουν θέματα με απώλεια κλήσεων; Είχα διαβάσει ότι παλιότερα είχαν αναφερθεί, αν θυμάμαι καλά τέλη του 2022.Αφού βλέπω ότι κρατάς την συσκευή τότε αν μπορείς πάνε στο 23 με τον σναπ...sent from my S23Ultra 12/512 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 (edited) Σε οσα ρωτας δεν εχω δει τιποτα προσωπικα....Αλλοι εχουν δει τα παντα (βεβαια πολλοι απο αυτους τα ειδαν χωρις να εχουν τη συσκευη 🤣). Αψογο σε ολα 10 μηνες τωρα για μενα χωρις το παραμικρο κολλημα η προβλημα Edit: Αν μπορεις να διαθεσεις για S23 παρε το ως πιο καινουργιο αλλιως στη χρηση που κανεις το S22 θα ειναι σουπερ ετσι και αλλιως. Edited April 27, 2023 by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 1 ώρα πριν, kostas197 said: Θέλει το application η αλλαζουμε απλα το dns μόνο; Επειδή μάλλον σε μπερδέψαμε μόνο το dns αλλάζεις και είσαι έτοιμος Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, Konstantine73 said: Adguard (το πρόγραμμα) αλλά είναι ακριβό πλέον... Το έχω αγορασμένο εδώ και 10 χρόνια lifetime 20€ sent from my S23Ultra 12/512 Και εγώ το έχω lifetime αλλά πλέον δεν το χρησιμοποιώ, το έχω σε όλα τα κινητά αλλά πλέον χρησιμοποιώ μόνο το dns. Ο μόνος τρόπος που ήξερα με το adguard ήταν να ανοίγεις το video μέσα από την εφαρμογή αλλά το έχω παροπλίσει πλέον, κακώς ίσως. Υπάρχει και άλλος τρόπος; Έχει και ένα σκασμό ρυθμίσεις. Πάντως youtube χωρίς διαφημίσεις μπορείς να έχεις και στον Edge αν έχεις ενεργοποίησει το block ads. Edited April 27, 2023 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 εγώ έχω κατεβάσει το revanced και έχω YouTube χωρίς διαφημίσεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts