manan69t Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Δεν το χρησιμοποιώ για να σου πω, αλλά βλέπω πάλι κάποιες ετικέτες απο ατομα που είχα βάλει στο προηγούμενο κινητό δοκιμαστικά Ενδιαφέρον αυτό, μήπως είχες κάνει επαναφορά από backup και επανέφερε και τις ετικέτες μαζί?Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Έχετε κάποια εφαρμογή να προτείνετε για ραδιόφωνο; Το streamee που δοκίμασα μια παίζει μια κολλάει. Το tune in από την άλλη πετάγεται εκεί που δεν το θες (δε κλείνει εύκολα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 45 minutes ago, manan69t said: Ενδιαφέρον αυτό, μήπως είχες κάνει επαναφορά από backup και επανέφερε και τις ετικέτες μαζί? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μεταφορα απο την μια συσκευη στην άλλη έκανα!!οπότε δεν ξέρω για επαναφορά!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 μεταφορα απο την μια συσκευη στην άλλη έκανα!!οπότε δεν ξέρω για επαναφορά!!Οπότε μάλλον τις μεταφέρει..Απλά πρέπει να έχεις και τις δύο συσκευές.Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και με backup στο cloud της one drive μήπως τις κρατάει.Αν παρόλα αυτά κάποιος ξέρει κάτι πιο ενημερωτικό πάνω σε αυτό ας μας πει!Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Ενημέρωση 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 3 ώρες πριν, yorgos00 said: Έχετε κάποια εφαρμογή να προτείνετε για ραδιόφωνο; Το streamee που δοκίμασα μια παίζει μια κολλάει. Το tune in από την άλλη πετάγεται εκεί που δεν το θες (δε κλείνει εύκολα) Εγω χρησιμοποιώ την Replaio. Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_pan Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Τελικά για προστασία Οθόνης τι βολεύει στους περισσότερους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Τωρα τιποτα, καλοκαιρι που θα πηγαινει παραλιες μεμβρανη απο irepair για την αμμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Εγώ δεν έχω βάλει τίποτα.Στο note 10 plus που είχα το είχα δύο χρόνια σχεδόν με την original ζελατίνα που είχε από το εργοστάσιο σε αυτό δεν έχει τίποτα οπότε το έχω αφήσει έτσι προς το παρόν!Πέρασα και το σημερινό update που ήρθε 347MB Όλα καλά μέχρι στιγμήςΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Στο note 10 είχα κρατήσει την εργοστασιακή μεμβράνη για αρκετό καιρό. Σ' αυτό μετά από γνώμες κι άλλων κατόχων αποφάσισα να τοποθετήσω την εργοστασιακή μεμβράνη από την οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Στο note 10 είχα κρατήσει την εργοστασιακή μεμβράνη για αρκετό καιρό. Σ' αυτό μετά από γνώμες κι άλλων κατόχων αποφάσισα να τοποθετήσω την εργοστασιακή μεμβράνη από την οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Σε σχέση με το note που είχες πώς είναι η αίσθηση της μεμβράνης που έχεις βάλει τώρα?Δεν θέλω να αλλοιώνει πολύ την αίσθηση της οθόνης και να μην πιάνει δαχτυλιές!Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 2 minutes ago, manan69t said: Σε σχέση με το note που είχες πώς είναι η αίσθηση της μεμβράνης που έχεις βάλει τώρα? Δεν θέλω να αλλοιώνει πολύ την αίσθηση της οθόνης και να μην πιάνει δαχτυλιές! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα public έχουν την εργοστασιακή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 21 ώρες πριν, yorgos00 said: Έχετε κάποια εφαρμογή να προτείνετε για ραδιόφωνο; Το streamee που δοκίμασα μια παίζει μια κολλάει. Το tune in από την άλλη πετάγεται εκεί που δεν το θες (δε κλείνει εύκολα) Μπορείς να δοκιμάσεις το e-radio 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 Το ραδιοφωνο Ελλαδα ειναι πολυ καλο επισης και λιγοτερο ενεργοβορο απο το e-radio. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 Επίσης και το VRadio είναι πολύ καλό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 Καλημέρα, Ίσως έχει απαντηθεί αλλά δεν το έχει πάρει το μάτι μου: Ορισμένες φορές παρατηρώ κάποιο delay στην οθόνη κλειδώματος (δηλαδή μαύρο χρώμα) από τη στιγμή που πατάω κάποιο button έως τη στιγμή που θα μου βγάλει την οθόνη ξεκλειδώματος/αποτύπωμα. Έχουν και άλλοι αντίστοιχο πρόβλημα ή να αρχίσω να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 https://www.skroutz.gr/s/34585856/Samsung-Φορτιστής-με-Θύρα-USB-C-και-Καλώδιο-USB-C-45W-Power-Delivery-Μαύρος-EP-T4510.html Καλημέρα.κανει αυτός ο φορτιστής παιδιά για το κινητό μας??φορτίζει γρήγορα?αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 (edited) Φορτιζει στο max που υποστηριζει το κινητο, ειναι samsung, οποτε αξιζει.... Λογικα σε 45 λεπτα πας απο 20-100.... Edited March 8, 2023 by GMF80 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 1 hour ago, iganiats said: Επίσης και το VRadio είναι πολύ καλό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. 'Έχει αρκετές ρυθμίσεις. Μια πολύ βολική λειτουργία είναι ότι μπορείς (τουλάχιστον με samsung buds) να εναλλάσσεις τους αγαπημένους σταθμούς. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλες εφαρμογές 38 minutes ago, Andreaszel said: https://www.skroutz.gr/s/34585856/Samsung-Φορτιστής-με-Θύρα-USB-C-και-Καλώδιο-USB-C-45W-Power-Delivery-Μαύρος-EP-T4510.html Καλημέρα.κανει αυτός ο φορτιστής παιδιά για το κινητό μας??φορτίζει γρήγορα?αξίζει? Σύμφωνα με συγκριτικά τεστ με τον αντίστοιχο 25W η διαφορά στους χρόνους φόρτισης είναι πολύ μικρές και ίσως δεν αξίζει ή διαφορά στην τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 15 minutes ago, PETROSLEON said: Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. 'Έχει αρκετές ρυθμίσεις. Μια πολύ βολική λειτουργία είναι ότι μπορείς (τουλάχιστον με samsung buds) να εναλλάσσεις τους αγαπημένους σταθμούς. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλες εφαρμογές Σύμφωνα με συγκριτικά τεστ με τον αντίστοιχο 25W η διαφορά στους χρόνους φόρτισης είναι πολύ μικρές και ίσως δεν αξίζει ή διαφορά στην τιμή. Στα 27 € τον παρήγγειλα. Είδα κ τις κριτικές που λέγανε ότι φορτίζει γρήγορα σε s22 ultra. Κ γενικά έχει καλά σχόλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 Αν δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τον 25αρη ε ναι τοτε δεν αξιζει. Εγω φορτιζω στα 25 μονο οταν βιαζομαι και θεωρω μια χαρα ταχυτητα εχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 13 minutes ago, GMF80 said: Αν δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τον 25αρη ε ναι τοτε δεν αξιζει. Εγω φορτιζω στα 25 μονο οταν βιαζομαι και θεωρω μια χαρα ταχυτητα εχει.... https://www.youtube.com/watch?v=V6O4by5JrhA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 (edited) 10 ώρες πριν, manan69t said: Σε σχέση με το note που είχες πώς είναι η αίσθηση της μεμβράνης που έχεις βάλει τώρα? Δεν θέλω να αλλοιώνει πολύ την αίσθηση της οθόνης και να μην πιάνει δαχτυλιές! Δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά στην αίσθηση.. Και το Note το τελευταίο διάστημα το χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό χωρίς τη μεμβράνη (και φυσικά δεν γλύτωσα τις γρατσουνιές). Στο S22 ultra έβαλα τη μεμβράνη μερικές μέρες μετά την αγορά. Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει άψογα χωρίς να το έχω ξανακαταχωρήσει μετά την τοποθέτηση. Όσο για δαχτυλιές επίσης δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά. Τώρα κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη... Edited March 8, 2023 by PETROSLEON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 (edited) 10 minutes ago, PETROSLEON said: https://www.youtube.com/watch?v=V6O4by5JrhA Θα ηταν ενδιαφερον να δουμε και τις θερμοκρασιες φορτισης αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι αν φορτιζεις πχ απο το 20% δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω ο 45αρης... PS: Ποσο καλυτερο ειναι το θεμα τωρα που η μαζα πηγε στο S23 U... Edited March 8, 2023 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 Βγήκε και το update του Μαρτίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts