pateras Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) receive 11 send 13 ξεχωριστά μου το βγάζει στο fritzbox, το "Signal-to-noise ratio" δεν εννοείται ; Edited December 18, 2010 by pateras Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Πες τους να στο κατεβάσουν στο 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 τι επιτυγχανουμε με αυτο και τι σημαίνει βασικα ; :-) θα το πω παντως :) Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Αυξάνεται η ταχύτητα συγχρονισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Επιτέλους video στο Utube χωρίς σπασίματα!!! :):):) Ακόμα και HD στα 1080p χωρίς buffering!!! Απλά απίστευτο! :D:D Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 είμαι χρόνια πελάτης της wind κινητής.. μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός για το wind double play s. δυο ερωτήσεις: 1) μπορώ να παίρνω ένα λογαριασμό αντί για 2; 2) μπορώ να έχω ένα ebill αντί για 2; Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Κάνεις αίτημα σε κατάστημα και γίνεται η ενοποίηση και θα τα βλέπεις πακέτο από ένα ebill. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Κάνεις αίτημα σε κατάστημα και γίνεται η ενοποίηση και θα τα βλέπεις πακέτο από ένα ebill. από ιντερνετ δεν γίνεται? μόνο αν πάω σε κατάστημα? Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) σημερα ενεργοποιηθηκα στη wind...μπορω να πω ολα καλα!!!κανονικα θα γινοταν χτες η ενεργοποιηση αλλα μια μερα δεν ειναι τπτ.....και οι ταχυτητες μεχρι τωρα μια χαρα ακομα και με το oxygen!!να ρωτησω κατι;;υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω με τι ταχυτητα πηγαινω;και επισης μου ειπαν στην εξυπηρετηση οτι πλεον δε χρειαζεται κωδικος κ δε μου δωσαν κ ετσι δεν εκανα το 2ο βημα απο τις οδηγιες.....θα υπαρχει μηπως καποιο προβλημα;;; Edited December 21, 2010 by kwstas18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 παιδια εαν εχετε προβληματα με το wireless η πιο σταθερη λυση ειναι wep με κωδικο αριθμους οχι γραμματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 σημερα ενεργοποιηθηκα στη wind...μπορω να πω ολα καλα!!!κανονικα θα γινοταν χτες η ενεργοποιηση αλλα μια μερα δεν ειναι τπτ.....και οι ταχυτητες μεχρι τωρα μια χαρα ακομα και με το oxygen!!να ρωτησω κατι;;υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω με τι ταχυτητα πηγαινω;και επισης μου ειπαν στην εξυπηρετηση οτι πλεον δε χρειαζεται κωδικος κ δε μου δωσαν κ ετσι δεν εκανα το 2ο βημα απο τις οδηγιες.....θα υπαρχει μηπως καποιο προβλημα;;; Καταρχήν για τους κωδικούς, το αναφέρω και εγώ λίγα post πιο πάνω.Τι πρόβλημα να έχεις αφού η γραμμή δουλεύει μια χαρά? Όταν λες με τι ταχύτητα πηγαίνεις, εννοείς με τι ταχύτητα συγχρονίζεις?Γιατί αυτό φαίνεται στην αρχική σελίδα του gennet. Αν εννοείς με πόσο κατεβάζεις, αυτό μπορείς να το δεις με κάποιο πρόγραμμα για download όπως το Internet Download Manager, κατεβάζοντας κάποιο αρχείο από καλό server όπως τους Ati Drivers. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 η πιο αξιοπιστη διευθυνση για ελεγχο της ταχυτητας κατεβασματος ειναι ftp://ftp.ntua.gr/ μετα pub>linux>knoppix και κατεβαζουμε το πρωτο αρχειο που ειναι 700mb περιπου. δεν χρειαζεται να το κατεβασουμε ολοκληρο ,μισο λεπτο να σταθεροποιηθει η ταχυτητα ειναι αρκετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Η WIND ΕΝΑ ΖΤΑ ROUTER ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!!! ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ OXYGEN ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!! ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!!! PS:Εγώ βέβαια έχω thompson και δεν αλλάζω σύντομα.... ahahhaha Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Η WIND ΕΝΑ ΖΤΑ ROUTER ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!!! ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ OXYGEN ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!! ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!!! PS:Εγώ βέβαια έχω thompson και δεν αλλάζω σύντομα.... ahahhaha Μήπως εννοείς ΖΤΕ?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καινούριο router? Πρόσφατα είχα ζητήσει αλλαγή του oxygen, αλλά μου είχαν πει ότι δεν έχουν άλλη μάρκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μήπως εννοείς ΖΤΕ?? Ναι, συγγνώμη... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 έχει να δώσει κάποιος γνώμη για τη γραμμη wind στην Ανατολική Θεσ/νίκη ;;; Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) To ΖΤΕ router είναι αυτό: http://www.wind.com.gr/Images/Voitheia/exoplismos3H108L.aspx και ακούγεται ότι είναι πολύ καλύτερο από το Gennet. Θα προσπαθήσω να το τσιμπήσω το συντομότερο για σύγκριση με το 585. Edited December 28, 2010 by Petros the Great Αφαίρεση εικόνας Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 έχει να δώσει κάποιος γνώμη για τη γραμμη wind στην Ανατολική Θεσ/νίκη ;;; απειρες φορες.:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γίνετε να απαιτήσουμε αντικατάσταση με το όντως αισχρό και προβληματικό oxygen? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γίνετε να απαιτήσουμε αντικατάσταση με το όντως αισχρό και προβληματικό oxygen? Το έχω ζητήσει και περιμένω ενημέρωση... Αν μπορείς να αποδείξεις ότι είναι προβληματικό, δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ρε παιδια...οταν ζητατε κατι και λενε πως θα σας ενημερωσουν μεσω σμς,ποτε το κανουν?? θυμαστε που σας ειχα πει για λαθεμενες χρεωσεις??ποτε ηταν? ε μου απαντησαν χτες!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Θα στείλω κι εγώ ένα email/fax για να δούμε... Γράψε εδώ σχετικά με το τι θα σου απαντήσουν άμα θες ;) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 εγω περιμενω καινουριο ρουτερ λογω αντικαταστασης του μαπα oxygen για δευτερη φορα.λετε να μας δωσουν το καινουριο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 εγω περιμενω καινουριο ρουτερ λογω αντικαταστασης του μαπα oxygen για δευτερη φορα.λετε να μας δωσουν το καινουριο? τι προβλημα ειχες? και εμενα δυο φορες την μαπα oxygen μου εστειλαν γιατι δεν ειχε βγει το καινουργιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts