alfeios Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Καλημερα. Τι παταμε στον browser για να δουμε το ρουτερ της Wind ? Εννοω το 192......... Το θυμαστε ακριβως; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Καλημερα. Τι παταμε στον browser για να δουμε το ρουτερ της Wind ? Εννοω το 192......... Το θυμαστε ακριβως; 192.168.1.254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Στη σελίδα του ρουτερ (αν βλεπω τη σωστη) η ταχύτητα ειναι περιπου 8,9 mbps.Στο speedtest που κάνω(με ethernet καλωδιο) η ταχύτητα ειναι 3,5 mbps το βραδυ πρεπει να δεις αν το βραδυ,οταν εχεις χαμηλη ταχυτητα,αλλάζει κατι στην ταχυτητα που βλεπεις στη σελιδα του ρουτερ.Αν δεν αλλαζει,δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο νομιζω. Το πιο πιθανο ειναι να ειναι φορτωμενο το κεντρο,το πολυ να το αναφερεις στις βλαβες μηπως διορθωσουν κατι απο το μερος τους. Αν ομως αλλαζει η ταχυτητα που βλεπεις στο ρουτερ το βραδυ,τοτε κατι συμβαινει. Πιθανον και πριν την αλλαγη της ταχυτητας να μεσολαβει και διακοπη (αποσυχρονισμος) της γραμμής.Εχεις μηπως δημοτικο φωτισμο εκει κοντα,που αναβει μετα τις 7 το βραδυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 πρεπει να δεις αν το βραδυ,οταν εχεις χαμηλη ταχυτητα,αλλάζει κατι στην ταχυτητα που βλεπεις στη σελιδα του ρουτερ.Αν δεν αλλαζει,δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο νομιζω. Το πιο πιθανο ειναι να ειναι φορτωμενο το κεντρο,το πολυ να το αναφερεις στις βλαβες μηπως διορθωσουν κατι απο το μερος τους. Αν ομως αλλαζει η ταχυτητα που βλεπεις στο ρουτερ το βραδυ,τοτε κατι συμβαινει. Πιθανον και πριν την αλλαγη της ταχυτητας να μεσολαβει και διακοπη (αποσυχρονισμος) της γραμμής.Εχεις μηπως δημοτικο φωτισμο εκει κοντα,που αναβει μετα τις 7 το βραδυ? Εχω διπλα μου κολονα της δεη που αναβει αλλα αυτο τι ρολο παιζει;Με τον αλλο παροχο (cyta) δεν συνεβαινε αυτο.Υπαρχει περιπτωση το βραδυ επειδη χρησιμοποιουν πιο πολλοι το ιντερνετ να πεφτει η ταχυτητα λογω του οτι υπαρχουν πολλοι συνδρομητες wind στη περιοχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 192.168.1.254 Ευχαριστώ. Μπορείς να μου πεις και σε ποια καρτέλα μπορώ να αλλάξω τον κωδικό του wifi? Μισή ώρα ψάχνω και δεν το βρίσκω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Ευχαριστώ. Μπορείς να μου πεις και σε ποια καρτέλα μπορώ να αλλάξω τον κωδικό του wifi? Μισή ώρα ψάχνω και δεν το βρίσκω Network setting/wireless/πας τερμα κατω στο pre shared key Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Network setting/wireless/πας τερμα κατω στο pre shared key Ευχαριστω. Network / WLAN / Security /Passphrase Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εχω διπλα μου κολονα της δεη που αναβει αλλα αυτο τι ρολο παιζει;Με τον αλλο παροχο (cyta) δεν συνεβαινε αυτο.Υπαρχει περιπτωση το βραδυ επειδη χρησιμοποιουν πιο πολλοι το ιντερνετ να πεφτει η ταχυτητα λογω του οτι υπαρχουν πολλοι συνδρομητες wind στη περιοχη; υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτο που λες να εχει φορτωθει το κεντρο. Αυτο με τα φωτα που σου ειπα,ειναι θεμα παρεμβολης στις γραμμες ειδικα αν το δικτυο ειναι παλιο.Απο τη στιγμη που δεν το ειχες πριν πιθανον δεν ειναι εκει το θεμα. Σε πρωτη φαση κοιτα αν υπαρχει πτωση στην ταχυτητα συγχρονισμου που φαινεται στο ρουτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εχω διπλα μου κολονα της δεη που αναβει αλλα αυτο τι ρολο παιζει;Με τον αλλο παροχο (cyta) δεν συνεβαινε αυτο.Υπαρχει περιπτωση το βραδυ επειδη χρησιμοποιουν πιο πολλοι το ιντερνετ να πεφτει η ταχυτητα λογω του οτι υπαρχουν πολλοι συνδρομητες wind στη περιοχη; Δε νομίζω να υπάρχουν τόσοι συνδρομητές το βράδυ. Πιθανόν να πρόκειται για παρεμβολές. Καταρχήν, βάλε το μόντεμ σε άλλη μεριά του σπιτιού (άλλη πρίζα τηλεφώνου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Κανονικά καλό θα είναι να μας δώσει πλήρη στατιστικά από το ρούτερ (snr margin/line attenuation και συγχρονισμό) τωρα και τις βραδινές ώρες. Εκει θα φανεί πιο εύκολα αν υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Bernadi7 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Γράφω για ενημέρωση, για την 50άρα που πρόσφατα έκανα αναβάθμιση (μ' ανανέωση συμβολαίου) γραμμής. Η γραμμή πετάει, τώρα με το προφίλ δε ξέρω τι παίζει, αν γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει, καλοδεχούμενος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Γράφω για ενημέρωση, για την 50άρα που πρόσφατα έκανα αναβάθμιση (μ' ανανέωση συμβολαίου) γραμμής. Η γραμμή πετάει, τώρα με το προφίλ δε ξέρω τι παίζει, αν γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει, καλοδεχούμενος :) Κι ο αδερφός μου στην Καλαμάτα παίρνει από καμπίνα WIND και συγχρονίζει πάνω από 130 Mbps, παρόλο που έχει 50άρα ταχύτητα. Καμιά φορά το Speedtest ξεκινάει με 80 (!) Mbps, ωστόσο μετά το περιορίζει κοντά στα 49-50 (που για τόση ταχύτητα πληρώνει). Με το Ping δεν ξέρω τι παίζει και στον αδερφό μου καμιά φορά δείχνει πολύ χαμηλά νούμερα, (που είναι καλό φυσικά) ακόμα και 0 ms (όπως εσένα)! Φοβερή δουλειά από τη WIND. Μακάρι να βελτίωνε και την εξυπηρέτηση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Δεν συγχρονίζει στα 130, αλλά στα 50. Μην συγχέεις τη μέγιστη ταχύτητα που θα μπορούσε να πετύχει με το συγχρονισμό. Το ότι δίνει το speed test παραπάνω στιγμιαία ίσως είναι bug. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Δεν συγχρονίζει στα 130, αλλά στα 50. Μην συγχέεις τη μέγιστη ταχύτητα που θα μπορούσε να πετύχει με το συγχρονισμό. Το ότι δίνει το speed test παραπάνω στιγμιαία ίσως είναι bug. Sent from my SM-G930F Μα όσο είχα "ψαχουλεψει" το μενού του μόντεμ, δεν είδα πουθενά να λέει συγχρονισμό στα 50 Mbps... Όταν βέβαια πάω Καλαμάτα, θα το κοιτάξω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Και πιθανότατα δεν θα το δεις να αναφέρεται έτσι. Είναι πρακτικά η ταχύτητα με την οποία συνδέεται το router με το δίκτυο του παρόχου. Τα router σου δείχνουν πόσο είναι το max που θα μπορούσε να πιάσει, αλλά δεν σημαίνει ότι συγχρονίζει εκεί. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Η πιστωση σου περναει στον επομενο λογαριασμο; Δηλαδη πληρωνω κανονικα τωρα και στον επομενο εχω μειωση; Στειλανε 2 φορες το ιδιο ρουτερ. Θα μου ζητηθει να το επιστρεψω ή να το βαλω για πουλημα;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwncakes Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Γεια σας παιδια, ηθελα να κανω μια ερωτηση. Βρισκομαι στα Ανω Πατησια. Εχω ηδη 50αρα vdsl γραμμη με την οποια πιανω 25 mbs download και 5.5 mbs upload speed. Εκανα αιτηση για Wind Fiber 100 πριν καποιες μερες και σημερα μου εστειλε η wind το TG789 V2 Router το οποιο και παρελαβα το πρωι. Επισης μου εστειλε ενα μηνυμα η Wind στο κινητο το οποιο λεει : ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΛOΓΩ EPΓAΣIΩN ANABAΘMIΣHΣ ΣTHN ΠEPIOXH ΣAΣ ΣTIΣ 8/11 METAΞY 01:00-06:00 TA ΞHMEPΩMATA, ENΔEXETAI NA EΠHPEAΣTEI H YΠHPEΣIA INTEPNET TOY ΣTAΘEPOY.ΣAΣ ΣYNIΣTOYME NA EΠANEKKINHΣETE TO POYTEP ΣAΣ TO ΠPΩI. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH. Αυτο σημαινει πως το πρωι μετα το restart θα εχω ετοιμο το 100? Η χρειαζεται καποιος να ερθει εδω να εγκαταστησει κατι? Ευχαριαστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Το πιο πιθανό είναι το ρουτερ να συνδεθεί μόνο του στα 100 Mbps. Αλλιώς κάνε ενα restart. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Κι εμένα μου ήρθε το ίδιο μήνυμα, χωρίς να έχω κάνει κανενός είδους αίτηση. Μάλλον προληπτικά το έστειλαν λόγω εργασιών μήπως κοπεί σε κανέναν η σύνδεση. Λίγο μετά τις 1 το βράδυ που δοκίμασα και πριν τις 8 το πρωί δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη γραμμή . Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Γεια σας παιδια, ηθελα να κανω μια ερωτηση. Βρισκομαι στα Ανω Πατησια. Εχω ηδη 50αρα vdsl γραμμη με την οποια πιανω 25 mbs download και 5.5 mbs upload speed. Εκανα αιτηση για Wind Fiber 100 πριν καποιες μερες και σημερα μου εστειλε η wind το TG789 V2 Router το οποιο και παρελαβα το πρωι. Επισης μου εστειλε ενα μηνυμα η Wind στο κινητο το οποιο λεει : ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΛOΓΩ EPΓAΣIΩN ANABAΘMIΣHΣ ΣTHN ΠEPIOXH ΣAΣ ΣTIΣ 8/11 METAΞY 01:00-06:00 TA ΞHMEPΩMATA, ENΔEXETAI NA EΠHPEAΣTEI H YΠHPEΣIA INTEPNET TOY ΣTAΘEPOY.ΣAΣ ΣYNIΣTOYME NA EΠANEKKINHΣETE TO POYTEP ΣAΣ TO ΠPΩI. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH. Αυτο σημαινει πως το πρωι μετα το restart θα εχω ετοιμο το 100? Η χρειαζεται καποιος να ερθει εδω να εγκαταστησει κατι? Ευχαριαστω. Εγώ έλαβα το ίδιο μήνυμα στο κινητό, χωρίς να είμαι καν στη WIND! :lol: Ήμουν μέχρι πριν 1,5 χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Χαχα. Φοβερό. Κι εγώ που το έλαβα ήρθε σε ένα άσχετο νούμερο Q. Άσχετο γιατί ναι μεν είναι δικό μου, αλλά διαφορετικό από αυτό που έχω δηλώσει και μου έρχονται ειδοποιήσεις από τη wind για ότι αφορά το σταθερό. Sent from my Nokia 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) Παίδες μπορείτε να μου πείτε αν είναι οκ η γραμμή μου; Δεν πιανω 50mbps και στο speed test πιάνω περίπου 30-35mbps Edited November 15, 2018 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 στα 40.900 εισαι κλειδωμενος και η γραμμη εκει φαινεται να τερματιζει εκει κιολας...νομιζω τα στατιστικα οκ φαινονται αν και εμπειρια μονο απο adsl εχω,οποτε μπορει να υπαρχει κατι που να μου διαφευγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) Παίδες μπορείτε να μου πείτε αν είναι οκ η γραμμή μου; Δεν πιανω 50mbps και στο speed test πιάνω περίπου 30-35mbps Κάτι δεν πάει καλά. Εκτός κι αν παίρνεις υπηρεσία από Αστικό Κέντρο... Edited November 15, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Κάτι δεν πάει καλά. Εκτός κι αν παίρνεις υπηρεσία από Αστικό Κέντρο... άμα κάνεις επανεκκίνηση στο ρούτερ και μετά speed test και η απόκλιση από τον συνχρονισμο είναι έως 2 mbs τότε είσαι εντάξει, αλλιώς δήλωσε βλάβη και πες τους ότι έχω πρόβλημα,. εγώ την είχα πατήσει με την κοσμοτε σταθερή και μετά από 3 φορές δήλωσης βλάβης το έφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts