MitsosDaBest13 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ψάχνω το φθηνότερο ίντερνετ για τον φοιτητή αδερφό μου στη Μυτιλήνη. Ρώτησα τη WIND για το Broadband στα 17,5€ και μου είπαν: 24αρι ίντερνετ + 1GB δωρεάν σε 1 κάρτα SIM + δωρεάν Τέλη Ενεργοποίησης και ο Νέος αριθμός, αξίας 75€!!! Δωρεάν χρόνο ομιλίας δεν έχει, χρεώνεται ανάλογα με την κλήση, αλλά δε μας ενδιαφέρει αυτό, αφού ο αδερφός μου θα χρησιμοποιεί το κινητό. Η καλύτερη προσφορά που έχω βρει μέχρι τώρα. Την έχει πάρει κάποιος άλλος ή με δουλεύει η WIND και μετά μας έρθει ο λογαριασμός με όλα χρεωμενα; :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 το εχω στα υποψιν αυτο που λες. με τη νεα χρονια θα παω σε δικο μου σπίτι λαι θελω νετ(κλησεις δε με νοιαζουν). νεος αριθμός θα ναι. υπολογιζα να το πληρωσω το 75αρι. εφοσον σε ειπαν δωρεάν, δωρεαν θα ναι. αν το εχεις και γραπτώς, εισαι καλυμμένος. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ψάχνω το φθηνότερο ίντερνετ για τον φοιτητή αδερφό μου στη Μυτιλήνη. Ρώτησα τη WIND για το Broadband στα 17,5€ και μου είπαν: 24αρι ίντερνετ + 1GB δωρεάν σε 1 κάρτα SIM + δωρεάν Τέλη Ενεργοποίησης και ο Νέος αριθμός, αξίας 75€!!! Δωρεάν χρόνο ομιλίας δεν έχει, χρεώνεται ανάλογα με την κλήση, αλλά δε μας ενδιαφέρει αυτό, αφού ο αδερφός μου θα χρησιμοποιεί το κινητό. Η καλύτερη προσφορά που έχω βρει μέχρι τώρα. Την έχει πάρει κάποιος άλλος ή με δουλεύει η WIND και μετά μας έρθει ο λογαριασμός με όλα χρεωμενα; :down: η προσφορα ισχυει και τρεχει μεχρι 18/9 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Στον οτε ή ενεργοποίηση νέας γραμμής είναι στα 35€ .Υπάρχει πακέτο με 24€ομως. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Στον οτε ή ενεργοποίηση νέας γραμμής είναι στα 35€ .Υπάρχει πακέτο με 24€ομως. Ναι αλλά τα 35 δεν τα γλιτώνεις... Γενικά είναι ο ακριβότερος πάροχος θεωρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Γεια σας εχω συμβολαιο wind το οποιο ληγει σε κανενα μηνα.Εχω 24 mbps απεριοριστες κλησεις και 5 ωρες προς κινητα.Τον 1 χρονο πληρωνα γυρω στα 22 αν θυμαμαι καλα και το 2 χρονο μεχρι τωρα 25 ευρω.Με πηρανε απο την wind για ανανεωση και μου ειπανε για 2 χρονια να ανανεωσ ω στα 25 ευρω.Τους ειπα αν ειναι τρελοι γιατι καταστημα της περιοχης μου της wind εννοω δινει προσφορα το γνωστο πακετο με tablet στα 21,5.Μετα μου ειπε οτι θα με το μειωσει στα 23 με ουτε καν επιπλεον παροχες εννοω τις 10 ωρες σε κινητα σε σχεση με τις 5 που εχω εγω.Τελοςπαντων τους ειπα να με ξαναπαρουν τηλ για προσφορα προς το παρον τους ειπα δεν ανανεωνω και καλυτερα να κανω καινουργια συνδεση σε αλλη εταιρια.Το ερωτημα ειναι θα με ξαναπαρουν η μαλλον να αρχισω να ψαχνομαι σε αλλη εταιρια Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 την προσφορα στο καταστημα δε μπορεις να την εκμεταλευτεις??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 την προσφορα στο καταστημα δε μπορεις να την εκμεταλευτεις??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Λογικά η προσφορά στο κατάστημα θα είναι μόνο για νέους πελάτες. Οι παλιοί δεν έχουν αξία, μέχρι να κάνουν φορητότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 έχει κανείς άλλος θέμα με αργές ταχύτητες στο άνοιγμα σελίδων Πειραιά; στο downloading όλα καλά. Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Λογικά η προσφορά στο κατάστημα θα είναι μόνο για νέους πελάτες. Οι παλιοί δεν έχουν αξία, μέχρι να κάνουν φορητότητα... ισχυει (για την βοντα τουλαχιστον. με καλεσαν για καλυτερη προσφορα, η οποια ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ της wind και με περισσοτερα ευρω) περιμενω πτε θα γινει η φορητοτητα στην wind. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 μετά από χρόνια θυμήθηκα το ρούτερ που μου είχε δώσει η wind το zte το άσπρο το όρθιο και έτσι είπα να πάρω τηλ την εξυπηρέτηση να τους ρωτήσω εαν γίνεται να μου το αλλάξουν γιατί είναι προβληματικό και έτσι απλά μου είπαν οκ και θα μου στείλουν μάλλον ένα zyxel.ξέρει κανένας τι παίζει με αυτό; είναι τίποτα της προκοπής η μπα; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_t_r Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Τελειώνει το συμβόλαιο σταθερό και ίντερνετ που εχω στη wind και μου πρόσφεραν ανανέωση για δύο χρόνια με 23 ευρώ (ως τώρα έδινα 25) . Πόσο με παίρνει να ζητήσω να κατεβάσουν την τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τελειώνει το συμβόλαιο σταθερό και ίντερνετ που εχω στη wind και μου πρόσφεραν ανανέωση για δύο χρόνια με 23 ευρώ (ως τώρα έδινα 25) . Πόσο με παίρνει να ζητήσω να κατεβάσουν την τιμή; Έτσι καθόλου.Πρέπει να κάνεις αίτημα σε άλλη εταιρεία.Ποιο πακέτο έχεις;;άν είναι αυτό με τα απεριόριστα σταθερά και τα 300'κινητά είναι καλά. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ξέρουμε το νούμερο φαξ της Wind για ακύρωση αίτησης φορητότητας ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ξέρουμε το νούμερο φαξ της Wind για ακύρωση αίτησης φορητότητας ??? 2109468530 Εγώ έστειλα ΚΑΙ email στο llu_bo(at)wind.gr *Όπου (at)->@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 νομιζω οτι εγινε η μεταφορα στην wind! πως θα το καταλαβω ομως; στις ρυθμισεις του μοντεμ φαινεται κατι; επισης θα δηλωσω αριθμο q για να παιρνω τα 120' καθε μηνα δωρεαν. αυτα θα φορτωθουν αμεσως μολις δωσω τον αριθμο ή πρεπει να περιμενω 1η οκτωβρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Κόπηκε για λίγο το ιντερνετ;Στο λινκ κάτω αριστερά τι πάροχο λέει;http://www.speedtest.net/ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 σωστος! wind γραφει! δε ξερω αν κοπηκε. κοιμομουν :p btw http://www.speedtest.net/result/5636495139.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Έχεις καλύτερο ή όχι; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 τα ιδια με πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 επισης θα δηλωσω αριθμο q για να παιρνω τα 120' καθε μηνα δωρεαν. αυτα θα φορτωθουν αμεσως μολις δωσω τον αριθμο ή πρεπει να περιμενω 1η οκτωβρη; Πήγαινε σε ένα κατάστημα Wind και πες να στο φτιάξουν. Θα τα πάρεις επιτόπου τα 120'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ok. και θα μπαινουν καθε πρωτη του μηνα, ή ανα 30 μερες απ την πρωτη ενεργοποιηση τους; btw ρουτερ εχω της hol ενα zte. να το κρατησω; ή να βαλω το προηγουμενο ζτε που με ειχε δωσει η wind πριν 2 χρονια; ή μηπως ενα τομσον 585 που εχω; (για καινουργιο δεν ενδιαφερομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μπορείς να δοκιμάσεις να δεις ποιο router συμπεριφέρεται καλύτερα στη γραμμή σου. Πάντως το λογικό είναι το ίντερνετ να μην παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές, εκτός αν υπήρχε πρόβλημα στο παλιό κύκλωμα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 και τα τρια τα εχω δοκιμασμενα με wind&hol. διαφορες δε καταλαβα είναι η αληθεια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Το βασικότερο είναι να δεις αν μπουκώνει το WiFi σε κανένα ή αν κάποιο συγχρονίζει σημαντικά χαμηλότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Από εκεί και πέρα όποιο σου αρέσει. :p Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts