Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο ποσό είναι σαν πάγιο για τη συντήρηση της γραμμής σου. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα τέλη τερματισμού κλήσης, όπως και στην κινητή τηλεφωνία, που ανάλογα με το που καλείς κάποιο ποσό της χρέωσης της κλήσης πάει στην εταιρεία σου και κάποιο ποσοστό πάει στο δίκτυο που είναι ο άλλος χρήστης. Για αυτό το λόγο πριν κάποια χρόνια όλες οι εταιρείες κινητής έδιναν κυρίως χρόνο εντός του ίδιου δικτύου και περιορισμένο για άλλα τα δίκτυα, αφού ήταν διαφορετικό το πραγματικό κόστος για τον κάθε πάροχο. Όταν ξεκίνησαν να μειώνονται τα τέλη τερματισμού, λόγω ΕΕ, ξεκίνησαν να προσφέρονται τα πακέτα με χρόνο προς όλους στα κινητά.

7,61€ χωρίς ΦΠΑ. http://www.otewholesale.gr/Portals/0/LLU_0614_GR.pdf

Edited by Psylos_

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Είμαι στα 15 για αυτό ρωταω και σε περιπου 6 μηνες συμπληρωνω τα 2 χρόνια. Όποιος ξέρει ας πει παντως μηπως τους κανω μια κρουση για ανανέωση απο τωρα

Πες μου σε αυτο το ποσο οτι εχειε και τα 120' σε f2g και το 1g να τρελαθω; Καλα ποσο ποιο κατω να παη

Για το ιδιο πακετο ειναι. Απλα επειδη ειμαι και ικανοποιημενος απο το δικτυο θελω αν γινεται να το σιγουρευσω απο τωρα για αλλα 2 χρονια

Για το ιδιο πακετο ειναι. Απλα επειδη ειμαι και ικανοποιημενος απο το δικτυο θελω αν γινεται να το σιγουρευσω απο τωρα για αλλα 2 χρονια

Μάλλον δεν θα στο δώσουν ξανά, μόνο εάν κάνεις αίτηση σε άλλη εταιρεία θα σου κάνουν αντιπρόταση στα 15 δύσκολα, στα 17 όμως σίγουρα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μάλλον δεν θα στο δώσουν ξανά, μόνο εάν κάνεις αίτηση σε άλλη εταιρεία θα σου κάνουν αντιπρόταση στα 15 δύσκολα, στα 17 όμως σίγουρα

Μπορει να του ριξουνε και ακυρο και να του πουνε βρες κατι καλυτερο αμα μπορεις σε αυτα τα λεφτα και με ολες αυτες της παροχες. :)

Μπορει να του ριξουνε και ακυρο και να του πουνε βρες κατι καλυτερο αμα μπορεις σε αυτα τα λεφτα και με ολες αυτες της παροχες. :)

Σιγα μη βρει :p

To προηγουμενο πακετο με χρεωσιμες κλησεις ομως ηταν στα 12 και μετα μου ειχαν δωσει αυτο. Αν δωσουν στα ιδια λεφτα ή στα 17 με vdsl θα τους κανω την χαρη να καθισω για 6ο χρονο :p.

Παντως για να μην σπαμμαρουμε αδικα οποιος ηταν σε αναλογη περιπτωση και πηρε προσφορα ας πει αν και η λογικη λεει πως θα γινει το κλασσικο με το αιτημα φορητοτητας για να το δωσουν οπως και τις προηγουμενες φορες

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ηδη συνδρομητης ΟΤΕ κ ληγει το συμβολαιο μου τελος του μηνα.Με καλεσαν απο τη WIND κ μου εκαναν προσφορα για συμβολαιο 2 χρονων με 20ε το μηνα,απεριοριστα σταθερα κ 24αρι ιντερνετ,5 ωρες κινητα κ 2 ωρες στο Q καρτοκινητο μου καθε μηνα για 2 χρονια αυτοματα κ με κοστος μεταφορας συνδεσης 15ε δλδ ο πρωτος λογαριασμος θα ερθει στα 38ε περιπου.Μου ειπαν οτι "κυνηγανε" πελατες ΟΤΕ γιατι η μεταφορα απο τον ΟΤΕ στη WIND ειναι απλη κ μενεις κ με το ιδιο ρουτερ.Για να με πεισουν καλυτερα το συγκεκριμενο καταστημα που εκανε τη προσφορα απο Ευοσμο Θεσ/νικη θα μου στειλει κ μια συσκευη νοκια δωρο αξιας 60ε.

Εχουν κανει σε κανεναν αλλον καποια παρομοια προσφορα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ηδη συνδρομητης ΟΤΕ κ ληγει το συμβολαιο μου τελος του μηνα.Με καλεσαν απο τη WIND κ μου εκαναν προσφορα για συμβολαιο 2 χρονων με 20ε το μηνα,απεριοριστα σταθερα κ 24αρι ιντερνετ,5 ωρες κινητα κ 2 ωρες στο Q καρτοκινητο μου καθε μηνα για 2 χρονια αυτοματα κ με κοστος μεταφορας συνδεσης 15ε δλδ ο πρωτος λογαριασμος θα ερθει στα 38ε περιπου.Μου ειπαν οτι "κυνηγανε" πελατες ΟΤΕ γιατι η μεταφορα απο τον ΟΤΕ στη WIND ειναι απλη κ μενεις κ με το ιδιο ρουτερ.Για να με πεισουν καλυτερα το συγκεκριμενο καταστημα που εκανε τη προσφορα απο Ευοσμο Θεσ/νικη θα μου στειλει κ μια συσκευη νοκια δωρο αξιας 60ε.

Η προσφορά είναι αυτή που έχουν στο σαιτ τους με το επιπλέον ''προνόμιο'' ότι αντί για 35 θα δώσεις 15 ώστε να γίνει η μεταφορά.Αυτό για του ρούτερ δεν πολυισχίει γιατί ο ΟΤΕ θα στο ζητήσει πίσω και αν δεν το δώσεις θα χρωθείς 21 ευρώ!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Koiταξε να παρης και την σιμ με το 1g καθε μηνα. Επισης να σου δυευκρινησουν αν ειναι 20ε τον πρωτο χρονο και 25ε τον δευτερο η 20ε και τα δυο χρονια μην σου κανουν καμια παγαποντια προσεξε το αυτο. Καντους και παζαρια μηπως γλυτωσης και τα 15ε τα τελοι. Μολης χτυπησης την φοριτοτητα περιμενε καλη αντιπροταση απο τον Οτε. Οτι γινη ενημερωσε μας.

ζήτα να έχεις και γραπτά την προσφορά!

Η προσφορά είναι αυτή που έχουν στο σαιτ τους με το επιπλέον ''προνόμιο'' ότι αντί για 35 θα δώσεις 15 ώστε να γίνει η μεταφορά.Αυτό για του ρούτερ δεν πολυισχίει γιατί ο ΟΤΕ θα στο ζητήσει πίσω και αν δεν το δώσεις θα χρωθείς 21 ευρώ!

Καλησπερα.Ο ΟΤΕ δε ζηταει το ρουτερ πισω μονο τον αποκωδικοποιητη του ΟΤΕ TV.Εκτος κ αν αλλαξε κατι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ όταν έκανα μετατροπή από adsl σε vdsl και μετά ξανά το αντίθετο όλες τις φορές μου το ζήτημα πίσω αν και ήμουν εκτός συμβολαίου! Πάρε 13888 και πες και σε εμάς αν θες!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

ζήτα να έχεις και γραπτά την προσφορά!

Πωπω και το σκέφτεσαι ακόμα, φαίνεται πάρα πολύ καλή προσφορά!

• 2 weeks later...
Πωπω και το σκέφτεσαι ακόμα, φαίνεται πάρα πολύ καλή προσφορά!

Προτείνω να την επιλέξεις. Απο την στιγμή που σου θα πληρώσεις τα μισά για τέλη μεταφοράς....

αλλά να ξέρεις οτι θα πάει στα 25 το 2ο έτος....

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα

Γνωρίζει κάποιος, αν στην περίπτωση που ζητήσω διακοπή παροχών υπηρεσιών απο την Wind (αφού λήξει οποιοδήποτε συμβόλαιο)

μου έρθει αρνητικός λογαριασμός με επιστροφή της αρχικής "εγγύησης" 31-32 euro που πλήρωσα?

Το ρωτάω καθώς ο ΟΤΕ μου είχε στείλει αρνητικό λογαριασμό όταν διέκοψα τις υπηρεσίες και κατόπιν ενεργοποιήθηκα στην WIND.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

>>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<<

1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905

Όταν διακόψεις τη σύνδεσή σου θα σου έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμός που ανάλογα με την ημερομηνία διακοπής θα σου έρθει είτε θετικός είτε αρνητικός.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Και εγώ τον ίδιο δρόμο απο ΟΤΕ σε wind με ίδιο πρόγραμμα σαν του φίλου αλλά με 2 κάρτες wind δωρο.20€ τον πρώτο χρόνο 25€ τον δεύτερο.το router μου το ζητησε ο ΟΤΕ αλλά έχω ένα παλιό της Hol

Όταν διακόψεις τη σύνδεσή σου θα σου έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμός που ανάλογα με την ημερομηνία διακοπής θα σου έρθει είτε θετικός είτε αρνητικός.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Οτι και να κάνω στο χέρι τους είμαι.

>>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<<

1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905

πρόσφατα έκανε θεία μου αίτημα φορητότητας από forthnet σε wind μέσ της http://wspot.gr/

το θέμα είναι ότι ζήτησαν εγγύηση 900 ευρώ.

έχετε ακούσει για σταθερή τηλεφωνία εγγύηση???

και ειδικά τέτοιο ποσό?

δεν μπορούσαν να ξέρουν τον λόγο διότι τα ζητάει η ίδια η wind....

είπα στην θεία να πάει σε ένα κατάστημα του επίσημου δικτύου να μάθει, τι συμβαίνει.

πρόσφατα έκανε θεία μου αίτημα φορητότητας από forthnet σε wind μέσ της http://wspot.gr/

και ειδικά τέτοιο ποσό?

είπα στην θεία να πάει σε ένα κατάστημα του επίσημου δικτύου να μάθει, τι συμβαίνει.

Με τίποτα!!!!!Μην πάει!

και ειδικά τέτοιο ποσό?

αν είναι δυνατόν! μην αφήνετε τους γέρους ρε παιδιά έτσι να μπλέκουν! απατεωνιά είναι! ! ! πηγαίνετε μαζί σε ένα κατάστημα wind και ρωτήστε!

και ειδικά τέτοιο ποσό?

Αν εσύ και οι "έξυπνοι" από κάτω κάνετε τον κόπο να διαβάσετε το συμβόλαιο θα δείτε ότι λέει ότι η εταιρία μετά από πιστοληπτικό έλεγχο που θα κάνει στον πελάτη, δύναται να ζητήσει έως 900€ εγγύηση. Το πιθανότερο είναι να χρωστάει αλλού ή να καθυστερούσε λογαριασμούς.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

και ειδικά τέτοιο ποσό?

παιζει να ειχε παλια γραμμη στην εταιρια και να χρωστα. ζητα να σου ακυρωσουν το αιτημα τηλεφωνικα και να σου περασουν εκ νεου απο καταστημα

• 4 weeks later...

mia mικρη βοηθεια μπας και γλιτωσω την αναμονη στο τηλ. κεντρο της γουιντ.

Εδω και πολυ καιρο εχω double play στη γουιντ.

Δεν εχω αλλάξει τα καλώδια , δεν εχω μετακινησει το τηλεφωνο ή το ρουτερ, δεν εχω αλλαξει το παραμικρο

Καθε φορα που χτυπαει το τηλέφωνο ή καλώ εγω καποιον, κοβεται το ιντερνετ.

Εκεινο το κουτακι, σπλιτερ, το εχω κανονικα, δε το μετακινησα. τι μπορει να φταιει?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

mia mικρη βοηθεια μπας και γλιτωσω την αναμονη στο τηλ. κεντρο της γουιντ.

Εδω και πολυ καιρο εχω double play στη γουιντ.

Δεν εχω αλλάξει τα καλώδια , δεν εχω μετακινησει το τηλεφωνο ή το ρουτερ, δεν εχω αλλαξει το παραμικρο

Καθε φορα που χτυπαει το τηλέφωνο ή καλώ εγω καποιον, κοβεται το ιντερνετ.

Εκεινο το κουτακι, σπλιτερ, το εχω κανονικα, δε το μετακινησα. τι μπορει να φταιει?

Kατά πάσα πιθανότητα τα έφτυσε το σπλίτερ σου.

Δοκίμασε να το αλλάξεις,είναι μικρό το κόστος.

Φαντάζομαι έχεις φίλτρο σε όλες τις συσκευές του σπιτιού σωστά;

Αν βάλεις άλλο και πέφτει πάλι,αναγκαστικά πάρε την wind.

Xiaomi 12 Pro

• This topic was featured and featured