orestis28 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Και σε μενα ανανεωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ενημέρωση. Τελικά η κάρτα SIM έληξε! Μετά από επικοινωνία μαζί τους Μου είπαν ότι Τελικά οι κάρτες λήγουν κανονικά επάνω στον χρόνο. Αν θέλω Την ίδια να κάνω ανανέωση ή αν δε θέλω ανανέωση να πάω σε κατάστημα για να μου δώσουν καινούργια. Άντε τώρα να βρεις 4G κάρτα για mobile broadband... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Ενημέρωση. Τελικά η κάρτα SIM έληξε! Μετά από επικοινωνία μαζί τους Μου είπαν ότι Τελικά οι κάρτες λήγουν κανονικά επάνω στον χρόνο. Αν θέλω Την ίδια να κάνω ανανέωση ή αν δε θέλω ανανέωση να πάω σε κατάστημα για να μου δώσουν καινούργια. Άντε τώρα να βρεις 4G κάρτα για mobile broadband... ναι φιλε εχουν διαρκεια 12μηνες. 4G κάρτα για 1GB ??? νομίζω υπερβάλλεις λίγο... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Το θέμα είναι ότι όταν μου είχαν δώσει την κάρτα μου είχαν πει φυσικά και δεν χρειάζεται ανανέωση αλλά και ότι δεν θα λήξει εφόσον έχω συμβόλαιο για το σταθερό. Σε προχθεσινή επικοινωνία μαζί τους μου πρότειναν να κάνω ανανέωση ή να πάω σε κατάστημα για να "κουμπώσουν" νέα κάρτα στην προσφορά. Το άλλο που λες για 4G και 1GΒ δε το έπιασα, μάλλον είναι πολύ προχώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Το άλλο που λες για 4G και 1GΒ δε το έπιασα, μάλλον είναι πολύ προχώ... εννοω που θα σε βοηθησει η ταχυτητας 4G για την μηναια καταναλωση των 1024MBs που δεν θα σε κάλυπτε η 3G κάλυψη??? να είχες κάποιο πρόγραμμα 10-15GB να το καταλάβω. Αλλά το 1GB είναι για μια πολύ βασική χρήση! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 εννοω που θα σε βοηθησει η ταχυτητας 4G για την μηναια καταναλωση των 1024MBs που δεν θα σε κάλυπτε η 3G κάλυψη??? να είχες κάποιο πρόγραμμα 10-15GB να το καταλάβω. Αλλά το 1GB είναι για μια πολύ βασική χρήση! Εγώ έχω συνέχεια ανοιχτό το 3G με emails ενημερώσεις και φωτογραφίες και δεν τα έχω περάσει ποτέ. Βέβαια, δεν είναι να λιώνεις στο Youtube Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Εγώ έχω συνέχεια ανοιχτό το 3G με emails ενημερώσεις και φωτογραφίες και δεν τα έχω περάσει ποτέ. Βέβαια, δεν είναι να λιώνεις στο Youtube Με τέτοια χρήση, φτάνουν και παραφτάνουν τα 1000 mb ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Είχα συμβόλαιο 2play Και πλήρωνα γύρω στα 18 € τον μήνα χωρίς κινητά στο πακέτο συν 120 ' σε ένα f2go. Σε ερώτηση λοιπόν για ανανέωση μου προτειναν 24 € για δύο χρόνια την στιγμή που σε νέους συνδρομητές δίνουν 20 €. Έκανα αίτηση για cyta έτσι για το ****το! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Είχα συμβόλαιο 2play Και πλήρωνα γύρω στα 18 € τον μήνα χωρίς κινητά στο πακέτο συν 120 ' σε ένα f2go. Σε ερώτηση λοιπόν για ανανέωση μου προτειναν 24 € για δύο χρόνια την στιγμή που σε νέους συνδρομητές δίνουν 20 €. Έκανα αίτηση για cyta έτσι για το ****το! 20€ τον πρωτο χρονο, 25€ δευτερο χρονο το δινουν σε νεους. δηλ. 22,5€ Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 20€ τον πρωτο χρονο, 25€ δευτερο χρονο το δινουν σε νεους. δηλ. 22,5€ Ακόμα και Έτσι, δεν θα πάρω.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Να ρωτησω αν καποιος αλλαξε τη καρτα sim με το δωρεαν 1gb broadband internet με νεα 4G? Σας ζητησαν λεφτα για την αλλαγη? Νομιζω σωστα εβαλα την ερωτηση εδω μιας και η καρτα αυτη παρεχεται δωρεαν με το double play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ακόμα και Έτσι, δεν θα πάρω.... Μολης δουνε το αιτημα φορητοτητας θα σε παρουνε για αντιπροταση.Ενημερωσε μας τι θα σου πουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Να ρωτησω αν καποιος αλλαξε τη καρτα sim με το δωρεαν 1gb broadband internet με νεα 4G? Σας ζητησαν λεφτα για την αλλαγη? Νομιζω σωστα εβαλα την ερωτηση εδω μιας και η καρτα αυτη παρεχεται δωρεαν με το double play. μετά απο επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών, μου επιβεβαίωσαν ότι η αλλαγή είναι δωρεάν. Στα καταστήματα βέβαια πάνε να τσιμπήσουν το τάλιρο, αλλά μη μασήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μολης δουνε το αιτημα φορητοτητας θα σε παρουνε για αντιπροταση.Ενημερωσε μας τι θα σου πουνε Φυσικά και θα ενημερώσω εφόσον υπάρξει αντιπρόταση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μολης δουνε το αιτημα φορητοτητας θα σε παρουνε για αντιπροταση.Ενημερωσε μας τι θα σου πουνε λοιπόν, η αντιπρόταση έγινε : 17,00 € για 2 χρόνια με απεριόριστα σταθερά και internet + 300' προς κινητά + 120' προς όλους σε ένα f2go+ 1 κάρτα με 1gb+ 50% έκπτωση στον τελευταίο λογαριασμό μου που ήταν με πάγιο 36 €. Φυσικά και έμεινα στην wind :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Τα πάντα κάνουν πλέον για να μην χάσουν πελάτες. Έκανες ακύρωση της φορητότητας; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 λοιπόν, η αντιπρόταση έγινε : 17,00 € για 2 χρόνια με απεριόριστα σταθερά και internet + 300' προς κινητά + 120' προς όλους σε ένα f2go+ 1 κάρτα με 1gb+ 50% έκπτωση στον τελευταίο λογαριασμό μου που ήταν με πάγιο 36 €. Φυσικά και έμεινα στην wind :) Δεν σε χαλασε καθολου η Wind και εσυ ηθελες να φυγης κιολας. Παντως αμα τους πιεζες λιγο ακομα θα δινανε και κ--ο :lol:να μην σε χασουνε απο πελατη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 λοιπόν, η αντιπρόταση έγινε : 17,00 € για 2 χρόνια με απεριόριστα σταθερά και internet + 300' προς κινητά + 120' προς όλους σε ένα f2go+ 1 κάρτα με 1gb+ 50% έκπτωση στον τελευταίο λογαριασμό μου που ήταν με πάγιο 36 €. Φυσικά και έμεινα στην wind :) Ε όχι που θα φευγες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 λοιπόν, η αντιπρόταση έγινε : 17,00 € για 2 χρόνια με απεριόριστα σταθερά και internet + 300' προς κινητά + 120' προς όλους σε ένα f2go+ 1 κάρτα με 1gb+ 50% έκπτωση στον τελευταίο λογαριασμό μου που ήταν με πάγιο 36 €. Φυσικά και έμεινα στην wind :) Έτσι θέλουν!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Κανεις που να ειχε ηδη φτηνοτερο πακετο απο 17 ευρω και κατω και να του εκαναν αντιπροταση υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Κανεις που να ειχε ηδη φτηνοτερο πακετο απο 17 ευρω και κατω και να του εκαναν αντιπροταση υπαρχει; Νομίζω κάτω από 17 ευρώ για πλήρες πακέτο είναι ξεφτίλα :) Εγώ είμαι στο 20άριο με 300 λεπτά κινητά σταθερά και ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Είμαι στα 15 για αυτό ρωταω και σε περιπου 6 μηνες συμπληρωνω τα 2 χρόνια. Όποιος ξέρει ας πει παντως μηπως τους κανω μια κρουση για ανανέωση απο τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλησπέρα!!!Ξέρει μήπως κάποιος πόσο ενοίκιο πληρώνει η wind και η κάθε εταιρία στον ΟΤΕ για μια γραμμή adsl? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αν θυμάμαι καλά το πάγιο που δίνει ο πελάτης για κάθε γραμμή και πηγαίνει στον ΟΤΕ είναι περίπου στα 8-9€ ανά PSTN γραμμή. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αν θυμάμαι καλά το πάγιο που δίνει ο πελάτης για κάθε γραμμή και πηγαίνει στον ΟΤΕ είναι περίπου στα 8-9€ ανά PSTN γραμμή. Δηλαδή στα 20 ευρώ που έχει το double play μένουν στην εταιρία τα 11????Και αν κάποιος μιλάει πολύ από σταθερό wind η wind δίνει παραπάνω λεφτά στον ΟΤΕ? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts