Jump to content

Διπλασιασμός κάρτας και άλλες προσφορές στην καρτοκινητή!

arkon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επαναλαμβάνω και λέω: Η προσφορά βγαίνει ανάλογα με την μείωση χρήσης και συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα (ανά μήνα πάει αν δεν κάνω λάθος). Αν δηλαδή τον ένα μήνα βάλεις 5 κάρτες και τον δεύτερο βάλεις μία το πιθανότερο είναι να σου στείλουν μήνυμα. Φυσικά επηρεάζουν και άλλοι παράγοντες αναφορικά με την χρήση υπηρεσιών κλπ. Γενικά όμως κράτα στο μυαλό σου ότι βγαίνει συγκριτικά με την χρήση προηγούμενων μηνών.

• Απαντήσεις 495
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (NokiaE50-1/3.0 (06.27.1.0) SymbianOS/9.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

egw exw poses kartes tim 6 sigekrimena (mia xrisimopoiw mono) kai den mou exoun steilei pote minima diplassiasmou!! thelw kiegwwwww!

Μα τα μηνύματα έρχονται με μείωση χρήσης. Αν δεν κάνεις χρήση ή εαν η χρήση είναι σχεδόν μηδενική, πως θα σου έρθει μήνυμα.

Και χρήση δεν είναι μόνο οι κάρτες.

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1558; en; U; ssr))

Exeis dikio se auto pou les apth mia, apthn allh omws den tha prepe gia na me parakinisoun as poume na xrisimopoihsw tis kartes na mou kanoun kapoia prosfora? Ennoeis pws oute an fortwnw kartes sta noumera k tis metaferw opou thelw egw theoreitai xrhsh?

Χρήση εννοώ να την τρως την κάρτα. Όχι μόνο να την βάζεις. Και εφόσον μειώσεις αυτό το "φαί" τόσο θα σου στέλνουν. ;)

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1558; en; U; ssr))

Ok twra eisai apolutws safhs! Pantws exw diavasei edw mesa gia paidia pou eixan kleistes palies kartes pou den xrhsimopoiousan k xafnika tous esteilan (gia deleasmo profanws)

Αν θυμάμαι υπήρχαν και κάποια άλλα κριτήρια τα οποία δεν δημοσίευσα εδώ. Μπορεί να ανήκει και σε άλλη προωθητική ενέργεια κιόλας...

50 ευρω αυλη καρτα εβαλα χθες και χωρις να μου εχει ερθει μηνυμα εγιναν----->108 ευρω!!!!!

δε ξερω πως εγινε-ουτε σκοπευω να τους το πω...παντως μια χαρα μου εκατσε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Σε καλή μεριά!!! :D :D :D

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

50 ευρω αυλη καρτα εβαλα χθες και χωρις να μου εχει ερθει μηνυμα εγιναν----->108 ευρω!!!!!

Ωραια κολληματα εχει το συστημα της ΤΙΜ! Φοβερη επενδυση!! :)

μηπως ήταν νέο πακετο με 8 ευρω χρόνο ομιλίας. και εβαλες την 1η καρτα που την διπλασιαζει?

ετσι:

(2 χ 50) + 8 = 108 ?

F1fan.gr

Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1.

μηπως ήταν νέο πακετο με 8 ευρω χρόνο ομιλίας. και εβαλες την 1η καρτα που την διπλασιαζει?

ετσι:

(2 χ 50) + 8 = 108 ?

oxi milaw gia to kanoniko noumero mou TIM pou xrisimopoiw edw kai xronia!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Όταν βάζεις αυλη κάρτα πέρνεις επιπλέον 15% (που στα 50 ευρώ είναι 7.5), οπότε στην ουσία πήρες 107.5 Ευρώ (πέρνεις 15% γι'αυτά που πληρώνεις, ο διπλασιασμός είναι άσχετος).

Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν είναι λάθος την ΤΙΜ, απλά μόνιμη προσφορά.

Ωραια κολληματα εχει το συστημα της ΤΙΜ! Φοβερη επενδυση!! :)

Από εξυπνάδες σκίζουμε.

Less is more...

Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν είναι λάθος την ΤΙΜ, απλά μόνιμη προσφορά.

Μα το παιδι ειπε οτι ΔΕΝ του ειχε ερθει μηνυμα διπλαδιασμου...κανονικα θα επρεπε να του βαλουν 57,5 Ευρω και οχι 107,5.....:lol: :lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• 2 weeks later...

Μετα απο αναβαθμιση συμβολαιου, μου εκαναν δωρο μια καρτα F2G :lol: η οποια λεει οτι:

Στη 1η καρτα ανανεωσης χρονου που θα βαλω, το ποσο που θα βαλω θα 2σιαστει ΑΥΤΟΜΑΤΑ.;):wink: Αυτο συμβαινει μονο σε καρτες δωρο που δεινει η ΤΙΜ. ;)

ΕΡΩΤΗΣΗ:Αρα μετα το 2πλασιασμο, Θα γινει η προσφορα και θα ξαναδιπλασιαστει? :w00t: :yahoo: :hunter: :hunter:

[sIGPIC][/sIGPIC] Τα λόγια ειναι περιττά...

Mου ήρθε μήνυμα για διπλασιασμό της καρτάς μέχρι 13 Μαρτίου. Ισχύει μόνο μέσω κάρτας απο τα περίπτερα ή θα μου γίνει διπλασιασμός και αν βάλω 50 ευρώ μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος σε κατάστημα ΤΙΜ?

Μπορείς και τα δύο να κάνεις, και μάλιστα στο κατάστημα θα πάρεις και επιπλέον 15% του ποσού που πληρώσεις οπότε αν δώσεις 50 Ευρώ θα πιστωθείς για 107,50. Δες παραπάνω στο θέμα για περισσότερες πληροφορίες.
Less is more...

• 3 months later...
μαλλον εφυγε εμενα δεν μου εχουν κανει παλι τετοια προσφορα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Τί γίνεται με την προσφορά του διπλασιασμού; Συνεχίζεται ή έφυγε μαζί με την τιμ;

Συνεχίζεται αλλά όχι σε τόσο μεγάλη συχνότητα.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Εμενα στο παλιο καρτοκινητο μου ηρθε μηνυμα για διπλασιασμο μεχρι 30/06....ισα ισα που προλαβαινω, lol

Εμενα παντως εχει να μου ερθει πολυυυυ καιρο, γιατι αραγε ; :lol: :lol: :lol:

και μενα :( :( και εφτανε ενα κατοσταρικο η καρτα...:lol:

poscaman.gr (η προσωπική μου ιστοσελίδα)