chris_2005 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Επαναλαμβάνω και λέω: Η προσφορά βγαίνει ανάλογα με την μείωση χρήσης και συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα (ανά μήνα πάει αν δεν κάνω λάθος). Αν δηλαδή τον ένα μήνα βάλεις 5 κάρτες και τον δεύτερο βάλεις μία το πιθανότερο είναι να σου στείλουν μήνυμα. Φυσικά επηρεάζουν και άλλοι παράγοντες αναφορικά με την χρήση υπηρεσιών κλπ. Γενικά όμως κράτα στο μυαλό σου ότι βγαίνει συγκριτικά με την χρήση προηγούμενων μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 ok..fantazomai dn 8a m steiloun..:P Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Wirelessly posted (NokiaE50-1/3.0 (06.27.1.0) SymbianOS/9.1 Series60/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) egw exw poses kartes tim 6 sigekrimena (mia xrisimopoiw mono) kai den mou exoun steilei pote minima diplassiasmou!! thelw kiegwwwww! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Μα τα μηνύματα έρχονται με μείωση χρήσης. Αν δεν κάνεις χρήση ή εαν η χρήση είναι σχεδόν μηδενική, πως θα σου έρθει μήνυμα. Και χρήση δεν είναι μόνο οι κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1558; en; U; ssr)) Exeis dikio se auto pou les apth mia, apthn allh omws den tha prepe gia na me parakinisoun as poume na xrisimopoihsw tis kartes na mou kanoun kapoia prosfora? Ennoeis pws oute an fortwnw kartes sta noumera k tis metaferw opou thelw egw theoreitai xrhsh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Χρήση εννοώ να την τρως την κάρτα. Όχι μόνο να την βάζεις. Και εφόσον μειώσεις αυτό το "φαί" τόσο θα σου στέλνουν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4509/1558; en; U; ssr)) Ok twra eisai apolutws safhs! Pantws exw diavasei edw mesa gia paidia pou eixan kleistes palies kartes pou den xrhsimopoiousan k xafnika tous esteilan (gia deleasmo profanws) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Αν θυμάμαι υπήρχαν και κάποια άλλα κριτήρια τα οποία δεν δημοσίευσα εδώ. Μπορεί να ανήκει και σε άλλη προωθητική ενέργεια κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 50 ευρω αυλη καρτα εβαλα χθες και χωρις να μου εχει ερθει μηνυμα εγιναν----->108 ευρω!!!!! δε ξερω πως εγινε-ουτε σκοπευω να τους το πω...παντως μια χαρα μου εκατσε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Σε καλή μεριά!!! :D :D :D Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 50 ευρω αυλη καρτα εβαλα χθες και χωρις να μου εχει ερθει μηνυμα εγιναν----->108 ευρω!!!!! δε ξερω πως εγινε-ουτε σκοπευω να τους το πω...παντως μια χαρα μου εκατσε!!! Ωραια κολληματα εχει το συστημα της ΤΙΜ! Φοβερη επενδυση!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 μηπως ήταν νέο πακετο με 8 ευρω χρόνο ομιλίας. και εβαλες την 1η καρτα που την διπλασιαζει? ετσι: (2 χ 50) + 8 = 108 ? Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 μηπως ήταν νέο πακετο με 8 ευρω χρόνο ομιλίας. και εβαλες την 1η καρτα που την διπλασιαζει? ετσι: (2 χ 50) + 8 = 108 ? oxi milaw gia to kanoniko noumero mou TIM pou xrisimopoiw edw kai xronia!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 50 ευρω αυλη καρτα εβαλα χθες και χωρις να μου εχει ερθει μηνυμα εγιναν----->108 ευρω!!!!! δε ξερω πως εγινε-ουτε σκοπευω να τους το πω...παντως μια χαρα μου εκατσε!!! Όταν βάζεις αυλη κάρτα πέρνεις επιπλέον 15% (που στα 50 ευρώ είναι 7.5), οπότε στην ουσία πήρες 107.5 Ευρώ (πέρνεις 15% γι'αυτά που πληρώνεις, ο διπλασιασμός είναι άσχετος). Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν είναι λάθος την ΤΙΜ, απλά μόνιμη προσφορά. Ωραια κολληματα εχει το συστημα της ΤΙΜ! Φοβερη επενδυση!! :) Από εξυπνάδες σκίζουμε. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν είναι λάθος την ΤΙΜ, απλά μόνιμη προσφορά. Μα το παιδι ειπε οτι ΔΕΝ του ειχε ερθει μηνυμα διπλαδιασμου...κανονικα θα επρεπε να του βαλουν 57,5 Ευρω και οχι 107,5.....:lol: :lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIS_G Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Μετα απο αναβαθμιση συμβολαιου, μου εκαναν δωρο μια καρτα F2G :lol: η οποια λεει οτι: Στη 1η καρτα ανανεωσης χρονου που θα βαλω, το ποσο που θα βαλω θα 2σιαστει ΑΥΤΟΜΑΤΑ.;):wink: Αυτο συμβαινει μονο σε καρτες δωρο που δεινει η ΤΙΜ. ;) ΕΡΩΤΗΣΗ:Αρα μετα το 2πλασιασμο, Θα γινει η προσφορα και θα ξαναδιπλασιαστει? :w00t: :yahoo: :hunter: :hunter: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα λόγια ειναι περιττά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Mου ήρθε μήνυμα για διπλασιασμό της καρτάς μέχρι 13 Μαρτίου. Ισχύει μόνο μέσω κάρτας απο τα περίπτερα ή θα μου γίνει διπλασιασμός και αν βάλω 50 ευρώ μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος σε κατάστημα ΤΙΜ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Μπορείς και τα δύο να κάνεις, και μάλιστα στο κατάστημα θα πάρεις και επιπλέον 15% του ποσού που πληρώσεις οπότε αν δώσεις 50 Ευρώ θα πιστωθείς για 107,50. Δες παραπάνω στο θέμα για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Δεν το ήξερα αυτό με την άυλη κάρτα και έδωσα 30€ στο ΓΕΡΜΑΝΟ...Γκρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Τί γίνεται με την προσφορά του διπλασιασμού; Συνεχίζεται ή έφυγε μαζί με την τιμ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 μαλλον εφυγε εμενα δεν μου εχουν κανει παλι τετοια προσφορα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Τί γίνεται με την προσφορά του διπλασιασμού; Συνεχίζεται ή έφυγε μαζί με την τιμ; Συνεχίζεται αλλά όχι σε τόσο μεγάλη συχνότητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Εμενα στο παλιο καρτοκινητο μου ηρθε μηνυμα για διπλασιασμο μεχρι 30/06....ισα ισα που προλαβαινω, lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Εμενα παντως εχει να μου ερθει πολυυυυ καιρο, γιατι αραγε ; :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poscaman Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Εμενα παντως εχει να μου ερθει πολυυυυ καιρο, γιατι αραγε ; :lol: :lol: :lol: και μενα :( :( και εφτανε ενα κατοσταρικο η καρτα...:lol: Παράθεση poscaman.gr (η προσωπική μου ιστοσελίδα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts