Jump to content

OnePlus 10 Pro

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...

Είχα κάνει και παλαιότερα την ίδια περίπου ερώτηση, αλλά τώρα έχω φάει σκάλωμα!

Έχω λοιπόν το 10 pro 5g. Μια καρτοκινητή NOVA πρώτη κάρτα και μια What's Up δεύτερη. Όλες οι ρυθμίσεις ανοιχτές για να έχω σήμα 5g και στις δύο κάρτες. Η NOVA από την αρχή όπου υπάρχει 5g το έπιανε κανονικά. Η What's up πάντα μου έβγαζε μέχρι 4g+ και όσο και να το έψαξα δεν έβγαλα κάποια άκρη, οπότε συμβιβάστηκα, μέχρι ένα πρωινό πριν λίγες μέρες.

Καθόμουν στην καρέκλα (στη δουλειά μου). Σε εκείνο το σημείο στην ίδια θέση κάθομαι τον τελευταίο χρόνο σχεδόν κάθε μέρα. Όπως χάζευα στο κινητό με ανοιχτά τα δεδομένα της What's up βλέπω ξαφνικά 5g!!! Λέω δεν βλέπω καλά! Τελικά έδειχνε όντως 5g για κανά μισάωρο και μετά χάθηκε και δεν το ξαναέβγαλε πουθενά και ποτέ! Θεώρησα ότι ένα update που έγινε πριν καμιά δεκαριά μέρες στο λογισμικό του κινητού, διόρθωσε το πρόβλημα αλλά που τέτοια τύχη!

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια εξήγηση για το τι μπορεί να συμβαίνει; 

Καλησπερα.

Να κανω μια ερωτηση μηπως το εχει ξανααντιμετωπισει καποιος με το 10 plus pro( 128)

Εχω 2 καρτες μεσα (cosmote, vodafone). Oποια καρτα ειναι στην SIM1 χανει το σημα της .

Εχει δηλαδη ενα μικρο x στον δεικτη σηματος. Το κανει και στις δυο καρτες και μαλιστα τις αλλαξα και προσφατα για να ειμαι βεβαιος οτι δεν φταιει καποια παλια sim και τις εκανα τουμπα αρκετες φορες. Το κανει παντα στην SIM1.

Ομως με wifi calling λειτουργει, δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο .

Ειναι προβλημα του hardware ? Λυνεται με καποιον τροπο απο εμενα ? 

8 ώρες πριν, Vorlon said:

Καλησπερα.

Να κανω μια ερωτηση μηπως το εχει ξανααντιμετωπισει καποιος με το 10 plus pro( 128)

Εχω 2 καρτες μεσα (cosmote, vodafone). Oποια καρτα ειναι στην SIM1 χανει το σημα της .

Εχει δηλαδη ενα μικρο x στον δεικτη σηματος. Το κανει και στις δυο καρτες και μαλιστα τις αλλαξα και προσφατα για να ειμαι βεβαιος οτι δεν φταιει καποια παλια sim και τις εκανα τουμπα αρκετες φορες. Το κανει παντα στην SIM1.

Ομως με wifi calling λειτουργει, δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο .

Ειναι προβλημα του hardware ? Λυνεται με καποιον τροπο απο εμενα ? 

Λειτουργεί το wifi calling γιατί είναι ο ορισμός του να λειτουργεί σε περίπτωση κακού ή καθόλου σήματος.

Κατά την γνώμη μου, ναι είναι θέμα hardware, κάπου δεν λειτουργεί σωστά η θέση sim1.

Το είχε εξ αρχής αυτό το θέμα ή παρουσιάστηκε στην πορεία;

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Στην πορεια παρουσιαστηκε. Στην αρχη λιγο και μετα χειροτερεψε.

Ευτυχως παρολο που το εχω παρει ενα χρονο το αμαζον προθυμοποιηθηκε να μου το αλλαξει με καινουργιο αν βρει σε στοκ (δυσκολο πλεον να υπαρχουν αρκετα κομματια διαθεσιμα ) ή να το παρει πισω και επιστροφη τα χρηματα.

Το θεμα ειναι τι παιρνεις αναλογο τωρα.....μια χαρα με καλυπτε το 10αρι .....θα το ειχα σιγουρα για δυο χρονακια ακομα μινιμουμ...

Edited by Vorlon

• 3 weeks later...

Προς ενημερωση το αμαζον ενα χρονο μετα  δεχτηκε πισω την συσκευη και εκανε full refund ακομα και τα ταχυδρομικα εξοδα.

2 ώρες πριν, Vorlon said:

Προς ενημερωση το αμαζον ενα χρονο μετα  δεχτηκε πισω την συσκευη και εκανε full refund ακομα και τα ταχυδρομικα εξοδα.

Ωραία.

Πριν κάποιες μέρες μου είχαν έρθει κάποια mail από oneplus και αν θυμάμαι καλά είχαν προσφορά το 12 γύρω στα 800€.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Το 12αρι μια χαρα ειναι αλλα ακομα ακριβο για vfm.

Σε αντιθεση με το 11 που δεν εχει wireless charging προτιμησα ενα 10 plus 12/256 αυτην την φορα απο το warehouse σε τιμη χωμα. Ηρθε το σεταρα και συγκρινομενο με το 8/128 που ειχα ειναι λιγο πιο γρηγορο και εχει περιεργως λιγο καλυτερη οθονη (αν και στα specs ιδια ακριβως)