pitbullakias Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Καλησπέρα Έχω το one plus 10 pro από τον Οκτώβριο καινούριο και του φόρεσα αμέσως την έκδοση 13 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το τηλ το χρησιμοποιώ αρκετά όλον αυτό τον καιρο αλλά νομίζω ότι η μπαταρία έχει αρχίσει να φθίνει πολύ γρηγορα Ας πούμε σήμερα το έβγαλα από την φόρτιση στις 12.00 με 98% και στις 8.30 είχα 20% με 3ωρες και 35 λεπτά ανοιχτη οθόνη. ΟΤαν το πήρα το έβγαζα από την φόρτιση 9 το πρωί και το βράδι στις 2 είχα 20% . Εσάς σας κρατάει περισσότερο;;; Υπαρέχει τρόπος να δω την υγεία της μπαταρίας;; αν έχω πρόβλημα υπάρχει service στην Ελλάδα και αν όχι που απευθύνομαι και με πόσες μέρες αναμονή;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 (edited) 10 ώρες πριν, pitbullakias said: Υπαρέχει τρόπος να δω την υγεία της μπαταρίας;; αν έχω πρόβλημα υπάρχει service στην Ελλάδα και αν όχι που απευθύνομαι και με πόσες μέρες αναμονή;; Κυκλοφορούσε παλια ενα αππ της ΟΡ που έδινε την υγεια (οπως στα iphone). Δεν ξερω αν υπάρχει ακομα και αν παίζει σε Α13. Από κει και πέρα οτι αππ κυκλοφορεί στο Play Store δεν είναι αξιοπιστο... Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με chat στην ΟΡ, θα σε καθοδηγήσουν - μου αλλάξανε μπαταρια στα πλαίσια εγγύησης ύστερα από ένα χρόνο σε OP7Tpro Πρώτα όμως ισως είναι προτιμότερο να κανεις Factory Reset και να στήσεις το κινητό απ την αρχή, μπας και κατι δεν έγινε σωστά μετα την αναβάθμιση σε Α13 Edited January 15, 2023 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbullakias Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τότε θα επικοινωνήσω με op και βλέποντας και κανοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 (edited) Ξερει κανεις αυτη η ρυθμιση τι ακριβως κανει κτλ στο κινητο; Εσεις τι εχετε on η off; Edited January 15, 2023 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 γεια σας! τα oneplus 10 και 10Τ υποστηριζουν dual app για 2ο viber k telegram? σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Ναι υποστηριζουν 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 4 minutes ago, doganos said: Ναι υποστηριζουν ολες τις εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 27 minutes ago, attalos76 said: ολες τις εφαρμογες? viber ξερω,για το αλλο δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ναι Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 1 ώρα πριν, doganos said: viber ξερω,για το αλλο δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ναι σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 7 ώρες πριν, attalos76 said: Dual App ολες τις εφαρμογες? App cloner το λεει στο Ο13 λειτουργικό και υπάρχει σίγουρα για Viber, Whatsapp, FB, Insta, Messenger, Skype, Telegram, Twitter - ισως και για αλλα, όμως αυτα τα βλέπω σίγουρα σε μένα ως διαθέσιμα Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. January 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2023 5 ώρες πριν, asot said: App cloner το λεει στο Ο13 λειτουργικό και υπάρχει σίγουρα για Viber, Whatsapp, FB, Insta, Messenger, Skype, Telegram, Twitter - ισως και για αλλα, όμως αυτα τα βλέπω σίγουρα σε μένα ως διαθέσιμα ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2023 Η oneplus δίνει πλέον 4 χρόνια αναβαθμίσεις λογισμικού και 5 χρόνια ασφαλείας σαν την Samsung; Έτσι διάβασα. Ισχύει; 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 loool...το 10 προ πάντως, σχεδόν έναν χρόνο τώρα ακόμα δεν έχει πάρει 1 (ένα) major update (σε android 13) Πραγματικά είναι για γέλια...το ΟΤΑ άφαντο και στα φόρα κράζει κόσμος και κοσμάκης. υ.γ: γράψτε λίγο , ότι μπορώ να το περάσω μόνος μου, να το κατεβάσω, να το ανεβάσω, να το πάω βόλτα κτλ...για να δω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Γιατί τέτοια χάλια η OnePlus ; Στο realme έχω πάρει ota A13 από πριν τα Χριστούγεννα, στον ίδιο όμιλο δεν ανήκουν γιατί τέτοια καθυστέρηση; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 1 hour ago, Nikos_s3 said: loool...το 10 προ πάντως, σχεδόν έναν χρόνο τώρα ακόμα δεν έχει πάρει 1 (ένα) major update (σε android 13) Πραγματικά είναι για γέλια...το ΟΤΑ άφαντο και στα φόρα κράζει κόσμος και κοσμάκης. υ.γ: γράψτε λίγο , ότι μπορώ να το περάσω μόνος μου, να το κατεβάσω, να το ανεβάσω, να το πάω βόλτα κτλ...για να δω κάτι... Εγώ έχω 13 εδώ και δυο μήνες στο op 10 pro αλλά δεν σου λέω ότι μπορείς να το περάσεις μόνος σου να το κατεβάσεις , να το ανεβάσεις ,να το πας βόλτα ,για να μην δεις τίποτα … Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 6 ώρες πριν, Nikos_s3 said: loool...το 10 προ πάντως, σχεδόν έναν χρόνο τώρα ακόμα δεν έχει πάρει 1 (ένα) major update (σε android 13) Πραγματικά είναι για γέλια...το ΟΤΑ άφαντο και στα φόρα κράζει κόσμος και κοσμάκης. υ.γ: γράψτε λίγο , ότι μπορώ να το περάσω μόνος μου, να το κατεβάσω, να το ανεβάσω, να το πάω βόλτα κτλ...για να δω κάτι... Και με κολλημενο update 11/2022 ακομα επισης...τελος Ιανουαριου! Εχουν θεμα με τις ενημερωσεις στους σωστους χρονους που πρεπει να τις παρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Λετε να δωσουν την 13.1 τον Φεβρουαριο και γι' αυτο κολλησαν οι ενημερωσεις ακομα στις 11/2022; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 ερωτηση γιατι ενδιαφερομαι να παρω την συσκευη..δουλευουν τα volte και wifi calling ? και απο που μπορω να το αγορασω σε καλη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 5 minutes ago, mike3550 said: ερωτηση γιατι ενδιαφερομαι να παρω την συσκευη..δουλευουν τα volte και wifi calling ? και απο που μπορω να το αγορασω σε καλη τιμη? Τα πάντα δουλευουν κανονικα , στο επίσημο σάιτ νομίζω ότι έχει 850 € 1 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Τι γίνεται με τις ενημερώσεις; κάπου διάβασα ότι η oneplus θα δίνει τέσσερα μεγάλα updates και πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Τι παίζει; Ισχύει; Ενδιαφέρομαι να την δοκιμάσω αλλά κολλάω με αυτά που διαβάζω για τις καθυστέρησεις. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 4 ώρες πριν, vastegial_74 said: Τι γίνεται με τις ενημερώσεις; κάπου διάβασα ότι η oneplus θα δίνει τέσσερα μεγάλα updates και πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας. Τι παίζει; Ισχύει; Ενδιαφέρομαι να την δοκιμάσω αλλά κολλάω με αυτά που διαβάζω για τις καθυστέρησεις. Ναι, ισχυουν. Και οι ενημερωσεις και η καθυστερησεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 (edited) Νέα ενημέρωση 11.25 βαρατε Edited January 31, 2023 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 1 ώρα πριν, STATYSS said: Νέα ενημέρωση 11.25 βαρατε Με tunnelbear vpn Γαλλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 ρε παιδια γιατι καποιοι εχετε αλλοι εικονιδια στο staus bar και καποιοι αλλοι οχι? τι φαση ειναι αυτη πρωτη φορα το βλεπω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 Στις εκδοσεις NA εδωσαν την C26 με patch Ιανουαριου. Ενω EU & IN την C25 με patch Δεκεμβριου. Μπαχαλο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts