LELELO Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 3 ώρες πριν, kermitlabros said: Καλημέρα, Τα φώτα σας...Θέλω οταν κλείνω manual το wifi (πχ για να το φορτίζω),να μην ανοιγει αυτοματα τα δεδομένα... Αυτό ερχεται σε αντιθεση με την ρουτινα που εχω ,που οταν αποσυνδεεται απο το wifi ανοιγουν τα δεδομένα...Καμμία λύση; Aν δοκιμάσεις το παρακάτω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Μερικές ρουτίνες: 1. Bluetooth Ανοίγει μόνο όταν του το ορίσω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 (edited) 2. Για εξοικονόμηση ενέργειας και βαρεμάρας να ανοίγω ξυπνητήρια. Επίσης στο σπίτι που έχει χαμηλό φωτισμό έχω βάλει extra μείωση φωτεινότητας και ξεκούραστα μάτια για τις βραδινές ώρες : Edited April 10, 2022 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 (edited) 3. Όταν ανοίγω τράπεζα να ανοίγει nfc και κλείνοντας τη να κλείνει Και όταν ανοίγω χάρτες ανοίγει gps και κλείνει όταν τους κλεισω: Edited April 10, 2022 by LELELO 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 4. Το κλασικό για να έχω πάντα ίντερνετ. Όταν είμαι σε wifi είμαι 2g αλλιώς δεδομένα και 4g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Είχα φτιάξει μια ρουτίνα που όταν συνδεόταν το κινητό στο wifi του σπιτιού ή της δουλειάς να βάζει την sim 1 σε 2g και να γίνεται αντιστροφή όταν αποσυνδέεται. Πολλές φορές όμως δεν πιάνει αυτό και παραμένει σε 2g η sim 1. Πρέπει να κάνω 2η ρουτίνα που να λέει όταν βγεις απο wifi βάλε σε 5g? Θα πιάνει μόνο την sim1 που θέλω ή και την 2η που έχω μόνιμα σε 2g γτ είναι το εταιρικό και θέλω να έχω μόνιμα σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 4 ώρες πριν, minarokeftes said: Είχα φτιάξει μια ρουτίνα που όταν συνδεόταν το κινητό στο wifi του σπιτιού ή της δουλειάς να βάζει την sim 1 σε 2g και να γίνεται αντιστροφή όταν αποσυνδέεται. Πολλές φορές όμως δεν πιάνει αυτό και παραμένει σε 2g η sim 1. Πρέπει να κάνω 2η ρουτίνα που να λέει όταν βγεις απο wifi βάλε σε 5g? Θα πιάνει μόνο την sim1 που θέλω ή και την 2η που έχω μόνιμα σε 2g γτ είναι το εταιρικό και θέλω να έχω μόνιμα σήμα. Αν μιλάς ενώ βγαίνεις από το σπίτι μένει 2g γιατί δεν γίνεται ενώ χρησιμοποιείς τη γραμμή να κάνει εναλλαγή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Θέλω να φτιάξω μια ρουτίνα που όταν το κινητό έχει κάτω από 30% μπαταρία να ενεργοποιήσει το super fast charging μεχρι ή να φορτίσει φουλ ή να το βγάλω. Εχω φτιάξει αυτό, αλλα οταν πιάνει το 30% απενεργοποιει το super fast charging. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 @minarokeftes Δοκίμασε να κόψεις την αντιστροφή. Στο κάτω μέρος δηλαδή που λέει "Όταν λήγει η ρουτίνα", μην αντιστρέφεις τίποτα (απενεργοποίησέ το). Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 53 minutes ago, pavlidisc said: @minarokeftes Δοκίμασε να κόψεις την αντιστροφή. Στο κάτω μέρος δηλαδή που λέει "Όταν λήγει η ρουτίνα", μην αντιστρέφεις τίποτα (απενεργοποίησέ το). Σωστός, τόσο απλό ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Μήπως έχει βρει κάποιος κάποια ρουτίνα Που να ενεργοποιεί τις κλήσεις wi-fi αν συνδεθείς με συγκεκριμένο δίκτυο WiFi; κατά πάσα πιθανότητα δεν γίνεται Γιατί δεν υπάρχει αυτή η επιλογή Αλλά λέω μήπως και το έχει παρατηρήσει κάποιος και δεν το βλέπω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 Όταν λέει αυτό, τότε τα δεδομένα κλείνουν ή παραμένουν ανοικτά αλλά δεν χρησιμοποιούνται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2022 2 ώρες πριν, alex61 said: Όταν λέει αυτό, τότε τα δεδομένα κλείνουν ή παραμένουν ανοικτά αλλά δεν χρησιμοποιούνται? Κλεινουν Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmagandr Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Υπάρχει κάποια σειρά / προτεραιότητα με την οποία εκτελούνται οι ρουτίνες όταν ικανοποιούνται συγχρόνως οι συνθήκες περισσότερων της μίας ρουτίνας; Όταν π.χ. είμαι και εκτός γραφείου (1η ρουτίνα) και εκτός σπιτιού (2η ρουτίνα) ποια από τις δύο έχει προτεραιότητα...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 21 ώρες πριν, kmagandr said: Υπάρχει κάποια σειρά / προτεραιότητα με την οποία εκτελούνται οι ρουτίνες όταν ικανοποιούνται συγχρόνως οι συνθήκες περισσότερων της μίας ρουτίνας; Όταν π.χ. είμαι και εκτός γραφείου (1η ρουτίνα) και εκτός σπιτιού (2η ρουτίνα) ποια από τις δύο έχει προτεραιότητα...; Νομίζω με τη σειρά που σου εμφανίζονται οι ρουτίνες σου στο μενού "οι ρουτίνες μου" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 έχω φτιάξει την παρακάτω ρουτίνα που υποθετικά ανοίγει το NFC όταν ανοίγει το πορτοφόλι της Google η το ath ena card. Όταν ανοίγει η ath ena card ανοίγει και το NFC. Όταν ανοίγω το πορτοφόλι όχι. Ξέρει κανείς τι παίζει Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 2 ώρες πριν, smpt said: έχω φτιάξει την παρακάτω ρουτίνα που υποθετικά ανοίγει το NFC όταν ανοίγει το πορτοφόλι της Google η το ath ena card. Όταν ανοίγει η ath ena card ανοίγει και το NFC. Όταν ανοίγω το πορτοφόλι όχι. Ξέρει κανείς τι παίζει Καλησπέρα Και σε εμένα την ίδια συμπεριφορά έχει. Νομίζω ότι είναι θέμα ασφάλειας ώστε να μην έχουν άλλες εφαρμογές πρόσβαση στο wallet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 Είναι όντως θέμα ασφαλείας, δεν πρόκειται να δουλέψει ο εν λόγω αυτοματισμός. Ίσως κάποιο shortcut τύπου να ανοίγει πρώτα το NFC και μετά την εφαρμογή κλπ δουλέψει.Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 έτσι παίζει μια χαρά. αλλά δεν κλείνει το NFC αν κλείσεις το πρόγραμμα. Πρέπει να ξαναπατήσεις το shortcut Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 έτσι παίζει μια χαρά. αλλά δεν κλείνει το NFC αν κλείσεις το πρόγραμμα. Πρέπει να ξαναπατήσεις το shortcutΣωστό, ίσως τότε αν περάσεις τη συντόμευση σε gesture (σε εφαρμογή τύπου one hand operation+), ώστε εύκολα να την ξεκινάς/σταματάς από οποιοδήποτε σημείο.Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 πάντως αρκετές φορές δεν δουλεύουν σωστά οι ρουτίνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Εγώ μέχρι στιγμής είμαι οκ 100% με όσες τρέχουν!Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Έχει καταφέρει κάποιος την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του NFC (για πληρωμή μέσω wallet) μέσω routine πχ. πατώντας το side key;Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Έχει καταφέρει κάποιος την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του NFC (για πληρωμή μέσω wallet) μέσω routine πχ. πατώντας το side key;Sent from my SM-S916B using TapatalkΔοκίμασε αυτό σε συνδυασμό με το side key αν θέλεις. Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Δοκίμασε αυτό σε συνδυασμό με το side key αν θέλεις. Sent from my SM-A528B using TapatalkΕυχαριστώ αν και προσπαθώ να πετύχω τη λειτουργικότητα/ευκολία του iPhone, πχ. πατάς παρατεταμένα το κουμπί κλειδώματος - Face ID - πληρώνεις (χωρίς να ανοίξεις εφαρμογή ή να ακουμπήσεις οθόνη) - Done.Στα δικά μας routines δυστυχώς όταν πατάς το κουμπί απλά ενεργοποιεί το NFC και μετά δεν απενεργοποιείται.Το πιο κοντινό και σχετικά βολικό που βρήκα είναι το παρακάτω.PS. Τώρα ψάχνω πως γίνεται να απενεργοποιώ την πρίζα όταν το κινητό είναι στο 100% της φόρτισης. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, αλλά είναι αυτές οι μικρές χαρές!Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts