jogatore Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Εχει προσθεσει κανεις ταυτοτητα και διπλωμα στην εφαρμογη του gov? Οσες προσπαθειες και αν εκανα απετυχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2023 Με το που έκανα ενημέρωση την RMX3241_11_F.04 λύθηκαν όλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 On 3/3/2023 at 1:07 ΜΜ, Sniaf said: Με το που έκανα ενημέρωση την RMX3241_11_F.04 λύθηκαν όλα Ποια ολα ? Τι ακριβως ενοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Έχει καταφέρει κάποιος να πληρώσει με market pass από το κινητό μας ? Viva wallet - Google pay Έχω φάει άκυρο 3 φορές ως τώρα . Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, Keepkouking said: Έχει καταφέρει κάποιος να πληρώσει με market pass από το κινητό μας ? Viva wallet - Google pay Έχω φάει άκυρο 3 φορές ως τώρα . Ναι, μια χαρά, αστραπιαία γίνεται η πληρωμή με το Gpay, αλλά εγώ έχω την κάρτα master pass μέσω alpha bank όχι μεσω viva. Edited March 11, 2023 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 (edited) Ναι και εμένα από το app εθνικής πχ πληρώνω κανονικά ,(όχι market pass φυσικά) απλά δεν ξέρω αν έχει καμία ασυμβατότητα με το Google wallet συγκεκριμένα . Έπαιξα τώρα λίγο με τις προεπιλογές και θα το δοκιμάσω απο Δευτέρα και θα επανέλθω. Edit: Έθεσα το Google wallet (και όχι την τραπεζική εφαρμογή) ως προεπιλεγμένη μέθοδο πληρωμών και όλα οκ. Edited March 13, 2023 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 Έχει αλλάξει κανείς ήχο στο ξυπνητήρι; Αν ναι πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Πάντως έψαξα λίγο για να κάνω rollback στην 12 αλλά δεν τα κατάφερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 Γεια σας, πηραμε χθες ενα Realme 8 5G Με αυτα που διαβαζω στο θρηντ στα γρηγορα, ισως καλυτερα να μην κανω καμια αναβαθμηση?? 🙄 Την 1η μερα τεστ (οχι γκεημς, δεν ενδιαφερουν) το κινητο δουλευει μια χαρα ετσι οπως ειναι (δεν κανω εγκατασταση την 3 ....φοβαμαι. Αλλα και κραταω την version Android που εχει πανω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 2 ώρες πριν, Michael22 said: Γεια σας, πηραμε χθες ενα Realme 8 5G Με αυτα που διαβαζω στο θρηντ στα γρηγορα, ισως καλυτερα να μην κανω καμια αναβαθμηση?? 🙄 Την 1η μερα τεστ (οχι γκεημς, δεν ενδιαφερουν) το κινητο δουλευει μια χαρα ετσι οπως ειναι (δεν κανω εγκατασταση την 3 ....φοβαμαι. Αλλα και κραταω την version Android που εχει πανω ) Σε δύο 8 5g που έχουμε, ένα 4/64 και ένα 6/128, κάνουμε τις αναβαθμίσεις με το που θα βγουν. Τώρα έχουν android 13/UI 4.0 με ενημέρωση ασφαλείας Μαΐου 2023 (έκδοση RMX3241_11_F.06).Δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Δεν παίζουμε παιχνίδια αλλά δεν τα αφήνουμε και σε ησυχία. Το ένα συμπληρώνει τα 2 έτη και το άλλο το ένα έτος ζωής. Μπαταρία, φόρτιση, και στα 2, κάθε δύο ημέρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 16 ώρες πριν, Michael22 said: Γεια σας, πηραμε χθες ενα Με αυτα που διαβαζω στο θρηντ στα γρηγορα, ισως καλυτερα να μην κανω καμια αναβαθμηση?? 🙄 Την 1η μερα τεστ (οχι γκεημς, δεν ενδιαφερουν) το κινητο δουλευει μια χαρα ετσι οπως ειναι (δεν κανω εγκατασταση την 3 ....φοβαμαι. Αλλα και κραταω την version Android που εχει πανω ) Μα οι αναβαθμησεις βγαινουν για να γινονται. Ποιος ο λογος να μην τις κάνεις? Ποτε δεν ειχα προβλημα με τις αναβαθμησεις (Realme 8 5G 6/128) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 21 ώρες πριν, Michael22 said: Γεια σας, πηραμε χθες ενα Realme 8 5G Με αυτα που διαβαζω στο θρηντ στα γρηγορα, ισως καλυτερα να μην κανω καμια αναβαθμηση?? 🙄 Την 1η μερα τεστ (οχι γκεημς, δεν ενδιαφερουν) το κινητο δουλευει μια χαρα ετσι οπως ειναι (δεν κανω εγκατασταση την 3 ....φοβαμαι. Αλλα και κραταω την version Android που εχει πανω ) Σίγουρα σαν την πρωταρχική του κατάσταση ΔΕΝ θα είναι (καμία συσκευή δεν είναι) αλλά μην φανταστείς κάτι τραγικό που θα χαλάσει το realme σου. Βέβαια αν δεν σε απασχολούν οι ενημερώσεις ασφαλείας που χάνεις μπορείς να μείνεις έτσι. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladimiros78 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!! πήραμε και εμείς χθες ενα Realme 8 5G. Έχω μια απορία παιδιά αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει για το πως ενεργοποιούμε το always display on στο κινητό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για της απλόχερες πληροφορίες που μας δίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στη συγκεκριμένη συσκευή γιατί δεν έχει amoled οθόνη 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladimiros78 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 @p_kΣας ευχαριστώ πολύ!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 (edited) Παιδιά, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το camera app στο τελευταίο update; Ξεκινάει η σύζυγος να γράφει βιντεο και κλείνει η εφαρμογή. Έχω δοκιμάσει clear data. Το κάνει σποραδικά. Edited September 5, 2023 by Bax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 έφτασε η συσκευή στο end of life της ? τέλος και τα security patches? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 On 7/10/2023 at 9:08 ΠΜ, Keepkouking said: έφτασε η συσκευή στο end of life της ? τέλος και τα security patches? Και απαντάω στον εαυτό μου Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Χθες ηρθε το update.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deschain Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Καλησπερα, Το κινητο μονο του ξεκινησε να κανει επανεκκινηση και εχει κολλησει στην οθονη εναρξης, με το κιτρινο logo της realme. Πως σωζεται η κατασταση? Ευχαριστω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Απ'ότι φαίνεται και από όσα διαβάζω στα φόρουμ της Realme το κινητό μας δεν θα πάρει Android 14 (λογικό αφού ξεκίνησε με 11 και έφτασε έως 13) ενώ από τον Νοέμβριο δεν έχει έρθει ούτε security update (έμεινε στην F.08 - October 2023 patch). Το καλό είναι ότι το κινητό τρέχει ακόμα σχεδόν όπως στην αρχή ενώ και η μπαταρία βγάζει ακόμα μέρα αν και κάποιες φορές οριακά πλέον. Το καλοκαίρι μάλλον πάμε για αλλαγή. Πάντως η οικονομική σειρά της Realme δεν με ενθουσίασε φέτος. Μέχρι το καλοκαίρι ελπίζω να δω κάποιο μοντέλο που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον... 2 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 9 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Ενώ η realme ξεκίνησε ως μία πολλά υποσχόμενη νέα xiaomi, στην πορεία κάπου χάλασε το πράγμα και κατά τη γνώμη μου δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Δηλαδή πολύ άχρωμες και άγευστες συσκευές... Θα έλεγα να ψαχτείς σε xiaomi poco x6 pro αν σε ενδιαφέρει. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Το σκέφτομαι για Poco ή το TCL nxtpaper 5g. Δεν θέλω όμως να δώσω πάνω από 200-250€. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Dimos_Vav said: Απ'ότι φαίνεται και από όσα διαβάζω στα φόρουμ της Realme το κινητό μας δεν θα πάρει Android 14 (λογικό αφού ξεκίνησε με 11 και έφτασε έως 13) ενώ από τον Νοέμβριο δεν έχει έρθει ούτε security update (έμεινε στην F.08 - October 2023 patch). Το καλό είναι ότι το κινητό τρέχει ακόμα σχεδόν όπως στην αρχή ενώ και η μπαταρία βγάζει ακόμα μέρα αν και κάποιες φορές οριακά πλέον. Το καλοκαίρι μάλλον πάμε για αλλαγή. Πάντως η οικονομική σειρά της Realme δεν με ενθουσίασε φέτος. Μέχρι το καλοκαίρι ελπίζω να δω κάποιο μοντέλο που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον... Ως προς την ενημέρωση ασφαλείας κάνεις λάθος. Από αρχές Γενάρη έχει έρθει η F.09 (December 2023). Και περιμένω τώρα, μέχρι τέλος του Μάρτη, μήπως έρθει και η επόμενη, λαμβάνοντας υπόψη ότι σε κινητό της οικογένειας (C21y), κατώτερο και του ίδιου έτους παραγωγής με το 8 5g, ήρθε μέσα στο Φλεβάρη ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου 2023. Όσο για την μπαταρία, αντέχει ακόμη τουλάχιστον 1,5 ημέρα. Αγορά κινητού 07/2022. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Εμένα πάντως δεν μου έχει βγάλει ειδοποίηση για F.09 και τσεκάρω κάθε εβδομάδα. Ίσως να μην έχουμε το ίδιο firmware. Κι εμένα 1,5 μέρα έβγαζε τον πρώτο χρόνο με όλα ανοιχτά (5g, BT, GPS κλπ.) Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts