Jump to content

Το διαφημιστικό κομμάτι της Wind

angelina_22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αντεξα, αφου εφαγα το ιντερνετ ολο να βρω τον τιτλο, τελικα πηρα στην filmiki productions, αυτους που φτιαξανε τη διαφημηση δηλαδη.

Η υπαλληλος που μιλησα, παλι καλα που ηξερε οτι ειχαν φτιαξει την διαφημηση. Ρωτησε απ εδω, ρωτησε απ εκει, τελικα κανεις εκει δεν ηξερε να της πει επιτοπου οχι ποιο τραγουδι ηταν, αλλα εαν ηταν τραγουδι που γραφτηκε αποκλειστικα για την WIND η οχι!! ελεος!

Κρατησε ονομα και το τηλεφωνο μου (και βεβαια που εργαζομαι) για να με τηλεφωνησει οταν ξερει.

Πανε 3 μερες τωρα. Οπως φανταστηκατε, δεν υπηρχε απαντηση.

Μαλλον ομως πιστευω οτι ηταν τραγουδι που φτιαχτηκε για τη διαφημηση.

Κριμα. Γιατι αλλιως παιζει και να το βρισκαμε καπου. Ενω τωρα....

• Απαντήσεις 208
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Και είναι λογικό να φτιάξανε ένα τραγούδι για μία και μόνο διαφήμιση και μετά για τις υπόλοιπες διαφημίσεις της εταιρίας να χρησιμοποιούν άλλο -χειρότερο- τραγούδι;

Α, και μια και έχεις ανοιχτή επικοινωνία -λέμε τώρα- με την διαφημιστική, πες τους κιόλας ότι δεν τραβάει το τραγουδάκι που βάλανε...

Ψαχνεις τωρα κι εσυ λογικη εκει που δεν υπαρχει.

Παντως, τι ανοιχτη επικοινωνια λεμε τωρα, lol, και που κρατησε το προσχημα οτι θα με τηλεφωνουσαν παλι καλα.

Και ναι, το νεο τραγουδακι δεν λεει και πολλα.

Δε βαριεσαι.

εγω το ΘΕΛΩ το τραγουδι...και οχι αυτο που διαφημιζει με τον φλεξυ...το αλλο που λεει μονο οτι η τιμ γινετα wind και σου προσφερει πολυ περισσοτερα!

Never Give Up:!:

Join friend!

για δείτε εδώ μήπως σας βοηθάει...

:lol: :lol:

Ara to tragoudi ths Wind ("Thinking About You" twn Ivy)

htan kai sto OST ths tainias "Monster In Law" me thn Jennifer Lopez!

Εγώ πάντως έστειλα e-mail στην εταιρία και ενώ τις προηγούμενες φορές που άλλαξε τραγούδι (στο All day and all of the night που είχαν στην μετονομασία από TELESTET σε TIM, σε ένα άλλο χαρούμενο τραγουδάκι που δεν θυμάμαι τίτλο και στο Thinking about you που είχαν πριν το Θέλω τα ώπα μου -πωπω τώρα που το σκέφτομαι, πόσα τραγούδια και ονόματα άλλαξαν... :p) μου έστειλαν κατ' ευθείαν, τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Λέτε να με έχουν βάλει σε μαύρη λίστα γιατί κι άλλη φορά δεν μου απάντησαν (βέβαια δεν τους έβρισα αν και έπρεπε)...

Καλά ε, αν αντιληφθώ κάτι τέτοιο θα στείλω ξανά και θα πέσει το βρισίδι της αρκούδας...

Υπάρχουν πιο κακόγουστες και ανύπαρκτες διαφημίσεις από αυτές του Flexy;:cry:

Ελεος. Αυτους τους διαφημιστές τους πληρώνουν;

χμμμμ...τελικα η παραδοση της Wind με τις κακογουστες διαφημισεις δεν τελειωσε....το σποτ ειναι απαραδεκτο αλλα κατα την γνωμη μου αυτο που ειναι εμετικο στην διαφημιση ειναι η μουσικη :blink:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!

ειναι σαν ηχορυπανση!!

:dizzy:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Τους πληρώνουν και μάλιστα αδρά...

Κι εμείς οι καινούριοι παρακαλάμε να δουλέψουμε

αμισθί σε διαφημιστικές εταιρίες για πρακτική!! :mad:

Τελοσπάντων, νομίζω ότι οι διαφημίσεις του Flexy είναι πραγματικά

ανούσιες. Ο Ηλίας και το άλλο το παιδί μου άρεσαν, είχαν την πλάκα τους, αν μη τι άλλο. Καμιά από τις διαφημίσεις της ΤΙΜ δεν είναι αριστούργημα αλλά οι Flexy ξεπερνάνε κάθε φαντασία!

Και το μεγαλύτερο σοκ είναι η κάρτα SIM............

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1937664#post1937664

Μετά έκραζα τη Vodafone για τα Champion και Carrefour που έβγαλε -που ήταν και "συνοδευτικά" όχι βασικά πακέτα...

auto to "tarara-tarara" pou paizei einai piasariko!

to thema einai na sizitan tin diafimisi eite arnitika eite thetika,arkei na min pernaei aparatiriti!

nomizo auto to petixan!

Symbian, Die hard

Ναι μήπως ο στόχος τους έπρεπε να ήταν η θετική συζήτηση λέω εγώ τώρα;

Η Vodafone δηλαδή που όχι απλώς συζητήθηκε θετικά αλλά βραβεύτηκε κιόλας για τις διαφημίσεις της, έχασε;

Ναι μήπως ο στόχος τους έπρεπε να ήταν η θετική συζήτηση λέω εγώ τώρα;

Η Vodafone δηλαδή που όχι απλώς συζητήθηκε θετικά αλλά βραβεύτηκε κιόλας για τις διαφημίσεις της, έχασε;

Σωστός.

Καλή η συζήτηση για μια διαφήμιση , αλλά το θέμα είναι να μένει και κάτι ωραίο στο τέλος.

Ακόμα και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν με δυσκολία βγαίνει.

Το μήνυμα βγαίνει αλλά το θέμα είναι πως βγαίνει...

Το μόνο επιτυχημένο που μπορεί να έχει η εξέλιξη του ΘΕΛΩ και το σύνθημα "πολύ περισσότερα" συγκριτικά πάντα με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Αυτό θέλανε να κάνουνε; Μια εταιρία με πακέτα και κάρτες ακόμη πιο κιτς και από τις κάρτες του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (έχω φάει κόλλημα :p);

Πάντως, για όσους αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο δεν έγινε η μετονομασία την προηγούμενη Δευτέρα και όχι Τρίτη για να προβληθεί η μετονομασία από το Παρά Πέντε, πήραν την απάντησή τους σήμερα!

Η Wind είχε καταλάβει σχεδόν τον μισό διαφημιστικό χρόνο κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου, ενώ εμφανίζεται ξεκάθαρα και στην σειρά στο κατάστημα όπου πιάνει δουλειά η Αγγέλα. Η σκηνή είναι τελείως ξεκάρφωτη και γίνεται μόνο και μόνο για διαφήμιση!

Μιλάμε τόση πολλή διαφήμιση είναι πραγματικά απίστευτη και αν αναλογιστούμε και τη θεαματικότητα του σημερινού, τελευταίου, επεισοδίου του Παρά Πέντε, δεν είναι καθόλου κακή η κίνηση της Wind!

Βέβαια οι διαφημίσεις, και ειδικά το κομμάτι πασπαρτού, με τον κυριούλη που ανοίγει τα χέρια του και γίνεται μπεκάτσα, είναι ό,τι πιο κιτς έχω δει ever!

Κάποτε η Ντάλια ήταν ιδιοκτήτρια της Vodafone και είχαν μπει σε ένα κατάστημα Vodafone να πάρουν κινητό... Τραγικό;; :p Μέχρι κι ο Καπουτζίδης τη Vodafone προτιμά να βάλει στο σίριαλ (και χωρίς χορηγίες) :lol: :lol: :lol:

Και όντως το τελείως άσχετο ήταν το κατάστημα της WIND χθες.... Μόλις το είδα πάνω στο δάκρυ έπεσε ΤΟ απίστευτο γέλιο (όχι μόνο από μένα αλλά από όλη την παρέα)... Μιλάμε ήταν σχεδόν γελοίο...

Ήταν όντως πολύ αστείο σκηνικό αυτό, αλλά...

-Πρώτον δεν ξέρουμε αν η vodafone είχε "μπει" στο έργο χωρίς χορηγίες (ίσως και ψιλομίζες)... κάτι που φυσικά δε θα μάθουμε ποτέ...

-Δεύτερον, αν θυμάσαι... στη Ντάλια δεν άρεσε το κατάστημα και ήθελε να το αλλάξει χρώματα !!!

Ε ... προφανώς το άλλαξε !!! :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Πλάκα πλάκα πες το ψέματα.... Είπε δεν της άρεσε και τώρα είναι αλλιώς! :p

Πάντως στην αρχή και τα κινητά που χρησιμοποιούσαν ήταν Vodafone. Ο Σπύρος συγκεκριμένα είχε Nokia 6680 Vodafone live! :lol: :lol: :lol:

auto to "tarara-tarara" pou paizei einai piasariko!

to thema einai na sizitan tin diafimisi eite arnitika eite thetika,arkei na min pernaei aparatiriti!

nomizo auto to petixan!

Εκεί που μου είχαν σπάσει τα νεύρα τελικά το βρήκα: το κομμάτι είναι το

των Fratellis. Μου έχει κολλήσει πάρα πολύ, μετά από τόσα εκνευριστικά τραγούδια η Tim/Wind βρήκε και ένα ωραίο. :respect:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Εγω πιστευω πως οι καλυτερες διαφημησεις ΤΙΜ ηταν αυτες που βγηκαν με την αλλαγη Telestet --> TIM. Καταπληκτηκες!!!

Ειδικα αυτη με τα δελφινια στο τελος!

Εγω πιστευω πως οι καλυτερες διαφημησεις ΤΙΜ ηταν αυτες που βγηκαν με την αλλαγη Telestet --> TIM. Καταπληκτηκες!!!

Ειδικα αυτη με τα δελφινια στο τελος!

Πωωωω ναι τις θυμάμαι. Κατ' αρχάς το τραγούδι (All day and all of the night) ακόμη το θυμάμαι... Και ακόμη δεν μπορώ να το βρω γιατί ήταν διασκευή μόνο για την ΤΙΜ και δεν κυκλοφόρησε πουθενά. Το μόνο που έμεινε ήταν μια ηχογράφηση που είχα κάνει καλώντας στην Εξυπηρέτηση πελατών... :p Ύστερα θυμάμαι μια σκηνή στα χόρτα που ανοίγει ξαφνικά το σύστημα ποτισμού και γίνονται λούτσα! Και τα δελφίνια φυσικά. Εκείνες οι διαφημίσεις και εκείνο το τραγούδι (ντρέπομαι που θα το πω...) καθώς και το λογότυπο και το εύηχο του ονόματας ήταν τα στοιχεία που με έκαναν να απαρνηθώ τη Vodafone και να πάω στην ΤΙΜ. Πιστεύω ήταν ό,τι πιο επιτυχημένο μπορούσαν να κάνουν (βασικά το όνομα και ύστερα όλα τ'άλλα). Αυτές οι διαφημίσεις τώρα ποιόν να τραβήξουν; Αντίθετα απωθούν (συγκεκριμένα εμένα που επέστρεψα πάλι στη Vodafone -και πλάκα πλάκα μόνο όσο ήταν ΤΙΜ συμπαθούσα αυτή την εταιρία, μέχρι και φανατιζόμουν...) :lol: :lol:

Σήμερα έδωσαν συνεντευξη τύπου Παπαλουκάς και Διαμαντιδης για τη συνεργασία με Wind.

Για να δούμε αν θα βγει καμιά αξιόλογη διαφήμιση από 'κει.

Chris, γιατι ξερω οτι θα ξετρελαθεις......

http://www.youtube.com/watch?v=-oO140hZXVw

http://www.youtube.com/watch?v=g7KWoe9g3es