Vox Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 On 7/11/2022 at 11:43 ΜΜ, mick_ said: Υπάρχει δυνατότητα να ορίσουμε διαφορετικό ήχο κλήσης ανά SIM; Έχω διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε sim. Όταν όμως το σετάρισα στην αρχή είπα κατά την διαδικασία να πάρει τις ρυθμίσεις από το Redme Note 7 που είχα και το 11 έγινε κλώνος. ;Όλα αυτά ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη. Ένα θέμα που αντιμετωπίζω ώρες ώρες είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μπορώ να στείλω SMS. Όχι πάντα αλλά συμβαίνει. Το ίδιο και με την εφαρμογή your phone από το PC. Διαβάζω όμως ότι έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα τελευταίως με διάφορα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 (edited) On 7/11/2022 at 11:43 ΜΜ, mick_ said: Υπάρχει δυνατότητα να ορίσουμε διαφορετικό ήχο κλήσης ανά SIM; Ρυθμίσεις ήχος & δόνηση/ ήχος κλήσης ( πάνω δεξιά) σου βγάζει το μενού για επιλογή τοπικού κουδουνισματος και προεγκατεστημένα κουδουνίσματα .. εάν πατήσεις σε αυτά δεν μπορείς να ορίσεις διαφορετικό ήχο για κάθε sim.. Εάν πας όμως να επιλέξεις εάν ήχο από το " κατάστημα" που έχει κάτω από τις επιλογές που προανέφερα, σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις για ποια κάρτα sim θέλεις.. πατάς το κουδουνάκι δεξιά του ήχου και σου βγάζει επιλογή Edited November 14, 2022 by dragonball 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Σωστός, να υποθέσω ότι σαν δεύτερο ήχο μπορείς να βάλεις μόνο από αυτούςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 3 ώρες πριν, HEO said: Σωστός, να υποθέσω ότι σαν δεύτερο ήχο μπορείς να βάλεις μόνο από αυτούς Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ναι..Προσωπικά δεν έχω βρει άλλον τρόπο..Παλιότερα, με άλλες εκδόσεις του MIUI, ήταν πιο εύκολο να βάλεις διαφορετικούς ήχους κλήσης ανά sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Ευχαριστώ για την συμβουλή. Έστω έτσι μπορούμε να ορίσουμε διαφορετικό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamalas Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Το Xiaomi Redmi Note 11 NFC Dual SIM (6GB/128GB) Έχει πάρει αναβάθμιση σε Android 12; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 18 ώρες πριν, gdamalas said: Το Xiaomi Redmi Note 11 NFC Dual SIM (6GB/128GB) Έχει πάρει αναβάθμιση σε Android 12; Ναι φιλ@, καιρο τωρα! Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 έχω θέμα και δε μπορώ να ανοίξω το πορτάκι της sim με τίποτα. Φοβάμαι να το πιέσω και πολύ μη σπάσει τίποτα. Υπάρχει περίπτωση όντως να έχει σπάσει κάτι και γι αυτό να μην ανοίγει; Δεν ξέρω πως δουλεύει αυτός ο μηχανισμός. Και την τελευταία φορά που έβαλα τη sim ήταν πολύ σφιχτό. 2 φορές μόνο το έχω ανοίξει, δεν είναι ότι το ανοιγοκλείνω. Θέλω να το ανοίξω διότι δε βλέπει τις sim. Έχω 2 και δε βλέπει καμία. Οπότε εκτός από το πορτάκι παίζει να υπάρχει και άλλο θέμα. Έχετε καμια ιδέα τι να κάνω; Αναγκαστικά θα το στείλω να το δούνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Μήπως μπήκε στραβά η σιμ και σφηνωσε το όλο σύστημα??? Δοκίμασε με λίγο παραπάνω δύναμη μπας και ανοίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 3 minutes ago, mol said: Μήπως μπήκε στραβά η σιμ και σφηνωσε το όλο σύστημα??? Δοκίμασε με λίγο παραπάνω δύναμη μπας και ανοίξει Γενικά ήταν λίγο σφιχτό. Υπάρχει περίπτωση να σπάσει κάτι αν βάλω δύναμη; Ή να έχει σπάσει κάτι και να μη σπρώχνει το πορτάκι έξω; Ελατήριο έχει μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 To πατάς με την βελόνα Αν δεν βγει πιθονον να έχει απασφαλησει και προσπαθεις να το βγάλεις με το νύχι σου βάζοντας το στην σχισμήΑν δεν τα καταφέρεις το στέλνεις στο serviceΑ και και άλλο πολλές φορές αν βάζεις την βελόνα μέσα στην τρύπα; δεν πάει εκεί που πρέπει οπότε προσπάθησε να την πας λίγο πάνω κάτω δεξιά αριστερά σπρώχνοντας μαλακάSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Ψάξε να δεις κάποιο βίντεο πχ. https://www.youtube.com/watch?v=_PAJBC3BCnQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Έσπασε της κόρης μου η οθόνη Πήγα για αλλαγή ΟΕΜ δοκιμάσαμε δύο διαφορετικές κ παρουσιάζουν προβλήματα.Η αυθεντική 135€ όμως.Έχετε καμία άλλη ιδέα ή πρόταση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 (edited) 47 minutes ago, HEO said: To πατάς με την βελόνα Αν δεν βγει πιθονον να έχει απασφαλησει και προσπαθεις να το βγάλεις με το νύχι σου βάζοντας το στην σχισμή Αν δεν τα καταφέρεις το στέλνεις στο service Α και και άλλο πολλές φορές αν βάζεις την βελόνα μέσα στην τρύπα; δεν πάει εκεί που πρέπει οπότε προσπάθησε να την πας λίγο πάνω κάτω δεξιά αριστερά σπρώχνοντας μαλακά Sent from my Redmi 7 using Tapatalk επειδή δε ξέρω τον μηχανισμό... αν τραβήξω το πορτάκι με το νύχι ή πχ το πιάσω με κάποιο τσιμπιδάκι (αν τα καταφέρω) θα βγει ή με κάποιο τρόπο κάτι το κρατάει μέσα οπότρε θέλει υποχρεωτικά να μπει βελόνα; Φοβάμαι δηλαδή μη το τραβήξω και σπάσει κάτι. Αν και με βλέπω για service. το χειρότερο είναι ότι δε βλέπει τις sim Edited December 7, 2022 by Beef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Με το ειδικό εργαλείο που είναι πιο δυνατό απ' τη βελόνα δε μπορείς να το πιέσεις δυνατά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 9 minutes ago, mol said: Με το ειδικό εργαλείο που είναι πιο δυνατό απ' τη βελόνα δε μπορείς να το πιέσεις δυνατά? έχω το εργαλείο και έχω 2 εργαλεία. το ένα που ήταν μαζί με το κινητό το οποίο είναι ολίγον ψεύτικο σαν σύρμα και ένα άλλο που είχα το οποίο είναι πιο στιβαρό. με το δικό του, το συρμάτινο κοντεύει να λυγίσει. με το άλλο πάλι δε γίνεται τίποτα. φαίνεται σα να έχει τερματίσει. αν συνεχίσω να σπρώχνω θα το διαλύσω. σε άλλο κινητό λίγο το πατας και πετάγεται το πορτάκι. όπως είπα, δε ξέρω πως είναι ο μηχανισμός μέσα, μπορεί να έχει σπάσει κάτι Αναγκαστικά θα το στείλω για service. Και το σπαστικό τώρα είναι να κάθομαι να σβήνω ότι αρχεία έχω μέσα. Έχει μεν εγγύηση αλλά δε ξέρω αν αξίζει να πληρώσω courier να το στείλω ή να το πάω σε ένα άσχετο service να το κοιτάξει. αλλά μάλλον θα το στείλω γιατί και να ανοίξει δεν αναγνωρίζει τη sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Έσπασε της κόρης μου η οθόνη Πήγα για αλλαγή ΟΕΜ δοκιμάσαμε δύο διαφορετικές κ παρουσιάζουν προβλήματα.Η αυθεντική 135€ όμως.Έχετε καμία άλλη ιδέα ή πρόταση; Sent from my iPhone using Tapatalk165 το πήρα καινούργιο 4/128Δεν νομίζω ότι αξίζει αλλαγήSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Ναι δυστυχώς το ξέρω,συμφωνώ. 150 το πήρα μεταχειρισμενο 10ημερων....Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 12 ώρες πριν, Beef said: έχω το εργαλείο και έχω 2 εργαλεία. το ένα που ήταν μαζί με το κινητό το οποίο είναι ολίγον ψεύτικο σαν σύρμα και ένα άλλο που είχα το οποίο είναι πιο στιβαρό. με το δικό του, το συρμάτινο κοντεύει να λυγίσει. με το άλλο πάλι δε γίνεται τίποτα. φαίνεται σα να έχει τερματίσει. αν συνεχίσω να σπρώχνω θα το διαλύσω. σε άλλο κινητό λίγο το πατας και πετάγεται το πορτάκι. όπως είπα, δε ξέρω πως είναι ο μηχανισμός μέσα, μπορεί να έχει σπάσει κάτι Αναγκαστικά θα το στείλω για service. Και το σπαστικό τώρα είναι να κάθομαι να σβήνω ότι αρχεία έχω μέσα. Έχει μεν εγγύηση αλλά δε ξέρω αν αξίζει να πληρώσω courier να το στείλω ή να το πάω σε ένα άσχετο service να το κοιτάξει. αλλά μάλλον θα το στείλω γιατί και να ανοίξει δεν αναγνωρίζει τη sim Η infoquest αν είναι της επίσημης εγγύησης είχε μεταφορά με courier δωρεάν. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Ίσως γίνεται να το κλειδώσεις από το google play εκτός αν έχεις εξωτερική κάρτα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Beef Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 3 ώρες πριν, Vox said: Η infoquest αν είναι της επίσημης εγγύησης είχε μεταφορά με courier δωρεάν. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα. Ίσως γίνεται να το κλειδώσεις από το google play εκτός αν έχεις εξωτερική κάρτα μέσα. απόσυνδεσα όλους τους λογαριασμούς, μετέφερα τα αρχεία (δεν έχω κάρτα μνήμης) και το στέλνω στο service. Spoiler από το κακό στο χειρότερο πάμε γενικά. Μπαταρίες δεν αλλάζουν, κάρτες θέλουν ολόκληρη ιστορία να βγουν.... και αν κάτσει στραβή πληρώνεις όσο το κινητό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 εσκασε over the air αναβαθμιση ασφαλειας. Προσωπικα, λεω να κρατηθω και να μην την κανω αμεσα, γιατι καμια φορα κανουν μλκιες και βγαινουν στραβές οι αμεσες-αρχικες αναβαθμισεις. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 On 8/12/2022 at 11:37 ΜΜ, gregpap2016 said: εσκασε over the air αναβαθμιση ασφαλειας. Προσωπικα, λεω να κρατηθω και να μην την κανω αμεσα, γιατι καμια φορα κανουν μλκιες και βγαινουν στραβές οι αμεσες-αρχικες αναβαθμισεις. τελικα δεν κρατηθηκα κ την περασα. Δεν ειδα διαφορά, ολα κομπλε. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Μου ήρθε ενημέρωσηΠαρατηρώ ότι πλέον το second space δουλεύει με activity launcher βέβαια αλλά δουλεύειΔεν δουλεύουν τα sip accounts ....Λένε είναι θέμα του λειτουργικού, εμένα βέβαια με βόλευε πολύ Πάμε πάλι πίσω στις εφαρμογές :(Να προσθέσω βέβαια ακόμα ότι οι ρυθμίσεις για τα sip accounts υπάρχουν !!! Αλλά όταν πας να βάλεις πετάει μήνυμα και στα διαγράφειSent from my Redmi Note 11 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2022 Από πέρσι προγραμματίσουν να το «σκοτώσουν» το SIP από το android. Πάντως η εφαρμογή σε αυτό το τηλέφωνο δούλευε και σωστά. Τώρα παίρνω την αναβάθμιση η οποία μάλλον θα με πετάξει. Θα αναγκαστώ να κατεβάσω το Zoiper πάλι αλλά μου εμφανίζει προβλήματα. Sto menu στις ρυθμίσεις υπάρχει αλλά με το που προσθέτεις λογαριασμό στον αφαιρεί με την μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. December 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2022 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Δύο ερωτήσεις , πως κλείνουμε τις εφαρμογές με swipe up; Εξαιρετικό τηλέφωνο αλλά έχει εφαρμογές που δεν "φεύγουν" , ελπίζω σε επόμενο update να υπάρχει επιλογή . Ευχαριστώ Edited January 1, 2023 by Brainmorf 1 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts