zurabi_97 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Σχετικά με περιαγωγή σε ΕΕ, ξέρουμε τι παίζει? Ισχύουν τα δεδομένα του προγράμματος για χρήση σε ΕΕ? Με μια ερώτηση που έκανα τον Νοέμβριο, το πακέτο των απεριόριστων, έχει όριο 10GB, τα υπόλοιπα πακέτα, ότι ισχύει το πακέτο (20GB; 20 θα είναι). Τα δωρεάν πακέτα τύπου αυτά που δίνει αν πληρώσεις μέσω payzy, δεν ισχύουνε έξω. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 3 minutes ago, zurabi_97 said: Με μια ερώτηση που έκανα τον Νοέμβριο, το πακέτο των απεριόριστων, έχει όριο 10GB, τα υπόλοιπα πακέτα, ότι ισχύει το πακέτο (20GB; 20 θα είναι). Τα δωρεάν πακέτα τύπου αυτά που δίνει αν πληρώσεις μέσω payzy, δεν ισχύουνε έξω. Εγώ που πηγαινοέρχομαι Ιταλία, μου δίνει 38 gb για roaming, από τα απεριόριστα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους. Έχω το Cosmote Neo Unlimited στα 24 ευρώ. Έχω λάβει προσφορά από βοντα πιο συμφέρουσα και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα. Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν από Cosmote για αντιπροσφορά ή δεν θα ασχοληθούν θεωρώντας με κάτι εφάμιλλο με καρτοκινητό; Υπάρχει κάποιος με ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 30 minutes ago, one2377 said: Καλησπέρα σε όλους. Έχω το Cosmote Neo Unlimited στα 24 ευρώ. Έχω λάβει προσφορά από βοντα πιο συμφέρουσα και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα. Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν από Cosmote για αντιπροσφορά ή δεν θα ασχοληθούν θεωρώντας με κάτι εφάμιλλο με καρτοκινητό; Υπάρχει κάποιος με ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ. Δε νομιζω να ασχοληθουν. Η βονταφον ομως στο εδωσε σε συμβόλαιο το οποιο μετα το 12μηνο θα εχει αυξηση 1,5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, one2377 said: Καλησπέρα σε όλους. Έχω το Cosmote Neo Unlimited στα 24 ευρώ. Έχω λάβει προσφορά από βοντα πιο συμφέρουσα και σκέφτομαι να κάνω φορητότητα. Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν από Cosmote για αντιπροσφορά ή δεν θα ασχοληθούν θεωρώντας με κάτι εφάμιλλο με καρτοκινητό; Υπάρχει κάποιος με ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ. Θα ασχοληθούν, στον θείο μου πήραν τηλέφωνο. Αλλά και να μην πάρουν, παίρνεις εσύ στο τμήμα ειδικών προσφορών 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) 13 minutes ago, Gv2008 said: Θα ασχοληθούν, στον θείο μου πήραν τηλέφωνο. Αλλά και να μην πάρουν, παίρνεις εσύ στο τμήμα ειδικών προσφορών Το οποίο νούμερο γνωρίζουμε;; Όπως επίσης, ξέρουμε τι προσφορά του έγινε και για ποιο πρόγραμμα;;; Edited 23 Ιανουαρίου by one2377 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 1 hour ago, one2377 said: Το οποίο νούμερο γνωρίζουμε;; Όπως επίσης, ξέρουμε τι προσφορά του έγινε και για ποιο πρόγραμμα;;; Ναι, απεριόριστα όλα για δύο χρόνια με τιμή 19,90 και δύο πάγια δωρο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 22 minutes ago, Gv2008 said: Ναι, απεριόριστα όλα για δύο χρόνια με τιμή 19,90 και δύο πάγια δωρο Τέλεια. Σε ευχαριστώ πολύ. Το τηλ για το τμήμα ειδικών προσφορών το έχουμε, σε περίπτωση που χρειαστεί; Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, one2377 said: Τέλεια. Σε ευχαριστώ πολύ. Το τηλ για το τμήμα ειδικών προσφορών το έχουμε, σε περίπτωση που χρειαστεί; 2103507842 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Θυμηστε μου αλλαγη απο what's up σε νεο, τα υπόλοιπα απο πακετα μεταφέρονται ή διαγραφονται? Αν υπάρχει και κοσμοτε tv pass από diy συνεχίζει ή κόβεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavan Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Να ρωτήσω κάτι βρε γνώστες ; το cosmote neo των 50gb εξαφανίστηκε ; βλέπω μόνο το 10, το 20 και το απεριόριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 18 minutes ago, stavan said: Να ρωτήσω κάτι βρε γνώστες ; το cosmote neo των 50gb εξαφανίστηκε ; βλέπω μόνο το 10, το 20 και το απεριόριστα Εγω βλεπω 7-10-απεριοριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavan Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου το 7 το βγάζει μόνο αν είσαι ήδη what’s up . Αν πας από φορητότητα βγάζει μόνο αυτά που βλέπω …. τι φάση ; ο καθένας αλλά βλέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Καλημέρα, έχω 3 νούμερα σε watch's up με την προσφορά για 9 μήνες όλα unlimited η οποία έληξε. Τώρα σκέφτομαι να τα μεταφέρω σε μια από τις άλλες δύο με την προσφορά της προπληρωμής για 12 μήνες. Μέχρι να γίνει όμως η διαδικασία δεν υπάρχουν παροχές και σκέφτηκα την επιλογή δοκιμής στο cosmote neo, θυμάμαι ότι έδινε τον πρώτο μήνα δωρεάν ως δοκιμή. Ισχύει ακόμα κάτι τέτοιο, μπορώ τα 2 νούμερα να κάνω cosmote neo μέχρι να ολοκληρωθεί η φορητότητα ή υπάρχει κάποια χρέωση/δέσμευση; Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου (edited) Μπες στο mycosmote app - shop - προτασεις για νεα προϊόντα. Εκει πρέπει να προτεινει νεα συνδεση cosmote neo. Μπες εκεί και πάτα την επιλογή για μετατροπή του αριθμού σου και δες τις διαθέσιμες επιλογες. Εφοσον εχεις κανει 2 ανανεωσεις το τελευταίο 6μηνο πρεπει να εχει την ενδειξη για δωρεάν μηνα σε οποιο πρόγραμμα κι αν επιλεξεις. Edited 28 Φεβρουαρίου by kmpatra 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου On 25/1/2026 at 9:10 ΜΜ, stavan said: Να ρωτήσω κάτι βρε γνώστες ; το cosmote neo των 50gb εξαφανίστηκε ; βλέπω μόνο το 10, το 20 και το απεριόριστα Ηταν limited προσφορα. Οπως τωρα εχει unlimited με 24 ευρω. Παράθεση [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Μέχρι 31/03, για όσους θέλουν να έρθουν στο neo, 50 GB στα 21€. Για νυν cosmotάκηδες 50 GB στα 21€ και απεριόριστα data στα 25€ (τσίμπησε 1€) επίσης ως 31/03. 1 3 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου On 16/3/2026 at 4:58 ΜΜ, Serafeim1981 said: Μέχρι 31/03, για όσους θέλουν να έρθουν στο neo, 50 GB στα 21€. Για νυν cosmotάκηδες 50 GB στα 21€ και απεριόριστα data στα 25€ (τσίμπησε 1€) επίσης ως 31/03. Ωχ, σήμερα το είδα ότι έδωσε ξανά τα 50GB, και αιτήθηκα μέσω του chat να μου διακόψουν το συμβόλαιο (το οποίο, ούτως ή άλλως, λήγει σε 1,5 μήνα και δεν ενδιαφέρομαι να το ανανεώσω), για να το μετατρέψω σε NEO. Ελπίζω να προλάβω την προσφορά, δεδομένου ότι μεσολαβεί και η 25η Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Καλημέρα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά στην παρέα! Διέκοψα το συμβόλαιο GigaMax Unlimited Π πριν από δύο εβδομάδες και μόλις η σύνδεσή μου έγινε καρτοκινητό (Cosmoκάρτα), τη μετέτρεψα σε Neo 50GB, με την προσφορά των 21€ το μήνα. Τότε, μου έδινε την επιλογή για το πλάνο με απεριόριστα δεδομένα, με 25€ αντί για 33€. Τώρα, επειδή ξέφυγα αρκετά στα data (κατανάλωσα γύρω στα 64GB εντός των δύο πρώτων εβδομάδων του προγράμματος), ενεργοποίησα την πασχαλινή προσφορά, που έδινε απεριόριστα δεδομένα για δύο εβδομάδες με 5,90€. Επιπλέον, επειδή προέρχομαι από unlimited συμβόλαιο και έχω "καλομάθει" στα απεριόριστα, αποφάσισα ότι θα προτιμούσα να μην αγχώνομαι στο μέλλον κοιτάζοντας κάθε τρεις και λίγο την εφαρμογή και μετρώντας δεδομένα, οπότε προσπάθησα να αλλάξω το πλάνο μου (από τον επόμενο μήνα, προφανώς) σε unlimited. Ωστόσο, με έκπληξη διαπίστωσα, ότι το unlimited, δε μου το δίνει πλέον στα 25€, αλλά στην αρχική τιμή τιμοκαταλόγου (33€). Υπέθεσα ότι έληξε η προσφορά, αλλά στον δεύτερο αριθμό μου που είναι Frog, εξακολουθεί να εμφανίζει κανονικότατα προσφορά για το Neo Unlimited στα 25€. Μήπως γνωρίζει κάποιος, αν υπάρχει τρόπος να λάβω το unlimited πλάνο στα 25€, στον αριθμό που είναι ήδη Neo 50GB? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavand Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Πρέπει να κάνεις αλλαγή πακέτου με την εντολή alpak σε what’s up και μετά ξανά σε cosmote neo . FYI , πάντως αν πληρώνεις με payzy τα gb είναι διπλάσια . Στο πρόγραμμα των 50 έχεις 100 gb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 3 minutes ago, Stavand said: Πρέπει να κάνεις αλλαγή πακέτου με την εντολή alpak σε what’s up και μετά ξανά σε cosmote neo . FYI , πάντως αν πληρώνεις με payzy τα gb είναι διπλάσια . Στο πρόγραμμα των 50 έχεις 100 gb. Α, σε ευχαριστώ πολύ! Είναι τόσο απλό? Επειδή ο αριθμός ήταν Cosmoκάρτα πριν από μόλις δύο εβδομάδες (όταν διακόπηκε το συμβόλαιο), είναι όντως εφικτό να μετατραπεί εκ νέου τόσο σύντομα σε καρτοκινητό, ξανά αμέσως σε Neo και να λάβει την προσφορά? Ναι, το γνωρίζω για το payzy, αλλά με τη χρήση που κάνω (δεν χρησιμοποιώ καθόλου το κινητό με WiFi), δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται να φτάσω οριακά κοντά στα 100GB. Ωστόσο, επειδή βλέπω ότι και οι δύο προσφορές ισχύουν έως την Πέμπτη (μεθαύριο, 16 Απριλίου), θα το ρισκάρω, προκειμένου να μη χάσω τις δώδεκα ημέρες που μου απομένουν στο τρέχον πλάνο, ούτε τα 5,90€ που έδωσα για την αγορά της πασχαλινής προσφοράς. Θα περιμένω έως τις 26 Απριλίου (οπότε λήγει το πλάνο μου) και εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται η προσφορά για το unlimited, θα κάνω τότε τη διπλή αλλαγή. Αν όχι, θα παραμείνω στα 50+50GB και θα περιμένω το καλοκαίρι, οπότε θα βγει σίγουρα αντίστοιχη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) Πριν κάνεις αυτό, να δεις τις προϋποθέσεις των προσφορών, γιατί ενδέχεται να μην την δίνει με αυτόν τον τρόπο Edited 14 Απριλίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavand Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Επειδή διαχειρίζομαι πολλά νούμερα εχω κάνει πολλές φορές αυτή την αλλαγή είτε λόγω αλλαγής προγράμματος, είτε για να τα βάλω όλα να ανανεώνονται την ίδια ημερομηνία είτε για να παρω προσφορά παρόμοια και κάθε φορά λειτουργούσε . δεν νομίζω να εχει αλλάξει κάτι και να μην παίξει . Αρκεί να είναι διαθέσιμη η προσφορά 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 1 ώρα πριν, kmpatra said: Πριν κάνεις αυτό, να δεις τις προϋποθέσεις των προσφορών, γιατί ενδέχεται να μην την δίνει με αυτόν τον τρόπο Σε καμία από τις δύο προσφορές δεν αναφέρονται όροι, εκτός από το ότι ισχύουν χωρίς λήξη για όσους τις έχουν ήδη ενεργές. τώρα αν ισχύουν ειδικοί, "κρυφοί" όροι, δεν το γνωρίζω. Θα δούμε. Εκείνη πάντως η προσφορά που δε μπορεί ποτέ και επ' ουδενί να ενεργοποιηθεί εκ νέου στον ίδιο αριθμό, είναι ο πρώτος μήνας δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Δευτέρα στις 07:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:24 μμ Προσφορά πάλι από what’s up μετατροπή σε ΝΕΟ όλα απεριόριστα με 25 ευρώ. … ένα πρόγραμμα με πραγματικά απεριόριστα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts