Jump to content

Νέα συσκευή μετά το IPhone 11

DimitrisRig
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 900-1000

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6-6,5

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα για αγορά με τιμολόγιο 

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Καμία προτίμηση 

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό 

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. OLED οθόνη 

😎 Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

ταχύτητα,καμερα, αυτονομία, βαρύ gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή

IPhone 11

Καλημέρα σε όλους . Το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι να αλλάξω το iPhone 11 και να πάω σε κάτι πιο φρέσκο . Έχω κοιτάξει το IPhone 13 αλλά δεν θα με πείραζε να γυρνούσα πάλι σε Android καθώς μου αρέσει και το S21 Ultra της Samsung . Το budget όπως αναγράφεται είναι στα 1000 περίπου για να βρει με από φορολόγηση περίπου 750-800 max .

Αναμενω τις προτάσεις και για αλλά μοντέλα ακόμα και αν φυσικά είναι και πιο κάτω σε τιμή από το ποσό που έβαλα αλλά θα καλύψουν τις ανάγκες μου σε επεξεργαστή , καμερα και αυτονομία 

Ευχαριστώ 

Edited by DimitrisRig

• Administrators

Εγώ θα έλεγα ότι αφού έχεις σκοπό να πληρώσεις… ναυαρχίδα, θα έλεγα να περιμένεις και την έλευση του S22 Ultra.

Modpic.gif

14 minutes ago, athanaso77 said:

Εγώ θα έλεγα ότι αφού έχεις σκοπό να πληρώσεις… ναυαρχίδα, θα έλεγα να περιμένεις και την έλευση του S22 Ultra.

Καλημέρα . Ναι το σκεφτηκα και αυτό απλά θεωρώ ότι θα φύγει πολύ πιο πάνω οικονομικά 

Αν και τα Ultra της Samsung είναι >6.5" που έχεις θέσει σαν όριο, θα πρότεινα κι εγώ να περιμένεις το S22.

Θεωρητικά θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την αρχική τιμή του S21 Ultra, που σημαίνει ότι με την αποφορολόγηση θα σου βγει ±1000€.

Δεδομένου ότι δίνουν και κάποιο καλό αξεσουάρ δώρο στις προπαραγγελίες το οποίο μπορείς να πουλήσεις, θα έρθει πολύ κοντά στα χρήματα που θα δώσεις αν πάρεις το S21 Ultra τώρα.

γράφεις ότι θές gaming βαρύ και αυτονομία και νομίζω ότι τα μηλαράκια είναι μονόδρομος!

όλα τα υπόλοιπα θα σε αφήσουν απο μπαταρίας και θα έχουν πρόβλημα overheating

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

15 minutes ago, stefan_city said:

Αν και τα Ultra της Samsung είναι >6.5" που έχεις θέσει σαν όριο, θα πρότεινα κι εγώ να περιμένεις το S22.

Θεωρητικά θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την αρχική τιμή του S21 Ultra, που σημαίνει ότι με την αποφορολόγηση θα σου βγει ±1000€.

Δεδομένου ότι δίνουν και κάποιο καλό αξεσουάρ δώρο στις προπαραγγελίες το οποίο μπορείς να πουλήσεις, θα έρθει πολύ κοντά στα χρήματα που θα δώσεις αν πάρεις το S21 Ultra τώρα.

Ναι αυτό με το μέγεθος  είναι κάτι επίσης που σκέφτομαι καθώς δεν έχω τόσο μεγάλα χέρια . Και επίσης πιστεύω θα κοστίζει παραπάνω από ότι πέρσι καθώς θα έχει την γραφίδα ξαι πιο μεγάλη οθόνη από πέρσι νομίζω . Εκτός και αν αξιζει το plus 

6 minutes ago, guy_fawkes said:

γράφεις ότι θές gaming βαρύ και αυτονομία και νομίζω ότι τα μηλαράκια είναι μονόδρομος!

όλα τα υπόλοιπα θα σε αφήσουν απο μπαταρίας και θα έχουν πρόβλημα overheating

Όχι το gaming το έχω σαν τελευταίο αλλά επειδή δουλεύω με vpn μιλάω αρκετά και τελοσπαντων είναι σημαντικό για μένα να μην με αφήνει μέσα στην μέρα το κινητό η αυτονομία είναι σημαντική . Το iPhone 11 βγήκε παλικάρι και το έχω κατά ευχαριστηθεί  για αυτό είχα ψηθεί για το 13 αλλά τα Android με είχαν βολέψει από πλευρά ευελιξίας 

Κακά τα ψέμματα τα android παλεύουν να κρατήσουν τις θερμοκρασίες χαμηλά και να μην έχουν υψηλή κατανάλωση μπαταρίας κάτι που δεν το έχουν καταφέρει στο απόλυτο όπως η apple!

Αν ήθελες gaming θα σου πρότεινα Sony που το βάζεις στην μπρίζα και παρακάμπτει την μπαταρία αλλά προφανώς κατάλαβα λάθος!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

1 ώρα πριν, guy_fawkes said:

Κακά τα ψέμματα τα android παλεύουν να κρατήσουν τις θερμοκρασίες χαμηλά και να μην έχουν υψηλή κατανάλωση μπαταρίας κάτι που δεν το έχουν καταφέρει στο απόλυτο όπως η apple!

Αν ήθελες gaming θα σου πρότεινα Sony που το βάζεις στην μπρίζα και παρακάμπτει την μπαταρία αλλά προφανώς κατάλαβα λάθος!

Κοιτά η αλήθεια είναι ότι είχα καταλήξει στο 13 αλλά μου έχουν λείψει και κάποια πράγματα του android .Έχω δει επίσης τα one plus 9 pro και κιγο πιο χαμηλά το Xiaomi Mi11 

• Administrators

Από το OnePlus 9 Pro θα απογοητευτείς από την αυτονομία. Το Mi11 καλή συσκευή αλλά στα χρήματα που θέλεις να δώσεις δεν ξέρω αν αξίζει.

Modpic.gif

58 minutes ago, athanaso77 said:

Από το OnePlus 9 Pro θα απογοητευτείς από την αυτονομία. Το Mi11 καλή συσκευή αλλά στα χρήματα που θέλεις να δώσεις δεν ξέρω αν αξίζει.

Ok . Τότε λέω να πάω ατο I phone και το πολύ πολύ αν το μετανοιωσω  το δίνω και πάω σε κάποιο Samsung αργότερα 

5 minutes ago, DimitrisRig said:

Ok . Τότε λέω να πάω ατο I phone και το πολύ πολύ αν το μετανοιωσω  το δίνω και πάω σε κάποιο Samsung αργότερα 

απο την στιγμή που έχεις εμπειρία απο iphone,θεωρώ ότι οι πιθανότητες να το μετανοιώσεις είναι μηδαμινές! Τα android που κυκλοφορούν έχουν θέματα κατανάλωσης μπαταρίας (λόγω 120hz) αλλά και overheating λόγω 888,(καλά για exynos δεν το συζητώ)

Iphone 13
S21
Ειδάλλως υπομονή μέχρι την κυκλοφορία των s22.
Τα υπάρχων ultra δεν έχουν 6.5 οθόνες αλλά παραπάνω.
Και τέλος μην πάρεις συσκευή με snapdragon 888...είναι καυτά.

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...

Παιδιά εν τέλη αγόρασα το iPhone . Πολύ κοντά στο 11 σαν αίσθηση . Αισθητά βελτιωμένη η οθόνη που φαίνεται στις φωτό και στο YouTube η κάμερα αρκετά καλύτερη ειδικά σε χαμηλό φωτισμό όπως και η μπαταρία ένα Τσακ καλύτερη . Ευχαριστώ όλους