lamprous Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 On 10/9/2023 at 6:33 ΜΜ, lamprous said: Οκ για να δούμε..σε αναμονή λοιπόν. Ευχαριστώ για την απάντηση. Καλημέρα χθες το βράδυ μου ήρθε και εμένα οι 14.0.12.0 μαζί με τρία παιχνίδια τα οποία τα αφαίρεσαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα . Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 H τελευταία ενημέρωση περνάει εννοείται χωρίς να σε ρωτήσω αυτό μαζί με 3 παιχνίδια. https://droidwin.com/how-to-uninstall-bouygues-app-from-miui-14/ Απαράδεκτο. Σε Ευρωπαϊκή συσκευή, μόνο τα παιχνίδια είδα. Τα οποία γίνονται απλή απεγκατασταση. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Just now, conan1 said: Σε Ευρωπαϊκή συσκευή, μόνο τα παιχνίδια είδα. Τα οποία γίνονται απλή απεγκατασταση. Στάλθηκε από το 2107113SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως πάντα απεγκαταστάστη σε...30 δεύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. December 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2023 Καλησπέρα σας, έχουμε καινούργιά έκδοση 14.0.14.0 https://miuirom.org/phones/xiaomi-11t-pro#EEA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρονιά σε όλους. Πρέπει να αλλάξω μπαταρία και θέλω οπωσδήποτε γνήσια Πριν πάω στην αντιπροσωπεία υπάρχει γνώση στο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Πόσο καιρό το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Καλησπέρα! Χρησιμοποιεί κανένας το AccuBattery? Το έχω εδώ και 3 εβδομάδες εγκατεστημένο, έχω κάνει πάνω από 7 φορτίσεις (10%-100%), αλλά δε λέει με τπτ να βγάλει υγεία μπαταρίας. Γενικά παρατηρώ κενά ή μηδενικά κάποια στοιχεία... έχω την εφαρμογή να τρέχει κανονικά στο προσκήνιο, όλα τα δικαιώματα κλπ... Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Δεν είναι πολύ αξιόπιστο. Και εμένα μετά από 2 χρόνια έχει πτώση η μπαταρία και θα ήθελα να ήξερα πόσο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Κατεβαίνει η ενημέρωση σε hyper os. Ελπίζω να δουλέψει όπως τώρα με τo miui 14. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) Επιτέλους. Το πέρασα μόλις. Το κινητό βράζει, ελπίζω να μην είναι από το νέο Os. Edited 6 Μαΐου by tiniakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 12 ώρες πριν, tiniakos said: Επιτέλους. Το πέρασα μόλις. Το κινητό βράζει, ελπίζω να μην είναι από το νέο Os. Φύγε κοντά από τα κάρβουνα της ψησταριάς... 😂😂😂 Ευτυχώς μέχρι στιγμής, δουλεύει όπως πριν. Διαφορά σε ταχύτητα, μπαταρία, δεν έχω δει στις λίγες ώρες που το δούλεψα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Πώς ακριβώς σας ήρθε η ενημέρωση για HyperOS? Εμένα δεν την έχει βγάλει ακόμα για ενημέρωση. Πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε έλεγχο για ενημερώσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Εννοείται ότι ήταν το πρώτο που έκανα και γι'αυτό έγραψα εδώ... Πρέπει να αλλάξω χώρα π.χ. για να γινει διαθέσιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Εννοείται ότι ήταν το πρώτο που έκανα και γι'αυτό έγραψα εδώ... Πρέπει να αλλάξω χώρα π.χ. για να γινει διαθέσιμη; Σε εμένα, όπως ήταν, Ελλάδα. Δεν πείραξα κάτι. Υπομονή, σε λίγες μέρες θα έρθει σε όλους. Έρχεται κατά κύματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros1 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου SOS ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΑΙ ΤΗΝ HYPER OS SOS ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ BLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΕΡΝΕΤΑΙ !!!!!!!!! δΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! εΠΑΓΓΛΕΜΑΤΙΚΟ ΤΗΛ. αΠΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Την έβαλα και δεν παρατήρησα αυτά που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 15 minutes ago, tiniakos said: Την έβαλα και δεν παρατήρησα αυτά που λες. Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Την έχω εδώ και περίπου 2 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros1 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 4 ώρες πριν, lamprous said: Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Την έχω εδώ και περίπου 2 μήνες. χαιρομαι για εσας παidia δηλαδη εχετε 120w φορτιση ?????? ειτε βαζω 10 w ειτε 67w ειτε 120 το ιδιο Η ενταση στο ηχειο μιση απο πριν!!! Στο bluetooth χαμηλοτερη απο πριν Σερνεται δεν εχει την σπιρταδα που ειχε Καταναλωση στα ιδια περιπου Δεν παλευται να περιμενεις να φορτισει ....ενταξει την επινε την μπαταρια ομως φορτιζε, τωρα δεν φορτιζει ουτε quick charge ουτε καποιο μυνημα ταχυτητας φορτισης τα παραπανω αναφερονται και σε διεθνη φορουμ Edited 8 Ιουνίου by satiros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 2 minutes ago, satiros1 said: χαιρομαι για εσας παidia δηλαδη εχετε 120w φορτιση ?????? ειτε βαζω 10 w ειτε 67w ειτε 120 το ιδιο Η ενταση στο ηχειο μιση απο πριν!!! Στο bluetooth χαμηλοτερη απο πριν Σερνεται δεν εχει την σπιρταδα που ειχε Καταναλωση στα ιδια περιπου Δεν παλευται να περιμενεις να φορτισει ....ενταξει την επινε την μπαταρια ομως φορτιζε, τωρα δεν φορτιζει ουτε quick charge ουτε καποιο μυνημα ταχυτητας φορτισης τα παραπανω αναφερονται και σε διεθνη φορουμ Ναι φίλε 120 όπως πριν. Αυτό που εγώ βλέπω είναι λίγο καλύτερη μπαταρία.και σου δίνει την αίσθηση ποιο σμουθ το τηλέφωνο. Όλα τα άλλα όπως πριν. Για το θέμα της φόρτισης θα έλεγα να δοκιμάσεις με ένα καινούργιο καλώδιο καλής ποιότητας. Δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros1 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 5 minutes ago, lamprous said: Ναι φίλε 120 όπως πριν. Αυτό που εγώ βλέπω είναι λίγο καλύτερη μπαταρία.και σου δίνει την αίσθηση ποιο σμουθ το τηλέφωνο. Όλα τα άλλα όπως πριν. Για το θέμα της φόρτισης θα έλεγα να δοκιμάσεις με ένα καινούργιο καλώδιο καλής ποιότητας. Δοκίμασε το. φιλε μου εχω 120 w και 3 67w to δοκιμασα 5 minutes ago, satiros1 said: φιλε μου εχω 120 w και 3 67w to δοκιμασα Edited 8 Ιουνίου by satiros1 update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 5 ώρες πριν, satiros1 said: χαιρομαι για εσας παidia δηλαδη εχετε 120w φορτιση ?????? ειτε βαζω 10 w ειτε 67w ειτε 120 το ιδιο Η ενταση στο ηχειο μιση απο πριν!!! Στο bluetooth χαμηλοτερη απο πριν Σερνεται δεν εχει την σπιρταδα που ειχε Καταναλωση στα ιδια περιπου Δεν παλευται να περιμενεις να φορτισει ....ενταξει την επινε την μπαταρια ομως φορτιζε, τωρα δεν φορτιζει ουτε quick charge ουτε καποιο μυνημα ταχυτητας φορτισης τα παραπανω αναφερονται και σε διεθνη φορουμ Τίποτε από όλα αυτά. Οπως πρίν δουλεύει . Κάνε μια επαναφορά, ή ξαναπέρνα το λειτουργικό. Τα πόστ στο reddit που ανέβασες είναι 1 χρόνο πρίν... Edited 8 Ιουνίου by conan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 2 minutes ago, conan1 said: Τίποτε από όλα αυτά. Οπως πρίν δουλεύει . Κάνε μια επαναφορά, ή ξαναπέρνα το λειτουργικό. Πιστεύω και εγώ ότι σε συσκευές που τους έχουν παρουσιαστεί για κάποιο λόγο δεν ξέρω για ποιον αυτά τα προβλήματα μία επαναφορά τα διορθώνει όλα. Edited 8 Ιουνίου by lamprous 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Έχετε καιρό που έχετε λάβει την ενημέρωση για HyperOS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprous Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Καλησπέρα. Εγώ περίπου 2 μήνες. Θα έρθει σε όλους σταδιακά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts